RPG çember kanunları

muad'dib

all eyes on me
Katılım
8 Nis 2024
Konular
12
Mesajlar
1,551
Beğeni sayısı
254
PG Nakit
250
Konum
Amasya
Şov bitimi yaklaşırken yavaş yavaş arenadan ayrılmaya başlayan seyirciler Joe'nun müziğini duyarak şaşırır.



Elinde mikrofonu, omzunda havlusuyla koşar adımlarla ringe doğru yürüyen Joe, ringe geldikten sonra seyirciden nefret ve destek karşımı bir tezahürat alınca şaşırır fakat belli etmez. Ringde biraz yürüdükten sonra hemen konuşmaya girer.

"PGW ile anlaşıp burada güreşme kararını ilk aldığım halimle şuanki halim kesinlikle farklı. Bu ringe gelip Mayhem'i yendiğim ilk gün ile şuanki Joe'nun zihniyeti aşırı farklı, bunun sebebi ise buraya gelmeden önce bağlı olduğum insanlar, kurtulamadığım geçmişim ve tramvalarım. Fakat buraya gelip Rumble'da beklemediğim bir şekilde elendiğimden beri aklıma şunu kazıdım; asla birine bağlı olma ve ringte seni sabote eden şeyin rakip değil zihnindeki düşüncelerin olmasına izin verme. Kaldı ki bu akşam gördüğünüz üzere beni rakipler bile sabote edemiyor!"

Birkaç saniye seyircilere kulak verdikten sonra tekrar mikrofonu dudaklarına yaklaştıran Joe söze girer.

"Yavaş yavaş Now Vay Out'da gerçekleşecek olan çember savaşı şekilleniyor ve o çemberdeki en tehlikeli yaratıklarından birisi de benim! Rumble'da güç birliği yapıp beni zar zor eleyen ahmakların bu sefer kaçacak yeri olmayacak ve ne kadar güç birliği yaparlarsa yapsın eninde sonunda o küçük ama tehlikeli çemberde benimle baş başa kalacaklar. Hepsini tıpkı Brookes'a, Mayhem'e yaptığım gibi acımasızca ezip gecenin sonunda siz seyircilerin gözlerinin içine bakarak kemerimi havaya kaldıracağım, her birini doğduğuna pişman edip, çember demirlerinin tadına baktırıp arka alana üzgün yollayacağım. Gece bittip evlerine gittiklerinde sıcacık yataklarında beni WM'da nası yeneceklerinin planını yapacaklar fakat ister Now Way Out'da ki çember olsun, ister WM'da karşıma dikilecek korkak rakipler olsun yer mekan şov fark etmeksizin hepsini birer birer boğup güreş hayatlarını bitireceğim. Çemberdeki rakiplerim eğer biraz yüreğiniz varsa çember maçından önce bu ringe benimle sırayla dövüşmek için çıkarsınız!"

Gözlerindeki nefret ve korkusuzluk net bi şekilde okunan Joe, doğrudan arka alanın yolunu tutarak ringden ayrılır.
 
Üst
Click here to login using your socials account