Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada maç güzel bir mac klmuş, story'i bol bol işlemek güzel olmus maçta. Normal, sıradan bir maç bunların hikayesine kötü giderdi. Seymen'i tebrik ederim.
Bunun olmasını sağlamak senin elinde. Dosto geçen Payback te rakibinin 60 küsür mesajı varken senin ise 0 mesajın var. Promo kesmiyorsun, şovlara yorum yapmıyorsun. Özel bir durumun vardır, takip yapamazsın anlarım. Ama orada da takip yapamayan insanlar tüm şovu inceleme yorumu yapıyorlar. Herkes emek veriyor dosto. Sen de vermeyi dene biraz.
Hoca haftada 1 promo var. Kısıtlama olmasa hep atarım. Şovlara da elimden geldiğince katılıyom. Tamam rakibim benden daha aktif kabul ama benim bir bir acemiye bir önemli bir galibiyet verilse daha da adapte olurum sanki.
Hoca haftada 1 promo var. Kısıtlama olmasa hep atarım. Şovlara da elimden geldiğince katılıyom. Tamam rakibim benden daha aktif kabul ama benim bir bir acemiye bir önemli bir galibiyet verilse daha da adapte olurum sanki.