Çember Maçlarının Son Hali

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Erkeklerden Priest'i çıkar kusursuz. Kadınlarda da Liv alacak WM'da Liv vs Rhea izleyeceğiz diye öd kopuyor.

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Erkeklerden Priest'i çıkar kusursuz. Kadınlarda da Liv alacak WM'da Liv vs Rhea izleyeceğiz diye öd kopuyor.
Düne kadar %100 Bianca diyordum ama birden Jade olayının görüntülerinin gelmesi büyük tongaya düşürecek gibi baba bizi... Liv tek opsiyon şuan, ya da Rox'u koyacaklar.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Chamber maçları tıpkı futbolda şampiyon kadro kurmak gibidir, içeri bi tane Umut Meraş atacaksın ki kalan adamlar onun açığını kapatmak için ekstra efor versin. Tarihin en iyi çember maçı adayım hala bu haliyle de, sıkıntı yok...

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Düne kadar %100 Bianca diyordum ama birden Jade olayının görüntülerinin gelmesi büyük tongaya düşürecek gibi baba bizi... Liv tek opsiyon şuan, ya da Rox'u koyacaklar.
Takım kemerleri olmasa bence de Bianca alırdı da hem dediğin mevzudan hem de hali hazırda şampiyon olma işi bozuyor Bianca'yı bayağı. Son girecek isim önemli bayağı. NIKKI BELLA sürprizi lazım da.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Benim içime doğan şey, Liv'e verip, IYO vs Rhea'yı da DQ ile sonuçlandıracaklar, WM'de triple threat olacak şeklinde.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Benim içime doğan şey, Liv'e verip, IYO vs Rhea'yı da DQ ile sonuçlandıracaklar, WM'de triple threat olacak şeklinde.
Kadınlarda bu olur. Son katılımcı olarak zaten Rox olur Bayleyle Maniaya. Iyo, Ripley olayı da bi şekil Triple Threate bağlanır.

Erkekler mevzusu tamamen karma karışık ama John Cena vs Logan Paul olacağını kestirmek çokta zor değil. Cena sürpriz bir şekilde kazansın çok isterim ama zor. Bunlar dışındakiler kapalı kutu. Drew veya Priest alır ve Cody'nin karşısına çıkar veya Triple Threat olur ama ikisi de olmazsa birbirleriyle kapışırlar. Ya da diğer seçenek bir şekilde iş Punk vs Rollins vs Cody vs Romana bağlanacak. Yani tuhaf bi denklem.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi