Yazık. Herkes sadece kendi çerçevesinden bakmaya başlamış. Hanginiz Jahrein'in açıklama videosunu izledi? Hiçbiriniz. Söylediğinin yanlış olduğunu kendisi de kabul ediyor. Baldız olayının ise malum fetva ile ilgili olduğunu kendisi 3 yıl önce de anlatmıştı, şimdi de anlatmış. Ama hayır, herkes nefret kusacak. "Adaletsizlik bana yapılmadı ya, ben mi umursayacağım" diye gezinin. Cidden yazık. Çocuklarla ilgili dediği şey %100 yanlış. Ama bu bildiğim kadarıyla tutuklanması için yeterli değil. Sırf gündemde yeni diye, o kız çocuğunun cinayetinin peşi sıra bunu sürdüler piyasaya. Herkes de hate train biletini almış gidiyor. Adaletin kılıcı keskin. Ancak o kılıç haksız yere savruluyor. Teröristler ters kelepçe takılıp, başı yere eğdirilerek tutuklanmıyor ama Jahrein tutuklanıyor. "İyi olmuş pis şişkoya hahaha, hapiste zayıflasın" diyenler, bugün yarın adaletin kılıcı, sizin de kafanızı haksız yere kestiğinde, her yerde ağlarsınız.
Düşmanın da olsa, adil savaşmak gerekir. Çocuğa, aileye dokunulmaz. Bu konularla eğlenilmez, bu konularla dalga geçilmez. Bu muhalif ya da iktidar yanlısı olmak da değil. Bir gün kelepçeyi yiyen siz olursanız, size hangi siyasi partiyi destekliyorsunuz diye sormayacaklar. Ben de bir dönem attığım siyasi tweetler yüzünden, ifade vermek zorunda kalmıştım. Onun korkusu bana bir ömür yetti. Ancak bol keseden atmak kolay ya, düşene siz de vurun.