Sana bağlı.Hoca acemi şansı var bende. Buralarda yeniyim alışıcam buralara. Ama bir galibiyet alsam fena olmaz mıydı?
Sana bağlı.Hoca acemi şansı var bende. Buralarda yeniyim alışıcam buralara. Ama bir galibiyet alsam fena olmaz mıydı?
Ben ekstra bir istek beyan etmedim kimseye. Stardust olmamı dediğim gibi böyle inaktif kişilere kemer maçı kaybedip uzulrcegime Stardust alayım da bari kemersiz feudlarda sadece eğlenme amaçlı oynayayım dedim. Cody olarak kalmam hakkında planlarınız varsa kalırım bir şekilde artık tarzında söylemlerde de bulundum hatta özellikle size.Sen şirkette en çok ekran süresi alan adamlardan birisiyken ve kaybettiğin maç senaryo gereği kaybedilmiş bir maç iken böyle bir istekte bulundun. Daha Chavo kemerini kaybetmeden haftalar önce Bad Blood günü koruyacak ve 1 hafta sonraki PAYBACK şovunda kaybedecek kararı almıştık. Tabi sonradan senin isteklerin ve şov konularında gösterdiğin tutumun ardından oldukça fazla plandan vazgeçtik ve fazlaca plan değişikliğine gittik.
Yani diyeceğim şey şu ki bence arkadaş ile kendini aynı kefeye falan koyma.
Bende zevk alıyorum ama galibiyet önemli birşey.benim de 1 yada 2 tane var superstars harici olay kazanmak değil zevk almak
Hoca acemi şansı var bende. Buralarda yeniyim alışıcam buralara. Ama bir galibiyet alsam fena olmaz mıydı?
Bunun olmasını sağlamak senin elinde. Dosto geçen Payback te rakibinin 60 küsür mesajı varken senin ise 0 mesajın var. Promo kesmiyorsun, şovlara yorum yapmıyorsun. Özel bir durumun vardır, takip yapamazsın anlarım. Ama orada da takip yapamayan insanlar tüm şovu inceleme yorumu yapıyorlar. Herkes emek veriyor dosto. Sen de vermeyi dene biraz.Galibiyetim yok mesela
Chavo'yducody mi yani?
tamam undisputed şampiyon olcannBunun olmasını sağlamak senin elinde. Dosto geçen Payback te rakibinin 60 küsür mesajı varken senin ise 0 mesajın var. Promo kesmiyorsun, şovlara yorum yapmıyorsun. Özel bir durumun vardır, takip yapamazsın anlarım. Ama orada da takip yapamayan insanlar tüm şovu inceleme yorumu yapıyorlar. Herkes emek veriyor dosto. Sen de vermeyi dene biraz.
Bunu yazmasaydım da olacaktım zaten?tamam undisputed şampiyon olcann