- Konular
- 62
- Beğeni sayısı
- 2,877
- PG Nakit
- 625
Kameralar bir süre ringin dışında bulunan ve bu hafta sonu sahibini bulacak olan Seattle Cup'ı çekiyor. Ardından bir müzik duyuluyor.
No Surprises duyuluyor ve Finn Balor girişte gözüküyor. Balor ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Kendisine olumlu tepkiler var. Çelik basamakları geçiyor ve ringe giriyor. Zaman kaybetmeden kenardan mikrofon alıyor.
Finn Balor: Kariyerim boyunca birçok lakaba sahip oldum. Bazen beni bir prens olarak çağırdılar, bazen de iblis dediler. Ama son birkaç yıldır kimsenin yüksek sesle yüzüme söylemeye cesaret edemediği başka bir sıfatım daha var. "Kıl payı kaçıran adam." Buraya Judgment Day ile birlikte ilk adım attığım zamanı hatırlıyorum. Bambaşka hayaller ile yola çıkmıştım. İstediğimiz gibi olmadı. Survivor Series 2024 gecesini hatırlıyor olmalısınız. Gecenin ana olayında Judgment Day ve karşısında Wyatt Family. O ringin ortasında, o kaosun içinde ayakta kalan tek adam olmaya sadece saniyeler uzaktaydım. Bir nefes kadar yakındım. Ama Bray Wyatt bir çıkış yolu buldu ve zaferi benim parmak uçlarımdan söküp aldı. Aslında o gece başladı bu lanet... Devamı ise bildiğiniz üzere ip söküğü gibi geldi. Peki ya sonra? Ben sadakat dedikçe, ben aile dedikçe bu sektör benden parçalar koparmaya devam etti. O çantayı, içindeki o altın bileti tutup Dominik’in avuçlarına bıraktım. Kendi geleceğimi, kendi hayallerimi o çocuğun önüne serdim. Çünkü bazen ailen için fedakarlık yapman gerekir. Fakat ben fedakarlık yaptıkça üstüme eklenen o yük üzerime öyle bir bindi ki ruhumun ezildiğini hissettim. Ve kabul ediyorum... Yenildim. O gün bu şirketten, bu ringlerden, sizlerden arkama bakmadan çekip gittim. Karanlık bir boşluğa düştüm. Hayatımın en kötü zamanları olarak nitelendirebileceğim bir yıl geçirdim.
Balor iplere yaslanıyor.
Finn Balor: Ardından geri geldim. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. En azından öyle davranmak istedim. Öyle davranırsam bazı şeyleri daha kolay atlatabilirim diye düşündüm. Önce kendimi inandırırsam diğerlerini inandırmama gerek kalmaz diye düşündüm. Fakat öyle olmadı. Keşke öyle olsaydı ama olmadı. Bir yıl önce nasıl bıraktıysam aynı şekilde devam etti. Kalanını zaten çok iyi biliyorsunuz. Anlatmama gerek var mı? Ardı arkası kesilmeyen mağlubiyetler ve bitmek bilmeyen bir aşağılanma. Bunun nasıl gerçekleştiğinin bir önemi yok. Bazen dikenli bir ayakkabıyla, bazen bir muştayla, bazen bir yok sayılmayla veya bazen kendi kendini ringin dışına yollayarak... Fakat burada daha fazla bahane saymayacağım. O noktayı çoktan geçtik. Bahanelere sığınacak durumda değilim. Değilim çünkü işin sonunda yine sadece ama sadece kıl payı kaçıran adamım. Bir şampiyon, kazanan veya galip değilim.
Balor biraz geriye doğru gidiyor.
Finn Balor: Ama biliyor musunuz No Way Out gecesi Venis o demir parçasını suratıma indirdiğinde o metalin soğukluğunu dişlerimde hissettiğimde... Acı çekmedim. Güldüm. Çünkü o an her şey berraklaştı. Ben bu şirkete sadakat verdim ve karşılığında ihanet aldım. Ben fedakarlık verdim ve karşılığında aşağılanma aldım. Ben sustum ve onlar bittim sandı. WrestleMania'da o Seattle Cup maçı için o ringe girdiğimde karşınızda o tırnaklarıyla kazıyan, o çabalayan, o neredeyse kazanan adam olmayacak. Oraya iki yıllık birikmiş bir kinle, bir yıllık sessizliğin gürültüsüyle geleceğim. Sami ve Val... Onlar WrestleMania'nın ana olayında, spot ışıklarının altında o kemer için vals yaparken gölgelerden çıkıp bir karabasan gibi üstlerine çökeceğim. İşte o zaman "gerçek" hikaye tamamlanmış olacak.
Balor ringin dışında bulunan Seattle Cup'a bakıyor.
Finn Balor: Fakat dürüst olalım... Eğer Seattle’da o kupa ellerimde yükselmezse bilin ki Finn Balor için bu yolun sonuna gelinmiş demektir. Eğer bu sefer de "neredeyse" dersem, bir daha asla "buradayım" diyemem. Daha fazla sabrım ve direncim kalmadı. Bu bir tehdit değil, bu bir vaat de değil. Bu son nefesini vermek üzere olan bir adamın son kumarı. Eğer o gün o ringde yeniden hayal kırıklıkları içinde yerde yatacaksam bu kapıdan son kez çıkıp giderim ve bir daha-
Fakat bir müzik Balor'ın konuşmasını bölüyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Finn Balor
Son düzenleme: