Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bununla birlikte bitiyoruz. Bu rosterla biraz devam ederiz sonra katılmayı çok isteyen arkadaşları da dahil ederim. İlk şovu şimdiden biraz yazmaya başlayım bu gece gelebilir.
Bay Yavuzer şovu açıyor ve unvanları tanıyor. Bir adet NTPW Şampiyonluğu adında ana kemerimiz, bir de NTPW Takımlar Şampiyonluğu adında takımlar kemerimiz mevcut. Yan kemerimiz şimdilik yok. Ve girişi gösteriyor. Savaş Ateş'i görüyoruz. Anonsör o ringe gelirken tıpkı bir aralar Eva Marie giriş yaparken geçen catchphraseler gibi onun bitirdiği tıp ve hukuk okullarından sonrasında yaptığı yüksek lisanslardan bahsediyor. Savaş Ateş, NTPW'nin GM'i olduğunu ve şirketi yönetecek üst aklın kendisi olduğunu söylüyor. Seyircilerden bir kadını gözüne kestirip onun yanına gidiyor ve sesini "ıhm" yapıp "burada nasıl bir ilk maç görmek istersin?" diye soruyor. Kadın öylece ona bakarken yanından kocası çıkıyor ve "teknik maç olsun birader" diye hüküm sürüyor. Savaş Ateş "oh, tamam o halde, işte size teknik resital sunacak bir maç! Eski teknik ve yeni teknik bir arada" diyerek girişi gösteriyor. Söylemez girişini gerçekleştirirken Savaş Ateş ana kemer için contenderlık ya da turnuva olmayacağını, şampiyonun NTPW #2'de battle royal ile belirleneceğini söylüyor.
Söylemez def. Nature Boy(Yeni, eskiye baskın geliyor. Gözlerin pasları adeta bu maçla siliniyor. Genç güreşçi, Nature Boy'u yerden kaldırıp onunla el sıkışıyor ve şirkete galibiyet ile başlamış oluyor.)
Samsunspor maçından sonra Okan Buruk ile yaşadığı tartışmadan ötürü maçı terk eden BAY burada! Artık bir güreşçi olduğunu açıklıyor. Üstün fiziğini futbolda değil, burada kullanacağını söylüyor. Barış Alper'i bölen isim Turabi. BAY, kendisinin bölünmesine çok sinirleniyor ve onun bir direk dansçısı olduğunu söyleyip aşağılıyor. Turabi bunu kaldıramıyor ve ona önce bir low blow vurup ardından Muay Thai tekniğiyle yere yığıyor. Barış Alper yerdeyken Turabi, "el elden üstündür" diye bir atasözü söylüyor ve herkes dumur oluyor. İnsanlar bu atasözünün orada ne alaka olduğunu düşünürken arka alana gidiyoruz.
Arka alanda karşımıza çıkan isim Gökhan Abe. Birkaç çalışanla sohbet ediyor ve kendisine saygı duyulmasını istediğini söylüyor. Burada İrfo yokmuş ve ağabey, ayakkabısından su içecek birini arıyormuş. Takım elbisesiyle arenaya giriş yapan isim Cihat Sarsılmaz. Gökhan'ın karşısına endamıyla dikiliyor ve boy farkına odaklanan kamera açısından onu aşağı gözle süzüyor. Gökhan Ağabey, "hayırdır Cihat? burada da mı işime taş koyacanız amınagoyum" diyerek sessizliği bozuyor. Cihat ise "burada ne işler çevireceğini biliyorum, biz yıllardır uyuşturucuya savaş açmışık. Adana'da ürettirmedim burada da ürettirmem" diyerek duruşunu bozmuyor. Gökhan Ağabey "ben o işleri bıraktım" diyerek oradan giderken Cihat onun arkasından bakıyor.
Ahmo Ukechuckwu w/ Ulaşma Yılar def. Fahri Korhan - Special Referee: Şehzeda I. Sina(Ulaşma Yılar'ın hileleriyle maçı kazanan Ahmo oluyor. Ahmo atletik tarzıyla dikkat çekiyor maç boyu. Tuş olurken Fahri'nin ayağı ipte olsa da dilsiz olduğu için hakeme derdini anlatamıyor. Bu onu daha da sinir ediyor ve hakeme saldırıyor. Fakat hakem geri durmuyor ve ona bir Superkick vurup yere yığıyor ve onun güreşçi kıyafetini açmaya çalışıyor. İkili cebelleşirken Sina "seni oğlan yapacağım, direnme" diyerek üstüne çıkmaya çalışıyor. Fahri bağırırken seyircilerin arasından kas yığını biri çıkıyor... Bu DoctorMK! Fahri'yi aşağı alıyor. I. Sina ile öfkeli şekilde bakışıyorlarken kameralar kapanıyor.
Sex Abı & S.İ.K. & El Amdan Bin Mahrum def. Alper Cocklar & Özçelik Özcan & Can Hakan (Soldaki takımın aralarında çok iyi anlaşması maç boyunca dikkat çeken bir unsur oluyor. Can Hakan bir ara maçı götürmüşken girişte Vargas elinde "Boş Yapma Hakan" yazılı bir pankartla görünüp arkadaşı Ebrar için mücadele edeceğini gösteriyor. Can Hakan ona şeriatın hükümlerini sayarken El Amdan Bin Mahrum roll-up ile tuşu buluyor ve takımına maçı kazandırıyor. Sex Abı girişte görünen isimden ötürü değişik hissedip "ben daha fazla duramam" diyerek ringi direkt terk ediyor. S.İ.K. şaşkınca onun arkasından bakarken "Erzurumda oruç tutmayan adam görürsem ben de böyle sinirleniyorum" diyerek takım arkadaşına hak veriyor. Arenada çok fazla seyirci olmadığı için mikrofonsuz olmalarına rağmen herkesi duyabiliyoruz. Takım arkadaşları Can Hakan'a "senin şer'i hükümlerinin a.k." diyerek çıkışıyorlarken NTPW #1'in sonuna geliyoruz.
Arenada çok fazla seyirci olmadığı için mikrofonsuz olmalarına rağmen herkesi duyabiliyoruz. Takım arkadaşları Can Hakan'a "senin şer'i hükümlerinin a.k." diyerek çıkışıyorlarken NTPW #1'in sonuna geliyoruz.