Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Breaking Bad izlerken Jimmy idi, Better Call Saul izlerken Nacho Varga. En empati yapabildiğim ise Chuck. Yaşadığı durumun benzerini yaşadığım için Community nefret etse bile ben bu adamı çok sevmiştim. Sonlara doğru Hamlin'e de kanımız ısındı.
Hank Schrader. Babacan bir adam olması, Türk tipi eniştelere kusursuz benzerliği ve ruhsal değişimleriyle favori karakterim. Saul, Walter, Mike hepsi sevdiğim karakterler ama Hank bende ilk sıraya giriyor.
En etkileyici mi bilmiyorum ama bu sahne kesinlikle evrendeki en gerici sahneydi. Hank'in ölümünden, Gus'ın kendi adamını kesmesinden bile daha gericiydi.
Diziyi önerilerinizle izledim ve bitirdim, 1-2 ay oluyor herhalde. Favorim net Saul Goodman oldu ama diğer bütün karekterlerin de ayrı ayrı havası var. Sadece Flynn karekteri için fazla uğraşmışlar mı hakkaten diye düşündüryorlar...
Öyle bir evren düşünün ki her karakter ayrı ayrı favorim... Yukarıda yazılan karakterlere ayrı ayrı imza atarım favorim olarak. Bari Jesse Pinkman'dan 100 kat iyi bir karakter bırakıp kaçayım.
En etkileyici mi bilmiyorum ama bu sahne kesinlikle evrendeki en gerici sahneydi. Hank'in ölümünden, Gus'ın kendi adamını kesmesinden bile daha gericiydi.
Olabilir cidden. Evrende pek çok etkileyici sahne var ama bu en özeli galiba benim için. Bir ara rewatch atmayı planlıyorum Breaking Bad'e de. Birkaç animasyon dizisi falan da duyurulmuştu, onları da döneriz.