BAB SmackDown


KAT

tsuji fan
Katılım
2 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
2,367
Beğeni sayısı
262
PG Nakit
310
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
Gerçek zamanlı evrenimizin ilk şovu ne zaman gelir derken şov ile karşılaştım. Okuma açıdan akıcı bir şovdu. İlk segmentte Cody'nin, Solo'nun kendisini tuşlamasını onun adına en büyük zaferi olduğunu söylemesi ve Solo'nun bunu Cody'nin özgüven tazelemek için yaptığı imalar olarak yorumlaması güzeldi. Bu işin ani bir şekilde ana kemer maçına bağlanması da oldukça ilginç bulduğum bir an oldu. Randy ve Kevin'in arasında geçen konuşma ise oldukça kafa karıştırıcıydı. Bir sonraki olaya geçtiğimizde Roll-up ile biten bir maçın üstüne heel turn yapan bir Baron Corbin var. Öyle görüyorum ki, bu karakterin bir şekilde değerlendirilmesi lazım ve Baron Corbin özelinde bunun en iyi yolu onu heel olarak kullanmak. Bu saldırının üstüne Apollo arasında işler ilerleyecek mi yoksa Baron farklı işlerle mi yoluna devam edecek diye düşünüyorum, bunu da zaman gösterecek. Bundan bir sonraki olayda ise Bayley'in röportajı yer alıyor. Röportaj konusunda ele alınan konuların ve cevapların oldukça iyi olduğunu düşünsem de Tiffany'nin oraya gelmesini ve karşılıklı bir atışma olmasa da imalı bir bakış ile orayı terk etmesini görmeyi yeğlerdim. Nia ile Michin arasındaki maçın ardından Bayley ile Nia'nın arasındaki yüzleşme ve Tiffany'ın saldırması üzerine tansiyonu yükseltmesi beklentimin aksineydi. Nia'nın potansiyel rakibi olan birisini dostuymuşçasına engel olması ve Tiffany'nin buna direnmek yerine uyum sağlaması şovdaki ilginç olan bir başka andı diyebilirim. Bunun bitişiğinde önümüzdeki şov için bir kemer maçı ayarlanmış, kendi perspektifimden bir koruma bekliyorum ama ilginç bir sonuç çıkabilir. Bundan sonraki olayda ise isimlerin uzlaşmasını ve bir ekip haline gelmelerini sevdim. Montez'in çıkışındaki motivasyonu anlayabiliyorum ve anlamlandırabiliyorum. Bence Carmelo bu ekibe fazlasıyla yakıştı. Karakter anlamında zamanla dönüşümünü ilgiyle takip ediyor olacağım. LA Knight'ın olayına da şimdilik pek yorum getiremiyorum maalesef. Önümüzdeki hafta işaret edilerek açık kapı bırakılmış, enteresan bir karşılaşma ya da bir maç... Bakalım bizi neler bekliyor bu ikili arasında. Solo Sikoa... Bu işi tek başına halledeceğinin mesajını vermiş ama bu mesajı hazırlamadan önce şovun tamamını okumamış olsaydım da bu işin içinde bir pislik olacağına inanırdım. Bu sözler sahiden hiç güven vermiyor, ama iddiası güzel. Bir sonraki olay için ''aboooo'' diyorum yalnızca. İkili arasındaki çatırdamaların ilk görünümü burada sergilenmiş, sezdirilmiş. Bu kadar baskın olan iki kadın karakterin birbirlerine bu kadar bağlı kalması oldukça güç zaten. Yalnız öyle bir eşleşme olur ki, işin içinden çıkılmaz sonucu konusunda. Bu divizyon için ilgi çekici bir şeyler olabilir. Main Event'e geldiğimizde ise... Eski NJPW güreşçisi Hikuleo geliyor. Üstelik korkunç durumda ve sürükleyerek getirdiği Cody ile. Hikuleo'nun ilk görünümü oldukça güzel görünüyor. Derbeder Cody'nin alacağı aksiyonu dört gözle beklemekteyim. Şov için emeğine, yüreğine sağlık diyorum. Fazlasıyla zevkliydi.
 

Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,053
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1720727137010.png

Şekle şemale ölür biteriz ya... Solo işini baştan ortadan kaldırıp Summerslam'e başka bir maçla gideceksin sandık da mevzu başkaymış... Tiff'imize de bugün yar olmamış ama elbet bir gün. Nia abla doğru zamanı bilir. Melo için de en mantıklı hamle gelmiş. Eline sağlık dosto.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
6,493
Beğeni sayısı
1,478
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Oha lan, açılışı bu kadar sert beklemiyordum. Cody sek erkeklik çekmiş, çok yakışıyor bu sert tavırlar bence karakterine. Tama Tonga'nın tripler öldürdü gözümün önüne geldi aslşdkiasşlkşaslkds. Corbin adlı şahıs heel hariç kullanılmamalı hiçbir evrende ya, çok iyi karar. Kazanan takım #basliyoruz çektirdi. Bayley... en sevmediğimiz kadın güreşçi ya. Son yıllarda kendini geliştirse de görünce bir iğrenti geliyor, SummerSlam.. o kemer birisine gelecek de. Neyse. Sonraki segment'da da hemen sinyali yakmışsın, Nia'yı da Tiffany'i de bu Bayley yerine şampiyon görmek isterim. Ford vs. Hayes.. en ben maç ya. Ağzımın suyu aktı adıyla bile, şu maçı AI'la falan yapıverin 30 dakikalık. Solo Sikoa'nın laflardan bi bok kokusu geliyor da.. göreceğiz. İSTİYORUZ. SUMMERSLAM'DE BIANCA'NIN KAZANDIĞI BİR CARGILL MAÇI ŞART. BİZİ ÜZMEZSİN. Debut'nun iyiliği kes, maç anında falan olsa acayip klişe olurdu harbi müthiş bir şey düşünmüşsün. Acayip sardı, Roman babanın yargıyı verdiği günleri iple çekiyoruz bu eşkıyalara tabii. Eline sağlık abi.
 

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
604
Mesajlar
4,153
Beğeni sayısı
765
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Kadro yorumu yapacak olursam zaten herkesin yazmak isteyeceği bir roster. Zaten Bloodline ile sıkı fıkı olan biri olduğunu biliyoruz, önceki evrendeki gibi güzel işler bekliyoruz.

Siftah diyoruz. Güzel bir evren olması umuduyla diyelim, başlayalım. Hiç beklemiyordum lan böyle bir şey, fena ters köşe yaptı. DQ ile Cody alır diyelim o zaman, ama senden Solo Sikoa'ya verme deliliği de beklemeyiz diyemem maalesef. Verebiliyorsan ver... Owens abiye alim değilse arif deriz. Apollo Crews & Baron Corbin takımının alakasızlığına mı güleyim, LDF'nin Roll-Up ile zar zor yenmesine mi güleyim, Baron Corbin'in heel turnune mi güleyim bilemedim, 2021 WWE'sine selam çakılmış deriz. Bayley vs. Nia Jax işi... Gerek yoktu Tony Kh- Triple H. Nia Jax-Tiffany Stratton Angelico-Wes Lee geliyor. Direkt kemer maçları, cash-in denemesi derken sert bir giriş geldi evrene. Benim adam girdi. Benim bildiğim Lashleyullah abi Pride'a Hayes'i getirir. The Pride'ın dünya üzerinde isteyip de getiremeyeceği güreşçi yok. LA Knight çöpüne mid card işi... Fotoğraf seçimi feci ağlattı Solo'nun tek başına çıkmasına odaklanamadım. Yok abi yok bu adam kafayı koymuş, tüm brandin çehresini değiştirecek. #DIY yeni aldığı kemeri korur. Diğerlerine yorum yok, haftaya konuşuruz. Geçelim ana olaya. Free işine kafa yormadığımız için feci şaşırttı, Bloodline SummerSlam'e kadar feci hacamat edecek bunları.
1720727137010.png
Solo Sikoa'nın şekil şemal öldürüyor, Tanga Loa pavyon sıralatan çocuğun babasının hoplatır zıplatır hakkını verir dediği yerdeki bakışı atmış, Tama Tonga arkada mal mal hareketler yapıyor. Şu fotodan ana olaya odaklanamadım.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,865
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Babam öncelikle eline sağlık, acayip üst perdeden başlangıç gelmiş.

Ben şeyi fark ettim, normalde bu şovu yazsa bookerlar şaşırmam, o kadar güzel kurgulamışsın ki, ütopyaya da kaçmadan, güzel bir anlatım ve gerçekliği de kaybetmemesi de cabası. Bianca'yı heel yapacan illa ama... Yakışmaz...
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
1125px-WWE_SmackDown_%282019%29_Logo.svg.png


then, now, forever,,, and together...

wwe: friday night smackdown #1300
july 19th, 2024
omaha, nebraska • chi health center


***

dunyanin-en-pahali-limuzinleri.jpg
449477343-1371653243502068-1593142660895362491-n.jpg


Oldukça lüks bir limuzinin arenanın önüne yanaştığını görüyoruz. Arka kapı şoför tarafından açılıyor ve araçtan inen isim KINGPARATOR! Solo Sikoa iniyor ve sonrasında diğer Bloodline üyelerini de görüyoruz. Solo Sikoa yine jantileri çekmiş, felfeci görünüyor. Tama Tonga yine otistik hareketlerini sergilerken Jacob Fatu ise 8 metre çapı olan ağzını açıp boynunu kıtlata kıtlata yürüyor, Tonga Loa ve Hikuleo ise tüm soğukkanlılığını korur vaziyette. Bu gece Hikuleo'nun kutsanma töreni olacağını öğreniyoruz spikerlerden. Ekip arenaya doğru yol alırken kameralarımız ringde.

wwe tag team championship match
#diy (c) vs. pretty deadly

Açılışı şampiyonluk maçıyla yapıyoruz ve oldukça keyifli, aksiyonu bol bir maç izliyoruz. Pretty Deadly kemere öyle aman aman yaklaşacak bir performans sergilemese de seyircileri maç içinde heyecanlandırmayı başarıyorlar hareketli stilleriyle. #DIY maçın sonunda Kit Wilson'a Meeting in the Middle uyguladıktan sonra Ciampa tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor. #DIY ilk sınavından başarıyla ayrılıyor böylece.

kazanan ve hala wwe tag team şampiyonları: #diy

20161206_NXT_Tagteam--a5c21cd19f1983cbc03699eb75ba4224.jpg


***

Arka alanda Randy Orton'ı görüyoruz. Kendisi soyunma odasında düşünceli bir şekilde otururken Kevin Owens geliyor yanına. Owens geçen hafta olanlardan sonra neden bu girdabın içinde olduklarını hatırlayıp yeniden motivasyonunu kazandığını söylüyor istekli bir biçimde. Fakat bu sefer de Randy düşünceli gibi, Owens'ın geçen hafta söyledikleri aklına girmiş gibi. Bu gece Cody arenada değil, biz yine bir olaya karışsak Cody'nin bize yardımı dokunmayacak diyor Randy. Tabii mevzu bu da değilmiş ama işin içinde bir adaletsizlik varmış yine de. Owens, Randy'e Cody'nin geçen hafta yaşadıklarını hatırlatıyor. Kemeri alana kadar ve bugün kemeriyle yürüttüğü süreçte dahi nelerle uğraştığını, uğraştıklarını hatırlatıyor. Geçen haftadan sonra dinlenmeye hakkı vardı diyor. Bugün yine bir şeyle karşılaşırsak göğsümüzü gerip gerekeni yapmak zorundayız diyor Randy'e ve omzunu sıvazlıyor onun. Randy biraz daha kendine gelmiş gibi. Kameralar ringe dönüyor bu esnada.

***

maxresdefault.jpg
021_NXT_05202016ej_1421--3172daca941747cd4354830c34be057d.jpg


Kameralar yeniden ringde. Kontrat töreni için hazırlıklar yapılmış, moderatör olarak da Corey Graves ringde. İlk olarak Nia Jax, sonrasında şampiyon Bayley ringe geliyor. İlk olarak Nia Jax söz alıyor. Bayley ile geçmişlerinin NXT'ye kadar dayandığını belirtiyor. Bayley o günden bugüne farklı mizaçlar, farklı duruşlar edinmiş kendine ama Nia Jax her zaman aynıymış. Bu ise Bayley'nin kendisine bir benlik arayışında olduğunu, yani onun bazı özgüven problemleriyle boğuştuğunu nitelermiş. Summerslam için de endişeliymiş Bayley, Nia Jax bunu onun gözlerinden okuyabiliyormuş. Nia Jax kalemi eline alıp imzasını atıyor. Son olarak söz Bayley'de. Nia Jax'in bu tip psikolojik tahliller yaptığı da daha önce görülmemiş, bu da Nia'nın bir noktada değişim yaşadığını gösterirmiş. İnsanların doğasında varmış çünkü bu değişim, Nia Jax ise her şey bir yana; fıçı gibi görünen vücuduyla bu değişimi reddediyormuş! Bayley birden oldukça ağır oktavdan giriyor ve Nia Jax bayağı bozuluyor buna. Bayley elini kemerine götürüyor ve kendi benliğine erişmeye çalıştığının doğru olduğunu, günün sonunda bunu yaptığını belirtip kemerini kaldırıyor. Summerslam'de gerçek şampiyonun, benliğine erişenin ve değişimi reddedenin kim olduğu ortaya çıkacakmış. Bayley kalemi alıp imzasını atıyor.

dba5ff074f84d3ff3b4365d0876d10a43071c3f0ef80ca0c499b9da8b83f683b_4590352.jpg


Bayley imzasını atar atmaz Nia Jax masayı birden Bayley'nin üzerine doğru fırlatıyor ve saldırıya geçiriyor! Nia hemen Bayley'i kaldırıyor ama Bayley birden Nia'yı savuşturuyor ve bacağına doğru Dropkick geliyor Nia'nın! Nia tek dizinin üzerine düşüyor ve Bayley iplerden sekip bir de kafasına geçiriyor Dropkick'i! Şimdi kaldırıyor hemen Nia'yı ve Belly-to-Bayley için kucaklamaya çalışıyor...

maxresdefault.jpg


Ama birisi Bayley'i ayaklarından ringin dışına çekiyor. Tiffany Stratton! İndiriyor Bayley'i ve yandaki çelik merdivenlere fırlatıyor direkt! Tiff kahkahalar atıyor ve Tiffy Time yapıyor eliyle. Ardından Bayley'i ringe paslıyor ve Nia da Bayley'i kaldırıp Samoan Drop'u koyuyor! Tiff ringe geliyor ve Nia yerdeki kemeri alıp kaldırıyor, Tiff de elindeki çantasını kaldırıyor Nia'nın bir adım gerisinde. Bir gözünün kemerde olduğunu görüyoruz Tiff'in. Ardından çantasına bakıyor, fakat sonrasında Nia'ya bakıyor ve şimdilik durmayı tercih ediyor.

***

Andrade ile alakalı bir promo izliyoruz. Kendisinin gelecek hafta aksiyonda olacağı açıklanıyor.

singles match
baron corbin vs. apollo crews
Geçen hafta yaşananlardan sonra bu maç gerçekleşiyor ve 4-5 dakika kadar süren maçı Corbin, Apollo'ya vurduğu End of Days ile kazanarak oldukça rahat bir galibiyet elde ediyor.

kazanan: baron corbin

Eski Tag Team Şampiyonları A-Town Down Under'ı arka alanda görüyoruz. Grayson Waller hafiften parmak uçlarında ve hareketlenmek istiyor gibi görünüyor mental açıdan. Tekrar eskisi gibi olabiliriz, bunu yapamamamız için bir sebep yok diyor Theory'e. Theory ise olduğu yerde oturuyor ve sadece düşünüyor. Waller onu kendine getirmek için hafif sallıyor. Theory ise he he aynen falan yapıp düşünmeye devam ediyor. Waller onun bu hallerini görüp bir an için bozulsa da da hareketli halinden ödün vermemeye devam ediyor.

***

LA-Knight.jpeg
Logan-Paul-on-WWE-SmackDown-January-2024-de7f-e1704521998861.jpg


LA Knight ringe geliyor yoğun bir destek eşliğinde. Bugün Logan Paul buradaymış ve LA Knight bunu biliyormuş. Artık yüzleşme vaktiymiş. Ve Logan Paul burada! Şampiyon burada ve kemeriyle gövde gösterisini yapıp ringe geliyor. Elinde de bir kontrat var. Paul ilk olarak Knight'ın bu üstün çabasını takdir ettiğini söylüyor. Bu endüstri, tuttuğunu koparmak için çaba sarf eden isimlere hasretmiş. Sonrasında elini dalgaya götürüyor Paul ve umarım bunu da koparmazsın diyerek pis bir kahkaha atıyor. Knight bu tatsız ve sulu şakayı duyunca oralı bile olmuyor. Paul elindeki kontratı gösteriyor. Bu elimdekinin ne olduğunu tahmin edebiliyorsundur diyor Knight'a. Knight'ın istediği şey bu kontratın içinde yatıyormuş. Knight devreye giriyor ve senin hazırladığın sözleşmeye imza atmam diyor Paul'e, sana niye güveneyim ki yapıyor. Paul ise gülüyor ve ben sana niye güveneyim diyor, burada şampiyon oymuş ve Knight'ın bu kontratı elde etme kararında bile en büyük pay sahibi kendisiyken bu kontratı hazırlama hakkı da ona aitmiş. Ayrıca bu kontrat Genel Müdür Nick Aldis ve SD'nin avukatı ile kendi avukatı eşliğinde hazırlanmış. Knight tüm bunlar beni ilgilendirmez diyor. Tam lafına devam edecekken Paul bağırarak Knight'ın lafını kesiyor. Hepsi bu kadar mıydı diyor Knight'a agresif bir şekilde. Bu kadar kovaladın, önüne gelenle didiştin, hepsi bu maçı almak içinmiş ama şimdi ise sudan bir sebeple bebek gibi mızmızlanıp işi yokuşa sürüyormuş. Knight'ın bu özgüvenli görüntüsünün altında aslında bir korkak yatıyormuş, bu yaşananlar da tüm bu dediklerini teyitliyormuş. Paul şu an resmen vakit kaybettiğini hissediyormuş ve daha fazla bu saçmalığa dayanamayacakmış. Mikrofonu fırlatıp gidiyor Paul! Derken Knight onu kolundan çekiyor ve kontratı elinden çekiyor Paul'un! Kenarında takılı kalemi çıkarıp isminin altına imzayı atıyor Knight ve maç tescilleniyor!

Ardından kontratı Paul'a fırlatıp gidiyor Knight ve müziği çalıyor ama Paul onu durduruyor. Tam rampaya varmışken duruyor Knight ve Paul söze giriyor. Ani duygu patlamalarıyla hareket etmenin bu endüstride birçok şeye dair pahalıya mal olduğuna dair kısa sürede dersini almış Logan Paul yaptığı gözlemlemelerle ve bugün de bunun bir örneğini yaşamış. Knight'ın altına imzasını attığı kontratta maçın türüyle alakalı bir maddeyi okumak istiyormuş bizlere:

"Bu maçta şampiyon Logan Paul, diskalifiye olmaya ilişkin kurallardan muaf tutulurken; LA Knight ise normal kurallarla mükellef olmaya devam edecek. Yani bu maç Logan Paul için No DQ iken LA Knight için normal bir maç olacak!"

LA Knight bu maddeyi duyunca resmen şoka uğruyor ve nasıl Paul'un oyununa gelirim dercesine hayıflanıyor. Logan Paul ise pis pis kahkaha atıyor. Ama tabi olanla ölene çare yok. Paul tüm keyfiyle kemerini kaldırırken Knight ise oldukça sinirli bir şekilde onu izliyor.


***

maxresdefault.jpg


Arka alandayız. WWE Tag Team Şampiyonları #DIY ile bir röportaj veriliyor. Bu gece ilk kemer korumalarını başarıyla tamamladıkları için tebrik edildikten sonra kendilerine sıradakinin ne olduğu soruluyor. Gargano sözü alıyor ve bunu ilerleyen süreçte göreceklerini, ama karşısına çıkacakların kim olduğuyla ilgilenmediklerini; sahip oldukları bu mirası savunmak için her maçta terlerinin son damlasına kadar savaşacaklarının güvencesini veriyor WWE Evreni'ne. Gargano konuşmasına devam edecekken iki isim giriyor kadraja...

maxresdefault.jpg


Legado del Fantasma'nın fertleri Angel & Berto! Berto'da ilk olarak söz. Şimdilik güzel bir başlangıç yapmışlar. Ama onların bu iddialı görünümlerinin altındaki zaafiyetlerini bildiğini yöneltiyor Berto. Şimdi de Angel konuşuyor ve sıradakinin kendileri olduklarından bahsediyor. Ama onlar Pretty Deadly gibi tez canlı değilmiş. PD, tez canlı olduğu için bugün hızlıca bir kemer maçına çıkıp kaybetmiş ve uzun süre de bu kemer üzerinde hak talep edemeyeceklermiş. Ama onlar bu yolu nakış nakış işleyecekmiş. Ciampa giriyor araya ve o halde oyunu kuralına göre oynayalım diyor. Angel'a yönelip haftaya senle ben, teke tek diyerek ona meydan okuyor! Angel ise kabul ediyor ve el sıkışıyorlar. Ortalama bir tansiyon ile bu arka alan aksiyonu sona eriyor.

***

singles match
montez ford vs. carmelo hayes

Kenardan da karışan girişen olmayınca oldukça keyifli bir maç izliyoruz. Maçın son bölümünde Ford iyi bir momentum yakalıyor. Frog Splash için köşeye çıkıyor ama Hayes son bir güçle ayaklanıp ipleri sallayarak Ford'un dengesini bozuyor ve Ford köşeye oturup kalıyor. Hayes de hemen çıkıyor ve Spanish Fly! Hayes son enerjisini kullanıyor adeta! Hiç hız kesmeden bir daha köşeye çıkıyor ve Nothing But Net! Tuşa gidiyor Hayes ve maçı sonuçlandırıyor! Oldukça keyifli geçen maçtan hayli kritik bir galibiyet çıkarmayı biliyor Hayes.

kazanan: carmelo hayes

images


Maç bittikten sonra Hayes galibiyetini kutlarken Ford da ufak ufak toparlanmaya çalışıyor. Hayes onun yanına gidip elini uzatıyor ve Ford onun elini tutarak ayağa kalkıyor. Hayes ile Ford sarılıyorlar! Nihai olarak barış imzalandı diyebiliriz bu iki taraf arasında. DERKEN LOW BLOW! HAYES'TEN LOW BLOW GELİYOR! Ford kendini bir kere daha yerde buluyor! Hayes yerdeki Ford'a yumruklar atmaya başlıyor şimdi! Tabi Angelo Dawkins hemen ringe girip Hayes'i Ford'un üzerinden çekiyor ve karşı saldırıya geçiyor. Lashley ise sadece kenardan olan biteni izliyor, kılını bile kımıldatmıyor. Dawkins, Hayes'i hırpalamaya devam ederken birden bir sandalye darbesi yiyor ve kendini yerde buluyor.

07a0daf394134129e488d1c7a9de85c1


SHELTON BENJAMIN! WHAT? SHELTON BENJAMIN GERİ DÖNÜYOR! İnanılmaz bir reaksiyon var şu an! Shelton elindeki sandalyeyi yere bırakıyor ve Dawkins'i kaldırıp sandalyeye doğru Paydirt yapıyor! Şimdi Ford ile Dawkins'i üst üste koyuyor Benjamin ve Hayes köşeye çıkıp 450 Splash yapıyor! Lashley hala bu olanları izlemeye devam ediyor! Şimdi Benjamin ve Hayes kenardaki Lashley'e bakıyor...

bobby-lashley-shocked.png


Lashley gülümsüyor! Neler oluyor? Lashley, Street Profits'e sırtını döndü! Şimdi ringe giriyor Lashley. Benjamin önce Dawkins'i kaldırıyor ve Lashley'den ona bir Spear! Şimdi de Hayes, Ford'u kaldırıyor ve bir Spear de ona! Lashley ellerini birbirine vurarak işiniz bitti işareti yapıyor SP'ye. Lashley ortada, Hayes onun sağında, Benjamin ise solunda pozlarını veriyorlar. Karşınızda Hurt Business 2.0!

shelton-benjamin-update-aew.jpg
intro-1715278684.jpg
GettyImages-1247885285-e1703699203107.jpg


***

Önümüzdeki şova duyurulanlar ekrana geliyor:

-Andrade aksiyonda olacak.
-Nia Jax & Tiffany Stratton vs. Bayley & ?????
-John Cena, Smackdown'a geri dönüyor!
-Tommaso Ciampa vs. Angel


***

playlistriseofnewbline_ntwk--928a6f0ddc10c9615ac1f3aa0c127141.jpg
hikuleo-wwe.jpg


Bloodline ekibi tam takım alanda! Hikuleo'nun kutsanması için buradalar! Söz Kabile Şefi Solo Sikoa'da. Onu kabullenmedikleri her geçen gün, bu ekibe aileden birini getirmeye devam edecekmiş Solo! Pis pis gülüyor bunu dedikten sonra. Parmağıyla Hikuleo'yu göstererek bu oğlanın geçen hafta Cody'i ne hale getirdiğini hepimizin gördüğünü belirtiyor. Jacob Fatu da Tama Tonga da Tonga Loa da geldiklerinde bambaşka bir dominasyona imza atmışlar. Başlı başına birer tehdit unsuruymuş hepsi ve bugün bunun farkına varmak istemeyenler varmış hala. Fakat bunu gösterecekmiş, gerekirse gözlerine soka soka yapacakmış ve herkesin onu kabullendiğini görecekmiş! Sonrasında sözü Hikuleo'ya getiriyor Solo. Hikuleo, Bloodline'ın en yeni üyesiymiş ve buraya çok güzel bir giriş yapmış. Aramıza hoş geldin diyor Hikuleo'ya ve sarılıyor ona. Hikuleo ve Solo sarılırken bir müzik duyuluyor...

007_SD_04052024AT_34284-b487f989e86480b6d4f1acd953ffc676.jpg


Randy Orton ve Kevin Owens burada! İkisi de elinde birer sandalyeyle geliyorlar! Tonga Loa hızlıca ringden inip rampaya doğru koşuyor ama Owens onun karnına geçiriyor sandalyeyle! Şimdi ringe giriyorlar ve sandalyeleriyle kime ne buldularsa girişmeye başlıyorlar! Üstünlüğü biraz ele almış gibi olsalar da Jacob Fatu yine hayvanat modunu açarak rüzgarın Bloodline'dan sapmasını önlüyor. Hikuleo da katılıyor şimdi Fatu'ya ve face ikiliye saldırıya devam ediyorlar...

cody-rhodes-wrestlemania.jpg


Derken Cody Rhodes burada! Onu bu şovda beklemiyorduk! Yüzünde hala yara izlerini görebiliyoruz. Ama her şeye rağmen burada! Cody hızla ringe giriyor ve girdiği gibi Hikuleo'yu alıyor Cody ve ringin dışına kadar gidiyorlar! Fatu ise Owens ve Orton ile tek başına cenk ederken ekibin diğer üyeleri oraya intikal edip yine kişi üstünlüğüyle Owens ile Orton'u sindiriyorlar. Cody ise Hikuleo ile tribünün tepesine kadar kavga ederek gitmiş durumda ama Cody oradan üstünlükle ayrılıp hızla ringe dönmeye çalışsa da Bloodline onun da kafasına basıveriyor hemen. Şimdi Samoan Spike seansı! İlk olarak Owens'ı kaldırıyorlar. Solo kaldırıyor kolunu ve Samoan Spi-



JOHN CENA BURADA! AZ ÖNCE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DUYURULMUŞTU? İNANILMAZ BÜYÜK BİR ŞOK! Solo Sikoa onu görünce şok geçiriyor ve Cena tıpkı Rumble 2013 girişinde yaptığı gibi ringde olan kişi sayısını tek tek sayıp hızla ringe giriyor ve savaş yeniden başlıyor! Randy, Orton ve Cody üzerindeki ölü toprağını atıyor ve Bloodline'a karşı atağa geçiyorlar! Bloodline neye uğradığını şaşırıyor adeta ve face ekip hızlıca Bloodline'ı ringden def etmeyi başarıyor! Cena'nın müziği çalıyor ve face ekip birbiriyle sarılırken şov bu görüntülerle sona eriyor.

2c69d631de45a3dc77926b233ea73cea
147f84ae-Cody-Rhodes3.jpg
John-Cena-WWE-Fastlane-Entrance.jpg
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
865
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Genel olarak çok keyifli bir SmackDown geçmiş. Angel ve Berto'ya bir push gelecek belli. Bunun harici dünki harika debutundan sonra bu maç Hikuleo'yu biraz daha güçlü görmek isterdik. Bayley ve Nia Jax burada da heyecanlandırmıyor ancak SummerSlam'de sana kaldıktan sonra daha iyi bir booking bekliyorum. Hurt Buissenes'ın Shelton Benjamin ve Carmelo Hayes'le beraber yeniden kurulması, en yakın zamanda Bloodline'a meydan okur bu üçlü. Ne kadar geceyi ayakta kapatamasalarda şovu yine Bloodline taşımış, JOHN CENA HARBİ ÇOK ŞAŞIRTTI BENİ, bakalım bu senaryonun neresinde ne kadar yer alacak, heyecanla bekliyorum. Ellerine sağlık hocam
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
73
Mesajlar
5,709
Beğeni sayısı
1,408
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
1299'dan başlayalım, evrenin ilk şovu diye hatırlıyoruz. Şovu olması gerektiği gibi babaninyolar açmış da şu gelen adam... vallahi şu adama bir ayar çekilsin yoksa kendisi çekilmiyor hiç. Kemer maçına bağlanmasını bu işin hemen beğendik, kemeri koruyacağını bilsek de Cody'in en azından şöyle bir dürtülmesi hoşumuza gitti. Bu adam neredeyse biz karşısındayız, onu söyleyelim de. Kevin Owens... vallahi içimizi dökmüş bu adam. Racon budur, böyle kesilir. Daha sağlam ilerleyecek gibi gerçeğe göre Owens, inşallah öyle olur yani. Legado del Fantasma... yenebiliyorsan yen. Corbin'in heel-turn de iyi olmuş, muhtemelen birkaç hikaye vardır kafanda. Sağlam bir Corbin okumak her zaman ilgi çekici, bekliyorum onun gelişimini sabırsızlıkla. Michin... abla üzülme ben sana NXT'de win veririm. Bu Nia Jax - Tiff - Bayley hikayesi gerçeğe oldukça yakın gidiyor, hatta önden gidiyor. Bu adam alim değilse de arif, ben işin sonunda bu çantanın çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Bayley'den ayıklamak lazım bir şekilde şu kemeri. Pretty Deadly, bu nasıl kemer maçı çözmek kardeşler varsa bir taktiği söyleyin biz de bilelim. Muhtemelen kazanamayacaklar ama iyi bir iş çıkarırlar diye düşünüyorum, önümüzdeki haftayı beklemedeyiz. Bobby Lashley... allahtan şu evren birkaç hafta önce açılmış da babayı izliyoruz diyelim, press f. Ford'un çıkış sevindirdi, ayı gibi iyi maç olur diye düşünüyoruz önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan maç. Sonucunda kim kazansa üzmez, öyle diyelim. LA Knight, iyi adamsın da karşıda da BABA var. Logan Paul'un salacağını düşünmüyorum çok ama Knight'da çok tehditkar geliyor. Üç ihtimalli maç. Solo Sikoa... hafif taşak yapmış adam, tek olmayacağını bilsek de iyi racon. Bianca ile Cargill'in arasındaki tansiyon gerekliydi, ikiliyi ayırıp hayvan gibi bir 1v1 izletmek lazım, çok uzun sürmeyecek gibi zaten bu mevzu. HIKULEO kardeşlik. Hoş geldin deriz. Sikoa babanın 200 IQ işi ürkütmeye başladı vallahi, kemere de çökerse hayvan gibi destek var.

1300'e geçelim. KINGPARATOR iyisin de Tonga Loa abinin rolleniş gözün önüne geldikçe liderlik işi sıkıntıda diyelim valla sonra söylemedi olmasın. Maçtan beklentilerimizi önceki hafta söylemiştik, beklediğimiz gibi olmuş Pretty Deadly'in zorlayışta kardeşlere yeter, fazla bile. #DIY'ın kemerlerle biraz daha vakti var gibi. Randy ile KO'nun arasındaki ilişki oldukça ilgi çekici gidiyor bence günümüzün aksine. Orton mu kazık atacak Owens mı belli değil Cody'e bizim bir fikrimiz var ikisi de binsin Cody kardeşe deriz. KINGPARATOR çökmezse tabii kemere. Tiffy kardeşinin imdadına koşmuş, bu cash-in hangi ihtimallerde gerçekleşeceğini düşünmekten kafada saç kalmadı. Tiffy... ne var aklında be kızım, ne yapacaksan çabuk yap. Baron Corbin ağabey yavaştan çarı kasıyor, Crews'tan kurtulması çok sürmez gibi sonrasında neler yapacak bekliyoruz. Logan Paul... ne karıştırdın be birader vallahi helal olsun, La Knight'ı madara etme işi olacak gibi. Yakışır, bu avantajlara rağmen kaybetmez gibi duruyor ki kaybetmemeli gibi de şu şekilde. Maçı bekliyoruz sabırsızlıkla. Legado del Fantasma... yenebiliyorsan yen deriz yine. Bir şekilde kemere çökecekler gibi duruyor, Andrade'ye dikkat edelim bizi yönetenleri yönetiyor olabilir, bir göz onda olsun. HURT BUSINESS 2.0 işini hiç beklemiyorduk. Feci gitti şu karmaşada. Ford o tarafta yükselişini daha rahat sürdürür gibi geliyor Lashley olmadan buradan da Hayes & Lashley ipleri göğüsleyecektir. Hoş geldin Benjamin ağabey. Bloodline üstünlüğü iyice hissettirmişken şöyle bir şey lazımdı. Cena harlayacaktır bu potayı, günün sonunda şampiyonluğa da gidebilir emeklilik öncesi. Cody'nin sevinmesi can sıksa da, hakkıdır diyoruz şimdilik. Bu ekipten ilk kim sıkarsa Cody'in bacaklara onun tarafa geçeceğimizi de belirtelim, eline sağlık dosto uzunluklar, yazılış falan okumayı çok keyifli kılıyor, fotoğraflarda epey iyi. On numara şov olmuş.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: