Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Usta VIP paketi aldık gerzek kafam almaz olaydım hiçbir haltı yok hiçbir özelliği yok yahu mobilde avatarlar karınca kafası gibi mobilde yazıları kimin yazdığı belli değil. Adamlara link atıyorum şu avatarı yükler misiniz diye 3 gün sonra zar zor admin hallediyor. Modlar süs diye var tam forumu bırakacakken burasına denk geldim de kurtuldum. Herşeyi anlarım da avatarları küçücük gözükmesi gözümü ağrıttığından işkence gibi geliyordu.
Sadece o olsa sizin için her üye kıymetli bu yüzden size büyük saygım var üstelik sende dahil çok sevdiğim dostlarımda burada. @Beast Incarnate ve @Beautiful Madness ve @The Lunatic Fringe aşırı saygı duyup sevdiğim adamlar sohbetleri paha biçilemez. Ayrıca burda @Gloom ve @The MANIAC@KALKTI!!!!@Bero gibi aşırı kaliteli adamlarla da tanıştım artık tamamen buradayız.
Ben milleti banlamaktan zevk alan 30 yaşında bir elemanım banlarken saçma müzikler atıp kendimi sevindiriyorum. Bir tane hamsi kafalu bir adminim var sinir hastası ula bu karadanüzlüler hep böyle uşağum. Bir adminim daha var o da yönetim paneli kapalı olunca moderatörlere ağlayan biri işte böyle bizim forum yönetimi moderatörlerimizde diğer forumlardan konu çalıyor hehehehe.
Ben milleti banlamaktan zevk alan 30 yaşında bir elemanım banlarken saçma müzikler atıp kendimi sevindiriyorum. Bir tane hamsi kafalu bir adminim var sinir hastası ula bu karadanüzlüler hep böyle uşağum. Bir adminim daha var o da yönetim paneli kapalı olunca moderatörlere ağlayan biri işte böyle bizim forum yönetimi moderatörlerimizde diğer forumlardan konu çalıyor hehehehe.