BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
421
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Universal Chaos #1 Main Event
(Gecikme için kusura bakmayın)
(Maçı yazarken iflahım kurudu)

TCPW Universal Chaos MainEvent.png
TCPW Universal Chaos #1 Main Event şovu başlıyor.

30 Man Rumble Match for the TCPW WrestleFest Main Event Title Shot.png
30 Man Rumble Match for the TCPW WrestleFest #1 Main Evet Title Shot
Duyurulan Güreşçiler: Zyon, Buddy Matthews, Alberto El Patron, Johnny TOTAL, Tama Tonga, Tonga Loa


İşte gecenin en önemli maçı, gecenin Main Eventi başlıyor. Bu 30 adamlık maçı kazanacak kişi Dünyanın En Büyük Arenasında WrestleFest’te istediği bir kemer sahibiyle Main Event’te olacak. Dünyanın en büyük arenasında dünyanın en büyüğü olduğunu kanıtlama şansı alacak.


#1: PAC
resim_2024-07-01_202343475.png

Ringe gelen ilk güreşçi PAC. TCPW WarZone #6 TCPW Universal Chaos Week Special Pre-Show’da TOTAL Juniorweight Şampiyonluğunu Jimmy Uso’ya karşı korumuştu. Şimdi ise TCPW WrestleFest Main Event’i için burada ancak geri kalan 29 kişi elenmeden ringden düşmemesi lazım.


#2: Will Ospreay
resim_2024-07-01_202734414.png

İkinci kişi Will Ospreay. Sonunda bu ikili yarım kalan işlerini Uso’lar olmadan bu ringde görebilecekler. Ospreay’da yine PAC’le aynı şovda Jey Uso’yu yenmişti.
İkili birbirlerine sert bakışlarla Face-to-Face yapıyorlar. Bu ikilinin hikayesi TCPW Anniversary’den beri devam ediyor. Will Ospreay sonrasında PAC’e elini uzatıyor ve bu ikili birbirlerinin elini sıkarak maça başlıyorlar. İkisi de birbirini tartıyor ve Collar and Elbow Tie Up’la başlıyorlar ve biraz zaman geçtikten sonra PAC üstün çıkıyor headlock bağlıyor. Ospreay biraz debelenip PAC’i üzerinden itiyor ve sırtına hemen bir dirsek darbesiyle vuruyor. PAC dizlerinin üzerine çöküyor ve Ospreay iplerden sekip Reverse Enzuigiri’yi vuruyor!!!!! Bu ikili TCPW Anniversary’de yaptıkları efsanevi maçın başının aynısını bize tekrar gösteriyorlar. O ara sayaç başlıyor. Hem PAC, Hem Ospreay ayaklanırken süre bitiyor.

#3: Zyon
resim_2024-07-01_203305425.png

Zyon, şovdan önce bu maça katılacağı duyurulan isimlerden biriydi. Ringe yavaş adımlarla gelmeye başlıyor. Zyon gelirken ekranlar yine bir anda siyaha dönüyor ve biraz öyle kalıyor. Sonra düzeliyor ancak bu sefer de görüntüde bozulmalar başlıyor. Zyon tam ringe girdiğinde görüntü düzeliyor ancak Zyon girer girmez PAC geldiği gibi onu Clothesline ile gönderiyor.
Elenen: Zyon Eleyen: PAC
Zyon elenir elenmez ringin dışında yerde kafasını iki elinin arasına alıyor, bağırmaya başlıyor. Zyon delirmiş,kendinden geçmiş durumda. Kafasını yerlere vururken hakemler geliyor ve onu sakinleştirmeye çalışıyor ancak Zyon sakinleşmiyor. Hakemler kollarından tutarak onu arka alana götürüyor. Kameralar ringe döndüğünde PAC, Will Ospreay’e Zyon’u hemen nasıl attığını ve yaşadıklarıyla alakalı bir şeyler anlatıyor. İkisi de ufak bir gülüyor ve güreşmeye devam ediyorlar. Tekrar birbirlerini biraz tartıyorlar. Bu sefer Will Ospreay üstün çıkıyor ve PAC’e Headlock bağlıyor. PAC çok zaman geçmeden onu itiyor ve iplere yolluyor, Ospreay iplerden skeiyor ve Dropkick!! PAC yerde. Ospreay, PAC’i kaldırıyor, boynundan kavrayıp ringin dışına atmaya çalışıyor ancak PAC reversliyor. Eliyle hayır olmaz işareti yapıp Ospreay’a bir tekme atıyor ve DDT’yi vuruyor. O ara sayaç başlıyor, bu sefer PAC, Ospreay’ı kaldırıyor. Köşeye atacakken Ospreay, reversliyor o PAC’i köşeye atıyor. Üstüne koşuyor ve sert bir diz darbesini vuruyor.Sayaç sıfırlanıyor.

#4: YOH
resim_2024-07-01_203549503.png

TOTAL Team Şampiyonlarımızdan YOH koşarak ringe doğru geliyor. Universal Chaos haftasında WarZone’da SHO ile beraber kemerlerini Young Bucks’a karşı korumuşlardı. Aynı hafta ShowDown’da da saniyelik TOTAL Never Comfort şampiyonu olmuştu YOH. Ancak ringe girdiğinde geldiği hızla Will Ospreay’in Clothesline’ıyla hemen eleniyor.
Elenen: YOH Eleyen: Will Ospreay (1)
YOH şaşkınlıkla ringe bakıyor ve olanları anlamlandırmaya çalışıyor.YOH barikatlara yaslanarak şaşkınlıkla oturuyor ve oradan kalkamıyor. O ara ringde PAC kendine geliyor ve Will Ospreay bu sefer PAC’e bir şeyler söylüyor, yine ufak bir gülüyorlar. İkisi 3. Kez birbirlerine tedbirli yaklaşıyorlar. Bu sefer PAC, erken davranıyor bir tekme atıyor ve ardından Fisherman Suplex’i vuruyor. Ardından hemen köşeye çıkıyor. Rumble maçında çok mantıklı olmayabilir ancak PAC çok hızlı hareket ediyor. BLACK ARROW!!! Hayır, Will Ospreay kaçıyor. Anında ayaklanıyor yerde acı içinde yatan PAC’i kaldırıyor dışarı atıyor!! Hayır PAC, iplere son anda tutunuyor. O ara sayaç başlıyor. Ospreay, PAC’i elediğini sanıyor ve seyircilere doğru şovunu yaparken. PAC kendini hemen iplerin altına çekiyor. O ara sayaç başlıyor. Ospreay arkasını dönüyor ve PAC’in ringde olduğunu görüyor. PAC’in ayağa kalkmasını bekliyor. PAC ayağa kalkıyor, ikili yeni gelecek kişiyi bekliyor.

#5: Jay Lethal
jay lethal entrance.jpeg

Jay Lethal hızlıca ringe giriyor. Universal Chaos haftası ShowDown’ında Kazuchika Okada’ya yenilmişti. Bu sefer ikili double clothesline için koşuyor ancak Lethal altlarından geçip iplere koşuyor taklasını atıyor. İkisine de iki eliyle LETHAL INJECTION!!!!!! Lethal hemen kalkıp 3 tarafında ki seyircileri de ayrı ayrı ateşliyor. Sonrasında Ospreay’i kaldırıp iplerin dışına atıyor, Ospreay apronda ayakta duruyor. Lethal sonrasında PAC’i de kaldırıp oraya atıyor. Sonrasında iplerden koşuyor ve 3. İplere tutunarak 2, ve 3. İplerin arasından DOUBLE DROPKICK!!! Hayır hem PAC hem de Ospreay kaçıyor. Lethal, eğer ipe tutunmasaydı düşebilirdi. İkili hemen Lethal’ı da Aprona alıyor. İkisi de biraz geriliyor ve SUPERKICK!!!!!!! Lethal düşecek hayır elleriyle son anda iplere tutunuyor!!! PAC ve Ospreay’da yorgunluktan kendilerini yere atıyorlar ve ringde yuvarlanıyorlar. İçerde yatıyorlar. Sayaç başlıyor. Lethal’da kendisini aynı şekilde ringin içine bırakıyor. Üçü de yavaş yavaş ayaklanırken sayaç sıfırlanıyor.

#6: Doc Gallows
resim_2024-07-01_204022781.png

Doc Gallows, kendi cüssesine göre hızlı bir şekilde ringe giriyor. Doc Gallows, Universal Chaos haftası ShowDown’ında The Original Club ile British Strong Style’a karşı TOTAL Three Man Team Şampiyonluğu için maça çıktı ancak kaybettiler. İlk PAC ve Will Ospreay ona doğru koşuyor ve DOUBLE CLOTHESLINE!!! Geliyor Doc Gallows’dan. Sonrasında Jay Lethal, Doc Gallows’un üzerine geliyor ve Gallows’dan bir de BIG BOOT!!!! Doc Gallows hemen Lethal’i kaldırıp köşeye atıyor, üstüne koşuyor ve Crossbody vuruyor bir de. Sonrasında Lethal’i köşede yumruklamaya başlıyor. Lethal, bir kaç yumruktan sonra Gallows’u reversliyor ve onu diğer köşeye atıyor. Kendisinde de bir Flying Clothesline geliyor!!! O da yumruklamaya başlıyor. Gallows’u. Sonrasında PAC ayaklanıp Lethal’ın arkasından saldırıyor. Onu da diğer köşeye atıyor. Gallows ve Lethal çapraz köşelerde. PAC bir Gallows’a koşup Dropkick, bir de Lethal’a koşup dropkick vuruyor. Bunu 2 kere tekrarladıktan sonra tam Gallows’a koşarken ayağa kalkmış Will Ospreay’dan beklenmedik anda SUPERKICK!!! PAC, yerde. Sayaç başlıyor. Ardından Gallows, Ospreay’in arkasından koşuyor, Ospreay arkasını dönüyor ve bir Crossbody!! Gallows ayaklanıyor ve ringde bir tek o ayaklanırken sayaç sıfırlanıyor.

#7: Trent Seven
trent seven entrance 2.jpeg

TOTAL Three Man Team şampiyonlarından biri Trent Seven geliyor. Universal Chaos haftası ShowDown’ın da British Strong Style ile beraber kemerlerini şu an ringde ayaktaki tek adam Doc Gallows’un bulunduğu The Original Club’a karşı korumuşlardı. Trent Seven ringe giriyor ve Gallows’la face-to-face yapıyorlar. Doc Gallows bir tane yumruk atıyor. Trent Seven ardından 4 tane chopla cevap veriyor. Gallows’un arkasını döndürüyor ve Dragon Suplex!!!! Gallows hareketten hemen sonra kalkmaya çalışıyor ama Trent Seven hızlı davranıyor. Doc Gallows dizlerinin üstündüyken Trent Seven kavrıyor ve DDT!!! Trent Seven, bir kere daha Doc Gallows’a üstünlük kuruyor. Sayaç başlıyor. O ara Lethal, PAC ve Ospreay ayaklanıp Trent Seven’a saldırıp yumurklar atmaya başlıyorlar. Seven, PAC ve Ospreay’i iterek kurtuluyor ancak Lethal’ın son tekmesinden sonra yere bırakıyor kendini ve köşeye doğru kaçıyor. Lethal köşede onu tekmelemeye devam ederken sayaç sıfırlanıyor.

#8: SHO
resim_2024-07-01_204559040.png

SHO geliyor. Yanında Rocky Romero var. TOTAL Team Şampiyonlarımızdan SHO, YOH ile beraber Universal Chaos haftasında Young Bucks’a karşı kemerlerini kormuşlardı. SHO, ringe girmeden hala ringin kenarında olan YOH’u ayağa kaldırıyor ve morallendiriyor. Burada beklemesini ve kendisini desteklemesini istiyor. SHO ringe giriyor ancak yeni yeni ayaklanan Doc Gallows onu direkt omzuna alıyor ve ringin dışına atıyor!!!! Ancak SHO elenmiyor çünkü YOH ve Rocky Romero onu ringin dışında tutuyor ve SHO resmi olarak elenmiyor. YOH ve Rocky Romero onu ringe çıkartıyorlar. Doc Gallows arkasını döndüğünde SHO’nun elenmediğini görüyor. İplerden sekip koşuyor ve BIG BOOT!!!! Hayır SHO eğildi ve ipleri aşağı çekti, Doc Gallows doğrudan aşağıya düşüyor.
Elenen: Doc Gallows Eleyen: SHO
Doc Gallows’un sinirden gözü dönüyor ve YOH ile Rocky Romero’ya saldırıyor. Hakemler onları ayırmaya çalışırken SHO içeri giriyor. O ikilinin durumlarına bakıyor, hakemler Doc Gallows’u ayırdığında SHO arkasını dönüyor ve ringe odaklanırken hala iplerin kenarında. Arkasını döner dönmez DOUBLE SUPERKICK!!! yiyor. Doğrudan iplerin üstünden ringin dışına yuvarlanıyor. Superkickler’i vuranlar PAC ve Will Ospreay. Sayaç başlıyor.
Elenen: SHO Eleyen: PAC (2), Will Ospreay (2)
İkili tek başlarına hızlı bir elemeden sonra beraberde hızlı bir eleme yapıyorlar. Sonrasında herkes yerdeyken birbirlerine aynı anda bir sürü sert yumruklar atıyorlar. PAC üstün çıkıyor ve bir headbutt’u vuruyor. Ospreay düşmüyor ancak sersem bir şekilde kendini iplere bırakıyor. O ara sayaç sıfırlanıyor.

#9: Tama Tonga
tama tonga entrance.jpg

Tama Tonga, Universal Chaos haftası WarZone’ında Solo Sikoa’ya kardeşi Tonga Loa ile ihanet edip Finn Balor’un tarafına geçmişlerdi. Kendisi Rumble maçına duyurulan kişilerden biriydi. Tonga girer girmez, PAC onu alıp köşeye atıp bir de Flying Forearm vuruyor ve sersem şekilde ki Ospreay’a geri dönüyor. PAC, onu dışarıya, doğru çıkartıyor en üst ipten. Kendisi de ringe girip köşeye çıkıyor. Ospreay apronda sersem şekilde dururken PAC köşeden üstüne doğru zıplıyor.Ospreay onu havada tutuyor. Aprona indiriyor. İkisi de biraz geriliyor ve bu maçta çok gördüğümüz DOUBLE SUPERKICK!!!!!! HER İKİSİ DE ELENİYOR.
Elenenler: PAC, Will Ospreay Eleyenler: Will Ospray (3), PAC (3)
BU İKİLİ MAÇI BURAYA KADAR GETİRDİ VE ŞİMDİ İKİSİ DE DIŞARDA HAREKETSİZ YATIYORLAR. Bu ara sayaç başlıyor, hala ringde ki herkes yerde. Kameralar PAC ve Ospreay’ı çekerken sayaç sıfırlanıyor ve

#10: Marty Scurll
marty scurll entrance.jpg
MARTY SCURLL, TCPW’DA!!!!! MARTY SCURLL RUMBLE’A GİRİYOR. SEYİRCİLER COŞMUŞ DURUMDA. Scurll ringe girdiğinde herkes yerde ve hiçbir şey yapmadan seyircilere taunt atmaya başlıyor. Trent Seven ayaklanıyor ona doğru koşuyor ancak Scurll onu boynundan kavrayıp hemen dışarı atıyor ve maça çok güçlü bir şekilde giriş yapıyor.
Elenen: Trent Seven Eleyen: Marty Scurll (1)
Tama Tonga kendine geliyor, Marty Scurll’a doğru koşup bir tane yumruk deniyor ama Marty arkasına geçip German Suplex!! Jay Lethal da bu hareketten sonra ona doğru koşuyor ama sert bir Lariat’la da onu da indiriyor Scurll. Şu an ringde sadece 3 kişiler ve Marty her ikisine de çok ağır bir üstünlük kurmuş durumda.Bu ara sayaç başlıyor. Marty yerdeki iki rakibine de tekmeler sallamayı bırakıyor ve yeni gelecek ismi bekliyor. Sayaç sıfırlanıyor.

#11: Johnny TOTAL
johnny elite entrance.jpg

Duyurulan isimlerden bir diğeri Johnny TOTAL ringe geliyor. Girer girmez Marty’e yumruklar sallıyor onu iplere atıyor ve dönüşte Leg Lariat’ı vuruyor. Ardından kaldırıyor Marty’i ancak Marty reversliyor ve TOTAL’i kaldırıyor ve Pumphandle Neckbreaker! Bu hareketten sonra TOTAL’i tekrar kaldırıyor ancak bir anda Tama Tonga ve Jay Lethal ikiliye saldırıyor. Tama Tonga, Marty Scurll’a saldırırken Jay Lethal, Johnny TOTAL’i alıyor. Bu iki grup köşelere doğru gidiyorlar. Johnny TOTAL biraz yumruk yedikten sonra Jay Lethal’ı Leg Sweep ile indiriyor. Hemen köşeye çıkıyor ve STARSHIP PAIN!!!!!! Kalkıp Lethal’i atacakken diğer köşede üstün çıkan Tama Tonga ona koşup JUMPING FLATLINER!!!!! Tama Tonga’da aynısını Johnny’e yapacakken o ara Marty Scurll geliyor. Tama Tonga’ya bir tekme atıyor ve SCURLL DRIVER!!!!! Marty, Tama Tonga’yı atacakken Jay Lethal kalkıp koşuyor, taklasını atıyor ve LETHAL INJECTION!!!!!! Ringdeki 4 isimde yerde ve sayaç başlıyor. Sayaç sıfırlanana kadar kimse ayağa kalkamıyor.

#12: Matt Riddle
resim_2024-07-01_205919152.png
TOTAL Never Comfort Şampiyonu Matt Riddle geliyor, koşarak ringe doğru geliyor. Kemerini hakemlere veriyor. Şampiyon Universal Chaos haftasında ShowDown’da ECIII’yi yenerek kemeri aldı. Aynı zamanda maçtan sonra kemeri birden fazla el değiştirdikten sonra yine tekrar kazandı. Şimdi Universal Chaos maçında belki de pinlenmeyeceği tek yerde. İçeri girer girmez 4’lü yavaş yavaş ayaklanmaya başlıyor. İlk Lethal’a sağlam bir diz vuruyor. Sonrasında Scurll’a. Bir de Johnny TOTAL’a. En son kalkan Tama Tonga’ya da CUTTER!! Matt Riddle gelir gelmez dağıtıyor ringi. Yerdekilerin 4’üde ringin 4 köşesinde ayağa kalkmaya çalışıyor. Riddle bunu görüyor seyircilere gülerek bakıyor ve sırasıyla Lethal,Scurll,TOTAL ve Tonga’ya koşarak diz darbelerini vuruyor. Bu devam ederken sayaç başlıyor. O ara TOTAL kendine gelip Riddle’a doğru koşuyor ama bir CUTTER!!!da ona. O ara sayaç bitiyor.

#13: Mojo Rawley
mojo entrance.jpg
TCPW’ın Free Agent’i ilk şovdan William Regal onu kovduğundan beri TCPW’da kontrat arıyor. Universal Chaos haftasında ShowDown’da Joe Hendry’e yenildi. Şimdi Rumble’da. Sakince ringe geliyor. Matt Riddle’a bakıyor. Matt’e bir tekme atıyor sırtına alıyor ve SIT-OUT ALABAMA SLAM!!!!! Dışarda duran hakemlerden birini çağırıyor. Şaşkın hakem içeri giriyor Mojo Rawley pine gidiyor.
1…
2…
3!!!
Mojo Rawley, yeni TOTAL Never Comfort Şampiyonu oluyor. Hakemden hemen kemeri alıyor. İplerin üstünden ringin dışına çıkıyor.
resim_2024-07-01_210500682.png
Elenen: Mojo Rawley Eleyen: Mojo Rawley (1)
Matt Riddle şaşkınlıkla ayağa kalkıyor ancak Marty Scurll hemen ona sırtından vurup onu yere indiriyor. O ara Tama Tonga kalkıyor. Aynı şekilde Marty’e saldırıyor. Marty’i kaldırıyor iplere atıyor. Marty iplerden sekmeyip iplere tutunuyor. Sayaç başlıyor. Tama ona doğru koşuyor Marty eğiliyor sırtıyla atıyor Tama’yı aprona. Bir de sağlam bir dirsek darbesi vuruyor ve Tama Tonga düşüyor.
Elenen: Tama Tonga Eleyen: Marty Scurll (2)
Sayaç sıfırlanıyor.

#14: Alberto El Patron
alberto el patron entrance.jpg
Rumble’a duyurulan bir diğer adamda geliyor. Alberto El Patron içeri giriyor. Marty’i direkt Bodyslam ile indiriyor. Sonrasında Matt Riddle karşısına geliyor. Matt Riddle’a bir tane tekme deniyor ancak Riddle ayağını tutuyor Alberto’yı döndürüyor ve Alberto tekrar önünü döndüğünde harika bir diz darbesi. Alberto kendini iplere doğru bırakıyor ve dönüşte çok sağlam bir Clothesline. Matt Riddle kalkarken bir de Enzuigiri’yi vuruyor. Riddle yavaş yavaş kalkarken bir Superkick geliyor! Riddle kendini iplere doğru bırakıyor ve orada kalıyor. El Patron koşuyor ve bir Clothesline ile atıyor Matt Riddle’ı.
Elenen: Matt Riddle Eleyen: Alberto El Patron (1)
Alberto El Patron, ring dışındaki Matt Riddle’a laflar etmeye başlıyor. Matt Riddle ona çok sert bakarken Alberto’nun arkasında Johnny TOTAL geliyor ve onu bir anda dışarı atıyor.Sayaç başlıyor.
Elenen: Alberto El Patron Eleyen: Johnny TOTAL (1)
Alberto El Patron düşer düşmez Matt Riddle ile birbirlerine yumruk yumruğa giriyorlar. Her ikisinin de duracağı yok gibi hakemler onları ayırmaya çalışıyor. Arka alandan daha çok görevli geliyor ve bir şekilde bu ikiliyi ayırıyorlar. Görevliler önce Matt Riddle’ı arka alana götürüyorlar. Sayaç sıfırlanıyor.

#15: Kazuchika Okada
okada entrance.jpg
Kazuchika Okada geliyor. Universal Chaos haftası ShowDown’da Jay Lethal’i yenmişti ve Jay Lethal hala içeride. Ringe girer girmez Marty üstüne koşuyor Clothesline vuracak ancak Okada eğilip Johnny TOTAL’a doğru gidiyor ve Facebreaker! O ara arkasını dönüyor ve Marty’e de çok sert bir diz darbesi. Şimdi Lethal kalkıyor ve onu Dropkickle indiriyor. Kazuchika Okada köşede Lethal diğer köşeden koşuyor ve Uppercut!!!! Biraz geri çekiliyor Okada ona doğru geliyor ve Snap Suplex!!! Okada hemen kalkıyor ancak Lethal’dan bir tekme ve bir de Vertical Suplex!!! Jay Lethal ShowDown’ın resmen intikamını alıyor.Bu arada sayaç başlıyor. Jay Lethal köşede duran TOTAL’e doğru ilgisini çeviriyor. Köşede yeni yeni ayaklanan TOTAL’e bir Dropkick vuruyor. TOTAL yerde oturan vaziyette, Lethal koşuyor bir de diz vuruyor. O ara sayaç sıfırlanıyor.

#16: Karl Anderson
karl anderson entrance.jpg
The Original Club’la British Strong Style’a karşı TOTAL Three Man Team Kemer Maçını kaybettiler. Karl Anderson ringe giriyor. Lethal ona doğru geliyor direkt ama GUN STUN!!!! Lethal hemen kalkıyor ancak hemen taklasını atıp ipten sekiyor ve ondan da LETHAL INJECTION!!!!! Her ikisi de yerde. Şu an ringde herkes yatıyor. Okada yavaş yavaş kalkıyor, Scurll da yavaş yavaş kalkıyor. Scurll, direkt koşuyor Okada’ya doğru. Okada onu tutup direkt ringden atmaya çalışıyor ancak Scurll apronda kalıyor. Okada bir kez daha koşuyor onun üstüne ancak Scurll iplerden destek alarak tekme atıyor Okada’ya. Hemen ringin içine giriyor Scurll bu hareketten sonra. Ringin diğer köşesinde de Karl Anderson art arda yumruklardan sonra köşenin üstünden Johnny TOTAL’i atmaya çalışıyor ancak başaramıyor. Sayaç başlıyor. Ring yavaş yavaş kalabalıklaşıyor ve eliminasyonlar bu bölümde biraz azalıyor. Şu an ringin içinde Jay Lethal, Marty Scurll, Johnny TOTAL, Kazuchika Okada ve Karl Anderson bulunuyor. Bu arada sayaç sıfırlanıyor.

#17: Kid Lykos
kid lykos entrance.jpg
Kid Lykos geliyor. Universal Chaos haftası ShowDown’ın da British Strong Style Kid Lykos II’yi seçti ve Kid Lykos onu yendi. Kid Lykos ringde biraz yerdekilere bakarken Johnny TOTAL kalkıyor. Ona bir tekme atıyor ve BRAINBUSTER!!!!! Kid Lykos tam diğerlerine odaklanacakken dev ekran açılıyor. Matt Riddle arka alanda sinirli bir şekilde yürüyor. O ara Mojo Rawley’i görüyor. Mojo Rawley omzundaki kemerle alakalı Liv Morgan’ın yanında ona bir şeyler söylüyor.
Mojo Rawley: İstersen bu saatten sonra beraber yolumuza devam edelim ve sana da kemerler kazanalım.
Liv Morgan, Matt Riddle’ı ve yanındaki hakemi görüyor. Mojo’ya tekme atıyor. New Jersey’s Buster!!!!! Pine gidiyor Liv Morgan. Pine gidiyor.
1…
2….
3!!!!
Liv Morgan yeni TOTAL Never Comfort şampiyonu oluyor.
liv wins title.jpg
Liv Morgan: Gerizekalı!
Matt Riddle, yerdeki Mojo Rawley’e yumruklar atmaya başlıyor.
Liv Morgan: Matt dur!!
Matt Riddle duruyor, Liv’e dönüyor.
Liv Morgan: Kemerini benim üzerime yatıp tekrar geri almak ister misin?
Liv Morgan tüm cazibesini kullanarak yere uzanıyor.
Liv Morgan: Hadi Matt!!!
Matt Riddle dikkatli bir şekilde Liv’i pin ediyor.
1…
2…
3!!!
matt riddle win title backstage.PNG
Matt aynı şekilde dikkatli kalkıyor. Liv’de kalkıyor. Riddle’ın kucağına atlıyor.
Liv Morgan: Hadi kaçalım!! Koş.
Matt Riddle koşuyor ve dev ekran kapanıyor. O ara ringe dönüyoruz sayaç başlıyor. Ayakta ki Kid Lykos olan olaylara gülüyor. Sayaç sıfırlanıyor.

#18: Pete Dunne
resim_2024-07-01_212159170.png

Pete Dunne ringe geliyor. British Strong Style ile The Original Club’ı Universal Chaos haftası ShowDown’ın da yendiler ve TOTAL Three Man Team Şampiyonluklarını korudular. Dunne ringe girir girmez sıkıntılı olduğu Kid Lykos ile yüzleşiyor. Kid Lykos ile face-to-face yapıyorlar. Pete Dunne, Lykos’a bir tokat atıyor. Lykos hemen bir Leg Sweep’le Pete Dunne’ı indiriyor ve STANDING SHOOTING STAR PRESS!!! Lykos, hemen kaldırıyor Dunne’ı dışarı atacak ancak Dunne reversliyor onu. Kid Lykos’u aprona çıkartıyor. Dunne, art arda yumruklar atıyor. Lykos son yumruktan sonra son anda tutunuyor. Dunne, Lykos düştü sanıyor ancak sonra arkasına dönüyor. Lykos’u fark ediyor. Tekrar koşuyor, bu sefer Lykos ipleri indiriyor Dunne’da apronda şuan. Lykos, Dunne’ın üstüne zıplıyor ve DDT!!!!!! Sayaç başlıyor. Lykos kendini direkt içeri çekiyor. Pete Dunne önce aprona düşüyor, sonra yere düşecekken SON ANDA İPLERE TUTUNUYOR!!! Elleri iplerde. Dunne içeri çekiyor kendini zorla. Sayaç bitiyor.

#19: Buddy Matthews
resim_2024-07-01_212331513.png

Buddy Matthews geliyor. Buddy Matthews bu maça duyurulan 4.kişiydi. Matthews ringe girerken Lykos, Dunne’ı kaldırıyor. İpin yanında kaldırıp yumruklamaya başlıyor. Dunne bir reaksiyon gösterip o da yumruklar atmaya başlıyor. Matthews onların olduğu, girişe yakın taraftan girmiyor. Ringin etrafında yürüyor ve ters taraftan içeri girip bir anda koşuyor ve her ikisine de Dropkick vuruyor. Her ikisi de yerde. Matthews sonrasında Lethal’i kaldırıyor. Direkt Powerbomb pozisyonuna alıyor ve Powerbomb’u vuruyor!! Okada kalkıyor ona da bir tekme atıyor ve ona da Powerbomb!!! Biraz bekliyo, Marty Scurll kalkıyor ona da Powerbomb!!!! O ara sayaç başlıyor. Buddy Matthews girişe odaklanıp beklemeye başlıyor. Sayaç bitiyor.

#20: Tonga Loa
tonga loa entrance.jpg

Tonga Loa geliyor. Universal Chaos haftası WarZone’ında Solo Sikoa’ya kardeşi Tama Tonga’yla beraber ihanet edip Finn Balor’un yanına geçmişti. İçeri giriyor direkt Dropkick’i vuruyor Buddy Matthews’i. Yerdeki Matthews’i direkt yerden omzuna alıyor. Harika bir güç ve Running Powerslam!!! O ara kalkan Karl Anderson’a bakıyor. İkili biraz birbirlerine bakıyorlar. İkisi de gülüyor o ara Jay Lethal kalkıyor ve ikisi de kafasını kaldırmadan aynı anda Superkick’i vuruyor. Anderson bu hareketten hemen sonra Tonga Loa’yı atmaya çalışıyor ama Loa bir anda Leg Sweep’i vuruyor. Anderson yerde. Tonga Loa hemen köşeye çıkıyor. Rumble’da çok da mantıklı bir hareket değil. Yerdeki Anderson’a bir anda Leg Drop!!!! Ring iyice kalabalıklaştı. Sayaç başlıyor. Sayaç biterken Tonga Loa yeni yeni ayaklanıyor.

#21: Solo Sikoa
solo siko entrance.jpg

Solo Sikoa yanında Paul Heyman geliyor. Universal Chaos haftası WarZone’da Tama Tonga ve Tonga Loa ona ihanet etmişti. Bu ihanet sonucu Finn Balor’a kaybetmişti. Koşa koşa ringe giriyor Solo Sikoa ve Tonga Loa’yla yumruklaşmaya başlıyorlar.İnanılmaz bir sertlik var. Her ikisi de birbirlerine hiç acımıyorlar. Solo Sikoa biraz geri geliyor ve SAMOAN SPIKE!!!! Tonga Loa yerdeyken Solo Sikoa durmuyor. Yerde de yumruklamaya başlıyor. Kaldırıyor, Tonga Loa’ya bir de SAMOAN DROP!!!!!!!
Tonga Loa’yı bırakmayacak gibi ama o ara Marty Scurll geliyor ve bir Dropkick vuruyor. Sikoa düşmüyor bir de Superkick vuruyor. Sikoa bu sefer düşüyor. O ara sayaç başlıyor. Marty Scurll hala ringde ve ondan daha uzun süredir ringe olan bir kişi daha var Jay Lethal!! Jay Lethal kalkıyor yorgunlukla. Her ikisi de birbirine bakıp gülüştükten sonra. Sayaç bitiyor.

#22: Big Kon
big kon entrance.jpeg

BIG KON TCPW’DA!!!!! Bu geceye bir tane daha yeni isim geliyor. Big Kon girerken ekranında bazı bozulmalar oluyor. Big Kon girer girmez, Marty’den ona bir tekme geliyor ve Fisherman Suplex!! Jay Lethal yerde ki Kon’u kaldırıyor ve çok sağlam iki tane chop vuruyor. Sonra taklasını atıyor iplerden sekiyor ve LETHAL INJECTION!!! Bu gece Jay Lethal, gerçekten coştu. Marty’de Big Kon’u kaldırıyor ve SCURLL DRIVER!!!!!!! Marty kalkar kalkmaz Lethal’dan Spinning Enzuigiri!!! Her ikisi de yerde ve yorgunluktan artık kalkmıyorlar. O ara Matthews, Lykos ve Dunne kalkıyor.Sayaç tekrar başlıyor. Dunne ile Lykos, Matthews’i görmeden birbirlerine saldırmaya devam ediyorlar. Matthews koşuyor ve Double Clothesline ile her ikisini de eliyor.
Elenenler: Kid Lykos, Pete Dunne Eleyen: Buddy Matthews (1 ve 2)
Sayaç bitiyor.

#23: Jey Uso
jey uso entrance.jpg

Universal Chaos haftasında WarZone’da Will Ospreay’a yenildi. Sonrasında kardeşi Solo Sikoa’yı ikizi Jimmy Uso ile Finn Balor, Tama Tonga ve Tonga Loa’nın elinden kurtardılar. Pete Dunne ve Kid Lykos ringin dışında ayağa kalkmaya çalışırken onlara bakıp ringe giriyor. Girer girmez, Sikoa’yı ayağa kaldırmaya çalışıyor. O ara ringin dışında Lykos ile Dunne yine birbirlerine giriyorlar. Önce Travis Banks ve Kid Lykos II geliyor ardından Trent Seven ve Tyler Bate giriyor ve iki grup birbirine giriyor. O ara ringde ayakta Buddy Matthews var. Gözüne Big Kon’u kestiriyor, omzuna alıyor ve dışarda birbirine giren ekibin üstüne atıyor.
Elenen: Big Kon Eleyen: Buddy Matthews (3)
O ara ringde Jey sonunda Sikoa’yı kaldırıyor. Her ikisi Tonga’yı kaldırıyor ve dışarı atıyor.
Elenen: Tonga Loa Eleyen: Solo Sikoa (1), Jey Uso (1)
Bir kez daha sayaç başlıyor. Buddy Matthews o ara Jey Uso’ya Enzuigiri’yi vuruyor. Solo Sikoa şaşkınlıkla bakarken ona da bir Headbutt vuruyor. Matthews tekrar yeni birini beklemeye başlıyor. Sayaç bitiyor.

#24: Tetsuya Naito
tetsuya entrance.jpg

Tetsuya Naito koşarak ringe geliyor. Kendisi gecenin ilk maçında Chris Brookes’a TOTAL Television Pro Wrestling Şampiyonluğu için çıktığı maçta kaybetmişti. Naito içeri giriyor. Buddy ona hemen bir yumruk atmaya çalışıyor, Naito eğilip Matthews’ın arkasında geçiyor ve DESTINO!!!!!!! Naito ayağa kalkar kalkmaz Johnny TOTAL ona doğru koşuyor. Naito, gelir gelmez TOTAL’ı dışarı atıyor.
Elenen: Johnny TOTAL Eleyen: Tetsuya Naito (1)
Naito köşede ki Anderson’a tekmeler atmaya giderken sayaç başlıyor. O ara ringin dışında birbirine girenlerden Kid Lykos, Kid Lykos II ve Travis Banks arka alana dönerken British Strong Style yeni yeni ayaklanıyor. Big Kon ise çoktan arka alana dönmüş durumda.Sayaç sıfırlanıyor.

#25: Tyler Bate
resim_2024-07-01_213435746.png

Tyler Bate’in müziği çalıyor tam arka alana dönen Bate bunu fark ediyor ve arkadaşları onu gazlıyor. Bate içeri giriyor. Universal Chaos haftası ShowDown’ında British Strong Style ile The Original Club’a karşı TOTAL Three Man Şampiyonluklarını korudular. Tyler Bate içeri giriyor. Tetsuya Naito’yla karşılaşıyorlar ancak Bate, Naito’ya dur diyor. Yerde ki Anderson’u alıp dışarı atıyor.
Elenen: Karl Anderson Eleyen: Tyler Bate (1)
Tyler Bate seyircilere dönüyor ve coşarken arkasında Naito geliyor ve bir DESTINOOOO daha. Naito ona sert bir bakış atıyor ve köşede oturan Lethal’a dönüp tekmeler atmaya başlıyor.Sayaç başlıyor. Naito yerdekileri tekmelerken sayaç bitiyor.

#26: Kenny Omega
resim_2024-07-01_213547928.png

Kenny Omega geliyor. Kendisi Universal Chaos haftası WarZone’da Braun Strowman’i Last Man Standing maçında yenmişti. Ringe girer girmez Naito arkasını dönüyor ama V-TRIGGER!! Scurll kalkıyor ona da V-Trigger!! Lethal kalkıyor ona da V-Trigger. Tyler Bate, kalkıyor ona da V-Trigger!! Okada kalkıyor ona da V-Trigger vuracakken Okada bir anda reversleyip RAINMAKER!!!!! Her ikisi de yerde. Ring hala kalabalık ve kimse ayakta değil. Biraz zaman geçtikten sonra sayaç başlıyor ve herkes yavaş yavaş ayaklanmaya başlıyor. Sayaç bitiyor.

#27: Gunther
gunter entrance.jpg

GUNTHER TCPW’DA!! BUGÜN BİR TANE DAHA SÜRPRİZ GİRİŞ OLDU. RING GENERAL GUNTHER TCPW’DA. SEYİRCİLER COŞMUŞ DURUMDA. Gunther biraz durup seyircilere göz gezidirip ringe giriyor. GUNTHER’i ringe ilk karşılayan Kazuchika Okada oluyor ona sert bir yumruk atıyor. Ardından Jay Lethal geliyor ve ona da bir Headbutt! Tetsuya Naito ile Kenny Omega beraber koşuyorlar ancak çok sert bir Double Clothesline ile indiriyor. Jey ile Solo’da kalkıyor onları da Double Clothesline ile indiriyor. Buddy Matthews’de kalkıyor onun hemen arkasına geçiyor ve German Suplex!!!! Marty kalkıyor ona da bir German Suplex!!! Gunther, TCPW ringine girdiği andan itibaren çok dominant bir performans gösteriyor. Sayaç tekrar başlıyor. Gunther o ara Jey’i kaldırıp ona da bir Vertical Suplex vuruyor. Sayaç sıfırlanıyor.

#28: AJ Styles
aj entrance.jpg

AJ Styles, The Original Club’la beraber Universal Chaos haftası ShowDown’ında British Strong Style’a karşı TOTAL Three Man Team şampiyonluğunu kazanamadılar. Şimdi ringde tek başına olacak. Ringe girmeden iplerin üzerinden zıplıyor Gunther’e Phenomenal Forearm vuracakken Gunther onu havada tutuyor ve Belly-to-Belly Suplex’i de ona vuruyor. AJ girer girmez yerde kalıyor. O ara Tyler Bate tekrar ayağa kalkıyor ve LAST SYMPHONY!!! Gunther hala çok dominant. Her kalkmaya çalışanı headbutt ve sağlam yumruklarla geri indirmeye devam ederken tekrar sayaç başlıyor. Artık son iki kişi. Sayaç sıfırlanıyor.

#29: Finn Balor
finn balor entrance.jpg

Finn Balor, Universal Chaos haftası WarZone’ında Bloodline Rules maçında Tama Tonga ve Tonga Loa’nın ihanetiyle Solo Sikoa’yı yenmişti. Şimdi hem Tama Tonga hem de Tonga Loa ringde değil ancak Jey Uso ve Solo Sikoa ringde. Finn Balor hızlıca ringe geliyor. Hemen köşeye çıkıyor daha ringe girmeden Gunther arkasını döner dönmez bir Dropkick! Gunther köşeye çarpıp yere bırakıyor kendini. Balor hemen diğer köşeye çıkıyor. Yerdeki Gunther’e COUP DE GRACE!!!!! Balor, yerdeki Jey Uso ve Solo Sikoa’yı görüyor. Her ikisini de kaldırıyor. Anca Jey Uso bir yumruk atıyor. Sikoa da bir yumruk atıyor ardından. Balor, sersemleşirken Uso Superkick deniyor ancak olmuyor. Balor eğiliyor Sikoa’ya bir tekme atıyor hemen. Uso’ya da bir tekme atıyor. Her ikisine de beraber DDT’yi vuruyor. Uso’yu hemen kaldırıyor bacaklarının arasına alıyor kaldırıyor ve bir de Powerbomb’u vuruyor. O ara Sikoa kalkarken iplerden sekiyor ve Swing Blade!! Finn Balor, Sikoa kalkar kalkmaz Dropkick’i vuruyor. Sikoa köşeye çarpıp yere düşüyor. Balor hemen köşeye çıkıyor. Tam Sikoa’nın üstüne doğru zıplarken Jey Uso’dan HAVADA BİR SPEAR GELİYOR BALOR’A!!!! O ara sayaç başlıyor ve 30. Kişi gelecek. Maçın son kişisi 10 saniye sonra gelecek. O ara Uso, Sikoa’yı kendine getirmeye çalışıyor.

#30: Seth Rollins
resim_2024-07-01_214122327.png

SETH ROLLINS RUMBLE’IN 30. KİŞİSİ SON KİŞİSİ GECENİN BAŞINDA TOTAL WORLD ŞAMPİYONLUĞUNU MAÇA ROBERT ROODE KARIŞTIĞINDAN NIC NEMETH’E KAYBETMİŞTİ. ŞİMDİ BURADA RUMBLE’A 30. KİŞİ OLARAK GİRİYOR. Ancak Rollins’in yorgunluğu yürüyüşünden bile belli oluyor. Ringe giriyor ve yeni yeni ayaklanan bir Uso’ya bir Sikoa’ya yumruklar atıyor. Sikoa’ya tekme atıp yere indirirken Uso’ya tekme atıp kavrıyor ve PEDIGREE!!!!! O ara Sikoa’da ayaklanırken CURB STOMP!!!!! Seth Rollins yorgun olmasına rağmen ikisini de yere indiriyor. Diğer köşede Jay Lethal kalkıyor ve Seth Rollins’le face-to-face yapıyor. Jay Lethal kendisinin 5’ten girdiğini söylüyor. Rollins’e laflar söylerken bir anda Okada kalkıyor ve Lethal’ı ringin dışına gönderiyor.
Elenen: Jay Lethal Eleyen: Kazuchika Okada (1)
Okada burada da Lethal’a karşı üstün tarafta. Lethal ringin dışında yüzünde büyük bir hayal kırıklığıyla hareketsiz oturuyor. Kendisi 5. Sıradan Rumble’a gelmişti ve buraya kadar gelmeyi başardı. Okada, seyircilere güç gösterisi yaparken Rollins oralı bile olmuyor bir anda Naito gelip bir anda Okada’nın Lethal’i attığı gibi aynı şekilde onu atıyor.
Elenen: Kazuchika Okada Eleyen: Tetsuya Naito (2)
Tetsuya Naito ringdeki Rollins’e dönecekken Rollins daha hızlı davranıyor ve KINGSLAYER!!! Kaldırıp Naito’yu atacakken bir anda Finn Balor, AJ Styles ve Kenny Omega beraber ayağa kalkıp Seth Rollins’e saldırmaya başlıyorlar. 3’ü de indiriyor Seth Rollins’i. Seth Rollins’i ringin bir kenarına doğru atıyor AJ Styles ve 3’ü face-to-face yapıyorlar. Kenny Omega elini kurt işareti yapıyor. Önce Styles sonrasında Balor beraber Too Sweet yapıyorlar. Biraz geriliyorlar o ara Sikoa, Omega’ya koşuyor. Omega anında Sikoa’yı ringden atıyor.
Elenen: Solo Sikoa Eleyen: Kenny Omega (1)
AJ Styles’ın üzerine de Jey Uso koşuyor ancak o da aynı şekilde Jey Uso’yu dışarı atıyor.
Elenen: Jey Uso Eleyen: AJ Styles (1)
Son olarak Finn Balor’un da üstüne Tyler Bate geliyor. Finn Balor’da benzer bir şekilde Tyler Bate’i dışarı atıyor.
Elenen: Tyler Bate Eleyen: Finn Balor (1)
Sonrasında hepsi biraz birbirlerini tartıp ringin ortasında dönüyorlar. Gunther’in yavaş yavaş ayaklandığı yere doğru gelen AJ Styles’ı bir anda Gunther boynundan tutup AJ Styles’ı dışarı atıyor.
Elenen: AJ Styles Eleyen: Gunther (1)
Kenny Omega onun ardından Gunther’e doğru koşuyor ancak Gunther onu sırtının üstünden direkt dışarı atıyor. Omega, aprona bile tutunamıyor.
Elenen: Kenny Omega Eleyen: Gunther (2)
Finn Balor’da bu olaylar karşısında tedirgin bakıyor. Gunther’e bir Flying Forearm ile karşılık vermek istiyor ancak Gunther onu sarılıp tutuyor. Sonra kavrıyor ve LAST SYMPHONY!!!! Hemen kaldırıyor onu da fırlatıyor.
Elenen: Finn Balor Eleyen: Gunther (3)
Gunther, Balor’u da attıktan sonra alaylı bir şekilde ‘’Too Sweet Baby’’ diye bağırıyor.Maçta son 5 kişi kaldı. Bunlar Seth Rollins, Buddy Matthews, Gunther, Marty Scurll ve Tetsuya Naito. Gunther hali hazırda ayaktayken bu 4’lü de kalkıyor. Hepsi face-to-face yapıyorlar. Rollins ve Matthews bir anda işbirliği yapıp Tetsuya Naito’ya saldırıyor. Gunther ile Marty Scurll birbirlerine bakıyor. Scurll Gunther’e bir chop vuruyor ancak işlemiyor. Ardından 3 tane daha chop vuruyor ancak herhangi bir işe yaramıyor. Sonrasında Gunther, çok sert bir Chop vuruyor ve Marty Scurll yerde kalıyor. Bu arada Rollins ve Matthews, Naito’yu aprona kadar çıkartıyorlar. Rollins, Matthews’a bir şeyler söylüyor. Rollins, Naito’ya Superkick vururken aynı anda Matthews’da Roundhouse Kick’i vuruyor. Naito düşüyor.
Elenen: Tetsuya Naito Eleyen: Seth Rollins (1), Buddy Matthews (4)
Buddy Matthews, elenen Naito’ya sert bakışlar atarken bir anda arkadaşı Seth Rollins onu eliyor.
Elenen: Buddy Matthews Eleyen: Seth Rollins (2)
Seth Rollins, yapacağım bir şey yok gibi deyip gülümserken, Buddy Matthews’da hırslanmış bir şekilde ona bakarak gülüyor. Şimdi ringde 3 kişi kaldı ancak Marty Scurll’un hali hiç iyi değil. Gunther’e karşı herhangi bir varlık gösteremiyor. Gunther bir anda 3. İplere çıkıyor. Marty Scurll ve DIVING SPLASH!!! İNANILMAZ!!!! Gunther, hareketi yaptıktan sonra hemen Marty’i kaldırıyor ve dışarı atıyor.
Elenen: Marty Scurll Eleyen: Gunther (4)
Gunther, eledikten sonra ringin dışında Marty Scurll’a bakarken Seth Rollins’den ani bir Superkick geliyor hemde Gunther’in boynuna!! Gunther iplere yüz üstü bir şekilde sersemlemiş bir şekilde duruyor. Rollins onu ayaklarından tutup aprona gönderiyor. Gunther ayaklanıyor. Kendisi ipten sekiyor bir diz darbesi deniyor ama Gunther bir anda kendine gelip Rollins’i boğazlıyor. Onu oradan kaldırıp aprona getiriyor. Tam Chokeslam vuracakken Seth Rollins’ten havada bir tekme geliyor. Gunther’in elinden kurtuluyor, bir tekme atıyor ve Gunther’i bacaklarının arasına alıyor. PEDIGREE!!!!!!! GUNTHER ELENİYOR.
Elenen: Gunther Eleyen ve Kazanan: Seth Rollins (3)
GUNTHER ELENİYOR!!!!!!! SETH ROLLINS 30 MAN RUMBLE MAÇININ GALİBİ VE WRESTLEFEST MAIN EVENTINDE İSTEDİĞİ BİR KEMER İÇİN MAÇ HAKKINA SAHİP OLUYOR. DAHA 2 MAÇ ÖNCE KEMERİNİ NIC NEMETH’E KAYBETMİŞTİ ANCAK ŞİMDİ TEKRAR POTAYA GERİ DÖNÜYOR.
rollins win.jpg

Seth Rollins apronda biraz dinlendikten sonra ringin içine girip sevinmeye başlıyor. Sonrasında köşeye çıkıyor ve müziği eşliğinde galibiyetini seyircilerle paylaşıyor. Biz de bu görüntülerle TCPW Universal Chaos #1 Main Event şovumuzun sonuna geliyoruz. Kameralar kapanıyor.

TCPW – All Rights Deserved
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
421
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #1
TCPW Dark.png

Şovu Mojo Rawley açmış ve direkt olarak kendisinin TCPW Dark’ın Komisyoneri olduğunu söylemiş. TCPW’da kontrat arama işine biraz ara vereceğini ve WrestleFest’e kadar Dark’la ilgileneceğini söylemiş. TCPW Dark’ın her hafta pazartesi günleri yapılacağını ve her hafta 2 maç olacağını söylemiş. WrestleFest dönemin de Brand Savaşlarını daha kızıştırmak için her hafta Dark’ta bir şampiyonluk korunacağını söylemiş. O hafta koruncak kemerin sahibinin olmadığı Brand’den Mojo Rawley iki güreşçi seçecek ve onlar arasında ilk Contenderlık maçı yapılacağını söylemiş. Bu maçı kazananın ise bir sonraki maçta kemer sahibiyle maça çıkacağını açıklamış. TCPW Dark’ın ilk bölümüne yakışacak şampiyonun TCPW’ın başından beri her hafta kemer maçına çıkan Chris Brookes olacağını düşünmüş ve bugün onla anlaşmış. Karşısına WarZone’dan koyduğu iki contender adayı ise Braun Strowman ve ECIII’müş.

----------------------------------------

ECIII arka alanda röportaj yapmış. Bu şirkette TOTAL Never Comfort Şampiyonluğundan sonra ikinci kemerini kazanmak istediğini ve ne Strowman’den ne de Brookes’tan korkmadığını, kimse onu favori olarak görmese de bu gece buradan kemerle ayrılacağını söylemiş.

----------------------------------

Braun Strowman arka alanda röportaj yapmış. Amacının kemer ya da karşısındaki güreşçi olmadığını, sadece kazanma duygusu ve kendi saygınlığı için güreştiğini söylemiş.

-----------------------------------------

Braun Strowman vs ECIII for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship #1 Contendership Match
Maç ECIII’ün de zaman zaman ortak olduğu, üstünlük kurduğu normalde beklenilenden uzun geçmiş ancak Braun Strowman tek Running Powerslam maçı kazanmış ve Chris Brookes’ın rakibi olmuş.

--------------------------------------

Chris Brookes arka alanda konuşmuş. Rakibi kim olursa olsun, hangi şovda olursa olsun, nerede olursa olsun bu kemeri koruyacağını ve şimdiden ‘’ikincil’’ kemer olarak adlandırılan TCPW Television Pro Wrestling Şampiyonluğunu şimdiden en prestijli kemer haline getirdiğini ve buna da devam edeceğini söyledi.

--------------------------

Chris Brookes (c) vs Braun Strowman for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship
Diğer maçtan daha çabuk biten bu maçta Chris Brookes, Yakuza Kick ve üstüne Praying Mantis Bomb vurarak maçı kazanmış ve kemerini korumuş.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
421
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #7 izlemek için 5 neden?

Universal Chaos'dan sonra ki ilk WarZone şovu
TOTAL World şampiyonluğu WarZone'da.
TOTAL Female Şampiyonu ve 10 Woman Battle Royal Kazananı karşılaşacak mı?
Universal Chaos haftasında kurulan yeni Bloodline kalıcı mı?
Şu an Free Agent'ta bulunan güreşçiler WarZone'ı seçecek mi?
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
421
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #7
TCPW_WarZone.png


Bryan Danielson şovu açarak başlıyor. Hem erkekler de hem de kadınlar da en büyük kemeri aldıkları için mutlu olduğunu söylüyor ancak kemerin Nic Nemeth’de olduğu için rahatsız olduğunu söylemiş. O kemerin ne olursa olsun Nic Nemeth’den alınması gerektiğini söylemiş. Gerekirse kemerin ShowDown’a geri dönmesine bile anlaşabileceğini söylerken Nic Nemeth ve Robert Roode onun sözünü bölmüş. Bugünün WarZone’ın hem Charlotte hem de kendisinden dolayı arka alanda kutlama havasıyla başladığını ancak Danielson’ın çıkıp bunun içine ettiğini söylemiş. Kendisinin rezil bir GM olduğunu WarZone’a gelen her kemerin kişisel kabiliyetlerle WarZone’a geldiğini söylemiş. Danielson ise kimsenin mutlu olmadığını söylemiş ve Nemeth hileyle kazandığından bu kemeri hak etmediğini söylemiş. Nemeth ise önemli olanın sonuç olduğunu, Robert Roode sakatlandığından beri bir kere Bryan’dan herhangi bir mesaj bile almamasını, kendisini sırf sevmediğinden dolayı bu kadar teste soktuğunu ve her şeye rağmen Nemeth ve Roode’un şu an WarZone’ın en üstünde olduğunu söylemiş. Bryan Danielson lafa devam edecekken Nemeth susmamış. Nemeth, bundan sonra Bryan’ın otoritesinin iyice zayıfladığını ve hem kameraların önünde hem de kameraların arkasında bir sürü değişiklik yapacağını söylemiş. Bryan tepkisiz bakarken Nemeth arka alana dönmüş.

---------------------------

Kameralar arka alana dönmüş, Nemeth ve Roode birkaç görevliyi etrafında çalıştırarak, emirler verdiğini ve arka alanının düzenini değiştirdiği görülmüş.

-------------------------------------

Will Ospreay vs Karl Anderson
Maç ortalama bir haftalık şov tadında geçmiş. Maçı Hidden Blade ile Will Ospreay kazanmış. Will Ospreay, maçtan sonra artık PAC ile bir kere daha güreşmesi gerektiğini söylerken onu Marty Scurll kesmiş, Marty Scurll artık TCPW WarZone’da olduğunu ve Will Ospreay’dan önce TOTAL Juniorweight kemerini alacağını, Ospreay’dan daha akıllı olduğunu söylemiş. Ospreay onu şu an ringe çağırırken Scurll arka alana dönmüş.

--------------------------------------

Arka alanda Bryan Danielson yine masasının başındayken birisi odasına girmiş ve bu Bayley. Bryan Danielson’un yüzü gülmüş. Bayley artık TCPW WarZone’da olacağını Bryan Danielson’a bildirmiş. Bryan Danielson ile Bayley el sıkışmış.

-----------------------------

Solo Sikoa ve Paul Heyman gelmiş ve Paul Heyman konuşmuş. Paul Heyman, Tonga’lıların elbet bu kutsal Bloodline’dan kaçacağını biliyorlarmış ancak beklediklerinden erken olmuş. Heyman yine iyi bir mikrofon konuşmasından sonra Uso’ları çağırmış. Uso’lar beraber gelmiş. Solo Sikoa’yı kabile şefi olarak kabul etmişler. Tam Heyman, Sikoa’nın boynuna çiçeği takacakken Finn Balor, Tama Tonga ve Tonga Loa gelmiş. Ringdekine saldırmışlar. En son Balor ve ekibi üstün çıkarken Paul Heyman’a saldıracaklarken Bloodline bir anda Heyman’a bir şey olmasın diye kendilerini zorlamış, kalkmış ve Balor, Tonga, Loa 3’lüsünü yere indirmişler. Bloodline bu olaydan üstün çıkmış.

----------------------------------------

Arka alanda Buddy Matthews görülmüş, Ospreay ve Scurll’un konuşmalarının bir anlamı olmadığını sıradaki TOTAL Juniorweight kemerinin sahibi o olacakmış.

-----------------------------------

Tetsuya Naito vs ECIII
Maç ortalama geçmiş, ECIII’ün Naito’dan daha üstün olduğu bir maçmış ama Naito, Destino ile maçı kazanmış.

-----------------------------------------------

Arka alanda Bella Twins görülmüş. İkili Battle Royal hakkında konuşurken birbiriyle tartışmaya başlamışlar ama sonunda Nikki sakinleşip bundan sonra beraber daha güçlü olacaklarını düşündüğünü söylemiş. İkisi anlık bir moral bozuntusundan sonra birbirlerine sarılmış ve aralarındaki muhabbet kapanmış.

-------------------------------------------------

Gecenin Main Event’ini Charlotte Flair yapmış. Charlotte Flair TCPW’ın en iyi kadını olduğunu gösterdiğini iki kişiyi bir maçta yendiğini söylerken 10 Woman Battle Royal kazananı Saraya onu bölmüş. Charlotte Flair’in istediği rakiple istediği kişiyle maç yapmasının, isterse SummerShow’da o kemeri kaybetmesinin isterse korumasının kendisi için önemli olmadığını, tek istediğinin TOTAL Female kemeri olduğunu, TCPW WrestleFest açılış maçında TOTAL Female kemeri kimde olursa olsun ona meydan okuduğunu ve Charlotte Flair’den kat kat iyi bir güreşçi olduğunu söylemiş. Bunu der demez Charlotte Flair ona saldırmış üstüne çıkıp baya yumrukladıktan sonra, onun kalkmasını beklemiş. Saraya kalktıktan sonra Charlotte bir de Spear vurmuş. Kemeriyle seyirciye poz verirken kameralar kapanmış.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
421
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #7'yi izlemek için 5 neden?

Universal Chaos sonrası ilk ShowDown şovu.
30 Man Rumble kazananı Seth Rollins şovda bulunacak.
Zyon delirmeleri hakkında konuşacak.
Matt Riddle, Universal Chaos'da yaşadıkları hakkında bir açıklama yapacak mı?
British Strong Styles (Pete Dunne, Tyler Bate & Trent Seven) (c) vs Kid Lykos, Travis Banks & Kid Lykos II for the TOTAL Three Man Team Championship
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: