Liv Morgan & Raquel Rodriguez def. Gigi Dolin & Tatum Paxley (Liv Morgan & Raquel Rodriguez WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonluklarını korudular)
Liv Morgan rakibine yaptığı The Oblivion'un ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıp kemerlerini koruyorlar.
Myles Borne & Tavion Heights'ın Josh Barnett'in Bloodsport XIII'ünde mücadele ettiği video görüntülerini gördük. DarkState, Wren Sinclair'in Bloodsport'la başa çıkamayacağını söylüyor. Cutler James, DarkState onları The D'Angelo Family gibi ortadan kaldırmadan önce NQCC'nin dağılmasını öneriyor. Borne dövüşten geri adım atmıyor. Je'Von Evans da konuşmaya katılır ve o da kavga istiyordur. Lennox, Je'Von'un hiç arkadaşı olmadığını, o halde neden kazanamayacağı bir dövüşü seçtiğini belirtiyor. Borne, Je'Von'a onun arkasını kollayacağını söyler. DarkState Borne'un meydan okumasını kabul eder.
Ricky Saints: Vay canına! O da seni seviyor, bebeğim. Biliyor musun, WrestleMania hafta sonuna büyük bir patlamayla başladım, NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğunu sonsuza dek başıma bela olacak bir adama karşı başarıyla savundum, o da sensin, “All Ego” Ethan Page. Evet, annem de aynı fikirde. Ama dünya bu hafta WrestleMania'da tarihi bir iki gece yaşadığımızı izledi, ancak NXT'ye adım attığımdan beri verdiğim sözü Stand & Deliver'da yerine getirdim. Söylediğim her şeyi gerçeğe dönüştürdüm. Sizin de anlayabileceğiniz gibi buradaki adam benim. Stand & Deliver gerçeküstüydü ama bunu sana karşı yapmak çok iyi hissettirdi Ethan Page.
Lexis King: Şimdi, şimdi, Ricky, Ricky, sakin ol, kardeşim. Bak, Stand & Deliver'da tarihi bir galibiyet aldığını biliyorum, ama ben tüm hafta sonumu Vegas'ta değerli Heritage Kupamı aramakla geçirdim, çünkü o soytarılar, Penn & Teller onu gözlerimin önünde yok etti.
Ricky Saints: Hey, aferin sana Lexis, ama bunun benimle ne ilgisi var hiç anlamadım? Ben sadece burada bir gösteri yapıyorum. Şu anda neden burada olduğun konusunda kafam karıştı.
Lexis King: Biliyorsun Ricky, aslında burada işim var, bu yüzden önümü kesmeden ve ring zamanımı almadan önce, bu gece Miras Kupamı savunuyorum. Ve eğer buradan çıkmazsan, gözlerimi Kuzey Amerika Unvanına da dikebilirim.
Ricky Saints: Oh, bunu yine yapıyoruz. Bu çok komik, çünkü geçen hafta 4'lü Yol'u kaybettin, yani bu konuda bir şansın yok. Bana öyle geliyor ki ağzın, küçük kıçının bozduramayacağı çekler yazmaya devam ediyor, ortak.
Lexis King: Neyi seviyorum biliyor musun? Birçok şeyi seviyorum, Ricky. Ama sevmediğim şey senin gibi kendini beğenmiş, kibirli, bu saf seyirciyle başa çıkabileceğini sanan puştlar. Flaş haber kardeşim, kimse seni sevmiyor, kralı seviyor, tamam mı? Sen kendi kafanda bir efsanesin. Büyüklük sanrıları beynini dolduruyor. Madem kendine bu kadar güveniyorsun Ricky, neden bana istediğimi vermiyorsun? Neden Kuzey Amerika Unvanını gelecek hafta bana karşı kullanmıyorsun? Ve hayır, bana ve diğer üç kişiye karşı demiyorum, bana karşı olasılıkları yığmak için Ölümcül Dörtlü Yol'a ihtiyacımız yok, Vegas'ta bunu yeterince yaşadım, tamam mı? Peki, buna ne dersin? Hatta kupamı sana karşı koyacağım ve bunu çifte şampiyonluk maçı yapacağız. Ricky Saints, Lexis King'e karşı. Kupa, unvana karşı. Tek maç, kazanan hepsini alır.
Ricky Saints: Sana şöyle söyleyeyim, sen çok özel birisin, aman Tanrım. Şu anda gizemli bir rakibin varken benim için endişeleniyor olman pek de anlamlı değil. Tüm bunları AVA ile konuştuğunu bildiğime göre, tahmin et ne oldu şampiyon? Sıra sende.
Hank & Tank kuliste Sol Ruca & Zaria ile güzel bir kucaklaşma yaşadı. Thea Hail sohbete katılıyor. Thea başka bir merdiven maçı yapmak istiyor. Jaida Parker yanlarından geçiyor ve Thea'nın enerjisini kaldırabilecek durumda değil. Kelani Jordan bir şekilde Parker ile aynı fikirde. Kelani, burasının Thea'nın altı ay önce bulunduğu soyunma odası olmadığını söylüyor. Fatal Influence konuşmaya katılıyor. Jacy Jayne birinin Thea'yı dışarı çıkarması gerektiğini söylüyor. Kelani bunun onun sorunu olmadığını söyler. Jacy, Fallon'ın bunu kendi başına yapmasını önerir.
Noam Dar def. Lexis King (Noam Dar NXT Heritage Cup'ın yeni sahibi oldu)
Noam Dar rakibine yaptığı The Discus Back Elbow Smash'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kupanın yeni sahibi oluyor.
Sarah Schreiber, Roxanne Perez ile kuliste bir görüşme yaptı. Roxanne, Stephanie Vaquer'in kendi inşa ettiği bir bölümü sahiplenmeyeceğini söyledi. WrestleMania'dan sonraki Raw'ın onun anı olması gerekiyordu ama hayır, Stephanie hakkında olması gerekiyordu. Roxanne, en başta Stephanie'ye ait olmayan bir anı mahvetmenin iyi hissettirdiğini söyledi. Giulia'nın da aynı sorunu yaşadığını bilmiyordu ama Stephanie'nin bununla ilgili bir sorunu varsa, belki de bu gece bu konuda bir şeyler yapmalıdır. Stephanie %100 hazır değil. Roxanne, NXT Yılın Süperstarı Slammy ödülünü kazanmakla övünüyor. O, The Prodigy. Roxanne, Las Vegas'tan 3X NXT Kadınlar Şampiyonu olarak çıkacağını söylüyor.
Thea Hail def. Fallon Henley
Thea Hail rakibini Kimura Lock'a bağlayıp rakibini pes ettiriyor ve maçı kazanıyor.
Oba Femi: Stand & Deliver'da tam olarak yapacağımı söylediğim şeyi yaptım. Trick Williams & Je'Von Evans'ın Hükümdarı tahttan indirmek ve Stand & Deliver'da NXT Şampiyonu olmakla ilgili tüm bu hayalleri ve özlemleri vardı. Benim gözetimimde değil. Ben ne yaptım biliyor musunuz? Hayallerini aldım, ateşe verdim, yakıp kül ettim ve onlara uyanmalarını söyledim. Bu maça hazırlanırken Je'Von Evans hakkında bir sürü şey söyledim. Ona çocuk dedim. Hazır olmadığını söyledim. Dayanamayacağını söyledim. Ve ona olgunlaşmamış dedim. Ne yazık ki öyle, çünkü Genç OG düşündüğümden çok daha iyi. Ve zamanı gelmemiş olsa da, en iyi yılları kesinlikle önünde, bu yüzden Genç OG'yi alkışlayın. Trick Williams'a gelince, Williams'ı hiç sevmiyorum, ona katlanamıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki, ne kadar iyi, ne kadar harika olursa olsun, The Ruler çok daha iyi.
Trick Williams: Hayır, hayır, hayır, bu şekilde çıkmayacağım Oba, çünkü ne zaman benim olanı almam söz konusu olsa, Oba, her zaman kolay yolu buluyorsun. Ve Cumartesi günü, Je'Von'u tuş ettiğin için kazandın. Ama gerçekçi olmak gerekirse, doğum günün olması umurumda değil, unvanımı geri istiyorum.
Oba Femi: Williams, sana çiçeklerini verdim, işimin bittiğini söyledim, daha ne istiyorsun?
Trick Williams: Bire birimi istiyorum. Bakın, ben sıradan biri değilim, ben Trick Williams'ım, buradaki adamım, bu markanın yüzüyüm. NXT'yi düşündüğünüzde beni düşünürsünüz, Oba Femi'yi düşünmezsiniz. Annen onları seviyor. Bak, oyunu yönetmekten yoruldum, insanların araya girmesine izin vermekten yoruldum, senin gibi insanların fırsatlarımı çalmasından ve beceriksizliğinden yoruldum. Bütün bu serserilerin ne isterlerse söylediklerini gördüm.
- Joe Hendry ringe doğru ilerliyor.
Joe Hendry: Adını söyleyin ve görünsün, Joe Hendry NXT'ye geri döndü. Trick Williams, sen sonbaharda takıldığım kişi değilsin. Söylentiler doğru, değişmişsin. Eskiden taraftarların tezahüratlarını ve tezahüratlarını içine çekerdin, ama şimdi tek yaptığın kendine acımak. Taraftarları dinlediğinde ne olacağını kanıtladım ve bunu WrestleMania'da yaptım. Ve Trick, sana söyleyeceğim, çünkü başka kimse söylemeyecek, sen aç değilsin, hakkın var. NXT Şampiyonluğunu geri kazanamamanın nedeninin kendin olduğunu düşündün mü? Belki de Trick Williams'ın mızmız bir sürtük olduğunu düşünmeye başladın mı?
Trick Williams: Dur bakalım, dakika hizmetçisi, Pazar günü beş dakikan vardı. Ama madem hep senin neye inandığından bahsediyoruz, bir saniye de Trick Williams'ın neye inandığını dinlemeye ne dersin? Buraya ait olmadığına inanıyorum, sen sadece bir yabancısın. Buraya uymadığına inanıyorum. Pazar günü kıçına tekmeyi yediğine inanıyorum, hadi bunu konuşalım. Hepimize bir iyilik yapmaya ne dersin, inanıyorum ki o unvanı alabilirsin ve büyük köpekler konuşurken ait olduğun yere geri dönebilirsin.
Joe Hendry: Biliyor musunuz, RKO'ya yenildim ama bunu WrestleMania'da 60.000 kişinin önünde yaptım. Ben ringdeydim, siz de tribündeydiniz. Ve bu ringi terk etmeyeceğim, çünkü TNA Şampiyonunuz olarak, bu arada, bu Pazar Rebellion'da şampiyonluğu savunacak, NXT Şampiyonu ile tartışması gereken bazı şeyler var.
Oba Femi: Moose'un yaptığı hatayı yapma.
Trick, Oba ve Hendry'nin arasına giriyor. Oba ve Hendry, Trick'e kum torbası muamelesi yaptı ve bu bölümü kapatmak için onu ringin dışına fırlattı.
Luca Crusifino çölde Stacks ile yüzleşir. Luca, Stacks'a DON'la arasını düzeltmesi gerektiğini söyler. Stacks'in buna hiç niyeti yoktur. Stacks Luca'ya kendisini neden çöle davet ettiğini bilip bilmediğini sorar. Luca “Siktir” der ve ekran kararır.
Sarah Schreiber, Sol Ruca & Zaria ile kuliste bir röportaj yaptı. Sol, Stand & Deliver'daki yorucu merdiven maçının ardından NXT Kuzey Amerika Kadın Şampiyonluğunu elinde tuttuğu için çok gururlu. Liv Morgan & Raquel Rodriguez, Zaria'nın hiçbir şeyi olmamasıyla, özellikle de Sol'un çifte şampiyon olmasıyla dalga geçiyor. Sol, Judgment Day'in içini gördüğünü ve Zaria ile dostluğunun arasına hiçbir şeyin giremeyeceğini söylüyor. Sol, Judgment Day'e koleksiyonuna üçüncü bir unvan eklemeden önce çekip gitmesini söyler. Liv gülmeye başlar ve uzaklaşır.
Trick Williams sahne arkasında sinir krizi geçirir. AVA, Trick'e binayı terk etmesini söyledi.
DarkState def. Je'Von Evans & Myles Borne
DarkState Myles Borne'a The Double PowerBomb yapıyor ve Osiris Griffin tuşa giderek maçı takımına kazandırıyor.
Yoshiki Inamura AVA'ya Pro Wrestling NOAH'a geri döneceğini söyledi. AVA, Briggs & Inamura'ya gelecek hafta NXT Tag Team Unvanları için bir şansları daha olacağını söyler. Inamura, Briggs'e maçı almak için eski bir Japon sırrını kullandığını söyledi.
Tony D'Angelo Rizzo'ya fiziksel olarak iyi olduğunu söyledi. Luca'dan haber alamamış. Rizzo, Don'a Stacks ile birlikte büyüdüklerini hatırlatır. Stacks ona nasıl dövüşüleceğini öğreten kişiydi. İnsanlar değişir. Rizzo oturup konuşmaya açık ama Don ona güvenmiyor. Stacks savaş ilan etmiştir ve Don, Rizzo'yu riske atamaz çünkü onun neler yapabileceğini bilmemektedir. Don eve dönmesinin güvenli olmadığını söyler. Olaylar patlamadan önce ortalıkta görünmemesi gerekiyor. Don, Rizzo'ya sarılır.
Sarah Schreiber, Ricky Saints ile kuliste bir röportaj yaptı. Noam Dar'ın geri dönmesinden ve bir yıl sakatlıktan uzak kaldıktan sonra Heritage Cup'ı yeniden ele geçirmesinden memnun. Ancak, o sözünün eri bir adam ve Lexis King gelecek hafta NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu için şansını deneyecek. Ethan Page konuşmaya katılıyor. Ricky, Ethan'ın geçen yıl Noam'ı saf dışı bırakan kişi olduğuna dikkat çekiyor. Lexis King, Ricky'ye arkadan saldırıyor. Lexis, Ricky'nin değerli unvanını elinden alacağını söyler. Ethan, Ricky'ye sorunlarını başka bir zaman tekrar ele alacaklarını söyler ve uzaklaşır.
Andre Chase bavulunu açtı ve Chase U kazağını buldu. Chase Üniversitesi tekrar iş başında.
Stephanie Vaquer def. Roxanne Perez (Stephanie Vaquer NXT Kadınlar Şampiyonluğunu korudu)
Stephanie Vaquer rakibine yaptığı The SVB'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini koruyor. Maçtan sonra Giulia sahneye çıkıyor. Jordynne Grace kalabalığın arasından bakıyor. Şov yayından kalkarken Vaquer unvanı kaldırıyor.