- Konular
- 78
- Beğeni sayısı
- 6,402
- PG Nakit
- 2,415
- Favori Güreşçi
- John Cena
Seyirci yok. Kimse yok. Ringin ortasında büyük merdiven ve zirvede tek başına oturan Dünya Şampiyonu Val Venis. Boş tribünlere konuşuyor.
Val Venis: Bir şarap aç ve üç yıl önceki o geceye dön. Wes’in karşısındasın. Tüm tutkunla maça sarılmış, kemeri başarıyla korumana ramak kalmış. Tam o anda Val Venis geliyor, merdiveni ittiriyor. Yetmiyor, kemeri alıp yakıyor. Zavallı Sami... Şampiyonluğunu korumaya ne kadar yaklaşmıştın. Ama kader işte. Val’in psikolojisi hiç iyi görünmüyor. Hayat... Onun adına üzülmeliyiz. Seyirciler de öyle yapıyor. Kimse 'neden?' diye sormuyor. Why, Venis why? Sami’nin kemeri saçma sapan bir şekilde elinden alınıyor.
Venis ekrana dik dik bakıyor. O günü hatırladıkça kurulduğu fark edilebiliyor.
Val Venis: Hiç düşündün mü neden Ladder? Çünkü bu, hala dilemediğin o özrün karşılığı Arap boku. Aptallar seni seviyor. Bana gelince... Küfürden ve hakaretten başka bir şey işitmiyorum. Buraya gelmeden önce hazırlanırken aynaya son bir kez baktım, Sami. Ve o geri zekalıların sana sormadığı soruyu kendime sordum: Why, Venis why? Her şey bu kadar ortadayken bana karşı takınılan bu tavır niye?
Venis kafasını olumsuz anlamda sallıyor.
Val Venis: Cevap yok. Tek bir sikik sebep dahi yok... Bir şey dışında: Başarı... İnsanların çifte standardının sebebi bu ve bu noktada onları anlamak kolaylaşıyor. Sen sürekli çabalıyorsun; benim başladığım noktaya ulaşabilmek için kendini parçalayıp duruyorsun... ne elde ettin ki? Kavgalarla yıpranmış bir beden. Ve zaman geçiyor, Sami... İnsanlar bana yaşlandığımı söylüyor ama kimse sana artık genç olmadığını söylemiyor.... Sen bir kaybedensin. Evet, sen bir kaybedensin ve tüm karakterin bunun üzerine kurulu. Ve inan bana, Dirty Goats’a karşı harcadığın o şampiyonluk fırsatı ve benzerleri göründükleri kadar basit değil. Sen başarılı olmaktan korkuyorsun, çünkü bunun altından kalkamayacağını düşünüyorsun... ve biliyor musun? Haklısın. İşte tam da bu yüzden seni seviyorlar. Çünkü hayallerine ulaşamayan, hatta gerçek bir hayal bile kuramayan o insanlar sende kendi acizliklerini görüyor.
Val Venis: Beni anlamak onlar için imkansız. Yaşlılıktan ölmemi isteyenler, bu yaşta göstere göstere hayalimi gerçekleştirdiğimi izlemek zorunda kalıyor: WrestleMania'ya şampiyon olarak gümbür gümbür yürümemi... Bunu biraz olsun hayal et. İnan bana konu sen bile değilsin. Konu benim. Karşımda bir bok olsaydı, ona destek verirlerd-
Bir ses Val'ın dikkatini dağıtıyor.
@anti-hero
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Val Venis