PG.net Sohbet Konusu

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Usta VIP paketi aldık gerzek kafam almaz olaydım hiçbir haltı yok hiçbir özelliği yok yahu mobilde avatarlar karınca kafası gibi mobilde yazıları kimin yazdığı belli değil. Adamlara link atıyorum şu avatarı yükler misiniz diye 3 gün sonra zar zor admin hallediyor. Modlar süs diye var tam forumu bırakacakken burasına denk geldim de kurtuldum. Herşeyi anlarım da avatarları küçücük gözükmesi gözümü ağrıttığından işkence gibi geliyordu.
Sazan.avi yapıyor elemanlar. Biz de kimsenin parası kalmaz, hakkını veririz.
Hangi diğer forum?
Adam yerine koymama işi he?

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
RPG şampiyonunu banlamak;

Şu şekil işimize geldi mesela

flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Sazan.avi yapıyor elemanlar. Biz de kimsenin parası kalmaz, hakkını veririz.

Adam yerine koymama işi he?
Sadece o olsa sizin için her üye kıymetli bu yüzden size büyük saygım var üstelik sende dahil çok sevdiğim dostlarımda burada. @Beast Incarnate ve @Beautiful Madness ve @The Lunatic Fringe aşırı saygı duyup sevdiğim adamlar sohbetleri paha biçilemez. Ayrıca burda @Gloom ve @The MANIAC @KALKTI!!!! @Bero gibi aşırı kaliteli adamlarla da tanıştım artık tamamen buradayız.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,748
Beğeni sayısı
1,585
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Ben milleti banlamaktan zevk alan 30 yaşında bir elemanım banlarken saçma müzikler atıp kendimi sevindiriyorum. Bir tane hamsi kafalu bir adminim var sinir hastası ula bu karadanüzlüler hep böyle uşağum. Bir adminim daha var o da yönetim paneli kapalı olunca moderatörlere ağlayan biri işte böyle bizim forum yönetimi moderatörlerimizde diğer forumlardan konu çalıyor hehehehe.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Ben milleti banlamaktan zevk alan 30 yaşında bir elemanım banlarken saçma müzikler atıp kendimi sevindiriyorum. Bir tane hamsi kafalu bir adminim var sinir hastası ula bu karadanüzlüler hep böyle uşağum. Bir adminim daha var o da yönetim paneli kapalı olunca moderatörlere ağlayan biri işte böyle bizim forum yönetimi moderatörlerimizde diğer forumlardan konu çalıyor hehehehe.
Cuğra tür üzgün. Jdjsjjsksks

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
634
PG Nakit
1,175
Peki Favori Anadolu Güzelleriniz kimler? Hatta isterseniz ayrı bir konu açıp sabitleyin orada tartışalım.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: