- Konular
- 66
- Beğeni sayısı
- 875
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Adam Cole
- RPG Karakteri
- Jeff Hardy
Jeff Hardy Dengesiz ve Müziksiz bir şekilde ringe doğru ilerliyor.
Kafasının güzel olup olmadığını anlamak zor ancak eline özgüvenli bir şekilde mikrofonu aldıktan sonra söyleyecekleri için insanlar dikkatlerini veriyor.
"Bugün alkol veya uyuşturucu yok!"
Seyirciler Jeff'in öncekilerden daha ciddi bir konuşma yapacağı konusunda hemfikir olur.
"Zorlanıyorum, birazcık ara vermek istemeyecek kadar istekli ve hırslı olmak vücudumu eskisinden de daha çok yoruyor. En son buraya konuşmak için geldiğimde bir çok farklı ses duyuyordum, bir çok gencin dans etmemi beklediğini ve ritimli bir şekilde heyecanlı adımlarla ringe girmemi beklediklerini göz perdelerim arkasına düşmüş renksiz sayfalardan anımsayabiliyorum. Evet göründüğü gibi sizlerin çok sevdiği ve hayatınız boyunca bağdaştırdığınız bir şeyi uzun bir süre rafa kaldırmak zorundaydım. Çünkü her seferinden benden o kafesin üzerinden atlamamı bekleyecek olmanız en az benim kadar hayal kırıklığı yaşayacağınızın bir kaç göstergesinden biriydi. O kafesin üstünde bacaklarımın titremediği günleri çoktan botlarım ile tozunu alıp geçtim ve geriye sadece kürek tutmaktan nasırlaşan parmaklarım kaldı. Göz altlarımı gizleyebildiğim Oakleylerimi satmak zorunda kalmış ve daha önceden kimin oturduğunu bilmediğim evlerde kendimi anlamaya çalışıyorum. Her seferinde biraz daha küçülen yaşam alanım için menajerimle konuştuğumda bunun gelecek için bir fedakarlık olduğunu söyledi. "Fedakarlık" artık bu kelime kendi gerçekliğini benim için yitirmişti ve çektiğim mental ve fiziksel ağrıların izlerini üzerimde biraz daha küçülen duvarların arasında hissetmek; şömine içerisine tüm kazancımı atmak gibi hissettiriyor. Elimdekileri satmak cebimdeki bir kaç kağıt parçasını güçlükle karşılayabiliyor olsa da endişelenecek bir şey yok. Batmıyorum, sadece istediğim mütevazi hayata ulaşıyorum ama hayat bana bunu biraz daha farklı bir yolda sunmayı tercih etti. Beyazların arasında neyin gerçek neyin sahte olduğunu çözmeye çalışırken sırtımı çok iyi hatırladığım bir zeminde ve gözlerimi yakan bir ateş ile bir dörtgen içinde buldum. Tutunacağım ipler yerine kariyerimin son on yılında bana ne yapması gerektiğini söyleyen menajerlerin uzattıkları ellerden sizlere bahsetmiştim değil mi? Bana burnumun ne kadar sıklıkla kanadığını sordukları anda bunun ne kadar aptalca bir süreç olduğunu anlamıştım."
"Şu anki halime neler dediğinizi kestirebiliyorum ama en azından 2 aydır bir maç kazanamamış olsam bile Will Ospreay gibi bir orospu çocuğu olmadığım için rahatlıkla acıyan burun deliklerim ile soluk alıp uyuyabilirim. Will'in benim hakkımda ne dediğini çok umursamıyorum, iki aydır onu hedef göstererek konuşmaya devam ettikçe açtığı yayınlarda kendi tabiri ile "takla" atmaya devam etti. Beni umursamak istememiş olabilirsin, inzivayı hak ettiğini düşünmek en büyük hakkın ama kumsalda ayaklarını uzatıp wainwright'ını yudumlamana göz yumacak kadar öfkemin dinmediğini bilmeni isterim. Bu psikolojik savaşta hiçbir zaman iyi değildin, tek başınasın ve savaşmayı tercih etmeni kenara bırak eğlenmene bile izin veremeyecek kadar karar kontrol noktalarını köreltmiş durumdasın. Kaybettiğin itibarın ilk çekicini vurmamı düşünüp bunu nasıl izin verdiğini düşünmeye devam et eski dostum. Bir gecede üç maça çıktım ve söz verdiğin rakiplerin kafanda canlandırdığın kadar iyi olmadığını düşünüp durdun. Zorlu bir süreç, siyah beyaz bir önlük ile gri olmaya çalıştıkça ortanca çocuk gibi istediğini alamamaya devam edeceksin. Sana bir şeylerin sırası artık gelmeyecek, Sesini ilk çıkarması gereken kişi olduğun Mayhem davasında Unvanına hiç olmadığın kadar sarıldın ve senin atman gereken adımı ben attım. Benim için kimse sesini çıkarmamış iken korkusuzca mikrofonu elime aldım. İstediğin alıntıları yapabilirsin eski dostum, bir dahaki cevabımı iki ay sonra almak istemiyorum."
"İlgimi hiçbir şey çekmiyor. Günün sonunda Grand Slam yapabilme olasılığımın beni ateşlemesi için ayna karşısında kaç cümle kuracağımı bile bilmiyorum. Belki de..."
Jeff duraksar ve devam eder.
"Bugün... Mirasımı yakan herifin ateşinin kömürlerini elimde tutuyorum. "
"Geleceğim, o noktada gözlerimin ışığını hiçbir renk kesmiyor. Ucuz fırçalarla boyanmış başarısız bir yeşil rengi siyah bereler ile tablodan silmeye çalışsan bile oluşturduğun solukluğu çemberdeki camlarla birlikte ringin atlına süpürmek istiyorum Helms. Sana güvenmiyorum, bunca zaman sonra emekliliğini bile duyurmadan aldığın ilk yüksek çek ile kendini şımarttığın bir konakta ateşin karşısında hiçbir karar almadan durdun. Kendine bir motto ve yol haritası çizip noktaları koyamadığın sayfaları süslemek istediğini anlayabiliyorum. Ama umutların ve kısa süreli gözlemlerin ile gözüne kestirmiş olduğun beton merdivenlerde kasırganın altında dizlerine emredecek kadar irade sahibi bir insan değilsin. Kasırga içerisinde kaderini ilk ben değiştireceğim...
Sözü bir müzik ile kesilir.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Jeff Hardy