RPG Konu Biziz

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena

20190821_Top10_Cena--9dccc2bfe12201c9ab2bd67323461f27.jpg

Müzik çalıyor. "PGW Tag Team Champion" John Cena girişte! Seyircilerden karışık tepkiler var. Cena klasikleşmiş tauntlarını atıyor, iki kemeri de omzunda bir şekilde seyirciyi selamlıyor. Ardından koşarak ringe giriyor. Etrafı kokluyor Cena. Seyirciyi süzdükten sonra konuşmaya başlıyor.

John-Cena_3058257.jpg

"PGW Tag Team Champion" John Cena: Seattle, Washington! (cheer) WrestleMania haftasındayız ve bu hava bana hep tuhaf derecede keyifli hissettirir. Güreşin Everest'indeyiz ve orasının tırmanmak için hayli zor bir yer olduğunu iyi bilirsiniz. Kimileri için bir şeylerin sonudur WrestleMania, kimileri ise başlangıç yapmak üzere sahne alır. Ama her daim en kaliteli güreşçilerle gecenin sona erdiğini söylemek mümkün. Orada olacağım, çünkü WrestleMania benim seviyemde bir şov. Ama herkesin seviyesinde değil. Özellikle Alberto gibilerinin... (cheer) Benim için bu sene bambaşka bir bahar havası var. Her ne kadar takım arkadaşım bana tuhaf hissettirse de, bir takım şampiyonluğuna sahibim. (karışık tepkiler) Biliyor musunuz? Bu senaryoyu daha önce çokça yaşadım ve sonu yanımdakiler için iyi bitmiyor. Senin için de öyle olacak, El Grande Americano! (boo) Beni tanıyorsunuz. Yıllar önce WWE'yi sırtladım. Hem de uzun bir süre. Sonra PGW'ya geldim ve başta kabul edelim ki, tutunamadım. Hollywood'un cazibesi de eklenirse bir süre güreşten uzak kalmak istedim. Ama yeniden döndüm, Big Match John'dum artık. Sırtlama görevi kaldığı yerden devam ediyordu. Daha büyük bir şirketi tek başıma omuzlarıma alabiliyorsam, nispeten daha küçüğünü de alabilirdim, değil mi? Fakat Alberto... (küçümseyerek gülüyor) Kendimi tutamadığım için özür dilerim. Onu bilirsiniz. Ben sizinle bu ringe gelip konuşmaya çalışırken o arkada bir video kaydı çeker. Ben sizinle, bu üstümdeki en ucuz tişört ve kot şort ile burada, size saygı duyarak konuşurken o zenginliğini belli etmek istercesine müthiş pahalı bir ofiste video kaydı çeker. Sizin yanınıza bile yaklaşmaz. Ben sizinle burada konuşup, bu şirketi bir süre, sizinle beraber, gerçekten de sırtlarken... O ise bana bunun ne demek olduğunu anlatır. (Gülüyor John, kahkaha atıyor). Özür dilerim, gerçekten kendimi tutamıyorum. Çünkü bu çok komik! Sizce de öyle değil mi? (Cena gülüyor, sonra ciddileşiyor). Senden daha zenginim Alberto. Senden daha iyi bir kariyerim var. Sana göre bu şirkete kendimi daha çok adamış biriyim. Senden daha güçlüyüm ve sana kıyasla gerçek bir erkeğim. Ama sen, hiç utanmadan bunların tam tersini söyleyebiliyorsun. Pardon, pardon... Utanıyorsun ve bu yüzden El Grande Americano maskesini takarak söylüyorsun, evet. Şimdi anladım! (yoğun cheer). Bana aylarca arkadan saldırdın. Karşıma dikilip intikamını alamayacak kadar erkek olamadığın halde yine bir şeyler uyduruyorsun Alberto. Bazı insanlar kendi yaptıklarını aşırı abartır, dramatize eder, ve kişilere sunar. Ama sen kendi yapmadıklarını, hatta yapamadıklarını dramatize eden aptal bir adamsın Alberto. Sana üzülüyorum ve gerçekten çok acıyorum. Bir şirkete adanmak nedir, bilir misin dostum? O şirketi Dave Meltzer gibi acımasızca puanlamaktır mesela. WWE'deydim ve hiçbir zaman, sadece kendi sekanslarımı takip ettiğim olmadı. Her zaman tüm şirketi sıkı bir şekilde gözlemledim. Ben o şirketin marka yüzüydüm, eğer yanlış giden bir şey varsa bu yüzle onları temsil edemezdim. Ama sen... Sen böyle şeyleri düşünebilecek kadar olgun musun ki? Sanmıyorum. Kendine karşı bile dürüst olamayan bir adam olgun olabilir mi? Büyük bir başarısızlık anında yüzünü maskeler ardına gizleyen ve kaçıp giden bir çocuk asla buranın yüzü olamaz. Çünkü buranın yüzü olmak demek, her şeye rağmen asla pes etmemek demektir. Asla! (cheer) WWE zamanında kaç defa dünya şampiyonluğunu kazandım, biliyor musun adamım? 16 mı? Eğer 16 kez kazandıysam bunun sebebi 15 kez kaybetmemdir. Kayıplar, bir güreşçi için en büyük katalizördür. Eğer doğru yönetebilirsen, kariyerin başka bir seviyeye çıkabilir. Kayıplar olgunluktur. Ama sen, bunları büyüme fırsatı görebilirsen tabii ki... Asla göremeyeceğini biliyorum Alberto, asla büyümeyeceksin. (cheer). Zenginliğini aptal şatafatlarınla göstermen, dilinden düşmeyen erkeklik lafları, yücelterek anlattığın PGW kariyeri ve... Bu anlatımı yapılan, heykeli dikilecek adam hikayelerinden sonra ringde gördüğüm maskeli o acınası adam... Kabul et Alberto, sen travmatik bir vakasın. Aşağılık kompleksini kabul etmelisin. Kabul et, çünkü kariyerin berbat bir halde ve bunun sebebi de benim. Kabul et Alberto, artık kariyerin bitti ve bu yüzden sen sadece geçmişteki başarılarını konuşabilen ezik bir adamsın. Kabul et Alberto, çünkü WrestleMania'da bunu kabul etmek zorunda kalacaksın. Söyleyeceğin o iki kelime şu olacak: "I Quit!"

Bir müzik duyuluyor.

@Broken Dreams

Oynadığınız Karakterin Adı
John Cena
Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser

63gc0de.png

Bu Alberto Del Rio'nun müziği! Alberto, üzerindeki şık siyah takım elbisesiyle beraber hızlı bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Devamında ringe giriyor ve bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

8fo3uon.png

Alberto Del Rio: Bravo! Bravo sana Juanito! Gerçekten gözlerimi yaşarttın! Öylesine dokunaklı öylesine duygusal bir konuşmaydı ki az daha beni bile kandıracaktın. Benim bu laflara karnım tok Juanito. İnsanların duymak isteyeceği türden, ezberlenmiş, ucuz ve içi boş bu laflara… Benim bunlara karnım tok. Ama bunlara aç olan insanları tanıyorum. (boo) Hey, merhaba Seattle! (boo) Bu şehre her yolum düştüğünde, bu insanların yüzündeki o hüznü, o hissi çok net görebiliyorum. Hatta onlara kızmıyorum Juanito, cidden. Çünkü Seattle halkı, tüm kalpleriyle inandıkları, uğruna paralarını ve ruhlarını harcadıkları şeylerin günün sonunda onları bir çöp poşeti gibi kenara atıp terk etmesine çok alışık; tıpkı SuperSonics gibi! (boo) Evet, yuhalayın! Çünkü gerçekler daima acıtır. Yıllarca o iğrenç formaları giydiniz, onlara taptınız, onlara bir kahramanmışçasına yaklaştınız… Onlar ne yaptı? Bir gece yarısı eşyalarını topladılar ve bu şehri arkalarında bıraktılar. Giderken arkalarına bile bakmadılar! Şimdi elinizde ne var ha? Dolaplarınızda çürüyen boktan bir Shawn Kemp forması haricinde ne var? (boo) Ve sen… Sen, Juanito… Sen bu insanların yeni SuperSonics’isin! Buraya ucuz, rengarenk o tişörtlerinle geliyorsun ve bu insanlara satıyorsun. Onlara umut dağıtıp, asla pes etme zırvalarını anlatıyorsun. Onlar da tıpkı o takıma yaptıkları gibi tüm o acınası umutlarını senin omuzlarına yüklüyorlar. Seni kurtarıcıları sanıyorlar. Seni kahramanları sanıyorlar. Ama WrestleMania’da… o ringe çıktığımızda, seni o ringin ortasında Cross Armbreaker için kilitlediğimde işler değişecek. Kolun gerildikçe, tendonların ucuz paket lastikleri gibi tek tek kopuyormuş gibi hissettiğinde, tüm o çığlıkların T-Mobile Arena’da yankılandığında, onların sana yardım edemeyeceğini, tezahüratlarının acını dindiremediğini anlayacaksın. Ve sen de bu şehrin her değerinin, bu insanlara yapması gereken o şeyi yapacaksın. Onları satacaksın Cena! Onları yüz üstü bırakacaksın! Çünkü sen hep buydun, hiç değişmedin. Daha günler önce yaptığına bir bak! Ben ringin ortasında bu şampiyonlukları kazanmışken, en beklemediğim anda beni arkamdan vuran adamın da bu söylediklerinden haberi var mı? Sen busun Cena, hep buydun. Tüm bunların ardından bile bu onur ve ahlak bekçiliğini yapabilecek kadar utanmasızdın. Ama bizler farklı dünyaların insanıyız Juanito. Benden daha güçlü olduğunu, bana kıyasla gerçek bir erkek olduğunu söylüyorsun. Ve bunları, benim seni rüyandan uyandırırken takmış olduğum maskeye mi bağlıyorsun? Ah Juanito. Keşke her şeyi biraz daha net görebilsen. O kadar körsün ki, bu sektördeki en büyük maskeyi senin taktığını göremiyorsun! O üzerindeki ucuz tişörtler, çocuksu kot ve kollarındaki bileklikler… Hustle, Loyalty, Respect saçmalığı… Asıl maske bu, John! Bu insanların sevgisini kazanabilmek için bu kostümlerin arkasına saklanıyorsun, belki de onları benden daha iyi tanıyorsun. Çünkü ben bugüne kadar asla buna ihtiyaç duymadım! Evet, zenginliğimi gösteriyorum. Çünkü, ben onlara gerçek bir şampiyonun neye benzediğini gösteriyorum! Senin gibi, bu insanlara kendimi şirin göstermek için kendimi sokak serserisi gibi pazarlamaya ihtiyacım yok cabron! Benim hiçbir şeye ihtiyacım yok. Benden daha zengin olduğunu söylüyorsun, asla öyle değilsin çünkü sen zenginliği paradan ibaret sanıyorsun aptal. Hele ki 15 kere kaybetmeyi övünerek bir adamın benden daha zengin olabileceği düşüncesi mi? Tüm tüylerimi diken diken ediyor. Sen kaybetmeyi erdemli bir şey olarak görüyorsun, Juanito. Bunu yeniden büyümek için bir fırsat olarak görüyorsun, neden biliyor musun? Çünkü sen buna alışıksın! Kaybetmeye, başarısızlığa, tuş olmaya ve aşağılanmaya alışıksın! Sen, kendi zayıflığını ve başarısızlığını romantize eden bir aptalsın! Benim lügatımda kaybetmek, ders çıkarılacak bir erdem değil, cezalandırılacak bir acizliktir! Ve WrestleMania’da, bu dersi çıkaracak taraf bir kez daha sen olacaksın. Senin için cehennemi o ringe getireceğim ve inandığın her şeyi başına tek tek yıkacağım. Ringin ortasında, hayatını sana zindan ettiğim o anda… o mikrofon suratına dayandığında sen sadece bir güreş maçını kaybettiğin için değil… John Cena efsanesinin içinin ne kadar boş, ne kadar kof bir yalan olduğunu tüm dünyaya itiraf etmek zorunda kaldığın için yalvararak “I Quit” diyeceksin. Şimdi o ucuz tişörtünü al, o sahte kahramanlık hikayelerini cebine koy ve omuzundaki bana ait olan iki kemeri de sahibine geri ver. Ardından da WrestleMania’ya kadar hayatta kalmanın tadını çıkar, çünkü Seattle’da duyacağın son şey… senin ağzından çıkacak.

42iyctf.png

Alberto kemerleri beklermişçesine sözünü kesiyor...​

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
Smiling-John-Cena.gif

John Cena ciddi bir şekilde Alberto'ya bakıyor. Belindeki kemeri okşuyor önce. Ardından, omzundaki kemeri yavaşça indiriyor. Kemeri eline alıyor. Alberto'ya bakıyor. Sonra da elindeki kemere. Seyircilerden karışık tepkiler var. Cena'nın da kafası karışık görünüyor. Cena kemeri Alberto'ya uzatıyor.

Hayır! Cena kemeri omzuna geri atıyor. Gülümserken Alberto'ya bakıyor.

john-cena-reetirement.jpg

"PGW Tag Team Champion" John Cena: Hayır, hayır. Bu kemere asla dokunamayacaksın. WrestleMania'da, o kemeri tek başıma korurken yanımda olmanı da istemiyorum Alberto. İstediğini sana vermeyeceğim. Çünkü tüm bunları neden yaptığını çok iyi biliyorum. Grand Slam ve Triple Crown, değil mi? Bu şirketi bırakmadan önce son bir kemer elde etmek istiyordun. Geride kalan, içinde bir süredir tuttuğun ama başaramadığın son şey... Onu başardıktan sonra bir anda gelen iki başarı daha... Bir taşla üç kuş. Bana son kez yenildikten sonra Prestige Grand Wrestling'e dönebilecek yüzün olmayacak. Bunu çok iyi biliyorsun. The Rock ile samimiyetin de herkesin dilinde. Takım kemerlerini kazanman gerekiyordu. Bir anda PAYBACK 103'te benimle takım şampiyonluğu maçına çıkman tesadüf değil. Beni karşına alsaydın, o kemeri kazanamayacağını biliyordun. Beni yanında istedin. Herkes bunun işleri kızıştırıp aramızı bozacağını zannetti. O maçı mahvedeceğimizi düşündüler. Herkes kavgaya odaklanmıştı. Ama sen, o maçta herkesten çok o kemeri istiyordun. Benimle tartışma yaşaman imkansızdı. Hedef netti Alberto. O adamı pes ettirip kemeri kazandın.

John Cena gülümsüyor.

"PGW Tag Team Champion" John Cena: Manipülasyonların son bulmak bilmiyor. Aynalama kullandığın yetmiyor gibi bir de emellerini toprağın altına gömmeye çalışıyorsun. Ama seni tanıyan herkes onları tüm çıplaklığıyla görebilir. Aylardır beni manipüle etmeye çalıştın. Orada, Prince of the Ring olarak Dominik Mysterio'yu pes ettirecekken sen geldin. Unvanımın boşa gitmesine sebep oldun. Çünkü seni eze eze bu ringe gömmüştüm. Yetmedi. Nefretin soğumuyordu. O kemeri bir şekilde kazandıktan sonra yine karşıma dikildin. Kaybetmem için uğraştın. En sonunda No Way Out'ta, her şey yolunda giderken bana saldırdın. Nihayet başarabildiğin bir hamle... Şimdi sen bu kemerleri bizim adımıza kazansan da bunlar senin hakkın değil. O yüzden bunları ben taşıyacağım. (cheer). Geçen sene adını tarihe zorla yazdırdın Alberto. O kokuşmuş dönemleri izlediğimde, gücü elde ettiğin zaman ne kadar ileri gidebildiğini görüyorum. Bu şirketin yüzü olduğunu herkese kabul ettirmeye çalıştın. O zamanlar da tek bir yumrukla devrilip yüzünü sarıp sarmalarken parçalanmış egonu kapatmaya çalıştın. Değişmiyorsun. Ama konuşmak fayda etmez. Anlamayan bir insana ne anlatabilirsin ki? Seattle seyircisine bile yaptığın zorbalıktan sonra senin kafanda yaşadığın şöhret dolu aptalca filmi kimsenin bitiremeyeceğini görebiliyorum. Kaç kez kaybedersen kaybet, hepsini toprağın altına gömeceksin. Benim gibi, güçlenmek için yenilgileri kullanmak yerine hafızandan sileceksin. O çöle kaçırılan sersemi sildiğin gibi... Trial by Combat maçında mücadele eden ezik adamı sildiğin gibi... Unvanını korumak uğruna Alexa Bliss'i seven o adamı sildiğin gibi... İşte, asıl kaybettiğin yer burası cabron.

Es verirken cheer artıyor.

giphy.gif

"PGW Tag Team Champion" John Cena: Kabul et Alberto, senin hafızanı temizlediğin gibi PGW de yavaş yavaş seni hafızasından siliyor. O tarih kitabında artık adın pek anılmıyor. Önce Tony D'Angelo sana sert bir darbe indirdi. Ardından benim vuruşumla knock out oldun. Fakat yenilmediğini düşünerek geri dönmeye çalıştın. Etrafına baktığında Bray Wyatt'ın PGW için son zamanların en büyük reiginin yaptığını gördün. Bir zamanlar bu unvanı da sen taşıyordun, değil mi? Ayda bir zar zor maça çıkabildiğin şu dönem. Burnum kırıldı diye neredeyse 2 ay ortalıkta görünmeyecektin. Şımarık piç kurusu! (Seyirciler şaşırırken Cena öfkeli). Herkes giderken sırf burada kaldığın için ödüllendirildin Alberto. İyi olup olmaman önemli değildi. Sadece... Eski olman yeterliydi. PGW Original olmak demek, süper güç olmak demek değildi. Bunu en iyi kanıtlayan kişi benim. Her gittiğim yerde bunu kanıtladım. WWE'de benden önce herkes Hulk Hogan, The Rock, Shawn Michaels gibi isimleri konuşuyordu. Benden sonra tek bir isim vardı: John Cena. Sen de böyle olmak istiyorsun, biliyorum. Ama bunu yapabilecek kadar iyi değilsin. Sadece iki seferde kariyerini mahvettiğim bir adam olarak, bunu yapamayacağını biliyorum. Burayı terk edemeyeceğini bildiğim gibi. Seni ben göndereceğim Alberto. Bu pazar günü, eğer bayılmaz ve "I Quit" diyebilirsen bir daha geri dönemeyeceğini görebiliyorum. Bu kadar aşağılanmadan sonra sen bile artık geri dönemezsin.

Seyircilerden karışık tepkiler gelirken Cena "U Can't See Me" tauntunu yapıyor. Alberto'ya bakıyor.

@Broken Dreams

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi