RPG Bir Çember Dolusu Adam

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
jeff-hardy.jpg

Jeff Hardy Dengesiz ve Müziksiz bir şekilde ringe doğru ilerliyor.

053ba0f30c8c3590bb43716eb8aebf8f.jpg

Kafasının güzel olup olmadığını anlamak zor ancak eline özgüvenli bir şekilde mikrofonu aldıktan sonra söyleyecekleri için insanlar dikkatlerini veriyor.

"Bugün alkol veya uyuşturucu yok!"

Seyirciler Jeff'in öncekilerden daha ciddi bir konuşma yapacağı konusunda hemfikir olur.

f8c12ae3936bfe4ed179103872566526.jpg

"Zorlanıyorum, birazcık ara vermek istemeyecek kadar istekli ve hırslı olmak vücudumu eskisinden de daha çok yoruyor. En son buraya konuşmak için geldiğimde bir çok farklı ses duyuyordum, bir çok gencin dans etmemi beklediğini ve ritimli bir şekilde heyecanlı adımlarla ringe girmemi beklediklerini göz perdelerim arkasına düşmüş renksiz sayfalardan anımsayabiliyorum. Evet göründüğü gibi sizlerin çok sevdiği ve hayatınız boyunca bağdaştırdığınız bir şeyi uzun bir süre rafa kaldırmak zorundaydım. Çünkü her seferinden benden o kafesin üzerinden atlamamı bekleyecek olmanız en az benim kadar hayal kırıklığı yaşayacağınızın bir kaç göstergesinden biriydi. O kafesin üstünde bacaklarımın titremediği günleri çoktan botlarım ile tozunu alıp geçtim ve geriye sadece kürek tutmaktan nasırlaşan parmaklarım kaldı. Göz altlarımı gizleyebildiğim Oakleylerimi satmak zorunda kalmış ve daha önceden kimin oturduğunu bilmediğim evlerde kendimi anlamaya çalışıyorum. Her seferinde biraz daha küçülen yaşam alanım için menajerimle konuştuğumda bunun gelecek için bir fedakarlık olduğunu söyledi. "Fedakarlık" artık bu kelime kendi gerçekliğini benim için yitirmişti ve çektiğim mental ve fiziksel ağrıların izlerini üzerimde biraz daha küçülen duvarların arasında hissetmek; şömine içerisine tüm kazancımı atmak gibi hissettiriyor. Elimdekileri satmak cebimdeki bir kaç kağıt parçasını güçlükle karşılayabiliyor olsa da endişelenecek bir şey yok. Batmıyorum, sadece istediğim mütevazi hayata ulaşıyorum ama hayat bana bunu biraz daha farklı bir yolda sunmayı tercih etti. Beyazların arasında neyin gerçek neyin sahte olduğunu çözmeye çalışırken sırtımı çok iyi hatırladığım bir zeminde ve gözlerimi yakan bir ateş ile bir dörtgen içinde buldum. Tutunacağım ipler yerine kariyerimin son on yılında bana ne yapması gerektiğini söyleyen menajerlerin uzattıkları ellerden sizlere bahsetmiştim değil mi? Bana burnumun ne kadar sıklıkla kanadığını sordukları anda bunun ne kadar aptalca bir süreç olduğunu anlamıştım."

96bd6c2e2c11b582d41437290934c840.jpg

"Şu anki halime neler dediğinizi kestirebiliyorum ama en azından 2 aydır bir maç kazanamamış olsam bile Will Ospreay gibi bir orospu çocuğu olmadığım için rahatlıkla acıyan burun deliklerim ile soluk alıp uyuyabilirim. Will'in benim hakkımda ne dediğini çok umursamıyorum, iki aydır onu hedef göstererek konuşmaya devam ettikçe açtığı yayınlarda kendi tabiri ile "takla" atmaya devam etti. Beni umursamak istememiş olabilirsin, inzivayı hak ettiğini düşünmek en büyük hakkın ama kumsalda ayaklarını uzatıp wainwright'ını yudumlamana göz yumacak kadar öfkemin dinmediğini bilmeni isterim. Bu psikolojik savaşta hiçbir zaman iyi değildin, tek başınasın ve savaşmayı tercih etmeni kenara bırak eğlenmene bile izin veremeyecek kadar karar kontrol noktalarını köreltmiş durumdasın. Kaybettiğin itibarın ilk çekicini vurmamı düşünüp bunu nasıl izin verdiğini düşünmeye devam et eski dostum. Bir gecede üç maça çıktım ve söz verdiğin rakiplerin kafanda canlandırdığın kadar iyi olmadığını düşünüp durdun. Zorlu bir süreç, siyah beyaz bir önlük ile gri olmaya çalıştıkça ortanca çocuk gibi istediğini alamamaya devam edeceksin. Sana bir şeylerin sırası artık gelmeyecek, Sesini ilk çıkarması gereken kişi olduğun Mayhem davasında Unvanına hiç olmadığın kadar sarıldın ve senin atman gereken adımı ben attım. Benim için kimse sesini çıkarmamış iken korkusuzca mikrofonu elime aldım. İstediğin alıntıları yapabilirsin eski dostum, bir dahaki cevabımı iki ay sonra almak istemiyorum."

"İlgimi hiçbir şey çekmiyor. Günün sonunda Grand Slam yapabilme olasılığımın beni ateşlemesi için ayna karşısında kaç cümle kuracağımı bile bilmiyorum. Belki de..."

Jeff duraksar ve devam eder.

1e964347c436a93735ddbcd248f085e7.jpg

"Bugün... Mirasımı yakan herifin ateşinin kömürlerini elimde tutuyorum. "

"Geleceğim, o noktada gözlerimin ışığını hiçbir renk kesmiyor. Ucuz fırçalarla boyanmış başarısız bir yeşil rengi siyah bereler ile tablodan silmeye çalışsan bile oluşturduğun solukluğu çemberdeki camlarla birlikte ringin atlına süpürmek istiyorum Helms. Sana güvenmiyorum, bunca zaman sonra emekliliğini bile duyurmadan aldığın ilk yüksek çek ile kendini şımarttığın bir konakta ateşin karşısında hiçbir karar almadan durdun. Kendine bir motto ve yol haritası çizip noktaları koyamadığın sayfaları süslemek istediğini anlayabiliyorum. Ama umutların ve kısa süreli gözlemlerin ile gözüne kestirmiş olduğun beton merdivenlerde kasırganın altında dizlerine emredecek kadar irade sahibi bir insan değilsin. Kasırga içerisinde kaderini ilk ben değiştireceğim...

Sözü bir müzik ile kesilir.

Oynadığınız Karakterin Adı
Jeff Hardy

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito

helms.png

It’s Time! Gregory Helms girişte görünüyor, olumsuz tepkileri arkasına alıp, aynı zamanda onlara aldırış etmeden de seri adımlarla ringdeki Jeff’i süze süze ringe ilerliyor ve hemen konuşmasına geçiyor.

“Biliyor musun? Doğrusunu itiraf etmek gerekirse biraz daha erken gelecektim ağzından saçtığın bok tanelerinin bana kadar geleceği yok diyerek fakat en sonunda bu dediğimi başardın Jeff. Evet ama başardığın tek şey ağzından sıçmayı becermek, sebebi de çok açık Jeff... Sen çöküşünü çoktan ilan eden bir adamsın, kahrolası ve boyutu benzerlik taşıyan bir acınası vaziyete sahipsin. Çöküşünü çoktan, kendi kendine ilan etmiş kişiler bir tehdit unsuru olamaz, sadece gürültü kirliliğine sebep olurlar. Sen de bu şekilde yek vücuda bürünmüş halinle an itibariyle karşımda ve bir süredir de bu siktiğimin yerinde kontrata sahipsin. Bu kontrata sahip olduğun süre boyunca da hem bu ringde konuşurken, hem de çıkacağın ve rakiplerinin sadece ter atma idmanı olarak gördüğü maçlarla kendi kendini kandıracağın yani bir nevi günah çıkarma mastürbasyonu yapacağın bir aksiyona erişim imkanını, lehine sağlayacaksın. Bu denklemi düşünüp, tartmak için uzun uzadıya bir tahlil yapmak gerekmiyor. Hani az evvel gürültü kirliliği dedim, heh işte o gürültü kirliliği avazının çıktığı kadar bağırman, bir şeyler gevelemenden dolayı değil tamamen ringde çaresizlikten kıvranan bir adamın hezeyanından dolayı ortaya çıkıyor. Bunu isteyen, yaşayan ve kendi sonunu da kendi hazırlayan kişi sensin. Bunu sen istedin, başardın Jeff!”

Duraksadıktan sonra devam ediyor Helms.

2.png

“Kafayı çekmemen, şu an ayık olman ve belki de bundan sonra hep ayık olacak olman -ki buna eşekler bile inanmaz- bir şeyi değiştirmez. Müziksiz gelmen de keza öyle Jeff... Bunun bir tercih olduğunu mu düşünüyorsun? Bu bir tercih değil, hayatını kendi elleriyle berbat eden bir adamın dönüşümü. Sen artık sikik bir fon müziğine dahi sahip olamayacak kadar dibe batmış durumdasın! Benim fon müziğimin video kısmında bir güneş gözlüğü görülüyor, işte bu gözlük spot ışıklarının üzerime vuruşundan sonra gözlerimin kamaşmaması ve bundan da öte o ışığın kibrimi doyurmaması için kullanılan bir meta. Öyle ki senin bir hayat boyu çektiğin bu çileyi besleyen şeylerden bir şeyin beni ele geçirmemesi için elimden geleni yapıyorum. Sen bunu bilemezsin! Sen ağladın, dinledik. Will ne yapacak? Hakikatin kelime manasını biliyor mu? Adaleti öğrendiği cadde ve blok neresi? Bundan emin miyiz? Ben değilim fakat bunun, testislerimin ucundaki kıl kadar bir önemi yok. Haftasonu zincirlerle sarılı o ringin içinde cevabımın neden öyle olduğunu herkese göstermiş olacağım! Bu mikrofonun ucundan teker teker herkese salvolar çıkmayacak, bunun için nefesimi tüketmeyeceğim. Kasırga, fırtına şu bu... Ben bunların hiçbiri değilim Jeffrey Nero! En kuvvetli rüzgarlara bile göğüs gerebilecek seviyedeyim, ben tüm kuvvetlerin yönünü değiştirecek Gregory Helms! Sen Jeff! Geçmiş ve içinde yaşadığın manevi dürtü, paternlerine. Sen Sami! Bekliyorum gel buraya sakallı şampiyon! Sen ise o omzundaki değerine.. Leo, Tyler, Drew hatta sen Will! Sizler de deli divane özgüvenlerinize sarılın! Sarılın; keza hafta sonu bu ait olduklarınızı, bizzat ben almış olacağım! Bu nede...”

Gregory Helms duyulan müzik ile birlikte mikrofonu indiriyor. Ringdeki ikili girişe odaklanıyor.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

1746642285393.jpeg

1746642134223.jpeg

Bu isim Tyler Breeze ve Trish Stratus!

Tyler Breeze mikrofonu alıp giriş rampasından konuşmasına başlıyor.

Tyler Breeze: Vay vay kimleri görüyorum Jeff Hardy ve Gregory Helms, Namuslarına sövdürme sektörlerinde iki başarılı ve tecrübeli girişimci tam da karşımda duruyorlar. Guzel duruyorsunuz özellikle sen Jeff, Uyuşturucudan yüzün buruş buruş olmuş. Emek hırsızı beş para etmez ibneler. Sami Zayn, Drew McIntyre, Leo Kruger sizleri unuttum sanmayın halen aklımdasınız sizden bahsetmemem sizi becermeyeceğim anlamına gelmez, Her neyse şu an çok sikimde değilsiniz benim şu an meselem karşımda duran iki piç.

1746642000045.jpeg

Tyler Breeze: İnsanlar benim SEX'ten ayrıldıktan sonra başarılı olamayacağıma inandı neden biliyor musunuz? Artık benim bittiğimi, süremin dolduğunu, unutulduğumu düşündüler ama bu zeka küplerinin hesap edemediği iki şey var ilk olaral yanımda 25 yıllık efsane bir güreşçi dimdik duruyor ikincisi ise NOW'daki çocuğun hala yaşadığını hesap edememeleri, Bana atabileceğiniz tek laf Val Venis olmadan bir hiç olacağım gibisinden laflar inanın sikimde değil NOW ve PGW'da kendimi belki de kanıtlayamadım ama bu kemer bu fırsatı bana verecek şampiyon ben olacağım!

Tyler Breeze sözüne devam edecekken bir müzik onu durdurur...

Ekli dosyalar

• 1746642030818.jpeg
    1746642030818.jpeg
    45.9 KB · Görüntüleme: 0
  • 1746642261269.jpeg
    1746642261269.jpeg
    45.9 KB · Görüntüleme: 0

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster

1746791316777.png

Leo Kruger girişte beliriyor! Müziği biraz daha çalarken onun gülümsemesini görüyoruz, fazla vakit kaybetmeden elindeki mikrofonla ringe doğru geliyor ve yuvarlanıp içeri giriyor. Girdikten sonra ringdeki üç adamın gözlerine bakarak konuşmaya başlıyor:

Leo Kruger: Bu drama perdesi biraz daha oynarsa geldiğim yere geri dönecek kadar hüzünleneceğim sanırım, suniliğiniz o kadar parlıyor ki doğada kaybolmak konusunda ucuz plastik parçalarıyla yarışabilirsiniz. Bunu kişisele indirgemeye gerek yok, çünkü adlarınızın pek bir önemi yok. Hakem olacak olan dahil olmak üzere yedi kişi ve herkes tek.. Yanlış! Bu mücadele bire karşı altı. Ve ben altı ne kadar zor olursa olsun üstesinden gelemeyeceğim savaşa girmem, ve yine girmedim. Ne bir kaygı besliyorum, ne bir belirsizlik hakim. Ormanımda en ufak bir pus yok, her şey şu sıcak mayıs ayı kadar güneşli ve çöp atılmamış bir göl kadar berrak. Zayn'i son şovda nasıl yatırdıysam altıma, No Way Out'ta yaşanacak olan bundan bir fazlası değil. Beden değişse de, netice değişmeyecek. Bu arada göldeki çöpler demişken, PGW'ye vereceğim bir çift mesajım daha var. Benim nezdimde bu maç artık bir konu dahi değil, kafamda onlarca kez oynadım ve hepsinden istediğim sonucu aldım. Hazırım ve bekliyorum.

..

Leo Kruger: Ancak, bu kemeri kazandığım andan itibaren benim için yeni bir dönem başlayacak. Çünkü ilk defa kazanmaya değil, korumaya çalışıyor olacağım. Şimdiye kadarki değerlerimin hepsi, buradaki paçavraların bulanık zihinlerinde belirebilmek için fazla parlaktı. Ancak o kemer, halihazırda yıllardan beri bu paçavraların ellerinde kirleniyor. İlk görevim, ilk görevim onu temizlemek olmalı. (Leo Kruger heyecanlanmaya başlıyor bunları anlatırken.) Onu annemin en serin sularında yıkayarak temizleyeceğim, sonra yine annemin huzurunda çayırlara yatırıp kurumasını mutlulukla seyredeceğim. Şu kusurlu bedenlerinizin hatırlarını kökünden kazıyor olacağım. Sonra geri geleceğim. Sizden koruyacağım nadide parçamı omzuma bağlayacağım, ve onu her seferinde bu ringe gömdüğüm leşlerle onore edeceğim. Kutsallığını, temizliğini ve şerefini. Bunu anlayabilmek için fazla ikinci elsiniz, ve ben bu kemerin sayacını sıfırlamaya geliyorum. Yolumda durmayın, yoksa olacaklara karışmam-

Başka bir müzik Leo Kruger'ı bölüyor bu sefer de, ringin içindeki herkes girişe doğru dönüyor:

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi