Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sırasıyla; terorist dediği subay cocuğu, her fırsatta uğraştığı elraen ve öldüğü zaman mezarına sıçaçağım dediği adam bile savundu almancı obezimi. Acaba bu üç şahıs aynı durumda olsa ne yapardı obezim
sırasıyla; terorist dediği subay cocuğu, her fırsatta uğraştığı elraen ve öldüğü zaman mezarına sıçaçağım dediği adam bile savundu almancı obezimi. Acaba bu üç şahıs aynı durumda olsa ne yapardı obezim
Bunları bilmiyordum. Ben orada geleneksel medyayı kast etmiştim. Çünkü tüm haber kanalları vs. haberi çok çarpıtarak vermişler. Fatih Altaylı kanalı da buna tepki göstermiş sonuçta yılların gazetecisi medya patronu vs. Onu kast etmiştim yani.