Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya chat şimdi kaybettik de boşa kaybetmedik kral. Bize Robert'te çoklu düşünmeyi öğrettiler, ben de Göktürk'ün senaryosunu düşünürken bir baktım maç gitmiş chat. Ama chat BAAARK (geğirir) pardon chat bulletproff kahve içiyordum da, dude bunu denemen lazım inanılmaz fine bir içecek. Neyse chat ya benim kozanlı penisim çok büyük.
@GBB ile YÖNETİM ERKİ olma işimiz şaka mıdır ya, bu şirketin sırtı asla yere gelmez... Main event tayfası ise feci inletti. Keyifli başlangıç olmuş, merakla bekliyorum diğer şovları.
Tuş olurken Fahri'nin ayağı ipte olsa da dilsiz olduğu için hakeme derdini anlatamıyor. Bu onu daha da sinir ediyor ve hakeme saldırıyor. Fakat hakem geri durmuyor ve ona bir Superkick vurup yere yığıyor ve onun güreşçi kıyafetini açmaya çalışıyor. İkili cebelleşirken Sina "seni oğlan yapacağım, direnme" diyerek üstüne çıkmaya çalışıyor.