CHP Genel Başkanlık Seçimi 2. Tura Kaldı Özel Önde!


JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
63
Mesajlar
1,231
Beğeni sayısı
270
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Mevcut siyasi koşullar herkesi rant siyaseti yapıyor sanmaniza sebep oluyor ancak CHP'de öyle birisi çıkamaz. Aile içinden baba tarafimin erkek bireyleri örgütlerde aktif olarak rol aldılar ancak ben TİP ile gireceğim siyasete, Kılıçdaroğlu bugün kazansa da bu degismeyecek. Yani demokratikligin gereğinden şaşmayan bir yapı var CHP'de. Ama dediğim gibi mevcut iklim öyle sanmamizi sağlıyor.

Önce CHP sonra TİP, dayıoğlu ayak bastığın her yere selam ile beraber bir de psikolog ile git, ters bir hareket yapma millete.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,677
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
TİP'e gireceksen TİP'le ilgilen kardeşim. CHP'nin 6 oku vardır. Bu oklar partinin iskeletidir. Bu şekilde yönetmek istemeyen kişi yani KK başka bir partiden devam edebilir siyaset yapmaya. Ölene kadar siyaset yapsın umurumda değil. İnsanların umutlarıyla oynamaya hakkı yok.
KK istifa etsin diyenler IYIP'li, ZP'li, MP'li. Bunları ne yapacağız peki eğer ben TİP ile gidiyorsam bunlar ne olacak? Ben "şu an" CHP destekcisiyim. Ve mevcut rejim gidene kadar da muhalefetin en güçlü adayına ve partisine destek vereceğim. Bu kurultay ben gibi veya başkaları gibi CHP'lileri ilgilendiyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: