RPG Survivor Series 2023


PGW: Son Eklenen Parta Git

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
6,736
Beğeni sayısı
1,840
PG Nakit
865
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Menin son kismini kacirdik da bizim penisdas napmis oyle. 3e 1 her zamanki gbii 31 patlatmis ama nefesi yetmemis olsun libido adam mayhem senden razi. Paybackin alacagi belliydi. Regal surec boyu pasifti. Cornette istekliydi. Artik tek kadro olarak yola devam. Bizim kemer de yandi. Tek midcard kemeriyle yola devam anlasilan. Dogrusu da bu bence. Ekibin eline saglik.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
image.png


Akıl alması güç bir forum rekoru kırdık ve artık bu şov 3 bin küsur mesajla forumun en çok mesaj atılan, en popüler konusu kategorisinde zirveye yerleşti. Herkese sarf ettiği emek için bir teşekkürü borç bilirim, ekibin de oyuncuların da hakkını vermek gerekiyor. Muhteşem bir iş, emeği geçen herkesi alnından öpüyorum. Nice birlikte rekorlara olsun...
 

American Psycho

PG.com Kullanıcısı
Katılım
15 Tem 2023
Konular
13
Mesajlar
404
Beğeni sayısı
128
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Charles Mason
Şovun son kısmını kaçırdım fakat muhteşem bir katılım olmuş. Elinize sağlık. Hikayelere hakim olmasam da rekorun kırıldığı şova denk gelmek güzel.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
ana olay bir noktada beklediğim bir noktada beklemediğim şekilde olmuş. ben yüzde yüz mayhem'in kazanacağını düşünüyordum çünkü daha aktif bir kadro vardı bence ama farklı bir şey düşünülmüş bir hikaye etrafında ve hiç üzülmedim. r-truth rpg'nin başından beri var olan ve bu başarıyı sonuna kadar hak eden bir isimdi. john morrison olmazsa en istediğimiz de kendisiydi zaten. karakter gelişimi muhteşem bir şekilde ilerliyor, bu da ilk zirvesiydi muhtemelen son olmayacak çünkü bu başarıyı kullanarak daha üst noktalara çıkmayı deneyecektir. goldberg çok fazla mayhem vs. payback feudunun içinde kalmıştı, bu maça da girmesi hiç sırıtmadı. humberto'nun hikayesinin tekrar angel ile birleşmesi çok güzel oldu, keyifli şeyler çıkacaktır oradan da. maçta goldberg'in yarattığı etkiyi tabii ki yaratamayacaktı muhtemelen bayağı iyi olmuş bu hamle bana göre birkaç tık geride kalan payback takımı için. john cena'nın ilk eleneceği barizdi maalesef lakot pek aktif olamadı bir önceki özel şov sonrasında, muhtemelen karakter değişecektir diye düşünüyorum. goldberg'e de verilmesi gereken an verilmiş tam olarak. dominik'in payback takımından ilk elenmesine şaşırdım, batista gider diye düşünüyordum yalan olmasın payback takımında en sırıtan oydu bence, baytan bayağı iyi oynuyordu promolarıyla özellikle. bu şov sonrası o da yükselişe geçecektir, toyluğundan gelen hata yalnızca. adam cole bir kere daha jeff hardy'i avlamış, jeff''in gidişatını çok göremiyorum nasıl olacak. o da rpg'nin başından beri var olan birisi ancak ic reigni sonrası geriye düştü bayağı bence. adam cole'a da iki şov üst üste birinden yenilince ve birinde elenince nasıl bir psikoloji ile kendisini resetleyecek merakla bekliyorum. feud başlangıcında mayhem'in lideri olacağını düşünüyordum ama o da olmadı. adam cole şov yapmış ve geldiğinden beri verdiği performans ile de bunu hak etmişti. john morrison.. baba razıyız be inanılmaz performans, duman etmiş ortalığı ama 3v1 yetmeyeceği aşikardı öyle kaldıktan sonra payback'in kazanacağına emin olduk. her şeye rağmen 1v1'e getirmiş ancak nefesi yetmemiş. güzel bir son, güzel bir veda. r-truth için de muhteşem bir an gerçekten çok sevindim. thank you chairman, thank you mayhem.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
359
Mesajlar
5,544
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şaka bir yana yalan yok ben ME'yi göz ucuyla okumuştum. Jaques değerlendirme konusuna yazınca benim Stardust'ın screentime aldığını gördüm. Bence baya iyi bir kısım olmuş ama tabii bir uflemeyle de promo çıkmaz şu an. Ekibin bicecegi senaryoyu bekleyeceğiz artık.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Kemerleri almışız ne demiştim ama? Daha bunlar başlangıç. Ben kazandıran adamım. Wyatt Family ise ayık olsun gerçek Tanrı benim.

Val Venis segmentinde yat fotosuna koptum Danza Kuduro fotosu değil mi olm o mgklngkng Acun mu aldı şirketi bjfbf Segment de müthiş muazzam detaylara var. Rikishi ise oğlunu harcamış. Hareketler danslar falan olay. Şov promosunu beğendim. Ospreay vs Goldnerg maçını çok beğendim. Goldberg için şampiyonluk güzel deneyim oldu ama Will Ospreay ise galibiyeti hak etmişti tebrik ederim. Ayrıca böylesine kritik bir dönemde Goldberg şampiyonluk ile hiç sırıtmadı. Wes Lee vs Val Venis maçı ise ne olay olmuş ya. Val Venis çok değişik bir çar. Maçın sonucu ise "yok a.." dedirtti. Sami Zayn artık devam da etmeyecek. Azizim yoksa kemer emekli mi edildi? Dream vs Velveteen maçı ise beyin yakan cinsten çok sürükleyiciydi. Angel Garza ise bu yükselişini JBL'in olmayışına borçlu. Ahh neredesin be adam. Survivor Series maçında ise müthiş bir emek var. Aslında War Games maçı olsun isterdim. Maçta ise sonlarda JoMo ile R-Truth arasında çok dramatik ve bize nostaljik anlar yaşattı. Sonuç itibariyle Payback'in büyüklüğü tescillenmiş oldu. Tebrikler.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: