Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İskeletler Diyarında Bir Punk Parçası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 293118" data-attributes="member: 4"><p>Şimdi kimseye burada yanınıza yörenize aldığınız insanlara dikkat edin gibisinden öğütler vermeye kalkmayacağım tabii ki. Zaten konuda birkaç kişi daha yazmış, bazı insan kendini öyle bir maskeler ki ne mal olduğunu bazen kendisi bile unutur ve benliğinden çıkar. Bu tip insanlara kabaca pek çok şey denebilir, ben en kibar haliyle karaktersiz diyorum. Kendisiyle benim aramda Uncensored’dan da öncesine dayanan 6-7 yıllık bir dostluğum vardı ve kendisinin bireysel hayatında bulaştığı bu pisliklerin yanı sıra benimle alakalı duyduğum birkaç şey ise midemden pis sular getirecek cinstendi. Ki daha işin duymadığım, öğrenemediğim kısımlarını da hesaba katarsak kelimenin tam anlamıyla koynumuzda yılan beslemişiz demek oluyor bu. Belki kıyas etmek doğru değildir ama dostlarıma yaptıkları, bana yaptıklarının en az 2-3 katı iğrenç ve irin, pislik dolu şeyler. Bu konunun açılmasındaki amaç, hemen hemen 15 senedir bu ortamların içinde bulunan ve bu sitedeki birçok insanla da iyi/kötü muhabbeti olan bu piç kurusunun ne mal olduğunu herkes bilsin ve öğrensin ki yaklaşımını da ona göre sergilesin. Hoş, bu saatten sonra bizim nefesimizi duyduğu hiçbir yere adım bile atamaz o kahpe orası ayrı konu.</p><p></p><p>İşin foruma dair idari boyutuna gelecek olur isem, yine bunun gibi panelcilik yapan bir alagavatın (kim olduğunu buradaki çoğu insan bilir, bilmeyen varsa bana özelden sorsun bilgilendiririm) forumumuzdaki üyeliğini kendisi sosyal medyada delilleriyle beraber afişe edildikten sonra derhal silip siteye erişimini engellemiştik. Bu yavşağa da aynı işlemi uyguladık geçtiğimiz hafta, kısacası hepinizin içi rahat olsun. Böyle hassas konularda her daim elimizi taşın altına hep beraber koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz. Herkese iyi forumlar, iyi akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 293118, member: 4"] Şimdi kimseye burada yanınıza yörenize aldığınız insanlara dikkat edin gibisinden öğütler vermeye kalkmayacağım tabii ki. Zaten konuda birkaç kişi daha yazmış, bazı insan kendini öyle bir maskeler ki ne mal olduğunu bazen kendisi bile unutur ve benliğinden çıkar. Bu tip insanlara kabaca pek çok şey denebilir, ben en kibar haliyle karaktersiz diyorum. Kendisiyle benim aramda Uncensored’dan da öncesine dayanan 6-7 yıllık bir dostluğum vardı ve kendisinin bireysel hayatında bulaştığı bu pisliklerin yanı sıra benimle alakalı duyduğum birkaç şey ise midemden pis sular getirecek cinstendi. Ki daha işin duymadığım, öğrenemediğim kısımlarını da hesaba katarsak kelimenin tam anlamıyla koynumuzda yılan beslemişiz demek oluyor bu. Belki kıyas etmek doğru değildir ama dostlarıma yaptıkları, bana yaptıklarının en az 2-3 katı iğrenç ve irin, pislik dolu şeyler. Bu konunun açılmasındaki amaç, hemen hemen 15 senedir bu ortamların içinde bulunan ve bu sitedeki birçok insanla da iyi/kötü muhabbeti olan bu piç kurusunun ne mal olduğunu herkes bilsin ve öğrensin ki yaklaşımını da ona göre sergilesin. Hoş, bu saatten sonra bizim nefesimizi duyduğu hiçbir yere adım bile atamaz o kahpe orası ayrı konu. İşin foruma dair idari boyutuna gelecek olur isem, yine bunun gibi panelcilik yapan bir alagavatın (kim olduğunu buradaki çoğu insan bilir, bilmeyen varsa bana özelden sorsun bilgilendiririm) forumumuzdaki üyeliğini kendisi sosyal medyada delilleriyle beraber afişe edildikten sonra derhal silip siteye erişimini engellemiştik. Bu yavşağa da aynı işlemi uyguladık geçtiğimiz hafta, kısacası hepinizin içi rahat olsun. Böyle hassas konularda her daim elimizi taşın altına hep beraber koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz. Herkese iyi forumlar, iyi akşamlar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İskeletler Diyarında Bir Punk Parçası
Menü
Giriş yap
Kayıt ol