Promo Çeviri | "Ben Bu Şirketin Verdiği En İyi Kararım"

Bulletproof

#uncensored
Konular
166
Beğeni sayısı
328
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
"Stone Cold" Steve Austin
1 1

LA Knight: "Bırakın sizinle konuşayım! [seyirci yüksek bir sesle "Evet!" diyerek yanıtlar.] Birden bire LA Knight her yerde, ha? [Seyirciler "Evet!" diye tezahürat yapar.] Evet! [Seyirciler "Evet!" der.] Herkes benim adımı kullanmak istiyor. İnternetteki herkes görüntülenme ve tıklama almak için benim adımı kullanmak istiyor. Haydi ne olduğunu söyleyelim. Ben bu şirketin verdiği en iyi kararım. Çünkü ben başlar, omuzlar üzerinde duruyorum-- arkadaki kimse bana dokunamaz! [Seyirciler "Evet!" der.] Öyleyse biraz öteye gidelim ve verilen en kötü karar hakkında konuşalım. Birleşik Devletler Kemeri Turnuvası? Yo, yo. Austin Thery'nin kemeri fena belada. Beş adamın bu kemer için rekabet etmesinden değil, bu adamın kemer için geliyor olmasından dolayı! Bazı şeyleri anlamanız gerekiyor. Bana "The Megastar" diyebilirsiniz, You can call me, 'The Megastar,' Lanet olsun, bana GOAT demek istiyorsanız deyin. Ama er ya da geç, öyle ya da böyle, bana şampiyon diyeceksiniz. Evet! Çünkü bu kimin oyunu? Herkesin dediği gibi. [seyirciler sesli bir şekilde "LA Knight tezahüratı yapar, peşinden "Yeah!" diyerek gürler.] Evet! [promo biter] Öyle ya da böyle bu iş olacak. Birleşik Devletler Şampiyonu'na bakıyorsunuz. Önümüzdeki hafta, üç adam benim yolumda duruyor, üç adam devrilecek. Smackdown, FS1."
14.07.2023

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: