BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #9
tcpw showdown.png
Şovu Zyon, Big Kon ve Steph de Lander açmış. Ekip ringe girmiş ve Big Kon yaşadıklarıyla alakalı konuşmuş. En son Zyon dayanamıyor, Big Kon’dan mikrofonu almış. Peşlerinde olan her neyse SummerShow’da karşılaşmak istediğini söylemiş. O ara tüm ışıklar kapanmış, sadece ringi aydınlatan spot ışıkları açık kalmış. Dev ekranda yine yazılar yazmaya başlamış. ‘’Ben ‘End of World’ SummerShow’da her ikinizi de istiyorum, ring kenarına kadını da getirin’’ yazmış. Steph de Lander gergin gergin bakarken kameralar kapanmış.

--------------------------------------------------

Arka alanda, WarZone güreşçisi Braun Strowman’ın sinirli bir şekilde arenaya girdiğini görmüşüz. Braun Strowman, WarZone’da işlerin çığrından çıktığını kendine maçın GM tarafından değil TOTAL World Şampiyonu tarafından ayarlandığını söylemiş. Hala WarZone güreşçisi olsa da bugün burada kendi şansını yaratacağını söylemiş.

---------------------------------------------

Johnny TOTAL vs Joe Hendry
Joe Hendry’e aşırı bir seyirci desteği gelmiş. 12 dakikalık maçta Joe Hendry maçı kazanmış. Sonrasında mikrofonu alan Joe Hendry, artık hedefsiz olmaktan sıkıldığını söylemiş. SummerShow’dan sonra WrestleFest’te mutlaka bir kemer potasında olmaya çalışacakmış.

----------------------------------------

Arka alanda Matt Riddle, Liv Morgan ve 6 tane güvenliğin yürüdüğünü görmüşüz. Liv Morgan, kameraya doğru geliyoruz demiş.

-------------------------------------------

Hemen ardından ringe Matt Riddle, Liv Morgan ve güvenlikler gelmiş. Matt Riddle, WarZone’un hala kendisine rakip bulamadığını söylemiş. Bugünden sonra çıkan rakibi de önemsemeyeceğini tatile gideceğini söylerken Braun Strowman’ın müziği çalmış. Strowman gelirken Matt Riddle hemen 3 tane güvenliği onun üstüne göndermiş ancak Strowman teker teker zorlanmadan hemen indirmiş güvenlikleri. Riddle kalan 3 güvenlik görevlisiyle ringde hazır beklerken Morgan’ı ring dışına çıkartmış. Strowman ringe girmiş 2 güvenliği Double Clothesline ile indirdikten sonra son güvenliği de kucağına almış ve ringin dışına fırlatmış. Riddle o ara Strowman arkasından saldırmış ancak Strowman hissetmemiş bile. Arkasını dönmüş, bir tekme atmış ve sırtlamış Riddle’ı. O ara arka alandan hakem çağırmış. Bir hakem koşa koşa gelirken Strowman, Running Powerslam’i vurmuş. Tam pine gidecekken Liv Morgan, Strowman’in önüne geçmiş. Dizlerinin üstünde Strowman’e doğru yalvarır gözlerle bakan Liv Morgan’ı görünce Braun Strowman’in kafası karışmış. Bir süre ikili bakıştıktan sonra Liv Morgan, Low Blow vurmuş. Strowman acı içinde kendini yere bırakırken Morgan, Riddle’ı , Strowman’in üstüne koymuş. Hakem saymış ve Matt Riddle kemerini korumuş. Liv Morgan sonrasında yeni yeni kalkan güvenlikleri hemen yanına çağırmış. Güvenlikler ve Morgan, Matt Riddle’ı ayağa kaldırıp hemen arkaya doğru kaçmışlar.

------------------------------------------

Liv Morgan, Matt Riddle ve güvenlikler aceleyle arenadan çıkmaya çalışırken Mojo Rawley karşılarına çıkmış. Liv Morgan hemen güvenlikleri Rawley’e doğru saldırtmaya çalışmış ancak Mojo Rawley onları durdurmuş ve Liv Morgan’a artık kendisinin bir komisyoner olduğunu ve kemerlerin peşinden gitmeyeceğini söylemiş. Bu hafta Liv Morgan’ın Dark’ta Contenderlık maçına çıkacağını söylemiş.

-----------------------------------------

Chris Brookes ringe gelmiş ve klasik haftalık rakibini beklemeye başlamış. Bir süre kimse gelmeyince artık kimsenin kendisiyle ringe çıkmak istemediğini söylemiş ve tam ringden çıkacakken Dominik Mysterio gelmiş. Dominik Mysterio, TCPW ShowDown’da!!!!
Chris Brookes (c) vs Dominik Mysterio for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship
Dominik Mysterio tüm maç boyunca kaçak güreşmiş. Chris Brookes öfkelendikçe Dominik hep Roll-Up denemiş ancak Brookes hepsinden atmış. 25 dakika süren maçta sonlara doğru artık Dominik yorgunluğu yüzünden Brookes’tan kaçamamış ve Yakuza Kick sonrası maçı kaybetmiş. Chris Brookes kemerini korumuş.

-------------------------------

Iyo Sky arka alanda konuşmaya başlamış. Kairi Sane’nin başarısızlıklarının ona kemere mal olduğunu geçen hafta onu yendiğini ve buradan gönderdiğini söylerken bir anda Charlotte Flair arkasından gelip saldırmış, Flair, kemerini havaya kaldırırken kameralar ringe dönmüş.

-------------------------------------

Travis Banks, Kid Lykos & Kid Lykos II vs ROPPONGI 3K & Kazuchika Okada for the TOTAL Three Man Team Title #1 Contendership
ROPPONGI 3K ile Kazuchika Okada’nın anlaşmazlıklarının göze battığı maçta Rocky Romero’nun müdahalelerine rağmen Travis Banks’in YOH’u pinlemesiyle maçı Travis Banks, Kid Lykos, Kid Lykos II kazanmış.

----------------------------------------

Arka alanda Zyon, Big Kon ve Steph de Lander arabaya binip arenadan çıkmışlar. Onlar tam giderken eski tarz kapşonu olan yelekli biri onların arkasından izlemiş.

---------------------------------------

Gecenin main event’inde Seth Rollins gelmiş, Nic Nemeth’le alakalı konuşmaya başlamış ve SummerShow’da ki planlarını anlatmaya başlamış. O ara Robert Roode bir anda gelip Seth Rollins’e saldırmış. Rollins’i kurtarmaya Brookes gelmiş ve bu sefer üstünlük Brookes’a geçmiş. Rollins hala yerdeyken Roode’u da Nemeth kurtarmaya gelmiş. Üstünlük Nemeth’e geçince Roode’u da ayağa kaldırmış ve Brookes ile Rolilns’e saldırmaya devam etmişler. Nemeth ve Roode, Rollins’i kaldırmışlar Nemeth tam ZigZag’e hazırlanırken elinde sandalyeyle ECIII gelmiş ve Rollins ile Brookes’ı kurtarmış. Roode ile Nemeth birkaç sandalye darbesinden sonra kendilerini ringin dışına bırakmışlar. Nemeth ve Roode arka alana dönerken ECIII kendisine WarZone’da zorluk çıkarttıkları için saldırdığını söylemiş onlara. Brookes o ara kalkıp ECIII’e teşekkür edecekken ECIII, bir anda Brookes’a da saldırmış ve ECD vurmuş. Yavaş yavaş ayaklanmaya çalışırken ECIII ve Rollins bakışırken şov sona ermiş.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #4'ü izlemek için 2 neden?

TOTAL Female Championship korunacak.
Liv Morgan vs Steph de Lander for the TOTAL Female Title #1 Contendership
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #4
TCPW Dark.png


Şovu Liv Morgan’ın arka alanda SummerShow’dan önceki son Dark’ta kemeri alacağını ve herkesin planlarını değiştireceğini söylemiş.

------------------------------

Hemen ardından Steph de Lander, gergin bir şekilde arka alanda röportaj yapmış. Kısaca sorulara çok iddialı cevaplar veremeden bugün elinden gelenin en iyisini yapacağını söylemiş.

--------------------------------

Liv Morgan vs Steph de Lander for the TOTAL Female Title #1 Contendership
15 Dakika süren maçta, Liv Morgan’ın maçın sonunda ring dışında DDT vurmuş ve Steph de Lander’ı Count-out ile yenmiş ancak maçtan sonra TCPW Dark Commisioner’i Mojo Rawley gelmiş ve Liv Morgan’ın kendisine Royal Rumble’da yaptıklarını hatırladığını bu maçı Count-Out’la sonlandırmayacağını maçın tekrar başladığını söylemiş. Liv Morgan ringde Mojo Rawley’e doğru itiraz ederken Steph de Lander ringin tersinden girip Liv Morgan’ı roll-up’la yenmiş.

----------------------------

Arka alanda Charlotte Flair, maçı izlediğini ve ikisinin de kendisine karşı çömez olduğunu söylemiş.

------------------------------

Charlotte Flair (c) vs Steph de Lander for the TOTAL Female Championship
20 dakika süren maçta Steph de Lander, Sitout Fireman’s Carry Facebuster ile maçı tam kazanacakken ringin ışıkları kararmış. Dev ekranda ‘’Senin de sıran daha gelmedi.’’ yazmış. Işıklar açılmış ve Steph de Lander yerde hareketsiz yatarken Charlotte Flair tuşa gitmiş ve maçı kazanmış.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #10 Special Show'u izlemek için 5 neden?

SummerShow'dan önceki son WarZone
10. Bölüme özel yapılacak WarZone
Kemer korumaları gerçekleşecek
Braun Strowman bir kez daha Matt Riddle'a meydan okuyacak
Nemeth, Danielson çekişmesi nasıl devam edecek?
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #10 Special Show

TCPW_WarZone.png

Şovu Bryan Danielson açmış, Bryan Danielson WarZone’ın 10. Bölümüne özel olan bu şovda kemer korumalarının olacağını ve bir tane de Contenderlık maçı olacağını söylemiş. Braun Strowman’ın eğer kemeri istiyorsa WarZone’da da kendini kanıtlaması gerektiğini söylemiş.Braun Strowman’ın bugünkü rakibi Will Ospreay olacak. Bugün Bloodline harici tüm şampiyonların kemer koruması yapacağını, Bloodline’a inancının tam olduğunu, SummerShow’dan galibiyetle ayrılıp WarZone #11’de Bullet Club ile kemer koruma maçına çıkacağını söylemiş. Geri kalan maçları ise sırayla duyurmuş. Marty Scurll ve Buddy Matthews TOTAL Juniorweight Şampiyonluğu için kapışacakmış. Charlotte Flair ve Tamina TOTAL Female Şampiyonluğu için kapışacakmış. Nic Nemeth’in rakibi ise gecenin main event’inde duyurulacakmış.

------------------------------------------

Arka alanda yine Robert Roode ile Nic Nemeth’in bir masanın başında bir kağıt üzerinde planlar yaptığı görülmüş. En son ikili birbirleriyle bir kere daha anlaşmışlar ve el sıkışmışlar.

---------------------------------------------

Braun Strowman vs Will Ospreay for the TOTAL Never Comfort Title #1 Contendership
Maç Braun Strowman’ın üstünlüğü ve Will Ospreay’ın ara ara ibreyi bir süreliğine kendine çevirmesiyle geçmiş. Ospreay’ın tekrar ibreyi kendine çevirdiği bir anda Braun Strowman’den ani bir Running Powerslam gelmiş ve Strowman maçı kazanmış. Maç 17 dakika sürmüş. Maçtan sonra Braun kendini yere bırakırken Will Ospreay kendine sinirli şekilde ring dışındaki barikatları yumrukluyormuş. Ospreay, görevliler tarafından sakinleştirildikten sonra arka alana giderken Braun Strowman ayaklanıp eline mikrofonu almış. Matt Riddle’a bir kez daha okuyan Braun Strowman’ı dev ekrandan Matt Riddle ve Liv Morgan bölmüş. Matt Riddle ve Liv Morgan, bir sahilde beraber güneşlenirken Matt Riddle konuşmaya başlamış. Kendisinin SummerShow’un olduğu arenada olmayacağını ve tatile çıktığını söylemiş. Braun Strowman’a konum atabileceğini ve SummerShow günü Matt Riddle’ın seçtiği bir sahilde maç yapabileceklerini söylemiş. Braun Strowman ise o kemeri her halükarda istiyorum tarzı bir cevap verirken Liv Morgan, Matt Riddle’a kendisine güneş kremi sürülmesi gerektiğini kıllı şişman bir erkekle konuşmak yerine vücudunun her yerine güneş kremi sürmesini istemiş. Matt Riddle’a sevgilimi duydunuz deyip Morgan’ın yanına geçerken kameralar kapanmış.

-----------------------------------------------

Arka alanda Saraya konuşmaya başlamış, Charlotte Flair’ın kendisi ile olan maça çıkabilmesi için Dark’la beraber en az üç kemer koruması yapmış olacağını, ancak kendi seviyesine çıkması için Brookes gibi her hafta korusa da yeterli olmayacağını söylemiş. Aynı zamanda bugünkü maçta da spiker masasında olacağını söylemiş.

-----------------------------------------------

Marty Scurll (c) vs Buddy Matthews for the TOTAL Juniorweight Championship
TCPW Dark #2’de ki maçlarının benzer esintilerinde geçen maç bu sefer 22 dakika yerine 28 dakika sürmüş. Marty Scurll bu sefer iki Birds Of Prey yapmış maçın içinde ve son yaptığıyla maçı kazanmış. Aynı zamanda maçın sonlarında bir de Matthew’s Law’ı atmış.

---------------------------------------

Dev ekranda SummerShow’un promosu yayınlanmış.

-------------------------------------

Charlotte Flair (c) vs Tamina for the TOTAL Female Championship
Maç başlamadan önce Saraya gelmiş ve spiker masasındaki yerine oturmuş. 6 Dakika süren bu kısacık maçta Charlotte Flair, tek bir darbe yemeden kemerini korumuş. Her hareketinde Saraya’ya laf atan Charlotte Flair, Figure 8 Lock ile Tamina’yı pes ettirerek maçı kazanmış. Maçtan sonra Charlotte Flair, Saraya’ya doğru kemerini kaldırmış ve ikili yüzleşmiş.

------------------------------

Arka alanda Nic Nemeth ve Robert Roode’u tekrar görmüşüz ve maç için hazırlananın Robert Roode olduğunu görmüşüz. Nic Nemeth takım elbiseli bir şekilde, omzunda kemer ve elinde bir kontratla ona birkaç taktik vermiş.

---------------------------------------

Nic Nemeth (c) vs ???? for the TOTAL World Championship
Nic Nemeth ve Robert Roode gelmiş ve Nic Nemeth ringde konuşmaya başlamış. Elinde resmi bir kontrat olduğunu bugünkü maçının iptal olduğunu ve TCPW WarZone #10 Special Show’un Main Event’inde Robert Roode’un olacağını söylemiş. Kontratı hakeme vermiş, mikrofonu hakeme uzatmış ve hakem bu kontratın geçerli olduğunu söylemiş. Ardından Bryan Danielson, klasik gömlek ve pantolon kombiniyle gelmiş. Nic Nemeth’in elinde ki kontratın geçerli olmasının bu gece bir şey değiştirmeyeceğini, kendisinin GM olduğunu ve GM’in iki kelimesiyle her maçın türünü belirleyebildiğini söylemiş. Bu gecenin Main Event’inde Robert Roode’ın olacağını ancak Roode’un eğer kaybederse gelecek sürpriz rakibin yeni TOTAL World Şampiyonu olacağını, Roode eğer kazanırsa kemerin Nemeth’te kalacağını söylemiş. Robert Roode ringde gaza gelirken Nic Nemeth ise biraz üzgün bir ifadeyle Danielson’a bakıyormuş. Yine de kendine gelip Robert Roode’u gazlarken Bryan Danielson sürpriz rakibin müziğinin çalınmasını istemiş. ÇALINAN MÜZİK BRYAN DANIELSON’INMIŞ VE BRYAN DANIELSON ÜSTÜNDEKİLEİR YIRTMIŞ VE GÜREŞ KOMBİNİYLE RİNGE GELMİŞ. Nemeth ve Roode birbirine şaşkın şaşkın bakarken hakem Nemeth’i ringin dışına almış ve omzundaki kemeri istemiş. O şaşkınlıkla Nemeth kemerini vermiş ve spiker masasına geçip oturmuş. Roode şaşkınlığını daha üstünden atamazken maç başlamış.
Robert Roode vs Bryan Danielson for the TOTAL World Championship If Roode wins Nemeth retains his title, if Danielson wins becomes the new TOTAL World Champion
Roode hala şaşkınlığını üzerinden atamadan Danielson maçın başında direkt Busaiku Knee’yi vurmuş. Roode yerdeyken hemen ardından Danielson Stomps hareketini de yapmış. Roode’un ayağa kalkmasını beklemiş ve kalktıktan sonra bir Busaiku Knee daha vurmuş. Tuşa gitmiş. Tam maçı kazanacakken Nic Nemeth, Bryan Danielson’a saldırmış. Maçı Bryan Danielson, Diskalifiye ile kazanmış ancak kemerler el değiştirmemiş. Nemeth, Bryan yerdeyken yumruklamaya devam etmiş. Arka alandan hakemler ve güvenlikler gelmiş ve Nemeth ancak öyle durdurulmuş. Danielson, boynunu tutarak arka alana hakemlerden destek alarak dönerken şov kapanmış.​
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #10 Special Show'u izlemek için 5 neden?

SummerShow’dan önceki son şov
10. Bölüme özel şov
Kemer korumaları gerçekleşecek
Seth Rollins, SummerShow’dan önce son kez konuşacak
William Regal, Matt Riddle’ı arıyor.
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #10 Special Show
tcpw showdown.png

Şovu Seth Rollins açmış, SummerShow’da tekrar TCPW’ın ve dünyanın en tepesine oturacağını WrestleFest main eventine Title vs Title maçını koyacağını ve daha önce hiçbir şeye bu kadar odaklı olmadığını söylemiş. Nic Nemeth’in Bryan Danielson ile kendi sorunları olduğunu, bundan dolayı bu maça odaklanamayacağını söylemiş. Konuşmasının sonunda TCPW ShowDown’ın 10. Bölümüne özel şova hype’ı arttırmış ve onlara hoşgeldiniz demiş.

----------------------​

Arka alanda GM William Regal bu gece olacak maçları açıklamış. Chris Brookes’un her zamanki gibi open challenge açacağını, Millie McKenzie vs Xia Brookside for the TOTAL National Championship, ROPPONGI 3K vs British Strong Styles (Tyler Bate ve Trent Seven) for the TOTAL Team Championship, Matt Riddle’a da bugün bir kemer koruması yaptırtmak istediğini ancak kendisinin burada olmadığını tatile gerçekten gittiğini söylemiş. Braun Strowman’e giden konum doğruysa SummerShow’da ikilinin Beach maçını Bryan Danielson ile onayladıklarını söylemiş. Aynı zamanda bir tane de açılış maçı duyurmuş. ShowDown’ın yeni yetenekleri Dominik Mysterio vs Gunther

---------------------------

Dominik Mysterio vs Gunther
Maç Dominik’in kaçak dövüşmeleriyle geçmiş. 9 dakika süren bu maçta Dominik hep Roll-Up denemiş ancak sonunda çıldıran Gunther, Symphonie des Schmerzes ile maçı kazanmış.

------------------------------​

Dev ekranda Matt Riddle’ın tekrar Liv Morgan ile sahilde olduğu bir video görülmüş. Matt Riddle söylediği gibi tatilde olduğunu, güzeller güzeli Liv Morgan ve omzundaki kemer ile burada hayatının en güzel tatilini geçirdiğini söylemiş. Braun Strowman kendisine attığı konumu bulacak kadar akıla sahipse burada onu beklediğini söylemiş. Riddle, sözlerine devam edecekken Liv Morgan ayağa kalkmış ve Riddle’ı denize çağırmış. Riddle bundan sonra maalesef tatildeki işinin daha önemli olduğunu söylerken kamerayı kapatmış.

---------------------------

Millie McKenzie (c) vs Xia Brookside for the TOTAL National Championship
İkili maçtan önce el sıkışmış, 14 dakika süren bu ortalama maçı Millie McKenzie Canadian Destoryer ile kazanmış. İkili maçtan sonra da birbirini tebrik etmiş.

------------------------------------​

Arka alanda Pete Dunne, Tyler Bate ve Trent Seven’a bugün önce bu maçı kazanacaklarını sonrasında SummerShow’da TOTAL Three Man Team Şampiyonluğunu kazanarak tüm takım divizyonuna sahip olmaları gerektiğini söylemiş.

-----------------------------------

ROPPONGI 3K (SHO ve YOH) /w Rocky Romero (c) vs British Strong Style (Tyler Bate ve Trent Seven) /w Pete Dunne
Rocky Romero, ustalıkla maça müdahele etmiş ve hakem onu fark etmemiş ancak Pete Dunne, onun müdahelelerine itiraz ederken hakem tarafından arka alana gönderilmiş. 12 dakika süren bu maçta yine Rocky Romero’nun müdaheleleriyle SHO, Trent Seven’ı pinlemiş ve kemerlerini korumuşlar.

------------------------------------------------------​

Arka alanda Zyon ve Big Kon konuşurken yanlarına Steph de Lander gelmiş ve artık bu durumdan çok sıkıldığını ama aynı zamanda korktuğunu, TCPW Dark’ta başına gelenlerden sonra SummerShow’da Zyon ve Big Kon’un yanında olmayacağını söylemiş ve yanlarından ayrılmış.

----------------------------------​

Chris Brookes ringe geliyor, önce ECIII’a laf ediyor, kendisine arkadan saldırmadığında bire bir o ringe çıktığında tüm arkadan saldırılarını ona ödeteceğini, kendisine inanmıyorsa Power Rankings’te hem ECIII hem de Chris Brookes’ın yanındaki puanlara bakabileceğini söylüyor ve klasik open challenge’ını açıyor. Ona cevap veren kişi Alberto El Patron oluyor.
Chris Brookes (c) vs Alberto El Patron for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship
Çok sert geçen 20 dakikalık bir maçta Chris Brookes, Yakuza Kick ve Praying Mantis Bomb kombosuyla maçı kazanmış. Maçtan sonra ECIII stage’de gözükmüş ve Brookes’u alaycı bir tavırla alkışlamış. İkili birbirine bakarken şov sona ermiş.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW SummerShow #1

TCPW SummerShow.png
Tarih: 28.07.2024 Yetişmedi maalesef
Pre-Show

William Regal'ın WrestleFest'e giderken yapacağı açıklamalar var.

TOTAL Team Championship.png
ROPPONGI 3K (SHO & YOH) /w Rocky Romero (c) vs Bullet Club (Tama Tonga & Tonga Loa) /w Finn Balor for the TOTAL Team Championship

Main Show

Zyon & Big Kon vs ''End of Worlds''.png
Zyon & Big Kon vs ''End of Worlds'' 2on1? Handicap Match

TOTAL National Championship.png
Millie McKenzie (c) vs Bayley for the TOTAL National Championship

TOTAL Never Comfort Championship.png
Matt Riddle /w Liv Morgan (c) vs Braun Strowman Beach Match for the TOTAL Never Comfort Championship

TOTAL Three Man Team Championship.png
Bloodline (Solo Sikoa, Jey Uso & Jimmy Uso) /w Paul Heyman vs Travis Banks, Kid Lykos & Kid Lykos II for the TOTAL Three Man Team Championship

TOTAL Juniorweight Championship.png
Marty Scurll (c) vs PAC for the TOTAL Juniorweight Championship

TOTAL Female Championship.png
Charlotte Flair (c) vs Iyo Sky for the TOTAL Female Championship
TOTAL Television Pro Wrestling Championship.png
Chris Brookes (c) vs ECIII for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

Main Event
TOTAL World Championship.png
Nic Nemeth (c) vs Seth Rollins Robert Roode Banned Match for the TOTAL World Championship
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Yoğun olduğum dönemin tam da PPV zamanına gelmesiyle beraber, bu PPV çok gecikti. Şu an evrenin hala 28 Temmuz Gününde olduğunu varsaymanızı rica ederek devam ediyoruz ve en yakın zamanda güncel tarihe haftalık şovlarla yetişmeye çalışacağım.

TCPWLOGO.png

TCPW SummerShow.png
TCPW SummerShow Pre-Show başlıyor ve Renee Young ekranlara geliyor.

resim_2024-08-10_171348952.png

Renee Young: TOTAL Championship Pro Wrestling SummerShow Pre-Show’una hepiniz hoşgeldiniz. Arena yavaş yavaş havaya giriyor ve biz de sizinle birlikte yayına girme heyecanındayız. Bugün Pre-Show programımızda bir maç olacak ROPPONGI 3K, Bullet Club ile TOTAL Team Şampiyonlukları için karşı karşıya gelecek. Aynı zamanda o maçtan hemen sonra da William Regal bizle olacak ve TCPW WrestleFest için önemli duyuruları yapacak. Şimdi hiç zaman kaybetmeden Pre-Show’da ki maçımızın maç kartını görelim.

TOTAL Team Championship.png

Kameralar tekrar Renee Young’u gösteriyor.

Renee Young:
Hiç hız kaybetmeden ilk maçımıza geçiyoruz.
TOTAL Team Championship.png
ROPPONGI 3K (SHO & YOH) /w Rocky Romero (c) vs Bullet Club (Tama Tonga & Tonga Loa) /w Finn Balor for the TOTAL Team Championship


TOTAL Team Şampiyonlarımız ROPPONGI 3K yanlarında Rocky Romero ile ringe geliyorlar.
roppongı 3k entrance.jpeg


Tama Tonga ve Tonga Loa Bullet Club yanlarında Finn Balor ile geliyor.
resim_2024-08-10_172846691.pngbullet club entrance2.jpg

SHO ve Tonga Loa içerde başlıyor. Maç başlar başlamaz Tonga Loa, SHO’ya tekme atıyor, kavrıyor ve REVERSE PILEDRIVER!!!! Tonga Loa pine gidecekken Rocky Romero aprona çıkıyor. Hakem Rocky Romero’ya bakarken Finn Balor onu indiriyor ve ikili yumruklaşmaya başlıyor. Romero, Balor’u ittiriyor ve YOH ona doğru atlıyor. Tama Tonga’da olaya doğru yöneliyor. YOH’a saldırıyor direkt. Tonga Loa dışarda olanlara bakarken SHO bir anda roll-up’a alıyor onu.

1…

2……

2.99….

3!!!!!!

ROPPONGI 3K ÇOK HIZLI BİR MAÇTA KORUDU KEMERİNİ!!!!! SHO, Tonga Loa roll-up’tan sonra kalkarken dizlerinin üstündeyken bir superkick vuruyor!! Hemen iplerden sekiyor ve ring dışındaki karmaşaya SUICIDE DIVE!!!!! Hepsi yerde SHO hemen YOH ve Rocky Romero’yu kendine getiriyor. Hakem onlara kemerleri veriyor.

roppongi win.PNG

Üçlü sevine sevine arka alana dönerken Balor ve Tonga, Loa’nın yanına giriyor ve onla ilgileniyorlar. ROPPONGI 3K arka alana döndüğünde, Bullet Club hala ringde ve stage’de bir anda müziksiz bir şekilde Original Club duruyor. Ringtekilere gülüyorlar ve alaycı bir şekilde alkışlıyorlar.

390c4bc7387833330a3b9eeb089cf9db.jpg

Ringdekiler stage’dekilere sert sert bakarken kameralar kapanıyor.

Maç dönüşü tekrar Renee Young’ı tekrar görüyoruz.Renee Young tam konuşmaya başlayacakken arkasında Paul Heyman ciddi bir şekilde bir telefon konuşması yapıyor. Kameralara yakalandığını görünce de telefondakine bir şeyler söyleyip telefonu kapatıp hızla kadrajdan çıkıyor.Sonrasında Renee Young konuşmaya başlıyor.

Renee Young:
Bu harika maçtan sonra TCPW ShowDown Genel Menajeri William Regal ile beraberiz. Sözü ben GM’imize bırakıyorum.

regal kickoff.PNG

William Regal: Teşekkürler Renee. Öncelikle bir diğer GM Bryan Danielson, Nic Nemeth’in saldırısı yüzünden bugün burada olamayacak. Umarım kendi brand’inde bu sorunu çözer. Gelelim TCPW WrestleFest için duyurularımıza. WrestleFest bildiğiniz gibi bizim ve dünya güreşinin en büyük şovu olacak. WrestleFest aynı Universal Chaos’da olduğu gibi bir haftaya yayılacak. Bu sefer farklılık olarak TCPW Dark’ın o haftaki bölümü de TCPW WrestleFest Pre-Show’u olarak sayılacak. Tüm hafta seyircilerimizi güreşe doyuracağız ve aynı Universal Chaos’da olduğu gibi o hafta ki tüm şovlar Power Rankings’e PPV maçı olarak yansayacak. TCPW WrestleFest haftası 19 Ağustos Pazartesi TCPW Dark şovuyla başlayacak, 21 Ağustos Çarşamba WarZone ve 23 Ağustos Cuma ShowDown şovuyla devam edecek. WrestleFest ana şovunu ve Main Event şovunu 25 Ağustos Pazar günü göreceğiz. Bunun yanında özellikle önümüzde ki son 1 ay içinde Brand ayrımının özelliklerini kaldırıyoruz. Evet kemerler hala Brand’lere bağlı bulunmaya devam edecek ancak tüm herkesi her şovda görebiliriz artık. Bu durum sadece WrestleFest dönemi için geçerli olacak. WrestleFest’ten sonra hala olayı bulunan farklı brandlerde güreşçiler kalırsa da tabii ki onlarında önünü kesmeyeceğiz ancak WrestleFest’ten sonra normal işleyişimize dönüp daha katı olacağız ve kemer maçlarımız yine kesinlikle Brand’ler arası olacak. Ancak yine de WrestleFest’te de Brand Wars ruhunu kaybetmek istemiyoruz. TCPW WrestleFest’te yeni kemerimiz olan ilk TOTAL Female’s Team Şampiyonluklarının sahibi Brandler arası bir maçta belli olacak. Bu büyük duyurumdan sonra bir büyük duyurum daha var. TCPW WrestleFest’e kim TOTAL Juniorweight Kemeri giderse kendi brandinden 2, karşı brandden 3 rakiple bir Merdiven maçında kemerini koruyacak. Teşekkür ederim.

Renee Young: Bu harika haberler için teşekkür ederiz Mr. Regal. Şimdi hazırsanız ana şov’un ve main event’in maç kartlarını görelim ve ana şova geçelim. Ekranlarınızın başından ayrılmayın TCPW Universe.

Zyon & Big Kon vs ''End of Worlds''.png
TOTAL National Championship.png
TOTAL Never Comfort Championship.png
TOTAL Three Man Team Championship.png
TOTAL Juniorweight Championship.png
TOTAL Female Championship.png
TOTAL Television Pro Wrestling Championship.png

Main Event
TOTAL World Championship.png

Kameralar kapanıyor ve ana şova geçiyoruz.

TCPW - All Rights Deserved

 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

TCPWLOGO.png
TCPW SummerShow.png
TCPW SummerShow başlıyor.

Zyon & Big Kon vs ''End of Worlds''.png


Zyon gergin bir şekilde geliyor, stage’de duruyor.
zyon entrance.PNG



Big Kon’da geliyor. Onun üstünden de gerginlik akıyor.
big kon entrance.jpeg


İkili ringe giriyor ve Big Kon mikrofonu alıyor.

Big Kon: Her neysen veya her kimsen çık artık karşımıza, senin yüzünden Steph’in psikolojisi bozuldu. Biz şu an senin için buradayız. Gel ve artık karşımıza çık.

Bir anda ışıklar kapanıyor. Işıklar bir süre sonra açılıyor ve yüzü gözükmeyen eski tip kapşonluyla bir adam geliyor. Hakem zili çalıyor.

Zyon & Big Kon vs ‘’End of Worlds’’ 2on1?? Handicap Match

Bu adam gelir gelmez Zyon ve Big Kon üstüne koşuyor bu adama. Adam sadece kollarını kaldırıyor ve ikili başının arasına ellerini koyuyor. Acı içinde kendilerini yere bırakıyorlar. Big Kon’u Zyon’un üstüne koyuyor ve pine gidiyor.
1….
2…
3!!!!
‘’End of Worlds’’ maçı kazanıyor. Eline bir mikrofon alıyor ve dizlerinin üstüne çöküyor. Bir anda tekrar ışıklar kapanıyor ve geri açıldığında Zyon ve Big Kon ‘’End Of Worlds’’ün omzunda ayakta duruyorlar ancak Zyon’un maskesi çıkmış ve üstlerinde Ascension zamanında ki kıyafetleri var. Kamera yavaş yavaş aşağı iniyor ve ‘’End of Worlds’’ kapşonunu açıyor BU MALAKAI BLACK!!!

malakai entrance.jpgthe ascension.jpg

MALAKAI BLACK, İLK ŞOVDA DRAFTLANMIŞTI ANCAK O GÜNDEN BERİ TCPW’DA GÖRÜNMÜYORDU VE O BURADA. Elinde ki mikrofona konuşmaya başlıyor.

Malakai Black: Yeni House of Black’e Viktor ve Konnor hoşgeldiniz. The Ascension BANA ÖNCE KADINI GETİRECEKSİNİZ!

Dedikten sonra tekrar ışıklar kapanıyor ve ışıklar açıldığında ringde kimse kalmıyor.

-----------------------------------------------------------

TOTAL National Championship.png


TOTAL National Şampiyonu Millie McKenzie geliyor.
millie entrance.jpg


Bayley geliyor.
bayley entrance.jpeg

Millie McKenzie (c) vs Bayley for the TOTAL National Championship

Maç başlar başlamaz Bayley Clothesline ile indiriyor Millie McKenzie’yi. Hemen ringin dışına atıyor Millie’yi. Kendisi de aprondan üzerine atlıyor ve Hurricanrana!!! Millie McKenzie uzağa doğru sürüklüyor kendini. Köşe direğine tutunup kalkmaya çalışıyor ancak Bayley’den Baseball Slide!! Hakem 5’e kadar saymış durumda, Millie’yi içeri atıyor Bayley. Millie bu seferde köşeden destek alarak ayaklanıyor. Bayley, bu seferde Knee Strike’ı vuruyor. Tekrar Millie’nin üstüne doğru koşuyor ama Millie kaçtı. Millie zıpladı ve bir Hurricanrana’da ondan. Bayley hemen kalkıyor ancak Belly-to-Belly Suplex ile indiren Millie oluyor. Hemen kaldırıyor Bayley’i ve Snap Swinging Neckbreaker. Millie tam pine gidecekken Bayley kendini dışarı yuvarlıyor. Millie kalkıyor aprondan koşuyor ve Apron Diving Sommersault Senton!!! Hakem daha 2’yi sayarken Millie, Bayley’i içeri atıyor. Bayley ayaklanıp Millie’ye vuracakken Millie hemen ringe giriyor ve önce davranıyor. Tilt-A-Whirl DDT!!! Pin.
1…
2…
Kick-Out geliyor Bayley. Bayley ile Millie McKenzie beraber kalkıyor. Millie önce davranıyor Bayley'i iplerden dışarı atıyor. Bayley apronda kalıyor. Millie ringin içinden ona doğru koşuyor, Bayley karnına bir yumruk atıyor Millie’nin ve Rope Hung Stunner!! Millie McKenzie ayağa kalkmaya çalışırken Bayley içeri giriyor ona doğru koşuyor ve Sunset Flip Bomb! Millie McKenzie, hareketin etkisiyle ayakta kalıyor ama Bayley hemen Back Suplex’i vuruyor. Bayley hemen köşeye çıkıyor ve Diving Elbow Drop!!! Pin.
1….
2….
Kick-Out geliyor Millie McKenzie’den. Bayley şaşkınlıkla Millie McKenzie’yi kaldırıyor ayağı.Bir tane yumruk atıyor, Millie McKenzie karşılığında 4 tane chop vuruyor hemen Millie’nin omzuna çıkıyor ve Inverted Frankesteiner!!!! Millie McKenzie, Bayley’i ayağa kaldırıyor ve CUTTER!!!!! Bayley hareketin etkisiyle sersem bir şekilde ayakta duruyor, Millie iplerden sekiyor ve SPEAR!!!! Pine gidiyor hemen.
1…
2…
2.99….
Kick-Out geliyor Bayley’den. Millie McKenzie şaşkınlıktan ağzı açık kalıyor. Hemen Bayley’i ayağa kaldırıyor. Arkasına geçiyor ve GERMAN SUPLEX!!! Hayır Bayley reversliyor ve Millie’nin arkasına geçiyor. Onu arkasına döndürüyor ve ROSE PLANT!!!! Hiç zaman kaybetmeden kaldırıyor Millie’yi ve BAYLEY-TO-BELLY SUPLEX!!!! Pine gidiyor Bayley.
1…
2…..
2.99…
KICK-OUT!!!!!!!! Bayley çok sinirli bir şekilde Millie McKenzie’yi ayağı kaldırıyor. Bayley, iplerden sekiyor. Clothesline vurmayı deniyor ancak Millie, Bayley’in arkasına geçiyor ve GERMAN SUPLEX!!!!!!! Hemen kaldırıyor Bayley’i ve CANADIAN DESTROYER!!!!!!!!!! Pine gidiyor Millie McKenzie’yi.
1….
2….
2.99….
3!!!!!!
Millie McKenzie, Bayley’i de yenerek şampiyonluğunu korumaya devam ediyor.
resim_2024-08-10_184216291.png

-----------------------------------------------

TOTAL Never Comfort Championship.png
Kameralarda Braun Strowman ve yanında zorla getirdiği bir hakemi görüyoruz. Kendisi elinde ki telefona bakarak sonunda sahilin yanına geliyor.

braun strowman entrance.PNG
Kafasını kaldırdığında ilk Liv Morgan’ı güneşlenirken görüyoruz.

liv morgan beach.jpg

Liv Morgan: Aşkım, misafirimiz geldi.

Kameralar diğer tarafa dönüyor ve Matt Riddle kemeriyle geliyor.

matt riddle entrance.PNG

Matt Riddle (c) /w Liv Morgan vs Braun Strowman Beach Match for the TOTAL Never Comfort Championship

Matt Riddle direkt Braun Strowman’ın üstüne çullanıyor. Yumruklar ardarda geliyor. Ama Braun Strowman onu üstünden atıyor.

Matt Riddle: Güzelim anahtarları al.

Liv Morgan kalkıyor ve bir yere koşuyor. Braun Strowman, yerde de ki Matt Riddle’ın üstüne çıkıyor ve yumruklarına başlıyor. Sonra kaldırıyor ve omzuna alıyor Matt Riddle’ı tam Running Powerslam’ı vuracakken Riddle, Strowman’in omzundan iniyor ve arkasına geçiyor. Strowman’ın dizinin arkasına vuruyor. Strowman yerdeyken gerilip diz vuruyor Riddle. Riddle hemen pine gidiyor.
1….
Kick-out geliyor Strowman’den. Riddle, Strowman’ı kaldırıyor. Bir şezlonga yatırıyor Strowman’ı, hemen ardından yanındaki cankurtaran kulesine çıkıyor Strowman’in üstüne atlıyor ancak Strowman kaçıyor. Riddle boş şezlonga düşüyor ve ŞEZLONG KIRILIYOR!!!! Matt Riddle’ın sırtı kanıyor. Strowman kenarda bir deniz makarnası buluyor ve Matt Riddle’ın üstüne çıkıyor. Camel Clutch bağlıyor makarnayla. Matt Riddle pes edecek mi? Riddle son bir güç makarnayı ısırıp ağzıyla kenara atıyor. Strowman ne oluyor diye bakarken Riddle 2 ısırık sonra makarnayı yırtıyor ve kurtuluyor. Braun Strowman, şaşkınlığını gizlemeye çalışarak Riddle’ı direkt kaldırıyor. Powerbomb pozisyonuna alıyor, suya doğru gidiyor ve Riddle’ı denize Powerbombluyor. Onu suyun üstüne çıkarmadan suyun altında tutuyor. Hakem Riddle’ın pes edip etmeyeceğini kontrol ediyor. O ara bir motor sesi geliyor. Liv Morgan, jet skiyle geliyor. Belinde yüzme simidi var. Simidi Braun’un kafasına geçiriyor ve onu geriye doğru çekiyor.Riddle böylece kurtuluyor, Liv Morgan tüm gücüyle yerde simidi tutuyor. Riddle o ara Strowman’ın ayak bileğine jet skiden aldığı ipi bağlıyor. İpin diğer ucu Jet Ski’nin arkasına bağlı. Matt Riddle jet ski’ye oturuyor arkasına da hemen Liv Morgan atlıyor ve MATT RIDDLE JET SKI’Yİ ÇALIŞTIRIP BRAUN STROWMAN’I SUYUN İÇERİSİNDE SÜRÜNDÜRÜYOR!!! Braun Strowman boğulabilir. Hakemde hemen bir görevliyle başka bir Jet Ski’ye biniyor ve bunları takip ediyor. Hakem yaklaştıklarında Braun’a doğru bağırıyor ancak Braun elleriyle kurtulmaya çalışıyor. Artık Braun’dan hareket gelmiyor. Hakem 3’e kadar sayıyor ancak tam 3 diyecekken Braun bir anda suyun içinde doğrulup ayağına bağlı ipi tutuyor. Kendisini jet ski’ye doğru çekiyor. Morgan ve Riddle ikilisi Strowman’ı görmüyor ve hakeme itiraz ediyorlar maçı bitirsin diye. O ara Strowman jets ski’ye çıkıyor ve Morgan’ı bir anda denize atıyor. Morgan o an şoka giriyor ve yüzemiyor. Riddle bunu görüyor hemen arkasına dönüyor. Strowman’a bir tekme atıyor. Yavaşta olsa hareket eden Jet Ski’nin üstünde DDT!!!!!!! Braun, tutunuyor Jet Ski’ye. Riddle, denize atlıyor ve Liv Morgan’ı hemen kıyıya yüzdürmeye çalışıyor. Riddle, Morgan’ı kıyıya çıkardıktan sonra SUNİ TENEFFÜS YAPIYOR!!!! Morgan hemen kendine geliyor ve Riddle’ın DUDAĞINA YAPIŞIYOR!!!! O ara Strowman jet skiyle geliyor ve Riddle’ı direkt kucağına alıyor. Bir şezlonga doğru RUNNING POWERSLAM!!!!!! Morgan, Strowman’ı arkasına çeviriyor. Dizlerinin üstüne çöküyor. Strowman oralı olmuyor, Morgan’ı itiyor. Morgan direkt yere düşüyor. Strowman hemen pine gidiyor.
1…..
2……
2.99….
3!!!!!
Braun Strowman yeni TOTAL Never Comfort Şampiyonu oluyor.

resim_2024-08-10_184914327.png

Strowman bir deniz yatağı alıyor ve omzundaki kemerle yatağa biniyor. Strowman hemen uyuya kalıyor ve ona şnorkelli biri yaklaşıyor. Kendini sudan çıkarmadan elini Strowman’ın üzerine koyuyor. Hakem sayıyor.
1….
2….
3!!!!
Şampiyonluk el değişitiriyor. Şnorkelli adam hemen sahile doğru çıkıyor. BU JOE HENDRY!!!!!

resim_2024-08-10_185048102.png

Matt Riddle sahilde Joe Hendry’e arkasından saldırmaya hazırlanıyor ancak Liv Morgan onu durduruyor.

Liv Morgan: Artık daha ciddi işlerle uğraşma zamanın geldi aşkım.

Joe Hendry direkt kaçıyor ve kameralar kapanıyor.

---------------------------------------------


TOTAL Three Man Team Championship.png


TOTAL Three Man Team Şampiyonları Bloodline yanlarında Paul Heyman ile geliyor. Usos'un kemerleri Paul Heyman'ın omzunda.
bloodline entrance.jpg


Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II kemerlerini geri almak için geliyor.
resim_2024-08-10_191115594.pnglykos gym entrance.PNG

Bloodline (Solo Sikoa, Jey Uso & Jimmy Uso) /w Paul Heyman vs Travis Banks, Kid Lykos & Kid Lykos II for the TOTAL Three Man Team Championship

Solo Sikoa ile Travis Banks maça başlıyorlar. Collar and Elbow Tie Up yapar ile maça başlıyorlar ve ardından Solo, Banks'i köşeye doğru itiyor. Solo koşuyor ve Banks, Forearm Smash’den kaçıyor. Banks, hemen Running Enzuigiri’yi vuruyor. Travis Banks, Solo’yu sersemletmişken bir Springboard Crossbody denemesi yapıyor fakat Solo Sikoa onu havada yakalıyor ve Belly-to-Belly Suplex!! Solo Sikoa, Jey Uso’ya tag veriyor. Kid Lykos da Travis Banks’ten tag alıyor ve Jey Uso'ya karşı çabuk bir Arm Drag yapıyor, ardından bir Dropkick ile Jey'i yere seriyor. Jey hızla ayağa kalkıyor ve Lykos'u bir Hip Toss ile yere indirıyor. Lykos çabucak toparlanıyor ve Jey'e bir Hurricanrana yaparak onu köşeye savuruyor. Jey, köşede ayağa kalkmaya çalışıyor Lykos, ona bir Running European Uppercut ile saldırıyor. Jey Uso, Lykos’u köşede yakalıyor ve sert bir Superkick ile karşılık veriyor, ardından Lykos’u ringin ortasına çekip Snap Suplex yapıyor. Ardından Jimmy Uso’ya tag veriyor. Jimmy ringe girer girmez, Kid Lykos ’dan Running High Knee geliyor. Lykos hemen köşeye uzanıp Lykos II’ye tag veriyor, Lykos II hızlıca köşeye tırmanıyor ve Jimmy’ye bir Diving Crossbody yapıyor, ancak Jimmy havada Lykos II’yi yakalıyor ve ona bir Samoan Drop yapıyor. Lykos II acı içinde kıvranırken Jimmy onu köşeye çekip Corner Forearm Smash ile saldırıyor. Jimmy, Lykos II'yi kaldırıyor ve bir Back Suplex yapıyor. ardından Jey'e tag veriyor. Jey ringe tekrar giriyor ve Lykos II'ye bir Backbreaker yaptıktan sonra Running Senton ile devam ediyor. Ancak, Lykos II bir anlık boşluktan faydalanarak Jey’e bir Standing Spanish Fly yapıyor ve hızlıca Travis Banks’e tag veriyor. Travis Banks, ringe girer girmez Jimmy Uso'ya koşuyor ve bir Running Dropkick vuruyor, Jimmy Uso ringin dışında. Ardından Jey Uso’ya döner ve bir Dragon Suplex yapıyor ancak Jey, reversliyor ve sert bir Enzuigiri ile karşılık veriyor. Banks, dengesini toparlayıp Jey'e karşı bir Sling Blade yapıyor. Banks tam üstünlük sağlamak üzereyken, Solo Sikoa ringe giriyor ve Spinning Heel Kick’i vuruyor. Solo, Jey’e tag veriyor ve Jey, Banks'e bir Pop-Up Samoan Drop!!!! Banks, zorlukla köşeye ulaşıyor ve Kid Lykos’a tag’i veriyor. Lykos, ringe girer girmez Solo’ya saldırıyor, ama Solo ona anında Samoan Spike’ı vuruyor. Kid Lykos II ringe giriyor ve Solo'ya bir Tornado DDT yapıyor. Solo düşer düşmez toparlanıyor ve Kid Lykos II'yi güçlü bir Uranage ile yere seriyor. Jey ve Jimmy ringe giriyor ve Lykos’lara Double Superkick!!!! Solo’da Banks’i kaldırıyor ve SPINNING SOLO!! Hemen tuşa gidiyor Solo.
1…
2…
2.99…
3!!!!
Bloodline kazanıyor ve kemerlerini koruyorlar.

bloodline wins.jpg

Maçtan sonra hemen Paul Heyman mikrofonla ringe giriyor.

Paul Heyman: Kabile Şefim Solo, bugün büyük Samoa ailesine yeni bir üye ekliyoruz. Bundan haberin yoktu ancak Samoa ailesinin gerçekten en büyük gücü bugün burada.

Solo Sikoa: Wiseman seninle gurur duyuyorum, beni ‘’KABULLENECEK’’ yeni kardeşimiz kim?

Bir anda Solo Sikoa’ya birisinden SPEAR!!!!!! BU ROMAN REIGNS!!!!! ROMAN REIGNS TCPW’DA!!!!

roman reigns debut.jpg

Usos şaşkınlıkla bakarken Paul Heyman kahkahalar atıyor. Usos’dan Roman’a DOUBLE SUPERKICK!!!!! Usos, Paul Heyman’a dönüyor ama Paul Heyman hiç şaşırmıyor.Usos’u da İKİ KİŞİ İNDİRİYOR.BUNLAR JACOB FATU VE LANCE ANAOA’I!!!!

1723306536015.png

Usos’a saldırıyorlar!!!! Roman’ı kaldırıyorlar. Yerde ki Solo Sikoa’yı da kaldırıyorlar. TRIPLE POWERBOMB!!!!! Paul Heyman mikrofonu alıyor.

Paul Heyman: Bloodline OG’ye ve KABİLE ŞEFİMİZİ TANIYIN!!!!

Paul Heyman, Solo Sikoa’nın maç başında boynunda geldiği biberleri alıyor ve Roman’ın boynuna takıyor. Hepsi ellerini yukarı kaldırıyor.

------------------------------------------------

Arka alandayız ve TOTAL World Şampiyonumuz Nic Nemeth maçından önce değerlendirmeler için konuşmaya başlıyor.

r138244_636x358_16-9.png

Nic Nemeth: Prestijimin her geçen gün yükseldiği bir WarZone ve Bryan Danielson’ın gittikçe gücünü kaybettiği bir WarZone. WarZone ben sözümü geçirdiğimden beri daha başarılı ve öyle de olmaya devam edecek. Bryan Danielson’dan ne zaman kurtulursak da tüm kemerleri brandimize getireceğiz. Şimdi ise önümde çok da zorlu olmayan bir Seth Rollins engeli var. İnanın hedefim daha büyük ve Seth Rollins bunun önüne geçebilecek kapasitede bir güreşçi değil.

Diyor ve kadrajdan çıkıyor.

-------------------------------------------------

TOTAL Juniorweight Championship.png


TOTAL Juniorweight Şampiyonu Marty Scurll geliyor.
marty scurll entrance2.jpg


PAC, kemerini geri almak için ringe geliyor.
pac entrance.jpg


Marty Scurll (c) vs PAC for the TOTAL Juniorweight Championship
Maç Collar and Elbow Tie Up ile başlıyor. PAC, hızla üstünlüğü ele geçiriyor ve Scurll’a bir Side Headlock bağlıyor. Scurll, PAC’ın kafasını yakalayıp onu iplerden geri sektirerek serbest kalıyor, ancak PAC hızlı bir Shoulder Tackle ile Scurll’u yere seriyor. PAC tekrar iplerden sekiyor ve Marty’ye bir Dropkick deniyor. Scurll bu hamleyi reversliyor ve PAC’ı bir Arm Drag ile yere indiriyor. Hemen ardından bir Armbar ile PAC’ın koluna saldırıyor. PAC, kurtulmaya çalışıyor ve hızla ayağa kalkıyor, Scurll’a bir Headscissors Takedown yapıyor. Scurll, hızla ayağa kalkıyor ama PAC onu köşeye sıkıştırarak birkaç sert Knife-Edge Chop indiriyor. PAC, Scurll’u köşeye çekip sert bir Snap German Suplex yapıyor ve hemen ardından bir Standing Shooting Star Press ile tuşa gidiyor.
1....
2....
Kick-out geliyor Scurll’dan. PAC, Marty Scurll’u kaldırıyor ve Front Facelock bağlıyor ama Scurll, PAC’ın sol kolunu yakalayarak bir Fujiwara Armbar bağlıyor ancak PAC, hemen ipleri yakalıyor direkt. Scurll, PAC’ın kolunu hedef alarak birkaç sert tekme indiriyor. Ardından PAC’ı köşeye çekip bir Hammerlock ile kolunu köşeye sıkıştırıyor. PAC, bu durumdan kurtulmak için Scurll’a bir dirsek darbesi atıyor ve hızla köşeden çıkıyor. Scurll, PAC’ın hızını kesmek için bir European Uppercut ile saldırıyor, ardından PAC’ın kolunu bükerek bir Kimura Lock deniyor. PAC, gücünü kullanarak Scurll’u kaldırıyor ve bir Deadlift Suplex ile yere seriyor.PAC, Scurll’un hızını kesmek için bir Rear Chinlock ile onu yere sabitliyor. Scurll, seyircinin desteğiyle yavaş yavaş ayağa kalkıyor ve PAC’ı bir Back Elbow ile serbest bırakıyor. Hemen ardından bir Rolling Elbow ile PAC’ı sersemletiyor. Scurll, PAC’ı köşeye çekiyor ve bir Tornado DDT yapıyor, ardından tuşa gidiyor.
1….
2….
Kick-out geliyor PAC’den. İkili hemen ayağa kalkıyor. Marty Scurll, PAC’ı Snapmare ile yere indiriyor ve ardından sırtına bir Penalty Kick yapıyor. Scurll, PAC’e Leg Boston Crab bağlıyor. PAC, acıyla kıvranırken ipleri yakalayarak kendini kurtarıyor. Scurll, hızla ayağa kalkıyor ve PAC’a bir Superkick yapıyor. PAC, bu hamleyle ringin dışına savruluyor. Scurll, hızla iplerden sekiyor ve PAC’a bir Suicide Dive!!! ancak PAC, son anda çekiliyor ve Scurll, kendini apronun üzerine çarpıyor. PAC, hızla apronun üzerine çıkıyor ve Scurll’a sert bir Apron Moonsault yapıyor.PAC, Scurll’u ringin içine geri atıyor ve köşeye çıkarak bir 450 Splash!! Hayır!! Scurll, son anda yuvarlanarak kaçınıyor ve PAC’ı bir Cattle Mutilation bağlıyor. PAC acı içinde kıvranırken bir anda kendine geliyor ve ayağa kalkıyor REVERSE POWERSLAM!! Scurll, hızla toparlanıyor ve PAC’e Finger Snap hareketini yapıyor. PAC acıyla kıvranıyor ve Scurll’dan Crossface Chickenwing bağlıyor. PAC, zorla kendini ringin köşesine çekiyor ve Scurll’u sırtına alıp bir Avalanche Falcon Arrow ile ringin ortasına indiriyor. PAC, hızla köşeye çıkıyor ve BLACK ARROW!!! HAYIR Marty Scurll kaçıyor. PAC’i kaldırıyor ve BIRD OF PREY!!!!!!! Pine gidiyor.
1…
2…
2.99..
3!!!!
MARTY SCURLL KEMERİNİ KORUYOR!!!! Marty Scurll, PAC’i bir kez daha yeniyor.

-------------------------------------------

TOTAL Female Championship.png


TOTAL Female Şampiyonu Charlotte Flair geliyor.
resim_2024-08-10_193442605.png



Iyo Sky kemeri geri almak için bu sefer yanlız geliyor.
iyo sky entrance.jpg

Charlotte Flair (c) vs Iyo Sky for the TOTAL Female Championship


Maç başlıyor, Iyo Sky üstüne koşuyor Charlotte Flair’ın üstüne koşuyor ama STO Backbreakerler vuruyor Iyo Sky’a Charlotte Flair. Hemen kaldırıyor ve Swinging Neckbreaker’ı vuruyor Iyo Sky tekrar yerde. Flair, onun ayaklanmasını bekliyor ve Exploder Suplex!!!! Flair, yerdeki Sky’a doğru hareketleniyor ancak Sky yerdeyken ayağıyla Flair’ın boynunu kitlemeye çalışıyor. Kitliyor da. Flair pes edecek mi? Hayır direkt yerden Sky’ı kaldırıyor ve POWERBOMB!!!! İkisi de yerde şuan. Flair ayağa kalkıyor köşeye çıkıyor ve yerdeki Iyo Sky’a MOONSAULT!!! Hayır Iyo Sky kaçtı. Flair ayaklanırken bir de Dropkick!!! Flair’ı kaldırıp hemen iplere atıyor ancak dönüşte Flair’den SPEAR!!!!!!!! Pine gidiyor Flair.
1…
2…
2.99…
Kick-Out geliyor Sky’dan. Flair hemen kalkıyor, Sky ayaklanırken NATURAL SELECTION!!!!! Tekrar pine gidiyor Flair.
1…
2…
2.99…
3!!!
Charlotte Flair, Iyo Sky’ı kısa sürede yeniyor!!! Çok dominant bir performanstı.

charlotte wins.jpg

Flair kemeriyle sevinip arka alana dönerken Iyo Sky ringde daha yeni yeni kendine geliyor. Yavaş yavaş ayaklanırken bir anda birisi ona Superkick’i vuruyor. BU KAIRI SANE!!!!!

kairi sane comeback.jpg

KAIRI SANE İNTİKAMI İÇİN BURADA. Sane yumruklarından sonra köşeye çıkıyor ve SEVEN SEAS!!!!! Acımıyor Sky’a. Sonra Sky’ın kafasını tutarak ona Japonca bir şeyler söylüyor ve kameralar bu görüntülerle kapanıyor.

--------------------------------------------

Şimdi de karşımızda TOTAL World Şampiyonluğunu geri almak için Nic Nemeth’le bugün maça çıkacak Seth Rollins var.

rollins.jpg

Seth Rollins: Ne Nic Nemeth ne de Bryan Danielson benim umurumda değil. Eğer Chris Brookes kemerini korumaya devam edebilirse WrestleFest main eventinde iki kemerinde olduğu bir maç benim umurumda. TCPW Tarihin en görkemli maçı benim umurumda ve ben bu olay için benden kemeri gasp ederek alan Nic Nemeth’i yenerek ilk adımı atacağım. TCPW tarihin en büyük maçlarından birine hazır olun.

Diyor ve kadrajdan çıkıyor.

--------------------------------------------

TOTAL Television Pro Wrestling Championship.png


TCPW'ın ilk gününden beri şampiyon olan TOTAL Television Pro Wrestling Şampiyonu Chris Brookes geliyor.
chris brookes entrance.jpg


Belki de Chris Brookes'u bu döneme kadar en zorlayan kişi ECIII geliyor.
ec3 entrance.jpg

Chris Brookes (c) vs ECIII for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship


Maç başlıyor, başlar başlamaz Chris Brookes koşuyor ve YAKUZA KICK!!!!! Chris Brookes bir kez daha mı maçı erken bitirecek.
1….
2…
Kick-Out!!! ECIII atıyor. Chris Brookes biraz şaşkın bir biçimde ECIII’ü kaldırıyor. Kavrıyor tam Praying Mantis Bomb’u vuracakken ECIII reversliyor. Brookes’u itiyor. ECIII hemen tekme atıyor ve ECD!!!!!! Chris Brookes’ın ilk günden beri devam eden saltanat bitiyor mu?
1…
2….
Kick-Out geliyor Brookes’tan!! ECIII ringin dışına çıkıyor ve spiker masasının üstündekileri temizliyor. ECIII Masanın üstüne çıkıyor ve seyircilere taunt atıyor. Sonrasında masadan inip ringe yönelirken Chris Brookes ayaklanmış koşuyor ve SUICIDE DIVE!!!!. Brookes kalkıyor bu sefer ve taunt atan Chris Brookes. Hemen ECIII’ü masaya çıkartıyor, orada kavrıyor ve PRAYING MANTIS BOMB!!!!!!! MASA KIRILIYOR!!!!!! Her ikisi de yerde. Hakem bu ara 3’e kadar saymış durumda. Hakem 7’ye kadar sayıyor ve Brookes ayaklanıyor. ECIII’ü ringin içine atıyor. Kendisi de çok yavaş hareketlerle ringe çıkmaya çalışıyor. Hakem o ara 9’a kadar sayıyor. Chris Brookes içeri giriyor. Brookes içeri girer girmez ECIII ayapa kalkıyor, Brookes’u hemen sırtına alıyor ve TK3!!!!!!!! Pine gidiyor ECIII.
1….
2…
2.99….
KICK-OUT!!!! Chris Brookes bunu da atıyor. İkisi de ringde yerdeler. Biraz süre geçtikten sonra her ikisi de bir köşede ayağa kalkıyor. Chris Brookes bir adam önce atıyor koşmaya başlıyor ve YAKUZA KICK!!!!! Brookes, kendini ECIII’ün üstüne bırakıyor.
1…
2…
2.99…
KICK-OUT!!!! ECIII BUNU DA ATIYOR!! Brookes, şaşkınlık içerisinde. Brookes, iplere doğru gidiyor. ECIII kalkarken OCTOPUS HOLD!!!!!!! ECIII pes edicek mi? ECIII çok zorlanıyor!!! ECIII biraz kendine geliyor ve zorla zıplayıp kendini arkaya bırakıyor. Pine gitmiş oluyor.
1…
2…
Brookes bırakıyor kilidi ve atıyor hemen. İkisi yorgunlukla da olsa kalkıyorlar. ECIII tekmeyi atıyor ve bir ECD DAHAAA!!!!!!! ECIII pine gidiyor.
1…
2…
2.99…
CHRIS BROOKES BUNU DA ATIYOR!!!! CHRIS BROOKES BU KEMERİ BIRAKMAYIP WRESTLEFEST’IN MAIN EVENTINE GİTMEYE KARARLI!!!! ECIII o kadar şaşkın ki şaşkınlıktan ayağa kalkamıyor. Kendini biraz biraz toparladığında Brookes’ı da kaldırıyor. Omzuna alıyor bir TK3 DAHA!!!1 Hayır Chris Brookes kendini arkaya bıraktı, ECIII’ün de arkasını çeviriyor. Brookes, ECIII’ün karnına bir tekme atıyor ve PRAYING MANTIS BOMB!!!!!!!!!!!! CHRIS BROOKES PINE GİDİYOR!!!
1…
2…
2.99…
3!!!!!
CHRIS BROOKES, KEMERİNİ KORUYOR. CHRIS BROOKES HALA TOTAL TELEVISION PRO WRESTLING ŞAMPİYONU!!!!

brookes win.jpg

Chris Brookes zorla ayağa kalkıyor ve kemeriyle seviniyor. ECIII’de ayağı kalkıyor yavaştan. Chris Brookes ona elini uzatıyor ve ECIII’le el sıkışıyorlar. İkisi sonrasında kısa bir sarılıyorlar ve ECIII arka alanın yolunu tutuyor. TCPW SummerShow bitiyor ve TCPW ShowDown Main Event ile devam edeceğiz.

TCPW - All Rights Deserved


 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: