- Konular
- 24
- Beğeni sayısı
- 1,209
- PG Nakit
- 100
- RPG Karakteri
- John Cena
Müzik çalıyor. "PGW Tag Team Champion" John Cena girişte! Seyircilerden karışık tepkiler var. Cena klasikleşmiş tauntlarını atıyor, iki kemeri de omzunda bir şekilde seyirciyi selamlıyor. Ardından koşarak ringe giriyor. Etrafı kokluyor Cena. Seyirciyi süzdükten sonra konuşmaya başlıyor.
"PGW Tag Team Champion" John Cena: Seattle, Washington! (cheer) WrestleMania haftasındayız ve bu hava bana hep tuhaf derecede keyifli hissettirir. Güreşin Everest'indeyiz ve orasının tırmanmak için hayli zor bir yer olduğunu iyi bilirsiniz. Kimileri için bir şeylerin sonudur WrestleMania, kimileri ise başlangıç yapmak üzere sahne alır. Ama her daim en kaliteli güreşçilerle gecenin sona erdiğini söylemek mümkün. Orada olacağım, çünkü WrestleMania benim seviyemde bir şov. Ama herkesin seviyesinde değil. Özellikle Alberto gibilerinin... (cheer) Benim için bu sene bambaşka bir bahar havası var. Her ne kadar takım arkadaşım bana tuhaf hissettirse de, bir takım şampiyonluğuna sahibim. (karışık tepkiler) Biliyor musunuz? Bu senaryoyu daha önce çokça yaşadım ve sonu yanımdakiler için iyi bitmiyor. Senin için de öyle olacak, El Grande Americano! (boo) Beni tanıyorsunuz. Yıllar önce WWE'yi sırtladım. Hem de uzun bir süre. Sonra PGW'ya geldim ve başta kabul edelim ki, tutunamadım. Hollywood'un cazibesi de eklenirse bir süre güreşten uzak kalmak istedim. Ama yeniden döndüm, Big Match John'dum artık. Sırtlama görevi kaldığı yerden devam ediyordu. Daha büyük bir şirketi tek başıma omuzlarıma alabiliyorsam, nispeten daha küçüğünü de alabilirdim, değil mi? Fakat Alberto... (küçümseyerek gülüyor) Kendimi tutamadığım için özür dilerim. Onu bilirsiniz. Ben sizinle bu ringe gelip konuşmaya çalışırken o arkada bir video kaydı çeker. Ben sizinle, bu üstümdeki en ucuz tişört ve kot şort ile burada, size saygı duyarak konuşurken o zenginliğini belli etmek istercesine müthiş pahalı bir ofiste video kaydı çeker. Sizin yanınıza bile yaklaşmaz. Ben sizinle burada konuşup, bu şirketi bir süre, sizinle beraber, gerçekten de sırtlarken... O ise bana bunun ne demek olduğunu anlatır. (Gülüyor John, kahkaha atıyor). Özür dilerim, gerçekten kendimi tutamıyorum. Çünkü bu çok komik! Sizce de öyle değil mi? (Cena gülüyor, sonra ciddileşiyor). Senden daha zenginim Alberto. Senden daha iyi bir kariyerim var. Sana göre bu şirkete kendimi daha çok adamış biriyim. Senden daha güçlüyüm ve sana kıyasla gerçek bir erkeğim. Ama sen, hiç utanmadan bunların tam tersini söyleyebiliyorsun. Pardon, pardon... Utanıyorsun ve bu yüzden El Grande Americano maskesini takarak söylüyorsun, evet. Şimdi anladım! (yoğun cheer). Bana aylarca arkadan saldırdın. Karşıma dikilip intikamını alamayacak kadar erkek olamadığın halde yine bir şeyler uyduruyorsun Alberto. Bazı insanlar kendi yaptıklarını aşırı abartır, dramatize eder, ve kişilere sunar. Ama sen kendi yapmadıklarını, hatta yapamadıklarını dramatize eden aptal bir adamsın Alberto. Sana üzülüyorum ve gerçekten çok acıyorum. Bir şirkete adanmak nedir, bilir misin dostum? O şirketi Dave Meltzer gibi acımasızca puanlamaktır mesela. WWE'deydim ve hiçbir zaman, sadece kendi sekanslarımı takip ettiğim olmadı. Her zaman tüm şirketi sıkı bir şekilde gözlemledim. Ben o şirketin marka yüzüydüm, eğer yanlış giden bir şey varsa bu yüzle onları temsil edemezdim. Ama sen... Sen böyle şeyleri düşünebilecek kadar olgun musun ki? Sanmıyorum. Kendine karşı bile dürüst olamayan bir adam olgun olabilir mi? Büyük bir başarısızlık anında yüzünü maskeler ardına gizleyen ve kaçıp giden bir çocuk asla buranın yüzü olamaz. Çünkü buranın yüzü olmak demek, her şeye rağmen asla pes etmemek demektir. Asla! (cheer) WWE zamanında kaç defa dünya şampiyonluğunu kazandım, biliyor musun adamım? 16 mı? Eğer 16 kez kazandıysam bunun sebebi 15 kez kaybetmemdir. Kayıplar, bir güreşçi için en büyük katalizördür. Eğer doğru yönetebilirsen, kariyerin başka bir seviyeye çıkabilir. Kayıplar olgunluktur. Ama sen, bunları büyüme fırsatı görebilirsen tabii ki... Asla göremeyeceğini biliyorum Alberto, asla büyümeyeceksin. (cheer). Zenginliğini aptal şatafatlarınla göstermen, dilinden düşmeyen erkeklik lafları, yücelterek anlattığın PGW kariyeri ve... Bu anlatımı yapılan, heykeli dikilecek adam hikayelerinden sonra ringde gördüğüm maskeli o acınası adam... Kabul et Alberto, sen travmatik bir vakasın. Aşağılık kompleksini kabul etmelisin. Kabul et, çünkü kariyerin berbat bir halde ve bunun sebebi de benim. Kabul et Alberto, artık kariyerin bitti ve bu yüzden sen sadece geçmişteki başarılarını konuşabilen ezik bir adamsın. Kabul et Alberto, çünkü WrestleMania'da bunu kabul etmek zorunda kalacaksın. Söyleyeceğin o iki kelime şu olacak: "I Quit!"
Bir müzik duyuluyor.
@Broken Dreams
- Oynadığınız Karakterin Adı
- John Cena