CHP Genel Başkanlık Seçimi 2. Tura Kaldı Özel Önde!


Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,677
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bu sana siyasi konularda son yazışım. Çünkü bir iddiada bulunuyorsun ama onu temellendiremiyorsun. KK'nın başta kalmasını savunmak için hiçbir somut veri yok. Bunu anca laf salatasıyla sağlayabilir kendisi. Aynı ülkenin başındaki diğerleri gibi. Ve sen de iktidar yanlılarının yaptığı gibi halka lider olması gereken birini ilahlaştırıyorsun. İkisi çok farklı şeyler. Aleviyim diyorsun o zaman Müslüman olduğunu varsayıyorum. -Aslında İslam ve Alevilik bambaşka iki dindir ama o farklı bir konu- İslam'da kula kul olmak diye bir şey yoktur.

"Ey Muhammed! de ki: “Ben de ancak sizin gibi bir insanım...."

En sevdiğim politik figür Atatürk'tür. Bugün CHP'nin başında olsa, senelerdir seçim üstüne seçim kaybetse, stil değiştirip herkesin suyuna gitmeye başlasa geçmişinden dolayı eyvallah derim ama bizim bir de yaşamamız gereken bir gelecek var. KK'nın cv Atatürk'te olsa ona bile oy atmam. Kimseye bu kadar körü körüne bağlanma. Kimseye sırf seninle aynı dine mensup diye ne yaparsa yapsın hak verme. Kırmızı çizgin olsun. Öncelik kendin olmalısın. Kraldan çok kralcı olmak çoğu insanı şirke sürükler. Sen şu anda kör olmuşsun. Normal, akıllı düşünen bir halkın yaka paça kovacağı bir piyona gözün kapalı güveniyorsun. Müslüman olduğunu iddia ediyorsan bu işleyebileceğin en büyük günah. Sadece kendi hayatını değil bizim hayatımızı da mahvediyorsun.
Ben bu adamı sadece Alevi olduğu için savunmuyorum. Karşı tarafın trolleri dersi çetesi diyip alevileri kendi gözünde örgüte dönüştürerek kampanya yürüttü. Siyasi olarak birinin yolunda yürümek şirkte sayılmaz bence. Ben destekliyorum diye bu adam delege secimini kazanacak değil ki kaybediyor şu an. Yani iki kısmında temassızliklari var şu an tartismada
 

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,175
Beğeni sayısı
2,676
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Evet. Aday olup başkan olabilir
wBiXabH1_neLdfEEtuD_yjKcDhE3-01-XIwojmcb5pNrd2TCWEfl7T34XRXTIwEs5XrokY3S=s900-c-k-c0x00ffffff-no-rj


5dGBgEX1_400x400.jpg


Bana şu vibe'ı veriyorsun.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: