WWE NXT Tartışma Konusu | 20.05.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Sean Legacy def. Ashante THEE Adonis & Je'Von Evans

Sean Legacy The Shambles'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Saints ve Page dışarıda kavga etmeye devam eder.

AVA'nın ofisine geri dönüyoruz. Stevie Turner bunun hem Sean Legacy hem de EVOLVE için büyük bir zafer olduğunu söylüyor. AVA Stevie'ye katılıyor, ancak Ricky Saints/Ethan Page kavgasından memnun değil. AVA, WWE LFG'nin Birinci Sezonunu kazandıktan sonra NXT Kadrosuna yeni katılan Jasper Troy ve Tyra Mae Steele'i tebrik ediyor. Her ikisi de önümüzdeki haftalarda çıkışlarını yapacaklar. Tyra çok heyecanlı. Jasper AVA'ya NXT'de bir etki yaratacağını ve bunun bu gece başlayacağını söyledi.

Jordynne Grace: 2024'te en iyi üç serbest oyuncu şunlardı: Giulia, Stephanie Vaquer ve Jordynne Grace. Hepimiz NXT ile tek bir hedef doğrultusunda anlaştık ve bu da profesyonel güreşteki en iyi kadın klasmanının zirvesinde yer almaktı. Şimdi Stephanie ve ben Giulia'yı yendiğimize göre, NXT'deki en üst nokta için yarışıyoruz. Stephanie'yi uzun zamandır izliyorum. Ve yollarımız birbirinden o kadar da uzak değil. Aslında birbirimize çok benziyoruz. WWE'ye gelmek için her şeyi feda ettik. Herkes her zaman Stephanie'nin Japonya ve Meksika'da nasıl yarıştığından bahsediyor ama biliyor musunuz, ben de öyle. Stephanie de ben de bölgelerimizi domine ettik. Stand & Deliver'da Stephanie de bundan bir parça aldı. Bir kez NXT Kadınlar Şampiyonluğu ile kaçtı ama Battleground'da kaçış yok. En iyisi olduğumu biliyorum. Stephanie en iyi olduğunu düşünüyor. Pazar günü Tampa'da kimin haklı olduğunu öğreneceğiz.

Trick Williams Rap Performansı

Hey, Joe Hendry. Sen ve ben arasındaki farkı biliyor musun? Ben odaya girdiğimde, insanlar beni görebilmek için boyunlarını kırarlar. Sen insanlar seni görebilsin diye boynunu kırıyorsun. Ve ben de sana annenin dediği gibi sesleneceğim, Average Joe. Müziğimi bırak.

Buraya sarışın peruk takmış bir Tellytubby gibi geliyorsun. Trick Williams hakkında konuşmak istiyorsan, kafanı uçururum. Saatin kaç olduğunu zaten biliyorsun, hadi konuşalım.

Bir Average Joe'ya asla geri adım atmam. Patlamaya devam edersen, burnunu kırarım. Ben asla sıradan bir adama karşı geri adım atmam. Trick, kafiyelerinin daha iyi olduğundan, havasının daha iyi olduğundan ve ayakkabılarının Joe Hendry'den daha iyi olduğundan bahsederek hızlı bir akış yapar. Joe'yu TNA'ya geri göndereceğini söylüyor. Average Joe, alçakgönüllü olmaktan bıkmış. Trick, Joe'nun Royal Rumble'da onun yerini almaması gerektiğini iddia ediyor. WrestleMania'da Randy Orton'la yaptığı maçta çantayı elinden kaçırdı. Bamya gibi dayak yedi. Trick tekrar tekrar Average Joe'ya karşı geri adım atmayacağını söylüyor. Trick, Joe'nun tahtını alacağını söylüyor. Trick, bölümü kapatmak için Joe Hendry'nin imzası olan pozunu veriyor.

Shawn Spears def. Josh Briggs

Izzi Dame dışarıdan hakemin görmediği bir anda Josh Briggs'e Big Boot'u geçiriyor ardından Shawn Spears rakibini Inside Cradle'a bağlayıp maçı kazanıyor. Maçtan sonra Briggs, Spears'a arkadan saldırır. Culling, Briggs'in üzerine çullanır. Hank & Tank kurtarmak için ringe girer.

Zaria & Sol Ruca kadınlar soyunma odasında Kelani Jordan'la karşılaşır. Açık olmak gerekirse, Kelani bu gece Zaria'yı yendiğinde, NXT Battleground'da NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluğu için Sol ile karşılaşacak. Sol geçen hafta şartları kabul etti. Kelani, Sol'un sözünden dönmesi durumunda şaşırmayacağını söyledi. Zaria, Sol'un WWE'deki en samimi kişi olduğunu söylüyor. Sol sözünden dönmeyecek, tıpkı Kelani'nin Battleground'a gitmeyeceği gibi. Zaria, Kelani'yi bir kez daha yeneceğini söyler. Kelani, Sol'a Battleground'da onun olacağını söyler.

Thea Hail, Tatum Paxley ile yüzleşir. Geçen haftaki davranışının nedenini öğrenmek ister. Thea, Tatum'un şu anda çok şey yaşadığını ama kendini toparlayacağını biliyor. Tatum, Thea'nın yakın olduğun herkesi kaybetmenin nasıl bir bedel olduğunu anlamadığını söyler. Thea bu konuda aynı fikirde olmadığını, çünkü herkesi kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu anlayan biri varsa o da kendisi olduğunu söylüyor. Jaida Parker, Thea'yı bir anda Hipnotik ile deviriyor. Jaida, Tatum için hiç de kötü hissetmiyor.

OTM def. Kale Dixon & Uriah Connors

OTM Uriah Connors'a The Assisted SpineBuster yapıyor ardından Price tuşa gidip maçı takımına kazandırıyor.

Oba Femi: Myles, bugün yalnız geldiğini görüyorum. Bu seni aptal mı yoksa cesur mu yapar bilemiyorum. Belki de her ikisi de, ama aynı zamanda tam da bu yüzden buraya kadar gelebildiğini düşünüyorum. Bu insanların çoğu senin bu kadar ileriye gidebileceğine inanmasa da, ben kesinlikle senin bu kadar ileriye gidemeyeceğine inanıyordum. Ama şimdi kendine bir bak, NXT Şampiyonluğu için bir numaralı yarışmacısın. Ayrıca anladığım kadarıyla bu maç sadece unvan için bir mücadele değil, aynı zamanda ilham vermeye ve canlandırmaya çalışacağın, tıpkı senin gibi kısıtlamaları ve mücadeleleri olan herkes için bir mücadele. Bunu takdire şayan ama aynı zamanda çok ama çok yanıltıcı buluyorum. Hayat acımasızdır, Myles. İyi şeyler her zaman iyi insanların başına gelmez. Ve kalbimin derinliklerinde senin iyi bir insan olduğunu biliyorum. Ama yine de bu bir Disney filmi değil. Mutlu sona ulaşamazsın. Hayallerin gerçekleşmiyor. Unvanımla gün batımına doğru kaçamayacaksın, hayır, hayır, hayır, çünkü senin hayalin iki hafta önce battle royal'i kazandığın zamandı. Geçen hafta Ethan Page'i yendiğinde hayalin gerçekleşmişti. Ama hata yapma, bu Pazar benimle ringe çıktığında ve zil çaldığında hayallerin ölecek, çünkü ringde Hükümdar, Yok Edici, Savaş Getiren'le karşı karşıya olduğunuzu çok çabuk anlayacaksınız. Ve ben acımasız, merhametsiz ve affetmez olacağım, çünkü sana herkes gibi davranmamı istiyorsun. Sana onlar gibiymişsin gibi davranmamı istiyorsun, değil mi? Öyle olsun, sıraya gir, kurbanlar listesine katıl. Kaderiniz Oba Femi'nin ellerinde yok olmakla son bulacak.

Myles Borne: Burada tek başıma olabilirim Oba ama yalnız değilim. Tavion, Wren, Charlie, gece gündüz antrenman yapmama yardım ediyorlar. Ve arkamı kollayanlar sadece onlar değil. Bütün bir topluluğu taşıyorum. Kendini farklı hisseden her çocuk, çocuklarının uyum sağlayamayacağından endişelenen her ebeveyn. Evet, Oba, haklısın, bu sadece bir şampiyonluk kazanmaktan daha fazlası, bu bir açıklama yapmakla ilgili. Devam et, beni başka bir kurban olarak göster, beni küçümse. Daha önce de söylediğim gibi, bu ilk olmayacak. Doktorlar, hemşireler, beni hafife aldılar. Amatör Güreş'te önüme çıkan her rakip beni küçümsedi. NXT Seçmeleri'ndeki bazı antrenörlerin beni hafife aldığına eminim. Ama ben yanıldıklarını kanıtladım. Battleground'da kariyerimin en zorlu maçı olacak ama ben doğduğumdan beri savaşlardan sağ çıkıyorum Oba. Ama haklısın, bu bir Disney filmi değil, ama her hükümdar düşer. Kulaklarım ağır işitiyor olabilir ama Battleground'da dünyayı şok ettiğimde, 1-2-3'ü yüksek sesle ve net bir şekilde duyacaklar.

Jasper Troy, Femi'yi Running Body Block ile düşürüyor. Troy, Black Hole Slam ile Femi'yi düşürüyor. Borne kurtarmak için ringe geri dönüyor. Femi, Borne'un yardımını reddediyor. Borne, NXT Unvanını Femi'ye geri veriyor. Femi ve Borne bu bölümü kapatmak için büyük bir yüzleşme yaşar.

AVA'nın ofisine geri dönüyoruz. Ricky Saints ve Ethan Page'e kızgın. Saints bu geceki ileri geri dövüşü bitirmek istiyor. Page, Saints'in hayatını cehenneme çevirirken çok eğleniyor. Saints, NXT Kuzey Amerika Unvanını ortaya koymayı teklif ediyor. Page'in hoşuna gidiyor. Saints Page'e açgözlü diyor. AVA, Saints ve Page'e maçları onların yapmadığını, kendisinin yaptığını hatırlatıyor. Sean Legacy bu geceki zaferinden sonra bu unvan üzerinde hak iddia ediyor. Gelecek hafta, Ricky Saints Ethan Page ile dövüşecek ve AVA öyle dediği için NXT Kuzey Amerika Unvanı söz konusu olacak. AVA, Saints ve Page'e ofisinden çıkmalarını söylüyor.

Tony'D Angelo: İhanetin en kötü yanı, asla düşmanlarınızdan gelmez, ailenizden gelir. Stacks, seni orospu çocuğu, bak, denedim, tamam mı? Bunu bana neden yaptığını anlamaya çalıştım. Bunu aileme neden yaptığını anlamaya çalıştım. Ama yapamadım, çünkü ben korkak değilim. Senin ve benim aynı yapıda olduğumuzu sanıyordum. Kesinlikle, aynı kumaştan kesilmişiz. Çocukken çivi gibi serttin. Hataya karşı sadakat gösterirdin. Bir hayalet gördüm, Stacks. Bak, seni NXT'ye ben getirdim. Bunu ben yaptım. Sen ve ben, D'Angelo Ailesi'ni yönettik. Güçlendik. Ben DON olarak, sen de Underboss olarak, ama bu yeterli değildi. Hayır, gördün mü, tüm şanı sen istedin, atışı sen yapmak istedin, herkesin sana saygı göstermesini istedin. Anlıyorum. Ama mesele şu, Stacks, anlamıyorsun. Sen sadece benim görmene izin verdiklerimi gördün. DON olarak üzerinizde büyük bir baskı var, ailenin tüm yükünü omuzlarınızda hissediyorsunuz. Sen, sen kendin için endişeleniyorsun, bu kolay. Bu yüzden asla büyük koltuğa oturamayacaksın. Cesaretin var ama beynin yok. Öfkeli birisin, yatağını yaptın ve Battleground'da yatacaksın. Çünkü Pazar günü ihanet yok, kaçış yok, sadece suratını dağıtacağım.

Lola Vice def. Fallon Henley

Lola Vice rakibine yaptığı The Spinning Back Fist'in ardından tuşa gidiyor maçı kazanıyor. Maçtan sonra Fallon Henley ve Jacy Jayne tartışmaya başlıyorlar.

Kelly Kincaid Stephanie Vaquer ile bir röportaj yaptı. Stephanie, La Primera olmanın fedakarlık gerektirmediğini söylüyor. İlk denemesini 2018'de Şili'de yapmış ama hazır değilmiş. Bu başarısızlığı motivasyon olarak kullandı. Japonya ve Meksika'ya gitti ve Lucha Libre'de sanatını geliştirdi. Aç kaldı, üşüdü, terledi, ağladı, kanadı. Stephanie arkasına bakmıyor. Bağımsız sahnede geçirdiği zaman WWE'ye ulaşması için gerekliydi. NXT'de olmak Stephanie için bir rüyanın gerçekleşmesiydi. Rey Mysterio'yu ilk kez gördüğünü hatırlıyor ve bir WWE Süperstarı olması gerektiğini biliyordu. Her savunmada büyüdü. Her şeye değdi. Stephanie, Jordynne Grace'i en zorlu mücadelesi olarak nitelendiriyor. TNA'in zirvesindeydi ve şimdi NXT'de zirvede olmak istiyor. Stephanie en iyi Luchadora olmak için cehennemden geçti. Stephanie kıtaları fethetti. Stephanie'nin Jordynne'e bir mesajı var. Jordynne Stephanie'nin cehennemine adım attığında alevler içinde yanacak.

Kelani Jordan def. Zaria

Kelani Jordan rakibini roll-up'a bağlıyor ve maçı kazanıyor.

Joe Hendry Konseri

Joe Hendry: Adını söyleyin ve o ortaya çıksın. NXT'de bir başka Joe Hendry Konseri'nin zamanı geldi. Şimdi, bunun bu gece burada gördüğünüz ilk müzik performansı olmadığını biliyorum, eğer öyle demek istiyorsanız, tamam mı? Ama kibar olun, bu onun ilk denemesi, kibar olun. Ama hazır konu açılmışken, neden bu şarkıyı Battleground'daki TNA Dünya Şampiyonluğu rakibim Trick Williams'a ithaf etmiyoruz?

Joe Hendry konserde ve Battleground'un sonunda I Believe In Joe Hendry'nin sesini duyacaksınız.

Trick tüm NXT'nin şampiyonuydu. Unvanını birkaç haftadan daha uzun süre koruyamaman çok yazık. Eskiden çok çalışırdın; insanlar yıllarca seninle birlikteydi.

Ama şimdi, Trick, gözyaşı üreten Dünya Şampiyonusun.

Carmelo Hayes'in berbat bir yardımcısı olduğun o güzel günlerden bazı görüntüler elde ettim.

Sen “Whoop That Trick, Whoop That Trick” derken, herkes “Melo's Bitch 3X” diyordu.

Hep birlikte, Whoop That Trick, Whoop That Trick, herkes Melo's Bitch dedi.

Trick Williams: Aklını kaçırmış olmalısın, dostum. Eski görüntülere bakıyorsun, onlar geçmişte kaldı. Artık kimse geçmişte yaşamıyor, dostum. Hey, isterseniz slogan atmaya devam edebilirsiniz, isterseniz atın, ama birinin Average Joe dediğini duydum.

Trick, Hendry'ye mikrofonla vuruyor. Trick, Cyclone Tekmesi'ni atıyor. Trick, The Trick Shot için hamle yaptı ama Hendry, Trick'in sağ dizine büyük bir gitar vuruşuyla karşılık verdi. Hendry, Trick'i Standing Ovation ile yere seriyor.

Joe Hendry: Günün sonunda, Joe Hendry TNA'in şampiyonu.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi