WWE NXT Tartışma Konusu | 13.05.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Myles Borne: Geçen hafta tüm dünyayı şok ettim. NXT, LFG ve EVOLVE'deki en zorlu 25 adamdan biri ve ayakta kalan son adam bendim ve şimdi Battleground'a gidiyorum. Muhtemelen ilk ya da ikinci seçiminiz değildim, belki üçüncü bile değildim ama sorun değil, ben buna alışkınım. Bir süredir bunun etrafında dans ediyoruz ama benim bir engelim var. Kısmen sağırım. Konuşmamı etkiliyor. Konuşma şeklimi etkiliyor. Ama size bir şey söyleyeyim, geçen hafta Ethan Page ve Shawn Spears'ı elediğimde çıldırdığınızı duydum. Sadece sağır çocuk olarak tanınmak istemiyorum. Engelimle değil, yeteneğimle değerlendirilmek istiyorum. Ve engelli olan herkes bununla yargılanmak ister. Yani, evet, Battleground, ben mazlumum. Baskın bir şampiyonla karşı karşıyayım ama dışarıda kendi mücadelesini veren tüm çocuklar için savaşıyorum. Sizin de başarıya ulaşabileceğinizi kanıtlamak için. Oba Femi, umarım beni dinliyorsundur çünkü geçen hafta bana şans vermediler ama bak ne oldu. 25 Mayıs'ta da bana şans vermeyecekler ama ben yine dünyayı şok etmeye hazırım. Zor duyuyor olabilirim ama Battleground'da Roma'nın beni, Myles Borne'u, yeni NXT Şampiyonunuzu anons ettiğini duyacağım.

Ethan Page: Pekala, pekala, pekala, bu kadar duygusal saçmalık yeter. Myles, aslında Ricky Saints'ten daha kötü olabilirsin, bu basit sivillere pandik atmakla. Ricky'ye gerçeklik kontrolünü verdim, şimdi de sana vereceğim. Myles, bir battle royal kazandın, şans eseri bir battle royal, milyonda bir gerçekleşme ihtimali olan meşru bir şey. Biliyor musun, aslında haklılar, çok üzgünüm, burada altyazı yok, bu yüzden sana bir iyilik yapayım ve çok yavaş söyleyeceğim, böylece dudaklarımı okuyabilirsin. Oba'yı yenemezsin. Onun seviyesinde değilsin. Benim seviyemde değilsin. Ve daha da iyisi, biliyor musun, Battleground'a gidip kendini utandırmadan önce, senin için daha iyi bir fikrim var. Bu şampiyonluk fırsatını gerçekten hak ettiğini bu insanlara ve kendine kanıtlamak mı istiyorsun? Hey, kanıtla, kanıtla, bu gece bana karşı yarışmacılığını ortaya koy.

Charlie Dempsey: Biliyor musun, Myles? Bu aslında senin için mükemmel bir öğrenme fırsatı. Bu gece Oba ile maç yapmamı sağladın çünkü tavsiye ve ilk elden bilgi almak istiyordun, değil mi? Düşünsene, öğrenmek için eski bir NXT Şampiyonuyla karşılaşmaktan daha iyi bir yol var mı? Hayır, bu senin için mükemmel bir dövüş kampı olacak. Bir düşünün, demir demiri keskinleştirir derler ve siz de tüm şüphelerinizi, hatta en büyük şüphelerinizi bile susturacaksınız.

Myles Borne: Haklısın Charlie, sıra sende.

AVA: Pekala, pekala, geri çevirelim, bir dakika geri çevirelim. Şimdi, Myles, bak, dürüst olmak gerekirse, bunun şu anda senin için doğru hareket olup olmadığını bilmiyorum, ama aynı zamanda ne kadar kendinden emin olduğunu görüyorum ve kendini kanıtlamayı ne kadar çok istediğini biliyorum. O yüzden izin veriyorum. Bu gece Ethan Page ile karşılaşabilirsin, bir numaralı yarışmacılığın söz konusu. Ancak bu maç daha sonra yapılacak, çünkü şu anda Charlie, aslında elinde oldukça büyük bir iş var, hatırladın mı? Çünkü NXT Şampiyonu Oba Femi ile maçın şu anda.

Oba Femi def. Charlie Dempsey

Oba Femi rakibine yaptığı The Fall From Grace'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Karmen Petrovic geçen hafta Thea Hail'in kendisini desteklemesini takdir ediyor, arkadaşlar bunun içindir. Thea orada oturup Karmen'in Jaida Parker'dan bir Hipnotik daha almasını izleyemezdi. Karmen & Thea, Tatum Paxley'in öfke nöbeti geçirerek oyuncak evini yıktığını görür. Tatum, Thea'nın kendi başına hiçbir şey yapamazken kendine yetişkin bir kadın demesiyle dalga geçiyor. Tatum'un hiçbir şeyi yoktur, her şeyini kaybetmiştir ve bu ihanete daha fazla dayanamaz. Tatum Karmen'e Thea'nın onu terk edeceğini söyler, çünkü arkadaşlar böyle yapar, değil mi? Sana ihanet ederler.

Ricky Saints sahne arkasında Ethan Page ile karşılaşıyor. Ricky, Ethan'ın kafasında kira ödemeden yaşamasının yeterince kötü olduğunu, ancak şimdi Myles Borne'un anını da mahvedeceğini söylüyor. Görünüşe göre Ethan buradaki insanların keyfini kaçırmayı çok seviyor. Ethan insanların anlarını ellerinden almaktan büyük zevk alıyor. Dürüst olmak gerekirse Ethan, Ricky'nin bunu şimdiye kadar fark edeceğini düşünmüştü. Ethan, Ricky ile olan sorunlarını tekrar gözden geçirmek istedi, ancak Battleground'da umutsuzca ona ihtiyacı olan bir şampiyonluk maçı var, böylece NXT'de düzeni yeniden sağlayabilir ve Ricky ona ikinci keman çalabilir. Ethan uzaklaşırken Ricky ona iyi şanslar diliyor.

Wes Lee def. Tony'D Angelo

Channing Lorenzo titantronda beliriyor. Stacks, Angelo'ya Adriana Rizzo'yu ziyaret edeceğini söylüyor. Dikkati dağılan Tony'e Kardiak Kick yapan Wes Lee tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Stephanie Vaquer: Geçen hafta Jordynne, Battleground'da NXT Kadınlar Şampiyonluğum için bir numaralı rakip oldu. Jordynne'in yolculuğuna saygı duyuyorum. O TNA'in zirvesinde ve şimdi de NXT'nin zirvesinde yer almak istiyor.

Fallon Henley: Tanrım, dünyanın zirvesinde olmak güzel olmalı. Yani, herkes ve anneleri Stephanie Vaquer'i seviyor, haksız mıyım çocuklar? Buraya geldiğinden beri zirvedesin. Gerçekten türünün tek örneğisin, ama aslında bu düşüşünü daha da tatlı kılacak. Ve tabii, sen meşhur çifte şampiyon, NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonu'ydun.

Jacy Jayne: Ama sen de Fallon da o şampiyonluğu kazanmanın ne kadar harika bir duygu olduğunu biliyor olmalısınız. Ben bilemem. Ama Fallon'ı tuş edip yenerek Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonluğunu kazandığınıza göre...

Fallon Henley: Yaptı, ayrıca Giulia'yı yenerek NXT Kadınlar Şampiyonu oldu, peki ne demek istiyorsun Jacy?

Jacy Jayne: Demek istediğim, bunun daha fazla süreceğini sanmıyorum.

Fallon Henley: Sana katılıyorum.

Jacy Jayne: Görüyorsunuz, NXT Ölümcül Etki'nin Dünyası, sizin kesinlikle ait olmadığınız bir dünya. Ve bir düşünsene, NXT Kadınlar Şampiyonluğunu elinden alan Fatal Influence olsaydı ne kadar ironik olurdu.

Jordynne Grace: Jacy, Fallon, siz ikiniz birbirinizin yolundan bile çekilemiyorsunuz, o halde nasıl burada NXT Kadınlar Şampiyonluğu hakkında konuşuyorsunuz? Buraya günü kurtarmaya gelmedim. Yatırımımı, fırsatımı korumak için buradayım.

Stephanie Vaquer: Ben senin yatırımın değilim.

Jacy Jayne: Oh, ne demek istediğimi anlıyorsun, arkadaşlıkları yok ediyorum ve bu süreçte bu bölümü alt üst ediyorum.

Fallon Henley: O geçmişte kaldı Jacy, o geçmişte kaldı.

Jacy Jayne: Doğru, doğru, geçmiş. Söylemeye çalıştığım şey, ikinizin de pasaportunda kolektif damgalar var. Evet, harikasınız, her neyse. Ama siz dünyayı turlarken, biz burada NXT'de bu bölümü tutuyorduk. Ve şimdi en tepede olmayı hak eden biziz. Genelde yeni başlayanları sevmesek de, en azından Stephanie'nin eline geçen fırsatları değerlendirdiğini ve buna değdiğini söyleyebilirim.

Stephanie Vaquer: Jordynne geçen sefer başarısız oldu ve yine başarısız olacak.

Jordynne Grace: Stephanie, bir yılda çok gelişme gösterdin. Battleground'da seni yenip NXT Kadınlar Şampiyonu olacağım. Ve hiçbir şey, özellikle de Fatal Influence beni durduramayacak. Bu gece ikinizin de icabına bakabilirsem Halledeceğim. Sana gelince Stephanie, Tampa'ya tek parça halinde gittiğinden yüzde yüz emin olacağım.

Jacy Jayne: Bakın, Battleground'dan kimin o unvanla çıkacağı önemli değil, onlar almak için haklı olacaklar ve bunu yapacak olanlar Fatal Influence olacak.

Reklam arasından döndüğümüzde The Undertaker ve Bubba Ray Dudley, Zena Sterling ve Tyra Mae Steele ile sohbet ediyor. Bubba, Tyra ve Zena'yı LFG Playofflarında finale kaldıkları için tebrik ediyor ve bunu gerçekten hak ettiklerini söylüyor. Ancak içlerinden sadece biri NXT kontratını alacak. Sektördeki en iyi kadınlar liginde yarışma fırsatına sahipler. Bubba, Tyra ya da Zena'nın sırtında büyük bir hedef tahtası olacağını biliyor. Izzi Dame ve Nikkita Lyons konuşmaya katılıyor. Dame onların soyunma odasında hayatta kalabileceklerine inanmıyor. Lash Legend & Lola Vice sahneye giriyor. Lash yerini bırakmıyor ve Tyra ya da Zena'yı LFG'nin bir sezonunu daha yapmaya zorlayacak. Undertaker, Pazar günü kim kazanırsa kazansın işinin çok zor olacağını söylüyor.

Myles Borne def. Ethan Page

Myles Borne rakibine yaptığı The Jackknife Hold'un ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Je'Von Evans soyunma odasında Ashante THEE Adonis ile karşı karşıya geldi. Adonis, Evans'ın EVOLVE'dan insanlara zaman ayırmaması gerektiğini söyledi. Evans nereden geldiğini unutmamış, bağımsız sahnede bir sürü dostu var. Adonis hem Evans'ı hem de Sean Legacy'yi duman edebileceğini söylüyor. Ricky Saints bundan hoşlandı. Ricky, AVA ile konuşmaya gideceğini ve Evans/Adonis/Legacy maçının galibinin onunla NXT Battleground'un diğer tarafında buluşabileceğini söylüyor.

Stacks, Rizzo'nun evine gelen DON'u arkadan pusuya düşürür. Tony D'Angelo'nun yapacağı her hareketi biliyor. Artık ailesi ve hiçbir şeyi olmayan çaresiz bir Don'dur. Tony'yi Stand & Deliver'da utandırmak için bir seçim yaptı. Battleground'da Stacks, Don'u alt etmeyi ve D'Angelo Ailesi'ne sonsuza dek son vermeyi planlıyor.

Thea Hail def. Tatum Paxley (DQ ile)

Hail Kimura Lock'u uyguluyor. Paxley, Hail'in sol gözüne saldırmaya başlar ve diskalifiye olur. Maçtan sonra Paxley, Hail'i hırpalıyor. Paxley hakemler tarafından zapt edilmek zorunda kaldı.

NXT Kadın Soyunma Odası'na geri dönüyoruz. Jaida Parker, Kelani Jordan'ın sızlanmalarını dinlemek için burada değil. Kelani, Zaria'nın geçen hafta onu neden barikatın içinden mızrakladığını bilmek istiyor. Zaria tehdit edildiği için mi yoksa Sol Ruca onu yakaladığı için kıskandığı için mi? Sol özür diler; bunun olacağını bilmiyordu. Zaria ondan özür dilemelerine gerek olmadığını söyler. Geçen hafta Kelani'yi adil bir şekilde yendi. Kelani istediği kadar şikayet edebilir, çünkü sonuçlar değişmez. Kelani gelecek hafta tekrar yarışmak istiyor. Eğer kazanırsa, NXT Battleground'da Sol'un NXT Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonluğu için bir şans istiyor. Sol, Zaria adına meydan okumayı kabul etti. Zaria bu karardan memnun görünmüyordu.

AVA: Bu tarihi Battleground sözleşmesini imzalamak üzere burada bulunduğunuz için ikinize de teşekkür ederim. Bir WWE PLE'sinde ilk kez TNA Dünya Şampiyonluğu söz konusu olacak. Daha yeni 23. yılını kutlayan bir marka ve AJ Styles, Kurt Angle, LA Knight ve Bubba Ray Dudley gibi isimlerin elinde tuttuğu bir unvan. Her şey Battleground'da olacak.

Trick Williams: Bunu kendine sen yaptın, Joe. Benim için en önemli olan fırsatı elimden aldın, o yüzden ne yapacağım biliyor musun? Senin için en önemli olan şeyi alacağım ve o da TNA Unvanı. Güzel yerinde kalmalıydın, çiçeklerini aldığın yerde, TNA'deki adam olduğun yerde. Ama önümüzdeki Pazar, Battleground'a gidiyoruz ve orası benim evim.

Joe Hendry: Çıkış yapmayı, risk almayı, daha fazlasını yapmak ya da olmak için kendine güvenmeyi bilmesi gereken biri varsa o da sensin. Ama yol boyunca bir yerlerde bunu unuttun ve bunun yerine hak ettiğin ya da sana verilmesi gereken şey hakkında şikayet ediyorsun.

Trick Williams: Sana hemen bir dayak atabilirim.

AVA: Kimin ne yaptığı umurumda değil, kapının dışında güvenlik var, onları buraya çağırmak zorunda bırakmayın beni. İkiniz de oturun ve şunu imzalayın.

Joe Hendry: Biliyorsunuz, TNA yıllardır en sıcak dönemini yaşıyor. Bunun nedeni, her sabah uyandığımda hedefimin burayı olabilecek en büyük marka haline getirmek olması ve bunun için de benim şampiyon olmam gerekiyor. Bunu TNA Güreşçilerine, NXT Süperstarlarına karşı savundum ve onları yere serdim. Önümüzdeki Pazar günü TNA Dünya Şampiyonluğunun bir WWE PLE'sinde söz konusu olacağını anlamıyor musunuz? Bunun ne kadar büyük bir şey olduğunu anlıyor musunuz?

Trick Williams: Tabii ki biliyorum Joe, çünkü maçta ben de varım. Bu maç benim sayemde tarihi olacak. Farkına varman gereken bir şey var Joe. Sen bir sosyal medya sansasyonusun, Trick Williams NXT'den daha büyük, ben TNA'den daha büyüğüm, hatta ikisinin toplamından daha büyüğüm. Kahretsin, ben Hollywood Trick'im. Ve sizi yıkmak ya da inandığınız şeylerle uğraşmak zorunda değilim, çünkü gerçek şu ki, Trick Williams dışında herkesin 15 dakikalık şöhreti var. Ve gelecek Pazar, şöhretinizi, unvanınızı ve markanızı alacağım.

- Trick Williams sözleşmeyi imzalıyor.

Joe Hendry: Kimse Trick Williams kadar kendinden emin olamaz.

Trick Williams: Hadi konuşalım.

Joe Hendry: Seni üzdüğüm için üzgünüm. Evet, arka arkaya yıllarca Stand & Deliver'ın ana müsabakasını yaptın, bu yüzden belki bu kariyerinin en büyük maçı değil ama en önemlisi çünkü bir dönüm noktasındasın. NXT Şampiyonluğuna geri dönmen için hiçbir yol yok ve seni bu maçta yendikten sonra TNA Dünya Şampiyonluğu da elinden gidecek. O zaman bir numaralı süperstarın altına giden bir yolu kalmıyor ve işte bu noktada şüphe devreye giriyor ve yıldızınız zirveye ne kadar hızlı yükseldiyse o kadar hızlı geri düşebileceğini anlıyorsunuz. Yani, 15 dakikalık şöhretinin sona ermesinin nasıl bir şey olduğunu öğrenecek biri varsa, o da Trick Williams'tır.

- Joe Hendry sözleşmeyi imzalıyor.

Joe Hendry: Teşekkür ederim.

Kale Dixon & Uriah Connors AVA'ya Chase Üniversitesi adına biraz rekabet için hazır olduklarını söyledi. İlk maçlarını gelecek hafta yapacaklar ve bu maç geri dönen OTM'ye karşı olacak. Bay Chase çok kızdı.

Stephanie Vaquer & Jordynne Grace def. Fatal Influence

Jordynne Grace rakibine yaptığı The Beast Mode'un ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor. Maçtan sonra Grace, NXT Kadınlar Şampiyonluğunu Vaquer'e geri verdi.

Program yayından kalkarken Ethan Page'in Ricky Saints'e acımasızca saldırdığı arka bölüme geçiyoruz.​

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
  • Myles Borne pushu nereden çıktı bilmiyorum ama hayatımda gördüğüm en kötü promolardan birini kesti. Umarım bileti hemen kesilir. Oba Femi squashı yemeyi hak etti.
  • Tatum Paxley ise umarım push alır. Tekli olarak ilerlese de şu eski kafa "kırık" kız rolünü iyi beceriyor.
  • Vaquer vs Grace maçı ise 20 25 dk sürer Vaquer kazanır umarım. Maç sonu bir debut falan gelir mi acaba?
  • Kadınlarda Lola ile Kelani de bir kemer hakkı daha hak ediyordu.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi