Ethan Page def. Wes Lee, Lexis King and Eddy Thorpe
Ethan Page rakibine yaptığı The Twisted Grin'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.
Ethan Page: Sanırım bu beni yine adam yapıyor, ha? Bir numaralı yarışmacı. Ricky Saints, bu gece kazanmasını istediğin adamın ben olmadığımı biliyorum. Ve buna inanmakta haklısın, çünkü herkes ilkini hatırlar. WWE'deki ilk şampiyonluk zaferi, “Tüm Ego” Ethan Page tarafından mahvedildi. Stand & Deliver'da, ilk unvan savunmanızda, size söz veriyorum, o da mahvolacak.
Ricky Saints ringe dönüyor ve Page'i spear ile yere seriyor.
Jordynne Grace: Bugün “The Juggernaut” olarak gördüğünüz, birçok kez TNA Knockouts Şampiyonu olan kişi, ben böyle başlamadım. Keşfedilmedim, hiçbir zaman yıldız gücüm olmadı, hiçbir zaman güzellik kraliçesi olmadım. Eğer negatif bir auraya sahip olmak mümkün olsaydı, ben de öyle olurdum. Yarı boş spor salonlarında güreşen, benim için inşa edilmemiş gibi görünen bir dünyada sığacak bir yer bulmaya çalışan küçük bir kızdım. İnsanların ne gördüğünü ya da daha doğrusu ne görmediğini biliyordum. Ama sahip olduğum ve güreşteki pek çok insanın sahip olmadığı bir şey vardı, o da öz farkındalık. Böylece, sonunda sahip olmam gereken şeye sahip olmayı dilemeyi bıraktım ve ne olabileceğimi inşa etmeye başladım. Güvensizliği yoğunluğa, şüpheyi disipline dönüştürdüm ve işte o gün “Juggernaut” doğdu. Güçlenmeye aşık oldum. Vücudumu bir atom bombasına dönüştürmeye lazer gibi odaklandım.
Antrenman yapmak için sabahın 3'ünde kalkmak, arabaya atlayıp güreşmek için 8 saat yol gitmek, ondan sonra başka bir spor salonuna gitmek, iki saat uyumak ve ertesi gün her şeyi tekrar yapmak. Ne kadar zor olsa da bunu takıntı haline getirmiştim. Diğer tüm kadınlardan sıyrılabilmemin bir yoluydu. Ve benim için tek yol buydu. WWE Evreninin şunu demesini istedim: Evet, WWE kadınları ortalığı kasıp kavuruyor ama TNA'deki Jordynne Grace'i gördünüz mü? Jordynne Grace bu mu? Kimse beni görmezden gelemesin diye çok çalıştım. Konuşmaya zorla girdim ve insanların “Juggernaut ”a inanmasını sağladım, tıpkı kendime inandığım gibi. Şimdi, kariyerimin en büyük engeli tam önümde duruyor, bu Cumartesi, NXT Kadınlar Şampiyonu olma fırsatım var. Ve tıpkı kariyerim boyunca olduğu gibi, Vegas'tan ilk WWE Şampiyonluğumla ayrılmak için tam olarak ne yapmam gerektiğinin farkındayım.
Sol Ruca ve Zaria, Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluk Merdiven Maçı'nda son iki katılımcının kim olduğunu umursamıyor. Sonuç değişmeyecek, Ruca ya da Zaria Vegas'tan yepyeni Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonu olarak ayrılacak. Kelani Jordan konuşmayı böldü. Kelani, 2 kez Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonu olacağını ve bunu neden kimsenin Lani gibi yapamadığını tüm dünyaya kanıtlayacağını söylüyor. Izzi Dame konuşmaya katılıyor. Dame eski Kelani'yi özlüyor. Yeni tavrı onu korkutmuyor. Dame, merdivenin tepesinde duran kişi olacağını ve The Culling'e bir unvan daha getireceğini söylüyor.
Lola Vice def. Tatum Paxley
Lola Vice rakibine yaptığı The 305'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.
Giulia: Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Stephanie'nin çifte şampiyon olmanın zaferinin tadını çıkarmasını izledim. Bana bir rövanş vermesini bekledim ve bekledim, ama asla olmadı. NXT Kadınlar Şampiyonluğu söz konusu olduğunda arkadaşlıklar bir yere kadar gidiyor. Geçen hafta Stephanie'ye Güzel Çılgınlık'ın ne olduğunu hatırlattım. Jaida Parker, onu tanımıyorum ama kendine çok güvendiğini söyleyebilirim. Ceza vermeyi seviyor ama ceza almayı sevmiyor. Jordynne Grace çok güçlüdür ama Cumartesi günü onu Strong Style ile tanıştıracağım. Jordynne ve Jaida, Stephanie'ye giden yolda önümdeki engeller. Amacım NXT Kadınlar Şampiyonluğunu kazanmaktı. Kaybetmek beni sadece daha tehlikeli yaptı. Stand & Deliver'da arkadaş yok, rövanş var. Geçen yıl Stand & Deliver'da kendimi tanıtmıştım. Bu yıl, NXT Kadınlar Şampiyonu olarak ayrılıyorum.
Stand & Deliver'da Fatal Influence ile Meta Four'un yanı sıra Tatum Paxley ve Gigi Dolin'i karşı karşıya getirecek Üçlü Tehdit Maçı yapılacak. Bu maçın galipleri Stand & Deliver'ı takip eden Salı günü WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonluğu için bir şans elde edecek. Roxanne Perez, NXT Women's Division'ın bu kadar güçlü olmasının nedeninin kendisi olduğunu ama yine de Stand & Deliver'da bir maçı olmadığından yakınmaya başladı. AVA, Roxanne bir tag team partneri bulma konusunda cazibesini kullanabilirse, o maçı Fatal Four Way yapmakta sorun yaşamayacağını söylüyor. Roxanne, AVA'nın onun peşinde olduğunu söylüyor.
Hank Walker & Tank Ledger def. No Quarter Catch Crew, The Culling, Josh Briggs & Yoshiki Inamura and Tyson Dupont & Tyriek Igwe
Gaunlet maçının başından beri olan Hank & Tank son olarak Josh Briggs & Yoshiki Inamura ile karşılaştılar. Hank Walker rakibini The Small Package'a bağlıyor ve maçı takımına kazandırıyor.
Tony D'Angelo, Darkstate ile Otopark Kavgası için henüz gelmedi, bu yüzden artık kararları Underboss veriyor. Luca Crusifino hiçbir kavgadan geri adım atmadığını söylüyor. Stacks, Rizzo'ya buradan gitmesini söylüyor. Aile, Crowbar'larla Darkstate'e saldırıyor. Sahne arkasında kıyamet kopuyor. Aile, Cutler James'i bir masanın üzerinden boğuyor. Aile, Osiris Griffin'i duvara doğru mızraklıyor. Darkstate sayı üstünlüğünü tekrar ele geçiriyor. Shugars yangın söndürücüyle Aile'ye saldırıyor. Kavga otoparka geri dönüyor. Darkstate, Crusifino'yu arabanın üzerinde boğuyor. DON sonunda ortaya çıkıyor. Tony D, Darkstate'e levyeyle saldırır. Polisler ortaya çıkınca Darkstate kaçar. Don, Stacks onu dinlemediği için kızgındır. İşle o ilgileniyordu. Don, The Family'nin Stand & Deliver'da Darkstate ile dövüşeceğini söylüyor. Don, Stacks'in onu bir daha hafife almamasını söylüyor. Don, Stacks'a sarılıyor.
Jaida Parker: Jaida Parker'ı gördüğünüzde zaten kararınızı vermişsinizdir, çünkü hayatım boyunca insanlar benim hakkımda varsayımlarda bulundu. Dürüst olmak gerekirse umurumda da değil, çünkü zaten hiçbir yere uyum sağlayamadım. İnsanlar sırf öyle göründüğün için bunun kolay olduğunu düşünüyor. Ama bir şeyi kolaylıkla taşıyor olmam, onun ağır olmadığı anlamına gelmez. Stand & Deliver'a giden yol burada, Port St. Lucie'de başladı. Bu sokaklarda güldüm. Bu sokaklarda ağladım. Ve bu sokaklarda kendime bir isim yapmaya başladım. Stephanie, Jordynne ve Giulia, hepsi bir yerlerden geldi, bu maçtaki tek yerli yetenek benim. Ve evet, diğer kadınların gözü korkmuş olabilir, hatta tüm dünyanın gözü korkmuş olabilir, ama ben burada, Port St. Lucie'de öğrendim ki, eğer erkeklerle takılabilirsem, herkesle takılabilirim.
Çünkü bebeğim, ben baskıyım, boruları patlatan baskıdan bahsetmiyorum, elmas yapan baskıdan bahsediyorum, çünkü büyürken, eğer sen uygulamadıysan, kesinlikle sana uygulanıyordu. Babam bir antrenördü ve ağabeyim gibi futbol oynamama asla izin vermezdi, ben de bir sonraki büyük şey olan futbola gitmeye karar verdim. Ve o fiziksellikle, ne, adamım, onu sevdim. Ama babam aynı zamanda koçum olduğu için insanlar benim hakkımda varsayımlarda bulunmaya başlamıştı bile. Hayatım boyunca bir kadın soyunma odasında bulundum, bu yüzden bunun ne kadar kötü olabileceğini çok iyi biliyorum. Kadınların tek yapmak istediği sizi alt etmeye çalışmak ve evet, burada NXT'de dünyanın en iyi bölümüne sahibiz ama içten içe biliyorum ki hiçbiri onlardan önce benim başarılı olmamı istemiyor ve bu benim sorunum değil.
Ve en iyi arkadaşım aslında amcam. Dostum, bir destek sisteminden bahsediyorsun, yüzümdeki gülümsemeyi korumaktan bahsetmek istiyorsun, benim için yaptığı şey tam olarak buydu. Ve onu kaybettiğimde, kimseye güvenemeyeceğimi çok erken öğrendim, çünkü en iyi arkadaşımı kaybedebiliyorsam, başka kime güvenebilirim ki. Görüyorsunuz, insanlar benim bir tavrım olduğunu varsayıyor, hayır, ben sadece olduğum gibiyim, çünkü diğer insanların gündemlerine uymadığınızda böyle olur, tüm bunların amacını kaybettiğinizde böyle olur. Hayat beni zorlaştırdı. Yani hayır, soyunma odasında arkadaşa ihtiyacım yok. İhtiyacım olan tek şey büyük maçlar, sizi değiştiren ya da yıkan anlar. Kimse beni yıkamadı. Ve bu Cumartesi Las Vegas'ta tüm dünyaya Jaida Parker'ın oyun oynamadığını göstereceğim ve NXT Kadınlar Şampiyonluğunu da yanımda götüreceğim.
Stephanie Vaquer: Ben Stephanie Vaquer. La Primera. NXT Kadınlar Şampiyonu. Ve burada, Şili'deyiz. Resmi olarak WrestleMania yolunda olduğumuz için çok mutluyum. Evet, Stand & Deliver'da ve tüm WrestleMania haftasında ülkem Şili'yi temsil edeceğim için çok mutluyum. Bu en önemli hafta, güreş açısından en büyük sahne ve ben WWE NXT'de aynı anda iki şampiyonluğa sahip olan ilk kişiyim ve bir Şilili olarak tarihteki ilk kişiyim. Yıllar önce babama güreşçi olmak istediğimi söylediğimde açıkçası endişelendi ve ben de ona bir gün çifte WWE Şampiyonu olacağımı söyledim. Böylece, kariyerim boyunca Şampiyonluklar kazandım ama Şili'ye gelemediğim için onları hiç göremedi. Ama bu kez büyük bir sürprizim var, çünkü WWE'de kazandığım iki Şampiyonluğun replikaları var. Burada olduğum ve Şili halkının tüm sevgi ve desteğine teşekkür etme fırsatı bulduğum için kendimi kutsanmış hissediyorum. Stand & Deliver'da sizi gururla temsil etmeye devam edeceğime ve Şili'nin adını daima yükseklerde tutacağıma söz veriyorum.
Kelly Kincaid, Hank Walker & Tank Ledger ile kuliste bir görüşme yaptı. Son zamanlarda efsanevi tag team'lerden hem Raw hem de SmackDown'daki tag team'lere kadar tavsiyeler aldılar. Hiçbir şeyi değiştirmeleri gerekmiyordu; sadece kendileri olmaları ve her şeyi ringde bırakmaları gerekiyordu. Fraxiom sohbete katılıyor. Meydan okumayı dört gözle bekliyorlar. Nathan Frazer, Hank & Tank'in bu mücadeleyi boşuna yapmasının utanç verici olduğunu söylüyor. Hank & Tank Frazer ile aynı fikirde değildir ve Fraxiom'a onlarla Stand & Deliver'da görüşeceklerini söyler. Frazer onların elini sıkmayı reddeder.
Roxanne Perez hâlâ AVA'nın ofisinde şikâyet ediyor. Kendi tag team partneri olacağını söylüyor. AVA Roxanne'e Stand & Deliver'da yarışmayı gerçekten ne kadar çok istediğini soruyor. Cora Jade ofise giriyor. Cora, Roxanne'e özür dilemek isteyip istemediğini sorar.
Andre Chase, Uriah Connors ve Kale Dixon'ı mahvetmek istemiyor. Thea Hail büyük dönüşünü yaptı. Thea, Bay Chase'e desteğini sunuyor. Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonluk Merdiven Maçı'na katılmayı planlıyor.
Thea Hail def. Karmen Petrovic
Thea Hail rakibini The Kimura Lock'a bağlayıp pes ettiriyor ve maçı kazanıyor.
Trick Williams: Hey, dostum, hadi konuşalım. Son zamanlarda kim olduğum hakkında çok düşündüm. Birkaç hafta önce The Young OG buraya geldi ve benim Carmelo Hayes olduğumu söyledi. Ama şimdi anlıyorum, ya kahraman olarak ölürsün ya da kötü adam olacak kadar uzun yaşarsın ama Trick Willy hala hayatta. Tacı takan baş ağırdır ve Oba, senin başın ağır olabilir ama Cumartesi günü tacımı almak için geri geleceğim, dostum. Je'Von, bu da demek oluyor ki, seneye iyi şanslar.
Oba Femi: Bay Williams, hala buraların erkeği sizmişsiniz gibi konuşmanız çok komik. Bilin bakalım ne oldu? Siz adam değilsiniz, siz bozuk bir plaksınız, aynı şarkıları tekrar tekrar çalıyorsunuz ve kimse şarkıya eşlik etmiyor, çünkü o Trick'i hala kırbaçlayan tek kişi sizsiniz. Ama size bir tavsiyede bulunmama izin verin, spot ışığı devam ediyor ve size de aynısını yapmanızı öneririm, çünkü Cumartesi günü Stand & Deliver'da benimle birlikte spot ışığında durmak için bir şansınız daha var. Ve bu sizin spot ışıkları altındaki son zamanınız olacak, çünkü sizinle işim bittiğinde ben de yoluma devam ediyor olacağım.
Trick Williams: Buraya bak, Oba, ne, kulakların o kadar iyi çalışmıyor mu? Ne, örgülerin çok mu sıkı? Hâlâ dünyanın her yerinde “Whoop That Trick” diye bağırıyorlar. Hadi konuşalım. Ama hey, Oba, sende ne var? Hâlâ kendine Hükümdar mı diyorsun? Buralarda adam olmak için birkaç Kara Panter sloganından fazlası gerekir, inan buna. Sana yardım ediyorum, çünkü sana verdiğimden beri o şeyi tutmakta zorlanıyorsun gibi görünüyor. Cumartesi günü onu senden geri alacağım, sana yardım edeceğim, herkese yardım edeceğim.
Je'Von Evans: Hey, müziği kes, müziği kes. Trick, lütfen, lütfen, kapa çeneni. Bilmiyorum, kafam karışmış olabilir ama sanırım The Young OG birkaç hafta önce Trick Williams hakkında haklıydı. Kardeşim, her hafta buraya gelip hak ettiğin bir maçtan bahsediyorsun. Ve dürüst olmak gerekirse, buradaki bazı insanlar adına konuşacağım, en azından bazıları. Bıktık artık, konuşacaksan başka bir şeyden konuş. Ama senin hakkında ne hissettiğimi zaten biliyorsun. Yani, Trick Williams, kovuldun. Şimdi “The Ruler” hakkında konuşalım. Yalan söylemeyeceğim, bu harika, onları duyuyorsun, değil mi? Yalan söylemeyeceğim, gerçek gerçekleri tanır, OG. NXT'ye geldiğinden beri bir şampiyonluğa yapıştın, ne demek istediğimi anlıyorsun. Sanki başarıyı çekiyorsun, bir odaya giriyorsun ve herkes kim olduğunu biliyor. Ukalalık etmeye çalışmıyorum ama seni iki kez düşürdüğümde çok heyecanlanmıştım çünkü sıradan bir güreşçiyi düşürmedim Oba, NXT Şampiyonunu düşürdüm, anlıyor musun, bu gerçek bir konuşma. Demek istediğim, Oba Femi'nin birkaç yıl içinde WrestleMania'da ana etkinlik yapacağını kaç kez duyacağız? Eğer değil Oba, ne zaman seçileceğin önemli. Yani, hadi, Big O, hadi, şampiyon. Hadi ama, Alabama Üniversitesi'nden geliyorsun.
Oba Femi: Roll Tide.
Je'Von Evans: Roll Tide'dan bahsediyoruz. Dürüst olmak gerekirse, Raw'a, SmackDown'a gitmen ve harika olman gerekiyordu, ama benim seninle sorunum, bu arenada dolaşıyorsun, bu performans merkezinde dolaşıyorsun, NXT'de dolaşıyorsun, sanki her şey senin etrafında dönüyor. Kuzey Carolina'dan gelen bu çocuğun WWE'ye gelmemesi gerekiyordu. Ama tahmin et ne oldu şampiyon, bunu ben yaptım. Cumartesi gününün favorisi olduğunu düşünüyorsun, ama çok az şey biliyorsun, bruh-bruh, bu benim sevdiğim yol. Yerp!
Oba Femi: Bayanlar ve baylar, Je'Von Evans, millet, The Young OG. İşte 20 yaş böyle bir şey. Şuna bakın, 20 yaşında. Olağanüstü bir çaylak yılı geçirdin. Olağanüstü çaylak yıllarından anlayan biri varsa o da Hükümdar'dır, değil mi? Sen buranın geleceğisin, ama dediğim gibi, ben şimdiki zamanım, gelecek henüz burada değil. Ve bir konuda haklısın, burası benim etrafımda dönüyor, çünkü buna sahibim. Buna sahip olduğum için, bu beni erkek yapıyor. Çünkü buna sahibim, ben en büyük köpeğim ve sen bununla başa çıkamazsın, çünkü sen bir çocuksun.
Trick Williams: İkinize de yardım edeceğim. Sarılmanız, birbirinize iltifat etmeniz bittiğinde, önemli olan şey hakkında konuşabiliriz, bu da Cumartesi günü o unvanı geri almam, buna inanın.
Je'Von Evans: Hayır, hayır, hayır, eğer Cumartesi hakkında konuşacaksak, bu lanet ringde ne sizin ne de benim bana dokunamayacağınızla ilgili çünkü hepimiz biliyoruz ki, ikinizin de etrafında daireler çizerim ve bu gerçekler.
Oba ve Trick Je'Von'u defalarca üst ipten aşağı atıyor. Oba ve Trick birbirlerine yumruk atmaya başladı. Je'Von, Oba ve Trick'i Double Springboard Cutter ile düşürüyor. Gösteri yayından kalkarken Je'Von NXT Şampiyonluğu ile poz veriyor.