@jaques
ReQuem #uncensored Katılım 27 Haz 2023 Konular 1,707 Mesajlar 9,185 Beğeni sayısı 1,760 PG Nakit 1,850 Konum Sivas Favori Güreşçi Jon Moxley 1 1 Kurucu Yönetim 5 Ağu 2023 #1 @jaques
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,318 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 22 Nis 2024 #41 GBB' Alıntı: Daha çok az izlemiştim şimdi bitirdikten sonra ciddi yorum yaparsam Walter derim ya. Genişletmek için tıkla ... Zevkli bir adam.
GBB' Alıntı: Daha çok az izlemiştim şimdi bitirdikten sonra ciddi yorum yaparsam Walter derim ya. Genişletmek için tıkla ... Zevkli bir adam.
Styles Clash littlefinger Katılım 3 Tem 2023 Konular 96 Mesajlar 4,884 Beğeni sayısı 1,913 PG Nakit 510 Konum Eyrie Favori Güreşçi AJ Styles ELITE 22 Nis 2024 #42 Walter.
Centria a Katılım 2 Tem 2023 Konular 213 Mesajlar 3,232 Beğeni sayısı 1,004 PG Nakit 330 22 Nis 2024 #43 Uncle Junior' Alıntı: Hank'in ölümü mü yoksa bu sahne mi daha etkileyici karar veremedim. Benzersiz bir evren gerçekten. Genişletmek için tıkla ... Saul ve Kim'in yaptığı kahpeliklere çakallıklara rağmen hiçbir zaman adamlığını duruşunu bozmadı.. Tek suçu çakalların itlerin arasında adam gibi adam olmaktı.. Huzurlar içinde uyu güzel insan
Uncle Junior' Alıntı: Hank'in ölümü mü yoksa bu sahne mi daha etkileyici karar veremedim. Benzersiz bir evren gerçekten. Genişletmek için tıkla ... Saul ve Kim'in yaptığı kahpeliklere çakallıklara rağmen hiçbir zaman adamlığını duruşunu bozmadı.. Tek suçu çakalların itlerin arasında adam gibi adam olmaktı.. Huzurlar içinde uyu güzel insan
Uncle Junior sekkusu yaritai Katılım 2 Tem 2023 Konular 32 Mesajlar 3,173 Beğeni sayısı 669 PG Nakit 190 Konum Nişantaşı Favori Güreşçi The Undertaker 22 Nis 2024 #44 Centria' Alıntı: Saul ve Kim'in yaptığı kahpeliklere çakallıklara rağmen hiçbir zaman adamlığını duruşunu bozmadı.. Tek suçu çakalların itlerin arasında adam gibi adam olmaktı.. Huzurlar içinde uyu güzel insan Genişletmek için tıkla ... Valla başta sevmemişti izleyicilerin çoğu ama karakteri tanıdıkça aslında düzgün bir adam olduğunu anladık. Huzur içinde uyusun abim benim.
Centria' Alıntı: Saul ve Kim'in yaptığı kahpeliklere çakallıklara rağmen hiçbir zaman adamlığını duruşunu bozmadı.. Tek suçu çakalların itlerin arasında adam gibi adam olmaktı.. Huzurlar içinde uyu güzel insan Genişletmek için tıkla ... Valla başta sevmemişti izleyicilerin çoğu ama karakteri tanıdıkça aslında düzgün bir adam olduğunu anladık. Huzur içinde uyusun abim benim.
muad'dib sholarch Katılım 8 Nis 2024 Konular 14 Mesajlar 2,938 Beğeni sayısı 524 PG Nakit 550 Konum Amasya RPG Karakteri Samoa Joe 22 Nis 2024 #45 Uncle Junior' Alıntı: Valla başta sevmemişti izleyicilerin çoğu ama karakteri tanıdıkça aslında düzgün bir adam olduğunu anladık. Huzur içinde uyusun abim benim. Genişletmek için tıkla ... Breaking Bad evrenindeki tek ahlaklı ve gerçek anlamda iyi adamdır kendisi.
Uncle Junior' Alıntı: Valla başta sevmemişti izleyicilerin çoğu ama karakteri tanıdıkça aslında düzgün bir adam olduğunu anladık. Huzur içinde uyusun abim benim. Genişletmek için tıkla ... Breaking Bad evrenindeki tek ahlaklı ve gerçek anlamda iyi adamdır kendisi.
Uncle Junior sekkusu yaritai Katılım 2 Tem 2023 Konular 32 Mesajlar 3,173 Beğeni sayısı 669 PG Nakit 190 Konum Nişantaşı Favori Güreşçi The Undertaker 22 Nis 2024 #46 muad'dib' Alıntı: Breaking Bad evrenindeki tek ahlaklı ve gerçek anlamda iyi adamdır kendisi. Genişletmek için tıkla ... Nacho'nun babası da 10 numara adamdı. :s Hank de fena adam sayılmaz.
muad'dib' Alıntı: Breaking Bad evrenindeki tek ahlaklı ve gerçek anlamda iyi adamdır kendisi. Genişletmek için tıkla ... Nacho'nun babası da 10 numara adamdı. :s Hank de fena adam sayılmaz.
jaques clk Katılım 2 Tem 2023 Konular 42 Mesajlar 3,940 Beğeni sayısı 1,252 PG Nakit 220 Konum Antalya RPG Karakteri CM Punk ELITE 22 Nis 2024 #47 GBB' Alıntı: Daha çok az izlemiştim şimdi bitirdikten sonra ciddi yorum yaparsam Walter derim ya. Genişletmek için tıkla ... WALTER WHITE büyüklüğü diye bir şey var dedik o kadar... GBB' Alıntı: Yok olmayacak. Ama BCS düşüncelerimi değiştirir gibi geliyor. Genişletmek için tıkla ... Saul Goodman olmaz ama Jimmy McGill olacak.
GBB' Alıntı: Daha çok az izlemiştim şimdi bitirdikten sonra ciddi yorum yaparsam Walter derim ya. Genişletmek için tıkla ... WALTER WHITE büyüklüğü diye bir şey var dedik o kadar... GBB' Alıntı: Yok olmayacak. Ama BCS düşüncelerimi değiştirir gibi geliyor. Genişletmek için tıkla ... Saul Goodman olmaz ama Jimmy McGill olacak.