Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
SmackDown
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 250811" data-attributes="member: 71"><p>Kadro yorumu yapacak olursam zaten herkesin yazmak isteyeceği bir roster. Zaten Bloodline ile sıkı fıkı olan biri olduğunu biliyoruz, önceki evrendeki gibi güzel işler bekliyoruz.</p><p></p><p>Siftah diyoruz. Güzel bir evren olması umuduyla diyelim, başlayalım. Hiç beklemiyordum lan böyle bir şey, fena ters köşe yaptı. DQ ile Cody alır diyelim o zaman, ama senden Solo Sikoa'ya verme deliliği de beklemeyiz diyemem maalesef. Verebiliyorsan ver... Owens abiye alim değilse arif deriz. Apollo Crews & Baron Corbin takımının alakasızlığına mı güleyim, LDF'nin Roll-Up ile zar zor yenmesine mi güleyim, Baron Corbin'in heel turnune mi güleyim bilemedim, 2021 WWE'sine selam çakılmış deriz. Bayley vs. Nia Jax işi... Gerek yoktu Tony Kh- Triple H. Nia Jax-Tiffany Stratton Angelico-Wes Lee geliyor. Direkt kemer maçları, cash-in denemesi derken sert bir giriş geldi evrene. Benim adam girdi. Benim bildiğim Lashleyullah abi Pride'a Hayes'i getirir. The Pride'ın dünya üzerinde isteyip de getiremeyeceği güreşçi yok. LA Knight çöpüne mid card işi... Fotoğraf seçimi feci ağlattı Solo'nun tek başına çıkmasına odaklanamadım. Yok abi yok bu adam kafayı koymuş, tüm brandin çehresini değiştirecek. #DIY yeni aldığı kemeri korur. Diğerlerine yorum yok, haftaya konuşuruz. Geçelim ana olaya. Free işine kafa yormadığımız için feci şaşırttı, Bloodline SummerSlam'e kadar feci hacamat edecek bunları.</p><p></p><p>Solo Sikoa'nın şekil şemal öldürüyor, Tanga Loa pavyon sıralatan çocuğun babasının hoplatır zıplatır hakkını verir dediği yerdeki bakışı atmış, Tama Tonga arkada mal mal hareketler yapıyor. Şu fotodan ana olaya odaklanamadım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 250811, member: 71"] Kadro yorumu yapacak olursam zaten herkesin yazmak isteyeceği bir roster. Zaten Bloodline ile sıkı fıkı olan biri olduğunu biliyoruz, önceki evrendeki gibi güzel işler bekliyoruz. Siftah diyoruz. Güzel bir evren olması umuduyla diyelim, başlayalım. Hiç beklemiyordum lan böyle bir şey, fena ters köşe yaptı. DQ ile Cody alır diyelim o zaman, ama senden Solo Sikoa'ya verme deliliği de beklemeyiz diyemem maalesef. Verebiliyorsan ver... Owens abiye alim değilse arif deriz. Apollo Crews & Baron Corbin takımının alakasızlığına mı güleyim, LDF'nin Roll-Up ile zar zor yenmesine mi güleyim, Baron Corbin'in heel turnune mi güleyim bilemedim, 2021 WWE'sine selam çakılmış deriz. Bayley vs. Nia Jax işi... Gerek yoktu Tony Kh- Triple H. Nia Jax-Tiffany Stratton Angelico-Wes Lee geliyor. Direkt kemer maçları, cash-in denemesi derken sert bir giriş geldi evrene. Benim adam girdi. Benim bildiğim Lashleyullah abi Pride'a Hayes'i getirir. The Pride'ın dünya üzerinde isteyip de getiremeyeceği güreşçi yok. LA Knight çöpüne mid card işi... Fotoğraf seçimi feci ağlattı Solo'nun tek başına çıkmasına odaklanamadım. Yok abi yok bu adam kafayı koymuş, tüm brandin çehresini değiştirecek. #DIY yeni aldığı kemeri korur. Diğerlerine yorum yok, haftaya konuşuruz. Geçelim ana olaya. Free işine kafa yormadığımız için feci şaşırttı, Bloodline SummerSlam'e kadar feci hacamat edecek bunları. Solo Sikoa'nın şekil şemal öldürüyor, Tanga Loa pavyon sıralatan çocuğun babasının hoplatır zıplatır hakkını verir dediği yerdeki bakışı atmış, Tama Tonga arkada mal mal hareketler yapıyor. Şu fotodan ana olaya odaklanamadım. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
SmackDown
Menü
Giriş yap