Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düne kadar %100 Bianca diyordum ama birden Jade olayının görüntülerinin gelmesi büyük tongaya düşürecek gibi baba bizi... Liv tek opsiyon şuan, ya da Rox'u koyacaklar.
Chamber maçları tıpkı futbolda şampiyon kadro kurmak gibidir, içeri bi tane Umut Meraş atacaksın ki kalan adamlar onun açığını kapatmak için ekstra efor versin. Tarihin en iyi çember maçı adayım hala bu haliyle de, sıkıntı yok...
Düne kadar %100 Bianca diyordum ama birden Jade olayının görüntülerinin gelmesi büyük tongaya düşürecek gibi baba bizi... Liv tek opsiyon şuan, ya da Rox'u koyacaklar.
Takım kemerleri olmasa bence de Bianca alırdı da hem dediğin mevzudan hem de hali hazırda şampiyon olma işi bozuyor Bianca'yı bayağı. Son girecek isim önemli bayağı. NIKKI BELLA sürprizi lazım da.
Kadınlarda bu olur. Son katılımcı olarak zaten Rox olur Bayleyle Maniaya. Iyo, Ripley olayı da bi şekil Triple Threate bağlanır.
Erkekler mevzusu tamamen karma karışık ama John Cena vs Logan Paul olacağını kestirmek çokta zor değil. Cena sürpriz bir şekilde kazansın çok isterim ama zor. Bunlar dışındakiler kapalı kutu. Drew veya Priest alır ve Cody'nin karşısına çıkar veya Triple Threat olur ama ikisi de olmazsa birbirleriyle kapışırlar. Ya da diğer seçenek bir şekilde iş Punk vs Rollins vs Cody vs Romana bağlanacak. Yani tuhaf bi denklem.