Joe Hendry: Adını söyleyin ve ortaya çıksın. Joe Hendry, NXT Evreninin önüne geri döndü. Ve ne yolculuktu ama. WrestleMania'da Randy Orton'la güreştim. Ve 48 saatten kısa bir süre önce, Rebellion'da TNA Dünya Şampiyonluğumu başarıyla korudum. Ne yazık ki, sonra ne olduğunu biliyorsunuz, Trick Williams arkam dönükken bana saldırdı. Trick, Las Vegas'ta seni utandırdığımı biliyorum, bu yüzden misilleme bekliyordum. Ama dostum, yaptığın şeyle çizgiyi aştın. Sana hak sahibi dedim ama korkarım durum bundan çok daha kötü çünkü sen eskiden bu insanların arkasında durabileceği biriydin. Soyunma odasına liderlik edebilecek biriydin. Sen Bay Konuşalım'dın, ama gerçek şu ki, onların Trick Williams'tan değil Joe Hendry'den bahsetmelerine dayanamıyorsun.
Söyledikleri şuydu: Biz inanıyoruz. Ve siz sadece hak sahibi değilsiniz, aynı zamanda kibirlisiniz, çünkü içinize bakmak yerine, NXT Şampiyonluğunu geri kazanamadığınız için herkesi suçlamak istediniz. Ve Oba Femi'nin sana o şampiyonluk için başka bir unvan maçı vermeyeceğini biliyorsun, bu yüzden sadece atlayıp TNA Dünya Şampiyonuna bir şans vereceğini düşündün. Trick, seni temin ederim, ben bir şovmenim ama aynı zamanda düşmanca bir yanım da var, bu yüzden bunun ne olduğunun farkındayım ve aldatmacaya kanmayacağım, bu yüzden bunu güzel ve kolay bir şekilde yapacağım. Trick, adını söyleyeceğim ve seni ortaya çıkaracağım. Trick Williams, hemen buraya gel.
DarkState arenaya giriyor ve Hendry'yi pusuya düşürüyor. DarkState bu segmenti kapatmak için The Assisted Pop Up PowerBomb'u yapıyor.
AVA, Iyo Sky'a NXT'ye hoş geldin diyor. Jordynne Grace, Iyo'ya onun tag team partneri olacağını söylüyor. NXT Kadınlar Şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşmak için ne gerekiyorsa yapacak. The Juggernaut ve The Genius Of The Sky bir tag team olacak.
Ricky Saints def. Lexis King (Ricky Saints NXT North American Şampiyonluğunu korudu)
Ricky Saints rakibine yaptığı The Roshambo'nun ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini korumayı başarıyor.
Shawn Spears, The Culling'in son zamanlarda beklentilerin altında kaldığını söylüyor. Brooks & Niko Tag Team Gauntlet Maçında. Izzi Dame, Stand & Deliver'da Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonluğunu ele geçirmekten parmak uçlarıyla uzaktı. Kaybetmek acı verir ama başarısızlıklarının onları tanımlamasına izin veremezler, bırakın bu başarısızlıklar öğretsin. Başarısızlıktan korkarlarsa, sadece hayatlarına sınırlamalar koymuş olurlar. Bu NXT Kadın Kadrosu çok kalabalık, bu yüzden Spears'ın Izzi'nin sürüden sıyrılmak için bir yol bulmasına ihtiyacı var. Spot ışığını birinden alıp kendi üzerine koyması gerekiyor. Brooks & Niko'nun, Hank & Tank'i alt etmek için ihtiyaç duydukları uyumu bulmak için derinlere inmesi gerekecek. Spears, The Culling'in ayağa kalkmasını ve NXT'nin kontrolünü ele geçirmesini istiyor.
Tony D'Angelo: İhanet herkesin ilişki kurabileceği bir şeydir. Ve herkes bana bunun olmasını bekliyor muydun diye soruyor? Stand & Deliver'da bunun olmasını bekliyor muydun? Dürüst olmak gerekirse hayır, beklemiyordum. Stacks'le erkek erkeğe sohbet etmeyi beklerdim ama böyle bir şeyi asla. Stacks her zaman çok tutkuluydu ve işler tersine dönmeye başladığında ona şüpheyle yaklaşmaya karar verdim. Ve bu bana çocukluğumuzu hatırlattı, Stacks kendisinden büyük birine patlardı. Ben ne yapmıştım? Araya girdim ve hallettim. Okul bahçesinde de olsa, sokakta da olsa her zaman onun arkasını kolladım çünkü sadakat böyle bir şey.
Stacks'in gözü her zaman büyük koltuktaydı, her zaman Aileye liderlik etmek istedi. Ve ne var biliyor musun, birçok kez düştüm ve Stacks arkamı kolladı. Kilitlendiğimde, Stacks devreye girdi ve işi halletti. Yaralandığımda, o devreye girdi ve işi halletti. Ve neden Underboss olmayı hak ettiğini tüm dünyaya gösterdi. Bu yüzden onu ödüllendirdim ama aynı zamanda Stacks'in düşüncesizliği bu aileyi tehlikeye atıyordu ve benim devreye girip ona neden bu ailenin DON'u olduğumu ve büyük kararları neden benim verdiğimi göstermem gerekiyordu. Ama Stacks bekledi, doğru anı bekledi, dünyanın izlemesini bekledi, Stand & Deliver'ı bekledi. O bıçağı aldı ve tam sırtıma sapladı. Şimdi, Stacks, günahlarının bedelini ödeyeceksin, çünkü şu anda tüm ailem darmadağın, kimse Luca'dan haber alamıyor, Rizzo saklanıyor.
Channing Lorenzo: Tony, Tony, buradayım. Bu gece oraya gelip karşında durmayı düşünüyordum ama sonra bunun DON'un yapacağı bir şey olmadığını düşündüm. Güvenliğin zaten dışarıda, hiçbir şey olmayacak. Ama Tony, sana tam olarak duyman gereken şeyi söyleyeceğim. Emirlerini almaktan bıktım. Gittikçe yumuşuyordun. Bu sözden, bu kurallardan bahsediyorsun ama DarkState gibi insanların bizi itip kakabileceklerini düşünmelerine olanak tanıyan kararlar veriyorsun. Artık bize liderlik edecek kapasitede değilsin. Ve dürüst olalım T, zaten Aile'den ayrılmayacaktın, bu yüzden bana bıraktın. Dizginleri elime alıp sana haddini bildirmeliydim. Seni herkesten daha iyi tanıyorum T, ve sen kaçıyorsun. Patron yardımcın ve en iyi arkadaşın gitti. Luca gitti. Sonra da Rizzo'yu saklanmaya mı gönderiyorsun? Her geçen gün daha fazla güç kaybediyorsun. Muhtemelen kendi kendine “Sırada ne var?” diye düşünüyorsundur. Kendi aileme bile güvenebilir miyim? Gerçekçi olalım, şu anda kime güvenebileceğini bile bilmiyorsun, değil mi?
DON, güvenlik görevlileriyle kavgaya tutuştu.
Tony D'Angelo: Stacks, büyük koltuğu istiyorsun, ha? DON olmak mı istiyorsun? O zaman kıçını kaldırıp buraya gelmen ve koltuğu kendin alman gerekecek.
Noam Dar kuliste Meta Four ile yeniden bir araya geldi. Lash Legend konuşmaları gerektiğini söyledi. Noam sakatlandığından beri çok şey değişti. Dürüst olmak gerekirse, Oro her zaman Noam'ın esas adamıydı. Lash, Oro'nun EVOLVE'de esas adam olma zamanının geldiğini söylüyor. Lash kendi işini yapma zamanının geldiğini söylüyor. Meta Four dağılmaya karar verdi ve büyük bir grup kucaklaşması yaşadılar.
Sol Ruca def. Karmen Petrovic
Sol Ruca rakibine yaptığı The Sol Snatcher'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra, Adonis Petrovic'e bağırıyor. Petrovic, Adonis'i Roundhouse Kick ile devirdi.
Roxanne Perez, NXT'ye ilk geldiğinde, özellikle de NXT Kadınlar Şampiyonluğunu elinden aldığında Giulia'nın en büyük hayranı olmadığını, ancak son birkaç haftanın bakış açısını değiştirdiğini, çünkü ikisinin de aynı çizgide olduğunu itiraf ediyor. Giulia, Roxanne'in harika bir şampiyon olduğunu söylüyor. The Prodigy ve The Beautiful Madness birlikte durdurulamaz olabilirler.
Trick Williams: Hadi bunun hakkında konuşalım. Joe Hendry, bekle, belki bu mikrofon çalışmıyordur, bir kez daha deneyelim. Joe Hendry dedim. Bütün gece sana seslendim ama nasıl olduysa ortadan kayboldun. Ve DarkState'in seni benden önce yakaladığına sevinmelisin, çünkü o küçük serseriler bile Joe Hendry'nin buraya ait olmadığını biliyor. Ama yalan söylemeyeceğim Joe, geçen hafta beni alt ettin, numaramı aldın. Biraz karakterimin dışındaydım. Bazıları Trick Williams'ın çöktüğünü söyleyebilir. Ama sana Trick Willy'nin kendini daha iyi hissetmesini sağlayacak şeyi söyleyeyim. Programına baktım, Los Angeles'ta TNA Rebellion'ın olduğunu gördüm, ben de gelip seni pataklamak için ilk bileti aldım, hadi konuşalım. Bu doğru Joe, şovuna geldim ve onu Trick Williams Şovu yaptım.
Los Angeles'tayken bazı iyi arkadaşlarımla Hollywood'a gittim ve şimdiye kadar duymadıysanız diye söylüyorum, Trick Willy beyaz perdeye geliyor. CW Network'te Trick Willy'nin ikinci şovu, çok izlenen All-American'ın 7. Sezonunda ekrana gelecek. Sezon finalinde ilk kez sahneye çıkıyorum, biraz bundan bahsedelim. Sana söylemeye çalıştığım şey Joe Hendry, biz aynı seviyede değiliz, dostum. Bu doğru, ben Hollywood'um. Joe Hendry, sen yerel yetenek, aynı seviyede değiliz, dostum. Ve sen bu işte kendi kulvarını bulmaya çalışırken, benim kulvarıma bak, The Rock ile aynı insanlar, John Cena gibi insanlar. Joe Hendry, beni göremezsin. Ama sen bunu anlamaya çalışırken Joe, ben daha büyük ve daha iyi şeylere geçiyorum. Bunun ne olduğunu zaten biliyorsunuz. NXT Şampiyonluğu. Oba, söylediğimde ciddiydim, unvanımı geri istiyorum. Neye sahip olduğunu biliyorsun ve o bana ait.
AVA: Trick, Trick, anlamıyorsun. Demek istediğim, geçen hafta seni arenadan çıkarmak zorunda kaldım, çünkü ortalığı dağıttın, bir kamerayı yok ettin, ama yine de yeterli olmadı, değil mi? Çünkü başka bir promosyona gittin ve onların şampiyonuna saldırdın. Ne yapıyorsun sen?
Trick Williams: Görüyorsun AVA, seni dinlerdim, ama şimdi beni dinlemeni istiyorum, çünkü ben de bu konuda biraz düşündüm. Eskiden Trick Williams'ın NXT olduğunu düşünürdüm ama Pazar gününden sonra Trick Williams'ın NXT'den daha büyük olduğunu görüyorum. Buradaki en büyük süperstar olduğumu konuşalım. Pazar gününden sonra TNA'deki en büyük süperstar da benim. Joe Hendry, umarım buna inanıyorsundur.
AVA: Vay canına, buradaki en büyük süperstar. Çok cesur iddiaların var ve bunların hepsi sadece unvanını geri almak için. Ne var biliyor musun? Unvanını geri almayı çok istiyorsun, alabilirsin ama bu sefer çizgiyi kesmeyeceksin. Aslında 25 adım geri atacaksın çünkü gelecek hafta Bir Numaralı Şampiyonluk için 25 Kişilik Battle Royal olacak. Yani, diğer 24 adamın hepsine üstünlük sağlayabilirsen, unvan şansı senin olacak, çünkü bu battle royal'in galibi Battleground'da NXT Şampiyonluğu için Oba Femi ile karşılaşacak. İyi şanslar.
Trick Williams, Josh Briggs, Yoshiki Inamura, Sean Legacy, Ethan Page, Timothy Thatcher, Swipe Right, The Culling, Ridge Holland, Je'Von Evans, Chris Island, Shiloh Hill, Eddy Thorpe, Tyson Dupont, Tyriek Igwe, Wes Lee, Lexis King ve No Quarter Catch Crew gelecek haftaki Number One Contender's Battle Royal'da mücadele edecek.
Kelly Kincaid, Oba Femi ile kuliste bir görüşme yaptı. Oba, Trick Williams'ın yetişkin bir çocuk gibi ağlamaya başladığını söyledi. Ancak, bir şekilde battle royal'den sağ çıkabilirse, onunla Battleground'da karşılaşacak. Trick'in anlamadığı şey, Oba'nın onunla bir kez daha ya da bir milyon kez karşılaşmasının önemli olmadığı, Battleground'da NXT Unvanının Oba Femi'nin omuzlarında kalacağıdır. Undertaker konuşmaya katılır. Taker, NXT'nin şimdilik Oba'nın bahçesi olduğunu, çünkü LFG'den bazı adamların çok yakında onun için geleceğini söylüyor. Anthony Luke, Shiloh Hill ve Jasper Troy'un Oba'nın arkasında durduğunu görüyoruz. Oba meydan okumayı dört gözle bekliyor ve Taker'ın elini sıkıyor.
Hank Walker & Tank Ledger def. Josh Briggs & Yoshiki Inamura (Hank Walker & Tank Ledger NXT Tag Team Şampiyonluklarını korudular)
Hank ve Tank, Josh Briggs'e Running HeadButt/Powerslam kombinasyonunu yapıyorlar ardından Hank tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıp kemerlerini koruyorlar.
Myles Borne, No Quarter Catch Crew'a gelecek haftaki Number One Contender's Battle Royal'de Raw, SmackDown, NXT, LFG ve TNA'den süperstarların mücadele edeceğini söyledi. Tavion Heights, Charlie Dempsey'nin Myles'ın arkasından Je'Von Evans ile takım olmaya karar verdiği için kızgın olduğundan bahsediyor. Myles, Charlie'yi dinlemekten yorulduğunu, NQCC'nin kendi başının çaresine bakma zamanının geldiğini söylüyor.
Chase Üniversitesi yeniden faaliyete geçti. Bay Chase, Ridge Holland'ın yaptıklarından sonra bu kapıları tekrar açıp açmayacağından emin değildi. Ama asla asla deme, çünkü bu yeni bir dönem. Bay Chase, Kale Dixon ve Uriah Connors'ın derse geç gelmesi ve öğrencilerden birinin onları ispiyonlamak istemesi üzerine çılgına döner.
Kelani Jordan pasif agresif bir şekilde Sol Ruca'yı bu geceki zaferinden dolayı kutluyor. Kelani NXT Kuzey Amerika Kadın Şampiyonuyken her hafta unvanını ortaya koyuyordu. Ruca, Kelani'nin bu şampiyonluğu nasıl taşıdığı konusunda bir sorunu olduğunu, o zaman öne çıkıp bu konuda bir şeyler yapabileceğini söylüyor. Zaria, Sol'un önümüzdeki hafta Kelani'ye karşı unvanını ortaya koymayacağını, hiçbir şey olmamış gibi unvan maçları yaparak ortalıkta dolaşmayacağını söylüyor. Kelani Sol'a karşı çıkmak istiyorsa, önce Zaria'ya karşı çıkmalıdır. Kelani, Zaria'nın meydan okumasını kabul ediyor.
Hank & Tank, Joe Hendry'ye arkasını kollayacaklarını, çünkü ona inandıklarını söylerler.
Iyo Sky rakibine iplerin üzerinden Over The MoonSault'u yapıyor ve maçı takımına kazandırıyor.
Maçtan sonra AVA, Stephanie Vaquer'e gelecek hafta Jordynn Grace'in Giulia ile dövüşeceğini ve bu maçın galibinin NXT Battleground'da NXT Şampiyonluğu için kendisiyle karşılaşacağını bildirir.