Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
GÜNCEL: Ahmet "Jahrein" Sonuç Tutuklandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Uncle Junior" data-source="post: 273273" data-attributes="member: 64"><p>Bahsi geçen videolardaki muhabbetler son derece seviyesiz ve hatta çocuklarla ilgili olanı iğrenç. Baldız muhabbetinin ironi olduğunu anlamak için öncesini bilmeye de gerek yok zaten 10 saniye izlesen anlıyorsun. Aklı başında insanın kuracağı cümleler değil yani. Eh Jahrein de henüz aklını kaybetmediğine göre ciddi ciddi öyle cümleler kuracak değil.</p><p></p><p>Çocuklarla ilgili olan ise sebebi her ne olursa olsun iğrenç, lamı cimi yok seni bilmem kaç bin kişi izlerken böyle konuşursan, eh su testi su yolunda. Ancak sorun şu ki bu iğrenç de olsa kendi aralarında çevirdikleri bir geyik muhabbeti. Evet aklı başında adamların yapacağı sohbetler değil ama geyik muhabbeti olduğu açık.</p><p></p><p>Ben Jahrein'in tutuklanması, gözaltına alınması için bir sebep göremiyorum. Hele Türkiye'de yani. Haksız yere içeri atıldı bana göre her ne kadar gerizekalıca muhabbetler yapsa da.</p><p></p><p>Şu an sosyal medyada bu kararı destekleyen ve desteklemeyenler birbirini yemekle meşgul. Teki öbürüne terör destekçisi, fetöcü bilmem ne diye saldırıyor. Öteki de incel, obez, asosyal, hayatsız(Hayat kavramı ne acaba bunların o da ilginç, 7/24 barlarda diskolarda akmak mı da neyse.) vesaire diye saldırıyor. Ne diyeyim acınası.</p><p></p><p>Hele bazı manyaklar var oğlunu elinden alın falan demişler. Yuh ananızın şeyi yani.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Uncle Junior, post: 273273, member: 64"] Bahsi geçen videolardaki muhabbetler son derece seviyesiz ve hatta çocuklarla ilgili olanı iğrenç. Baldız muhabbetinin ironi olduğunu anlamak için öncesini bilmeye de gerek yok zaten 10 saniye izlesen anlıyorsun. Aklı başında insanın kuracağı cümleler değil yani. Eh Jahrein de henüz aklını kaybetmediğine göre ciddi ciddi öyle cümleler kuracak değil. Çocuklarla ilgili olan ise sebebi her ne olursa olsun iğrenç, lamı cimi yok seni bilmem kaç bin kişi izlerken böyle konuşursan, eh su testi su yolunda. Ancak sorun şu ki bu iğrenç de olsa kendi aralarında çevirdikleri bir geyik muhabbeti. Evet aklı başında adamların yapacağı sohbetler değil ama geyik muhabbeti olduğu açık. Ben Jahrein'in tutuklanması, gözaltına alınması için bir sebep göremiyorum. Hele Türkiye'de yani. Haksız yere içeri atıldı bana göre her ne kadar gerizekalıca muhabbetler yapsa da. Şu an sosyal medyada bu kararı destekleyen ve desteklemeyenler birbirini yemekle meşgul. Teki öbürüne terör destekçisi, fetöcü bilmem ne diye saldırıyor. Öteki de incel, obez, asosyal, hayatsız(Hayat kavramı ne acaba bunların o da ilginç, 7/24 barlarda diskolarda akmak mı da neyse.) vesaire diye saldırıyor. Ne diyeyim acınası. Hele bazı manyaklar var oğlunu elinden alın falan demişler. Yuh ananızın şeyi yani. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
GÜNCEL: Ahmet "Jahrein" Sonuç Tutuklandı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol