RPG Konu Benim

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
J0V9K2t.png

Seyirci yok. Kimse yok. Ringin ortasında büyük merdiven ve zirvede tek başına oturan Dünya Şampiyonu Val Venis. Boş tribünlere konuşuyor.

Val Venis: Bir şarap aç ve üç yıl önceki o geceye dön. Wes’in karşısındasın. Tüm tutkunla maça sarılmış, kemeri başarıyla korumana ramak kalmış. Tam o anda Val Venis geliyor, merdiveni ittiriyor. Yetmiyor, kemeri alıp yakıyor. Zavallı Sami... Şampiyonluğunu korumaya ne kadar yaklaşmıştın. Ama kader işte. Val’in psikolojisi hiç iyi görünmüyor. Hayat... Onun adına üzülmeliyiz. Seyirciler de öyle yapıyor. Kimse 'neden?' diye sormuyor. Why, Venis why? Sami’nin kemeri saçma sapan bir şekilde elinden alınıyor.

Venis ekrana dik dik bakıyor. O günü hatırladıkça kurulduğu fark edilebiliyor.

Val Venis: Hiç düşündün mü neden Ladder? Çünkü bu, hala dilemediğin o özrün karşılığı Arap boku. Aptallar seni seviyor. Bana gelince... Küfürden ve hakaretten başka bir şey işitmiyorum. Buraya gelmeden önce hazırlanırken aynaya son bir kez baktım, Sami. Ve o geri zekalıların sana sormadığı soruyu kendime sordum: Why, Venis why? Her şey bu kadar ortadayken bana karşı takınılan bu tavır niye?

Venis kafasını olumsuz anlamda sallıyor.

Val Venis: Cevap yok. Tek bir sikik sebep dahi yok... Bir şey dışında: Başarı... İnsanların çifte standardının sebebi bu ve bu noktada onları anlamak kolaylaşıyor. Sen sürekli çabalıyorsun; benim başladığım noktaya ulaşabilmek için kendini parçalayıp duruyorsun... ne elde ettin ki? Kavgalarla yıpranmış bir beden. Ve zaman geçiyor, Sami... İnsanlar bana yaşlandığımı söylüyor ama kimse sana artık genç olmadığını söylemiyor.... Sen bir kaybedensin. Evet, sen bir kaybedensin ve tüm karakterin bunun üzerine kurulu. Ve inan bana, Dirty Goats’a karşı harcadığın o şampiyonluk fırsatı ve benzerleri göründükleri kadar basit değil. Sen başarılı olmaktan korkuyorsun, çünkü bunun altından kalkamayacağını düşünüyorsun... ve biliyor musun? Haklısın. İşte tam da bu yüzden seni seviyorlar. Çünkü hayallerine ulaşamayan, hatta gerçek bir hayal bile kuramayan o insanlar sende kendi acizliklerini görüyor.

Val Venis: Beni anlamak onlar için imkansız. Yaşlılıktan ölmemi isteyenler, bu yaşta göstere göstere hayalimi gerçekleştirdiğimi izlemek zorunda kalıyor: WrestleMania'ya şampiyon olarak gümbür gümbür yürümemi... Bunu biraz olsun hayal et. İnan bana konu sen bile değilsin. Konu benim. Karşımda bir bok olsaydı, ona destek verirlerd-

Bir ses Val'ın dikkatini dağıtıyor.

@anti-hero

Oynadığınız Karakterin Adı
Val Venis

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
''Konu sen olunca duran sular akar.''

Venis kafasını ekrana çevirdiğinde gördüğü kişi Zayn oluyor. Kendisi son şovda yaşananların ardından hastane kontrolünde.

10x5c1x.png

Sami Zayn: O geceyi ben de hatırlıyorum ama senin anlattığın gibi değil. Sen hala o anı kendine bir zafer hikayesi gibi anlatıyorsun çünkü başka hiçbir şeye sahip değilsin. Bir anı alıp onu tekrar tekrar parlatıyorsun, sanki o seni bugün hala yukarıda tutuyormuş gibi. Ama gerçek şu, sen o günden beri aynı yerdesin. Aynı numaralar, aynı korku, aynı kaçış. (Sami bacağını iki eliyle düzeltip konuşmasına devam ediyor) Bu işe adımını atan herkes yolun başında ellerindeki yeteneklerle bir kule inşaa edip en tepeyi hedeflemeye çalıştılar. Herkes yaptıklarıyla veyahut yapmadıklarıyla kendi kariyerlerini yarattı. Kendimi hiçbir zaman sütten çıkmış ak kaşık olarak görmedim. Ama senin görmediğin şey ise kulenin tepesine çıkarken her defasında kendi mirasınla ilerlemek yerine taşları üst üste koyup zirveye çıkman. İşte ikimizi birbirinden ayıran farkta bu. Sen benden bir taş alırsan yere düşerim, her zaman düştüm. Ama sonunda ayağı kalktığım her seferde bunu kendi başıma yaptım. Ama ben senden bir taş alırsam herkesten hızlı düşersin. Ki düştün de, hatırla. Kelime oyunu yapmıyorum ve bunun merdivenden düşmenle alakası yok. Ve en komik kısmı ne biliyor musun Val? Sen hala bunun farkında değilsin. O kulenin sana ait olduğunu sanıyorsun. Oysa sen hiçbir zaman o yapının sahibi olmadın, sadece en tepesine tırmanan ilk fırsatçıydın. (Kafasını hafifçe yana eğiyor) İnsanlar bana neden inandıklarını sana açıklamak zorunda değil. Çünkü bu bir tercih değil, bu bir refleks. Onlar senin ne olduğunu görüyor, ben de görüyorum. Sen yukarıda durmak için her şeyi kirletmeye razı olan birisin. Ben ise düştüğümde bile kendim kalmayı seçen biriyim. Aradaki fark bu kadar basit.

buenz5k.png

Sami Zayn: O geceyi hatırlamakla da iyi yapıyorsun. Çünkü Seattle'da bir tane daha yaşayacaksın. Benim hatalarım bile beni bir kazanan yaparken, senin gerçek bir kazanan olman için benim orada hata yapmam gerekecek. Ve işin en acı tarafı ne biliyor musun Val? Sen bütün kariyerini tam olarak bunun üzerine kurdun. Başkasının hatasını beklemek. Başkasının sendelemesini kollamak. Senin strateji dediğin şey bu. Sabırla beklemek ve sonra ortaya çıkıp o anı kendine mal etmek. Ama ben o adam değilim artık. Ben hata yapıp orada kalacak adam değilim. Düşerim, evet, düşerim. Ama kalkarım. Her seferinde kalkarım. Senin bütün planın ise benim bir daha kalkamamam üzerine kurulu. İşte bu yüzden böyle bir merdiven maçı seni ele veriyor. Çünkü orada bekleyecek bir köşe yok. Orada saklanacak bir an yok. Ya yukarı çıkarsın, ya da birisi seni oradan indirir. (Kameraya yaklaşarak) Ve ilk defa yukarı tırmanırken değil, aşağı düşerken kim olduğunu anlayacaksın Val.

@KALKTI!!!!

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis: Oh, ne hoş bir sürpriz! Savaşçıların savaşçısı, en onurlu asker, Doğu'dan sızan erdem... Geldiğin iyi oldu Sami. Tam da senden söz ediyordum. Ah, bu arada sormayı unuttum. Umarım bacakların iyidir. Gerçekten- gerçekten bunu isteyerek yapmadım. Bilirsin, bazen insanın gözleri dönünce hiç yapmayacağı şeyleri yapar. Seni sakatlayıp WrestleMania'yı kaçırmana sebep olmak gibi bir niyetim asla yoktu, asla. Ama beni anlayacağını da biliyorum. Sinir krizleri ve öfke patlamalarının nelere yol açabileceğini arka alandaki herkesten çok daha iyi bilirsin.

images

Val Venis: Hakkımda söylediklerin, sence de fazla iyimser değil mi? Şirketin ilk Triple Crown ve Grand Slam yapan güreşçisine gerçek bir kazanan olmadığını söylemek... Yetmiyormuş gibi, tüm bunları başkalarının hatalarını kollayarak yaptığımı iddia etmek... Söyle bana, bu dediğine kendin inanıyor musun? Beni sevmeyebilirsin. Şu, çocuklara hitap etme kaygısı güden ılık götlü diğerleri gibi... Ringlerde benim gibilerine gerek olmadığını düşünebilirsin. Fakat bunların, başarımla hiçbir alakası yoktur. Ve evet, ben kazanmakla ilgilenirim. Bunun nasıl olduğu pek de önemli değildir.

Val Venis: Belki de her şeyi yanlış okuduğun için bu noktadasındır Sami. Hep zor olanı denediğinden. Kestirmeleri "haram" gördüğünden. Belki de fazla winnerlığın dürüstlükle sağlanamayacağı gibi bir şartlanman vardır... Belki de haklısındır. PGW hep böyleydi. Alberto Del Rio gibi biri tam 3 kez bu şirketin zirvesine çıktı. Şerefsiz Chris Jericho sükseli bir şampiyondu. Asi çocuk Jack Perry iki uzun saltanat sürdü. Dominik piçinden bahsetmeme gerek var mı... PGW hayvanlarla dolu bir orman ve sen, insan kalarak şampiyon olmayı bekliyorsun. Söylediklerim acı mı? Öyle veya değil. Değiştirebiliyorsan değiştir Sami. Değiştiremiyorsan... kafa sikmeyi kes.

Val Venis: Bir özür bile dilemeyecek kadar aşağılıksan, inan bana tüm o diğer piçlikleri yapacak yürek sende vardır... Evet, hadi. 3 yıldır dilemen gereken o özrü dile ve WrestleMania'ya iki yetişkin gibi gidelim.

@anti-hero

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
Sami Zayn: Özür mü? Sen gerçekten üç yıldır bunu mu bekliyorsun? Hayır. Sen bir özür falan istemiyorsun. Sen kendini haklı çıkarmak istiyorsun. Yaptığın her şey, her hamlene bir kılıf bulmak istiyorsun. Ama sana bunu vermeyeceğim. Sana o rahatlığı vermeyeceğim. Yaptıklarının hiçbir bahanesi yok. Hiçbir geçmiş, hiçbir hikaye, hiçbir keşke seni aklamıyor. Herkes seni görüyor, ama kimse sana inanmıyor. Çünkü senin anlattığın hikayelerde hep bir boşluk var Val, hep bir eksik parça, ve o eksik parça sensin. Senin gerçekte kim olduğun. (Kameraya kitleniyor kısa bir süre) Orman konusunda haklısın. PGW, hayvanlarla dolu bir orman ve sen o ormanda kayboldun. Yolunu bulamadığın için de kendine bir karakter yarattın, bir maske taktın ve yıllardır onun arkasına saklanıyorsun. Kemerin var, başarıların var, evet ama hepsi dışarıdan bakıldığında anlamlı. İçeride ise bomboşsun. Çünkü sen hiçbir zaman kazandığın şeyin ağırlığını taşımadın, sadece onu elinde tuttun. Aramızdaki fark bu. Sen kazanmayı biliyorsun, ben ise bunun bedelini ödemeyi. Ve Seattle’da o bedeli ilk defa sen ödeyeceksin. Çünkü bu sefer ne bir bahane olacak, ne bir kaçış, ne de saklanabileceğin bir an. Sadece gerçek olacak Val. Kemerini değil, kendini kaybedeceksin.

mohvp5m.png

Sami Zayn: Ama senin anlamadığın bir şey var Val. Ben bu işi 'kazanmış görünmek' için yapmıyorum. Ben bu işi en uç noktasına kadar götürmek için yapıyorum. Kendimi korumak için değil, kendimi zorlamak için buradayım. Sen acıdan kaçıyorsun, ben ise onun içine yürüyorum. Beni ben yapan şey bu. Ringden tertemiz çıkmak istemiyorum. Ben her savaştan bir parça kaybederek ama daha güçlü kalarak çıkmak istiyorum. Sana baktığımda ise ayakta kalmak için kendini küçültmekten çekinmeyen bir adam. Ne olursa olsun kazanmak uğruna her şeyi değersizleştiren bir adam. Belki de kendin bile kendine inanıyorsundur bazen. İşte ilk gerçek sorunun da burada başlıyor. neyin gerçek olduğunu ayırt edememen. İnsanların senin arkandan bağırmasını, şampiyonluklarını kutlamasını istiyorsun. Bunu her ne kadar inkar etsen de istediğini biliyorum. Çünkü senin bütün kariyerin bir şeylerin arkasına saklanarak geçti. İnsanların hataları, anların kaosu, fırsatların kirli tarafı, sen hep oradaydın. Ama hiçbir zaman ortada değildin. Beni, senin karşında olduğum için değil, beni ben olduğum için destekliyorlar. Bugün burada, bir hastanedeyim. Daha önce de buraya çok kez geldim. Farklı katlara, farklı doktorlara göründüm. Bunlar senin anlayamayacağın şeyler. Asla yaralanmadın, asla sakatlanmadın, asla gerçek bir insan gibi hissetmedin Val. Çünkü kimsenin hedefinde değilsin! Kimse seni vurmak istemiyor çünkü kazandıkları şey kaybettikleri bir atış hakkından daha değersiz.

@KALKTI!!!!

Son düzenleme:

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
hqdefault.jpg

Val Venis: Kimsenin hedefinde değil miyim? Bunu 3 yıldır PGW'ye her adım atışında götümde biten adam mı söylüyor? Rumble tercihini Dünya Şampiyonluğundan yana kullanman için başına silah mı doğrulttular? Komiksin Sami. Ne diyeceğim bak. Hazır hastanedeyken neden bir psikiyatri servisine uğramıyorsun? Bana, bu dediklerine inanmış gibi göründün ve şu anda, senin için gerçekten endişeliyim.

Val Venis: Ssssssssiktir git! Sssssssssiktir git! Son olarak, sssssiktir git. Ben bu sikik şirketin kemer mıknatısıyım ve histerilerinin aksine bunun bedelini ödemeye de her zaman açık oldum Ortadoğu faresi. Bana inandırıcı cevaplar vermiyorsun. Triple crown ve grand slammer olduğumdan sana bahsetmiş miydim? Ah, evet bunu her fırsatta dillendiririm. Çünkü sen ve senin klasmanındakiler için bunlar hayal dahi edemeyeceğiniz pozisyonlardır... Zirveye çıktığında sen artık meyve veren bir ağaçsındır ve kaderin taşlanmaktır. Ve ringin dışından serseri çocuklar geçer, hayretle sana bakarlar. Bu benim olmalı. Cılız ve güçsüz kollarıyla bir taş atarlar. Hiçbiri meyveye ulaşamaz. Teğet bile geçmez adamım. Çünkü ben siktiğimin bin yıllık çınarıyım ve köklerim taşlarla dolu. Bunun ne demek olduğunu bilemezsin. Çünkü sen hep o taş atan yavşak çocuktun. Bana, Leo Kruger'a, Will Ospreay'e, Dominik'e ve hatta aptallar aptalı Dustin'e. Bir çılgınlık yap ve hayatında bir kez olsun kendine karşı dürüst ol: Saydığım isimleri kovalayan hep sen değil miydin? Yoksa onlar mı senin peşinden koştular? Hafızanı zorla, cevabı bulacaksın.

Val Venis, Dünya Şampiyonluğu'na bir göz atıyor. Plakaya küçük bir öpücük konduruyor ve merdivenden iniyor. Stage'e doğru yürürken gülümsüyor.

Val Venis: Quebec'i çok sevdiğimi biliyor muydun? Yakında, oraya bir ziyaret yapacaksın. 2. İnziva Dönemi... Ve bir daha bu ringlere geri dönmek dahi istemeyeceksin.

Şeytani gülüşüyle titantronun altından çıkıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi