Kendisinin yıllar içindeki değişiminden ötürü soğuyup yıllardır izlemem pek haz etmem de genel olarak. En son 2019 zamanı falan izlemişimdir sanırım. Ama şu an dönen şey direkt algı operasyonu anladığım kadarıyla. Tam olarak bakmadım da ama baldız olayı direkt olarak Diyanet’e iğneleme olduğu çok belli 10 saniyelik kesit izleyerek bile anladım. Diğeri ise çocuklarla ilgili olan birkaç yıl önceki bir video sanırım. Tam bakmadım ama muhtemelen beşik kertmesi geleneği ile alakalı iğneleyici mizah yapıyor. Üslubu yanlış mı 26628262726 kişi izlerken kesinlikle yanlış çünkü arkadaşlarıyla sohbet ettiği alelade bir ortam değil bu bir twitch yayını. Fakat yine de şu an yaşanan bu mevzu direkt hukuksuzluktur. Büyük algı operasyonu dönüyor. Sev veya sevme fakat mevzu Jahrein, X, Y veya Z değil aslında. Tüm hukuk düzenini ve adalet sistemini zedeleyen böyle durumlarda sessiz kalmak veya alkış tutmak gün gelir herkesin canını sıkar.
İşte kanka o gün Jahrein için geldi. Rüzgar eken fırtına biçer.
Başta Netuno olmak üzere forumda bu kararın karşısında olan hatta Jahrein'i destekleyen dostlarımı tenzih ediyorum. Fakat ibret olması açısından twdeki kanzi Jahrein tayfası için iyi oldu. Çünkü bu kitle knzilik ypan her önüne geleni linçleyen devlet polis edebiyatı yapan bir kitleydi. Taptıkları polisler kahramanlarını ters kelepçe ile götürdü umarım ders alırlar da bundan sonra hukuksuzluğu meşru kılmazlar.
Elbette hukuk bir gruba ibret olması için işlemez orası ayrı bu benim şahsi düşüncem.
Son düzenleme: