Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
SmackDown
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="KAT" data-source="post: 250778" data-attributes="member: 44"><p>Gerçek zamanlı evrenimizin ilk şovu ne zaman gelir derken şov ile karşılaştım. Okuma açıdan akıcı bir şovdu. İlk segmentte Cody'nin, Solo'nun kendisini tuşlamasını onun adına en büyük zaferi olduğunu söylemesi ve Solo'nun bunu Cody'nin özgüven tazelemek için yaptığı imalar olarak yorumlaması güzeldi. Bu işin ani bir şekilde ana kemer maçına bağlanması da oldukça ilginç bulduğum bir an oldu. Randy ve Kevin'in arasında geçen konuşma ise oldukça kafa karıştırıcıydı. Bir sonraki olaya geçtiğimizde Roll-up ile biten bir maçın üstüne heel turn yapan bir Baron Corbin var. Öyle görüyorum ki, bu karakterin bir şekilde değerlendirilmesi lazım ve Baron Corbin özelinde bunun en iyi yolu onu heel olarak kullanmak. Bu saldırının üstüne Apollo arasında işler ilerleyecek mi yoksa Baron farklı işlerle mi yoluna devam edecek diye düşünüyorum, bunu da zaman gösterecek. Bundan bir sonraki olayda ise Bayley'in röportajı yer alıyor. Röportaj konusunda ele alınan konuların ve cevapların oldukça iyi olduğunu düşünsem de Tiffany'nin oraya gelmesini ve karşılıklı bir atışma olmasa da imalı bir bakış ile orayı terk etmesini görmeyi yeğlerdim. Nia ile Michin arasındaki maçın ardından Bayley ile Nia'nın arasındaki yüzleşme ve Tiffany'ın saldırması üzerine tansiyonu yükseltmesi beklentimin aksineydi. Nia'nın potansiyel rakibi olan birisini dostuymuşçasına engel olması ve Tiffany'nin buna direnmek yerine uyum sağlaması şovdaki ilginç olan bir başka andı diyebilirim. Bunun bitişiğinde önümüzdeki şov için bir kemer maçı ayarlanmış, kendi perspektifimden bir koruma bekliyorum ama ilginç bir sonuç çıkabilir. Bundan sonraki olayda ise isimlerin uzlaşmasını ve bir ekip haline gelmelerini sevdim. Montez'in çıkışındaki motivasyonu anlayabiliyorum ve anlamlandırabiliyorum. Bence Carmelo bu ekibe fazlasıyla yakıştı. Karakter anlamında zamanla dönüşümünü ilgiyle takip ediyor olacağım. LA Knight'ın olayına da şimdilik pek yorum getiremiyorum maalesef. Önümüzdeki hafta işaret edilerek açık kapı bırakılmış, enteresan bir karşılaşma ya da bir maç... Bakalım bizi neler bekliyor bu ikili arasında. Solo Sikoa... Bu işi tek başına halledeceğinin mesajını vermiş ama bu mesajı hazırlamadan önce şovun tamamını okumamış olsaydım da bu işin içinde bir pislik olacağına inanırdım. Bu sözler sahiden hiç güven vermiyor, ama iddiası güzel. Bir sonraki olay için ''aboooo'' diyorum yalnızca. İkili arasındaki çatırdamaların ilk görünümü burada sergilenmiş, sezdirilmiş. Bu kadar baskın olan iki kadın karakterin birbirlerine bu kadar bağlı kalması oldukça güç zaten. Yalnız öyle bir eşleşme olur ki, işin içinden çıkılmaz sonucu konusunda. Bu divizyon için ilgi çekici bir şeyler olabilir. Main Event'e geldiğimizde ise... Eski NJPW güreşçisi Hikuleo geliyor. Üstelik korkunç durumda ve sürükleyerek getirdiği Cody ile. Hikuleo'nun ilk görünümü oldukça güzel görünüyor. Derbeder Cody'nin alacağı aksiyonu dört gözle beklemekteyim. Şov için emeğine, yüreğine sağlık diyorum. Fazlasıyla zevkliydi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAT, post: 250778, member: 44"] Gerçek zamanlı evrenimizin ilk şovu ne zaman gelir derken şov ile karşılaştım. Okuma açıdan akıcı bir şovdu. İlk segmentte Cody'nin, Solo'nun kendisini tuşlamasını onun adına en büyük zaferi olduğunu söylemesi ve Solo'nun bunu Cody'nin özgüven tazelemek için yaptığı imalar olarak yorumlaması güzeldi. Bu işin ani bir şekilde ana kemer maçına bağlanması da oldukça ilginç bulduğum bir an oldu. Randy ve Kevin'in arasında geçen konuşma ise oldukça kafa karıştırıcıydı. Bir sonraki olaya geçtiğimizde Roll-up ile biten bir maçın üstüne heel turn yapan bir Baron Corbin var. Öyle görüyorum ki, bu karakterin bir şekilde değerlendirilmesi lazım ve Baron Corbin özelinde bunun en iyi yolu onu heel olarak kullanmak. Bu saldırının üstüne Apollo arasında işler ilerleyecek mi yoksa Baron farklı işlerle mi yoluna devam edecek diye düşünüyorum, bunu da zaman gösterecek. Bundan bir sonraki olayda ise Bayley'in röportajı yer alıyor. Röportaj konusunda ele alınan konuların ve cevapların oldukça iyi olduğunu düşünsem de Tiffany'nin oraya gelmesini ve karşılıklı bir atışma olmasa da imalı bir bakış ile orayı terk etmesini görmeyi yeğlerdim. Nia ile Michin arasındaki maçın ardından Bayley ile Nia'nın arasındaki yüzleşme ve Tiffany'ın saldırması üzerine tansiyonu yükseltmesi beklentimin aksineydi. Nia'nın potansiyel rakibi olan birisini dostuymuşçasına engel olması ve Tiffany'nin buna direnmek yerine uyum sağlaması şovdaki ilginç olan bir başka andı diyebilirim. Bunun bitişiğinde önümüzdeki şov için bir kemer maçı ayarlanmış, kendi perspektifimden bir koruma bekliyorum ama ilginç bir sonuç çıkabilir. Bundan sonraki olayda ise isimlerin uzlaşmasını ve bir ekip haline gelmelerini sevdim. Montez'in çıkışındaki motivasyonu anlayabiliyorum ve anlamlandırabiliyorum. Bence Carmelo bu ekibe fazlasıyla yakıştı. Karakter anlamında zamanla dönüşümünü ilgiyle takip ediyor olacağım. LA Knight'ın olayına da şimdilik pek yorum getiremiyorum maalesef. Önümüzdeki hafta işaret edilerek açık kapı bırakılmış, enteresan bir karşılaşma ya da bir maç... Bakalım bizi neler bekliyor bu ikili arasında. Solo Sikoa... Bu işi tek başına halledeceğinin mesajını vermiş ama bu mesajı hazırlamadan önce şovun tamamını okumamış olsaydım da bu işin içinde bir pislik olacağına inanırdım. Bu sözler sahiden hiç güven vermiyor, ama iddiası güzel. Bir sonraki olay için ''aboooo'' diyorum yalnızca. İkili arasındaki çatırdamaların ilk görünümü burada sergilenmiş, sezdirilmiş. Bu kadar baskın olan iki kadın karakterin birbirlerine bu kadar bağlı kalması oldukça güç zaten. Yalnız öyle bir eşleşme olur ki, işin içinden çıkılmaz sonucu konusunda. Bu divizyon için ilgi çekici bir şeyler olabilir. Main Event'e geldiğimizde ise... Eski NJPW güreşçisi Hikuleo geliyor. Üstelik korkunç durumda ve sürükleyerek getirdiği Cody ile. Hikuleo'nun ilk görünümü oldukça güzel görünüyor. Derbeder Cody'nin alacağı aksiyonu dört gözle beklemekteyim. Şov için emeğine, yüreğine sağlık diyorum. Fazlasıyla zevkliydi. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
SmackDown
Click here to login using your socials account
Kullanıcı adı yada e-posta adresiniz