Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Lockdown 2023 Puan ve Değerlendirmeleriniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kras Mazov" data-source="post: 111718" data-attributes="member: 103"><p><span class="uw_large_emoji">Ben tam kendi maçım geldiğinde mesaim tam olarak başladı canlı kalamadım o kısma valla üzülerek giriş yapayım.</span></p><p></p><p>Yota ile Hollywood Domination arasındaki maç TV time vermek adına güzel olmuş lakin özellikle [USER=44]@KAT[/USER] belli bir yere kadar gelmişken promo da kesip kendisini özletmemesinden yanayım. RPG'de tam şov günü ya acaba Conor McGregor'la oynasam nasıl olurdu diye düşünürken Khamzat görünce bi şaşırdım bi sevindim çünkü macerasını çok merak ediyorum açıkçası. Güzel olur. Scramble maçında Ciampa'nın ben çok güzel boy göstereceğini maçta iyi hatırlanacağından emindim ama kazanacağına yalan yok hiç inanmadım. [USER=85]@Sosa[/USER] için çok değerli bir fırsat ve bunu kesinlikle değerlendirmesi gerek. Bu maçı Venis de hayatta kazanamaz derken ilkinde onun kazanması da çok şaşırttı. Ben bi Adam Cole görsem şaşırtmazdı lakin onun için de erken olduğunu düşünüyordum. O yüzden sonuçtan memnunum. [USER=41]@Gloom[/USER] böyle ilerlemeye devam ederse ama güzel yerlerde olacağına eminim.</p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Bütün gelen karakterleri sevdim. Tabi o adamlara anlık TV time vermek zor olacağı için bu şekilde yapmayı uygun görmüşler. İyi ya da kötü diyemem bu konuda ama ben Eddie Kingston ile geldim Eddie Kingston ile giderim. [USER=28]@The Underground GOAT[/USER] Hobbs debutu bu arada şık olmuş. Book of Truth kalitesine yakın bir performans bekliyorum senden mutlaka. [USER=24]@Nature Boy[/USER] Rikishi vs Uso maçı kısa ve öz oldu. Buradaki kısa olumlu anlamda bu arada ki çok tadında oldu her şey. Gerçekten çok çıtır yani tadında olan bir hikayeydi. Tam bir büyük şirket hikayesiymişçesine güzel işlendi. Benim maç için yorum yok diyebilirim. Kazanmayı istiyordum ve kazanmak beni mutlu etti. Özellikle o mor ışıkların olduğu an wow dedim orası çok iyidi. Bu ışıkları ben de çok kullanmaya devam ederim çok keyiflendim. Bu şans için de ekibe teşekkür ederim. [USER=91]@god is an astronaut[/USER] bu iş bence burada bitmedi ama bi molaya da ihtiyaç var. Bir de biz mi takım olsak nasıl oluyormuş bi görelim xd bu yolculuk için teşekkür ederim dostum çok eğlendim çok keyifliydi ama dediğim gibi bence henüz bitmedi gibi duruyor.</span></p><p></p><p>ETR dedi galiba bence de Angel Wings üstüne BME kickoutu olsa daha epik olurmuş maçı okurken o dikkatimi çekti. Wes Lee'nin seçileceği aklıma gelmemişti valla yalan yok. Ama gelen adamın kaybedeceği belliydi o yüzden bence doğru karar onun gelmesi. Adam Page vs Hardy'de eğer hikaye böyle biterse sonunun iyi bitmediği filmler olur ya tam olarak öyle olurum. Jeff'e üzülürüm. ME'de de Humberto bi kafaları karıştırdı. Artık kendisinin de ön planda olması lazım. Angel bedavadan çözdü kemeri de bilmiyorum Ospreay tek kemeri vermeliydi de Angel doğru kişi mi emin değilim. [USER=59]@jaques[/USER] Aelci hakkını verir onda sıkıntı yok da bir şey eksik gibi hissettim. [USER=38]@keka[/USER] Bay O Neil'ın Velveteen moru atkısıyla gezmesinin şerefine de şova 5 puan gelir. Herkesin emeğine sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kras Mazov, post: 111718, member: 103"] [UWSL]Ben tam kendi maçım geldiğinde mesaim tam olarak başladı canlı kalamadım o kısma valla üzülerek giriş yapayım.[/UWSL] Yota ile Hollywood Domination arasındaki maç TV time vermek adına güzel olmuş lakin özellikle [USER=44]@KAT[/USER] belli bir yere kadar gelmişken promo da kesip kendisini özletmemesinden yanayım. RPG'de tam şov günü ya acaba Conor McGregor'la oynasam nasıl olurdu diye düşünürken Khamzat görünce bi şaşırdım bi sevindim çünkü macerasını çok merak ediyorum açıkçası. Güzel olur. Scramble maçında Ciampa'nın ben çok güzel boy göstereceğini maçta iyi hatırlanacağından emindim ama kazanacağına yalan yok hiç inanmadım. [USER=85]@Sosa[/USER] için çok değerli bir fırsat ve bunu kesinlikle değerlendirmesi gerek. Bu maçı Venis de hayatta kazanamaz derken ilkinde onun kazanması da çok şaşırttı. Ben bi Adam Cole görsem şaşırtmazdı lakin onun için de erken olduğunu düşünüyordum. O yüzden sonuçtan memnunum. [USER=41]@Gloom[/USER] böyle ilerlemeye devam ederse ama güzel yerlerde olacağına eminim. [UWSL]Bütün gelen karakterleri sevdim. Tabi o adamlara anlık TV time vermek zor olacağı için bu şekilde yapmayı uygun görmüşler. İyi ya da kötü diyemem bu konuda ama ben Eddie Kingston ile geldim Eddie Kingston ile giderim. [USER=28]@The Underground GOAT[/USER] Hobbs debutu bu arada şık olmuş. Book of Truth kalitesine yakın bir performans bekliyorum senden mutlaka. [USER=24]@Nature Boy[/USER] Rikishi vs Uso maçı kısa ve öz oldu. Buradaki kısa olumlu anlamda bu arada ki çok tadında oldu her şey. Gerçekten çok çıtır yani tadında olan bir hikayeydi. Tam bir büyük şirket hikayesiymişçesine güzel işlendi. Benim maç için yorum yok diyebilirim. Kazanmayı istiyordum ve kazanmak beni mutlu etti. Özellikle o mor ışıkların olduğu an wow dedim orası çok iyidi. Bu ışıkları ben de çok kullanmaya devam ederim çok keyiflendim. Bu şans için de ekibe teşekkür ederim. [USER=91]@god is an astronaut[/USER] bu iş bence burada bitmedi ama bi molaya da ihtiyaç var. Bir de biz mi takım olsak nasıl oluyormuş bi görelim xd bu yolculuk için teşekkür ederim dostum çok eğlendim çok keyifliydi ama dediğim gibi bence henüz bitmedi gibi duruyor.[/UWSL] ETR dedi galiba bence de Angel Wings üstüne BME kickoutu olsa daha epik olurmuş maçı okurken o dikkatimi çekti. Wes Lee'nin seçileceği aklıma gelmemişti valla yalan yok. Ama gelen adamın kaybedeceği belliydi o yüzden bence doğru karar onun gelmesi. Adam Page vs Hardy'de eğer hikaye böyle biterse sonunun iyi bitmediği filmler olur ya tam olarak öyle olurum. Jeff'e üzülürüm. ME'de de Humberto bi kafaları karıştırdı. Artık kendisinin de ön planda olması lazım. Angel bedavadan çözdü kemeri de bilmiyorum Ospreay tek kemeri vermeliydi de Angel doğru kişi mi emin değilim. [USER=59]@jaques[/USER] Aelci hakkını verir onda sıkıntı yok da bir şey eksik gibi hissettim. [USER=38]@keka[/USER] Bay O Neil'ın Velveteen moru atkısıyla gezmesinin şerefine de şova 5 puan gelir. Herkesin emeğine sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Lockdown 2023 Puan ve Değerlendirmeleriniz?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt