BAB Newgen Turkish Power Wrestling (#2 Yayında!)

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
2,187
Beğeni sayısı
840
PG Nakit
225
base.png

NTPW #2

Kameralarımızı NTPW #2 için açıyoruz ve tüm rosterın ringde toplandığını görüyoruz. Bu sırada girişte Seyrekkan Savaş Ateş görünüyor ve biraz yurtdışında yaptığı Hukuk dalındaki yüksek lisanstan bahsediyor. Oradaki anılarını anlatırken seyircilerin arasındaki isimlerden biri olan Rambo Okan artık şovun başlaması gerektiği konusunda uyarı yapıp bağırıyor. Seyrekkan Savaş Ateş bu şovun ilk ve tek maçının bu maç olduğunu söylüyor. Ve bu maç... NTPW Şampiyonluğu için! Bu zaten #1'de duyurulmuştu. Ve şimdi maç başlıyor.

20-Man Battle Royal Match for NTPW Championship

Söylemez vs. S.İ.K. vs. Gökhan Ağabey vs. Sex Abı vs. Turabi Çamkıran vs. Barış Alper Yılmaz vs. Can Hakan vs. Melissa Vargas vs. Şehzeda Sina vs. Özçelik Özcan vs. El Amdan Bin Mahrum vs. Cihat Sarsılmaz vs. Ahmo Ukechuckwu vs. Ulaşma Yılar vs. Ekipler Amiri Kenan vs. Nature Boy vs. Alper Cocklar vs. Fahri Korhan vs. YAMTAR vs. GM Seyrekkan Savaş Ateş


Zil çalar çalmaz güreşçilerin hepsi ringin içinden henüz çıkamamış olan genel menajer Seyrekkan Savaş Ateş'in üstüne çullanıyorlar ve onu dışarı yolluyorlar!

Elenen: Seyrekkan Savaş Ateş Eleyen: Diğer 19 Güreşçi

Bu sırada kameralar ringin dışına yuvarlanan bir isme dikkat çekiyor.. Bu Ulaşma Yılar! DoctorMK onun ardından sırıtarak bakıyor ve kaslarını sıkıyor!

Elenen: Ulaşma Yılar Eleyen: DoctorMK

Ahmo çok sinirli şekilde DoctorMK'ya koşuyor fakat DoctorMK çekiliyor ve Ahmo iplerin ardına geçiyor. Oradan son anda atik ve çevik bir güreşçi olmasından dolayı tutunuyor ve dönüyor derken MELISSA VARGAS! INANILMAZ BIR SUPERKICK!

Elenen: Ahmo Eleyen: Melissa Vargas

Ahmo çok sinirli! Ringin dışındaki Ulaşma Yılar'ın yanına iniyor.

Ulaşma Yılar: Babajıııım! Huuuuuahahahahh Vargas'a da elenmeyiver yaaaaaaaaa ahahahahahhahh

Ulaşma'nın taşşak geçmesi Ahmo'yu daha çok sinirlendiriyor ve ringin içindeki Melissa Vargas'ı ayağından çekip ringin dışına alıyor! İkili dışarıda brawl yapıyorlar! Ulaşma, Ahmo'ya ulaşıp yardım etmeye koşarken ringin içinden biri onun kafasına düşüyor!

Elenen: Nature Boy Eleyen: Cihat Sarsılmaz

Cihat arkasını dönüyor ve Gökhan Abe ile karşılaşıyor! İkili face to face yaparken Turabi onların arasına geliyor.

Turabi Çamkıran: Alem sarsılır Cihat sarsılmaz.

Turabi'nin bu söylediği söz karşısında Gökhan Abe ve Cihat dönüp ona bakarlarken Barış Alper Yılmaz! Turabi'yi kafasından tutup ringin dışına fırlatıyor ve geçen haftanın intikamını alıyor!

Elenen: Turabi Çamkıran Eleyen: Barış Alper Yılmaz

Barış Alper öylece onun arkasından gülüyor ve turnbuckle'a doğru gidip direk dansı yapmaya başlıyor. Bunu gören Can Hakan direkt olarak BAY'a doğru koşuyor ve onun kafasını turnbuckle'a vurdurmaya başlıyor! Diğer tarafta üç dört kişinin El Amdan Bin Mahrum'a girdiğini görüyoruz. Ondan çıkmak biraz zor olacak! 3-4 güreşçi birden onu yıkmaya çalışıyorlar. O ise mücadele ediyor. Ama neredeyse düşecek! Ve düşüyor!

Elenen: El Amdan Bin Mahrum Eleyen: Özçelik Özcan & Alper Cocklar & Şehzeda Sina

Kendisinden Arapça küfürler işitirken ringin içinde bir gruplaşma var! Sex Abı ve S.I.K. birlikte çalışıyorlar! Can Hakan'ı elemeye çalışıyorlar derken geçen hafta birlikte takım olarak çalışan Özçelik Özcan, Alper Cocklar oraya koşuyorlar ve Sex Abı'nin ve S.I.K.'in bacağından tutarak onları kaldırıyorlar... İkili direniyorlar derken Sina'da gelip onlara katılıyor ve... VE AŞAĞI ATIYORLAR!

Elenen: Sex Abı & S.I.K. Eleyen: Özçelik Özcan & Alper Cocklar & Şehzeda Sina

Can Hakan böylelikle elenmekten kurtuluyor! Sırıtarak geçen hafta takım olduğu ikiliye bakıyor. Fakat Özcan ve Alper ondan pek haz etmiyorlar çünkü Can Hakan maç kaybettirdi... Derken biri iplerin ardındaki Can Hakan'a doğru koşuyor ve RUNNING KNEE!

Elenen: Can Hakan Eleyen: Söylemez

Bu şirketin en tekniği! En geleceği parlak adamı! Can Hakan gibi kalın bir ismi eliyor! Özcan, Alper ve Sina ona şaşkınlıkla bakıyorlar. Ardından aşağıdaki Can Hakan'a bakıyorlar fakat pek takmayıp maça devam ediyorlar. Bu sırada Gökhan Abe'nin dilsiz Fahri'ye seslendiğini görüyoruz.

Gökhan Abe: Lan Faho! Şu topçuyu sen tutacan polis de bende!

Fahri, "topçu" derken Ağabey'in kimden bahsettiğini anlamıyor. "Nerede ki?" gibisinden bir işaret yapıyor.

Gökhan Abe: Anamın amında. Görmüyor musun? Şurada gri saçlı lavuk.

Fahri, Barış Alper'e doğru koşarken Cihat Sarsılmaz! Fahri'yi tutuyor ve bir German Suplex! Bunu gören YAMTAR hemen Fahri'yi ringin dışına fırlatıyor kaldırıp!

Elenen: Fahri Korhan Eleyen: YAMTAR

Köşede mücadele eden Ekipler Amiri Kenan ve Gökhan Abe sıkı bir brawla giriyorlar. Bu sırada Cihat oraya karışmayıp başka bir yere gidiyor. Ve ringin dışına yuvarlanan biri...

Elenen: DoctorMK Eleyen: DoctorMK

DoctorMK turnbuckle'dan atlayacakken bayılıp yere düşüyor! Bu inanılmaz! Sağlık görevlileri hemen onun başına doğru giderken onun durumunun hiç iyi olmadığını görüyoruz. Bu işin arkasından ne çıkacak merak konusu! Ringe döndüğümüzde Gökhan Abe! Bir Clothesline ile Barış Alper'i aşağı atıyor!

Elenen: Barış Alper Yılmaz Eleyen: Gökhan Abe

Gökhan ve Cihat tekrar ringin ortasına gelip face to face yapıyorlar. Bu sırada maçın başından beri birlikte çalışan Alper Cocklar & Özçelik Özcan & Şehzeda Sina üçlüsü bu ikilinin karşısına dikiliyor! Gökhan ve Cihat birlikte savaşmak zorunda olduklarını anlıyorlar fakat 2 kişiler! Ama ayağa kalkan biri var... Bu Yıldırım Ekipler Amiri Kenan! GÖKHAN ABE VE CİHAT'IN YANINDA SAF TUTUYOR! BU İNANILMAZ! POLİS & MAFYA İŞBİRLİĞİ! Ve 6 kişilik bir brawl çıkıyor! Söylemez ve YAMTAR ise köşede sakince yumruklaşıyorlar. Adeta bir hengame çıkıyor! Elenen elenene! Zincirleme oluyor her şey!

Elenen: Şehzeda Sina Eleyen: Gökhan Abe
Elenen: Alper Cocklar Eleyen: Cihat Sarsılmaz
Elenen: Özçelik Özcan Eleyen: Ekipler Amiri Kenan


Polis & Mafya işbirliği adeta delip geçiyor! Gökhan ve Cihat birbirlerine sarılıyorlar!

Elenen: Gökhan Abe & Cihat Sarsılmaz Eleyen: Ekipler Amiri Kenan

Ekipler Amiri Double Clothesline ile ikisini de aşağı atıyor!

Gökhan Abe: Şu aklımızı sikim. Cihat.. Şu herife güvendik bugüne bugün amınagoyum.

Cihat ters ters Gökhan'a bakarken en sonunda oradan ayrılıyor. Gökhan Abe de onun arkasından arka alana doğru gidiyor. Ringde kalan üç isim var! Söylemez, YAMTAR ve Ekipler Amiri Kenan! Hepsi birbirlerine bakıyorlar! Ve Kenan üstünde hype olduğu için doğrudan YAMTAR'a koşarak ona yumruklar savuruyor! Söylemez ise boş durmuyor ve onların yanına koşup Kenan'ı kendine doğru döndürüp yumruklar vuruyor! Adeta üçlü bir brawl var! Ne olduğu belli değil! Söylemez şimdi Kenan'ı kaldırıyor ve Northern Lights Suplex! Tekniğini konuşturuyor! YAMTAR şaşkınlıkla bakarken Söylemez ile bir oluyor ve Kenan'ı aşağı atmaya çalışıyorlar! Kenan iplerden tutunarak dirense de işi zor!

AMA O DA NE! BU MAÇTA ALT İPLERDEN ÇIKAN BİRİ VARDI! BU MELISSA VARGAS! ÜÇLÜNÜN MÜCADELE ETTİĞİ KARŞI TURNBUCKLE'A ÇIKIYOR VE ELENMEK ÜZERE OLAN İPLERİN KIYISINDAKİ EKİPLER AMİRİ KENAN'A DOĞRU SPRINGBOARD DIVING KNEE ILE ATLIYOR!

SUPERKICK! HAVADA SUPERKICK! SÖYLEMEZ'DEN İNANILMAZ BİR REAKSİYON! MELISSA VARGAS AYAĞI YERE DEĞMEDEN HAVADA SUPERKICK'İ YİYOR!

Elenen: Melissa Vargas Eleyen: Söylemez

Melissa Vargas maça sonradan döndüğü gibi eleniyor! Bu sırada YAMTAR, Ekipler Amiri Kenan'ın ayağını tutuyor ama Amir'den bir Enzuigiri! Söylemez şimdi YAMTAR'ın sersemlemesini fırsat biliyor ve onu kafasından tutup ringin dışına doğru fırlatıyor...

YAMTAR direndi! İplere tutunuyor! Bu sırada Söylemez ona doğru koşuyor ve bir Superkick vurmak istiyor... YAMTAR çekiliyor! Söylemez'in ayağı iplerde! YAMTAR şimdi bir uppercut vurup iplere daha sağlam tutunmaya çalışıyor. Sersemlemiş Söylemez'i iplerin ardına alıyor ve onunla yumruklaşıyorlar! Sıra sıra yumruklar konuşuyor! Söylemez'in vuruş tekniği biraz göze çarpmıyor değil ve YAMTAR'ın bir bacağı boşa düşüyor! Söylemez şimdi bir Superkick vurmak için iyice geriliyor....

DOUBLE CLOTHESLINE!

Elenen: YAMTAR & Söylemez Eleyen: Ekipler Amiri Kenan

Kazanan ve İlk NTPW Şampiyonu Olan:
Ekipler Amiri Kenan

İnanılmaz! Ekipler Amiri Kenan gelip iki ismin de elini iplerden kesip dışarı fırlatıyor ve ilk NTPW Şampiyonu oluyor! Arenadaki seyirciler onu alkışlarken seyircilerden biri olan Rambo Okan, Söylemez'in elenmesinden çok rahatsız! Sonuçtan memnun değil. Hem YAMTAR'ın hem Söylemez'in inanılmaz bir üzüntüsü var! Bu sırada girişte Seyrekkan Savaş Barut görünüyor ve kemeri Ekipler Amiri Kenan'ın eline takdim ediyor. Şov bu şekilde son buluyor.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,367
Beğeni sayısı
1,450
PG Nakit
780
Chat olsun iyi direndik yauw. TENGRİİİİİİİİİİİİ bu maçta yardımlarını bizden esirgemiş olabilir ama biz Türk halkı için savaşacağız. Durun biraz bulletproof kahvemden daha içeyim. Hahaha neyse chat benim kozanlı penisim çok büyük.
 
Üst
Click here to login using your socials account