1299'dan başlayalım, evrenin ilk şovu diye hatırlıyoruz. Şovu olması gerektiği gibi babaninyolar açmış da şu gelen adam... vallahi şu adama bir ayar çekilsin yoksa kendisi çekilmiyor hiç. Kemer maçına bağlanmasını bu işin hemen beğendik, kemeri koruyacağını bilsek de Cody'in en azından şöyle bir dürtülmesi hoşumuza gitti. Bu adam neredeyse biz karşısındayız, onu söyleyelim de. Kevin Owens... vallahi içimizi dökmüş bu adam. Racon budur, böyle kesilir. Daha sağlam ilerleyecek gibi gerçeğe göre Owens, inşallah öyle olur yani. Legado del Fantasma... yenebiliyorsan yen. Corbin'in heel-turn de iyi olmuş, muhtemelen birkaç hikaye vardır kafanda. Sağlam bir Corbin okumak her zaman ilgi çekici, bekliyorum onun gelişimini sabırsızlıkla. Michin... abla üzülme ben sana NXT'de win veririm. Bu Nia Jax - Tiff - Bayley hikayesi gerçeğe oldukça yakın gidiyor, hatta önden gidiyor. Bu adam alim değilse de arif, ben işin sonunda bu çantanın çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Bayley'den ayıklamak lazım bir şekilde şu kemeri. Pretty Deadly, bu nasıl kemer maçı çözmek kardeşler varsa bir taktiği söyleyin biz de bilelim. Muhtemelen kazanamayacaklar ama iyi bir iş çıkarırlar diye düşünüyorum, önümüzdeki haftayı beklemedeyiz. Bobby Lashley... allahtan şu evren birkaç hafta önce açılmış da babayı izliyoruz diyelim, press f. Ford'un çıkış sevindirdi, ayı gibi iyi maç olur diye düşünüyoruz önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan maç. Sonucunda kim kazansa üzmez, öyle diyelim. LA Knight, iyi adamsın da karşıda da BABA var. Logan Paul'un salacağını düşünmüyorum çok ama Knight'da çok tehditkar geliyor. Üç ihtimalli maç. Solo Sikoa... hafif taşak yapmış adam, tek olmayacağını bilsek de iyi racon. Bianca ile Cargill'in arasındaki tansiyon gerekliydi, ikiliyi ayırıp hayvan gibi bir 1v1 izletmek lazım, çok uzun sürmeyecek gibi zaten bu mevzu. HIKULEO kardeşlik. Hoş geldin deriz. Sikoa babanın 200 IQ işi ürkütmeye başladı vallahi, kemere de çökerse hayvan gibi destek var.
1300'e geçelim. KINGPARATOR iyisin de Tonga Loa abinin rolleniş gözün önüne geldikçe liderlik işi sıkıntıda diyelim valla sonra söylemedi olmasın. Maçtan beklentilerimizi önceki hafta söylemiştik, beklediğimiz gibi olmuş Pretty Deadly'in zorlayışta kardeşlere yeter, fazla bile. #DIY'ın kemerlerle biraz daha vakti var gibi. Randy ile KO'nun arasındaki ilişki oldukça ilgi çekici gidiyor bence günümüzün aksine. Orton mu kazık atacak Owens mı belli değil Cody'e bizim bir fikrimiz var ikisi de binsin Cody kardeşe deriz. KINGPARATOR çökmezse tabii kemere. Tiffy kardeşinin imdadına koşmuş, bu cash-in hangi ihtimallerde gerçekleşeceğini düşünmekten kafada saç kalmadı. Tiffy... ne var aklında be kızım, ne yapacaksan çabuk yap. Baron Corbin ağabey yavaştan çarı kasıyor, Crews'tan kurtulması çok sürmez gibi sonrasında neler yapacak bekliyoruz. Logan Paul... ne karıştırdın be birader vallahi helal olsun, La Knight'ı madara etme işi olacak gibi. Yakışır, bu avantajlara rağmen kaybetmez gibi duruyor ki kaybetmemeli gibi de şu şekilde. Maçı bekliyoruz sabırsızlıkla. Legado del Fantasma... yenebiliyorsan yen deriz yine. Bir şekilde kemere çökecekler gibi duruyor, Andrade'ye dikkat edelim bizi yönetenleri yönetiyor olabilir, bir göz onda olsun. HURT BUSINESS 2.0 işini hiç beklemiyorduk. Feci gitti şu karmaşada. Ford o tarafta yükselişini daha rahat sürdürür gibi geliyor Lashley olmadan buradan da Hayes & Lashley ipleri göğüsleyecektir. Hoş geldin Benjamin ağabey. Bloodline üstünlüğü iyice hissettirmişken şöyle bir şey lazımdı. Cena harlayacaktır bu potayı, günün sonunda şampiyonluğa da gidebilir emeklilik öncesi. Cody'nin sevinmesi can sıksa da, hakkıdır diyoruz şimdilik. Bu ekipten ilk kim sıkarsa Cody'in bacaklara onun tarafa geçeceğimizi de belirtelim, eline sağlık dosto uzunluklar, yazılış falan okumayı çok keyifli kılıyor, fotoğraflarda epey iyi. On numara şov olmuş.