Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PUHAHAHA evrenin en sık promo kesip, şov takibi yapan oyuncularındanım 3-4 ppv maçımda tek galibiyetim yok. Sabır işidir hocam RPG, sabır ve karşı oyuncuyla olan etkileşim.
Ben öyle demesinler diye daha ciddiyetsiz gimmick aldım aga, sende öyle yap
E: ha tabi benim yenildigim adam inaktifti, seninki daha aktifti bencede sana kıyasla. Gene de düşüncen buysa bence dediğim mantıklı, böyle kafaya takmazsin
Sen şirkette en çok ekran süresi alan adamlardan birisiyken ve kaybettiğin maç senaryo gereği kaybedilmiş bir maç iken böyle bir istekte bulundun. Daha Chavo kemerini kaybetmeden haftalar önce Bad Blood günü koruyacak ve 1 hafta sonraki PAYBACK şovunda kaybedecek kararı almıştık. Tabi sonradan senin isteklerin ve şov konularında gösterdiğin tutumun ardından oldukça fazla plandan vazgeçtik ve fazlaca plan değişikliğine gittik.
Yani diyeceğim şey şu ki bence arkadaş ile kendini aynı kefeye falan koyma.
PUHAHAHA evrenin en sık promo kesip, şov takibi yapan oyuncularındanım 3-4 ppv maçımda tek galibiyetim yok. Sabır işidir hocam RPG, sabır ve karşı oyuncuyla olan etkileşim.