Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
SmackDown
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 250789" data-attributes="member: 23"><p>Oha lan, açılışı bu kadar sert beklemiyordum. Cody sek erkeklik çekmiş, çok yakışıyor bu sert tavırlar bence karakterine. Tama Tonga'nın tripler öldürdü gözümün önüne geldi aslşdkiasşlkşaslkds. Corbin adlı şahıs heel hariç kullanılmamalı hiçbir evrende ya, çok iyi karar. Kazanan takım #basliyoruz çektirdi. Bayley... en sevmediğimiz kadın güreşçi ya. Son yıllarda kendini geliştirse de görünce bir iğrenti geliyor, SummerSlam.. o kemer birisine gelecek de. Neyse. Sonraki segment'da da hemen sinyali yakmışsın, Nia'yı da Tiffany'i de bu Bayley yerine şampiyon görmek isterim. Ford vs. Hayes.. en ben maç ya. Ağzımın suyu aktı adıyla bile, şu maçı AI'la falan yapıverin 30 dakikalık. Solo Sikoa'nın laflardan bi bok kokusu geliyor da.. göreceğiz. İSTİYORUZ. SUMMERSLAM'DE BIANCA'NIN KAZANDIĞI BİR CARGILL MAÇI ŞART. BİZİ ÜZMEZSİN. Debut'nun iyiliği kes, maç anında falan olsa acayip klişe olurdu harbi müthiş bir şey düşünmüşsün. Acayip sardı, Roman babanın yargıyı verdiği günleri iple çekiyoruz bu eşkıyalara tabii. Eline sağlık abi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 250789, member: 23"] Oha lan, açılışı bu kadar sert beklemiyordum. Cody sek erkeklik çekmiş, çok yakışıyor bu sert tavırlar bence karakterine. Tama Tonga'nın tripler öldürdü gözümün önüne geldi aslşdkiasşlkşaslkds. Corbin adlı şahıs heel hariç kullanılmamalı hiçbir evrende ya, çok iyi karar. Kazanan takım #basliyoruz çektirdi. Bayley... en sevmediğimiz kadın güreşçi ya. Son yıllarda kendini geliştirse de görünce bir iğrenti geliyor, SummerSlam.. o kemer birisine gelecek de. Neyse. Sonraki segment'da da hemen sinyali yakmışsın, Nia'yı da Tiffany'i de bu Bayley yerine şampiyon görmek isterim. Ford vs. Hayes.. en ben maç ya. Ağzımın suyu aktı adıyla bile, şu maçı AI'la falan yapıverin 30 dakikalık. Solo Sikoa'nın laflardan bi bok kokusu geliyor da.. göreceğiz. İSTİYORUZ. SUMMERSLAM'DE BIANCA'NIN KAZANDIĞI BİR CARGILL MAÇI ŞART. BİZİ ÜZMEZSİN. Debut'nun iyiliği kes, maç anında falan olsa acayip klişe olurdu harbi müthiş bir şey düşünmüşsün. Acayip sardı, Roman babanın yargıyı verdiği günleri iple çekiyoruz bu eşkıyalara tabii. Eline sağlık abi. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
SmackDown
Click here to login using your socials account
Kullanıcı adı yada e-posta adresiniz