BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

TCPWLOGO.png
TCPW SummerShow.png
TCPW SummerShow Main Event şovu başlıyor.

TOTAL World Championship.png



TOTAL World Şampiyonu Nic Nemeth geliyor ama bu sefer yalnız bir şekilde.
resim_2024-08-10_200124198.png


Seth Rollins geçen ay, Robert Roode'un karışmasıyla kemerini Nic Nemeth'e kaptırmıştı, şimdi rövanş için geliyor.
seth rollins entrance.jpg

Nic Nemeth (c) vs Seth Rollins for the TOTAL World Championship Robert Roode Banned


Maç çok hızlı başlıyor. Rollins, hemen Nemeth’e koşuyor ve Sling Blade!!! Rollins hemen hazırlanıyor ve CURB STOMP!!!!! ROLLINS ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE KEMERİ İSTİYOR!!1
1….
2….
2.99…..
KICK-OUT NIC NEMETH’DEN. Nic Nemeth ilk saniyelerden maçı bırakmıyor. Rollins çok şaşkın. Kalkıyor ve tekrar CURB STOMP!!! Hayır Nic Nemeth ayaklanıyor, Rollins havaya uçuyor yere inerken 101!!!! Pin.
1…
2…
Kick-Out Rollins’den. İkili daha maçın ilk dakikalarından yorgunlukla yerde yatıyor. İkisi de biraz zaman geçtikçe ayaklanıyor. Karşılıklı yumruklarla birbirlerini tartıyorlar. Seth Rollins’e destek daha büyük seyircilerden. Rollins, yumruklaşmadan da üstün çıkıyor ve Nemeth’i iplere atıyor. Nemeth iplerden sekiyor, Rollins yere eğiliyor, Nemeth üstünden geçiyor. Bir daha iplerden sekiyor Nemeth. Rollins bir Clothesline ile indiriyor Nemeth’i. Rollins, aprona çıkıyor. Nemeth ayağa kalkarken Rollins, iplerden destek alıp iplerin üstünden atlıyor ve dizi vuruyor. Pine gidiyor.
1….
2…
Kick-Out!!!! Nemeth bunu da attı. Rollins, Nemeth’i kaldırıyor. Nemeth, Rollins’i biraz itiyor, zıplıyor ve DDT!!!!!!!! Nemeth hemen iplerden sekiyor ve Famouser!!!! Pine gidiyor Nemeth.
1…
2…
Kick-out! Geliyor. Her ikisi de yavaştan ayaklanıyorlar. Rollins bir adım hızlı davranıyor ve daha dizlerinin üstündeyken bir Leg Sweep ile indiriyor Nemeth’i. Nemeth, yerdeyken Rollins kalkmasını bekliyor. Nemeth biraz ayaklanıyor ve bir Low Kick daha geliyor. Rollins iplerden sekiyor ve CURB STOMP!! Hayır kaçtı Nemeth. Rollins diğer iplere kadar gidiyor, Nemeth kalkıp ZigZag deniyor ama Rollins iplere tutunuyor ve Nemeth’i sırtından savuruyor. Nemeth ayağa kalkar kalkmaz Rollins roll-up’a alıyor!!!!
1….
2…..
Nemeth karşı Roll-Up’la kurtuluyor.
1…
2…
Rollins’den de bir karşı Roll-Up’a geliyor.
1…
2…
Universal Chaos maçında ki olayları aynen tekrar yaşatıyorlar bize. Bu anlar devam ediyor ve Nemeth yine hızlı ayaklanıp ZIGZAG!!!!!! Pine gidiyor.
1…
2…
2.99….
Kick-Out. Nemeth bu sefer o kadar şaşırmıyor, çünkü Rollins geçen ayda buradan kick-outlamıştı. Nemeth enerjisini tekrar topluyor. Ayaklanıyor, Rollins’i de kaldırıyor. Rollins bir anda Nemeth’in karnına tekme vuruyor ve hızlı bir PEDIGREE!!! Köşeye gidiyor Rollins. Nemeth kalkıyor ve CURB STOMP!!!!!!!! Pin.
1…
2….
2.99….
NIC NEMETH BUNU DA ATIYOR. BIRAKMIYOR NEMETH MAÇI. SETH ROLLINS ŞOK İÇİNDE. İkisi de yerde dinleniyor biraz. Rollins biraz nefeslendikten sonra şaşkın bir yüz biçimiyle köşeye doğru yavaş yavaş çıkıyor. Nemeth’e doğru yüzü dönük ve üçüncü iplerin üstüne kadar çıktı. Rollins köşede de biraz nefesleniyor ama o da ne NEMETH BİRDEN AYAKLANDI. ROLLINS’IN YANINA ÇIKTI VE YOK ARTIKK YILLARDIR YAPMADIĞI REVERSE ZIGZAG HEM DE KÖŞENİN ÜSTÜNDEN AVALANCHE HALİ!!!!! NEMETH HEMEN PİNE GİDİYOR.
1….
2…
2.99….
3!!!!!
NIC NEMETH BAŞARDI. NIC NEMETH KORUYOR. NIC NEMETH WRESTLEFEST’E DOĞRU ŞAMPİYON OLARAK SAĞLAM ADIMLARLA GİDİYOR. Rollins kendini ring dışına doğru yuvarlarken Nemeth yerde biraz hareketsiz yattıktan sonra kemeriyle iplere tutunarak sevinmeye başlıyor.

nic nemeth wins title.jpg

Robert Roode’da stage’de beliriyor ve Nemeth’i alkışlamaya başlıyor. Roode yavaş yavaş ringe doğru yürürken O DA NE BİRİ NEMETH’E SALDIRIYOR. NEMETH’E BİR RUNNING KNEE GELİYOR!!!! BU BRYAN DANIELSON!!!

Daniel-Bryan-958125.jpg

Wililam Regal, Pre-Show’da Bryan Danielson’ın Nic Nemeth’in saldırısı yüzünden bugün burada olamayacağını belirtmişti ancak Bryan Danielson burada. Yerde ki Nemeth’e bakıyor. O ara Roode koşarak ringe geliyor ancak Bryan ringden iniyor. Roode, yerde ki Nemeth’le ilgilenirken Bryan Danielson’ın müziği çalıyor ve sert bir şekilde ringdekilere bakarken şovu noktalıyoruz.

TCPW - All Rights Deserved
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #5'i izlemek için 2 neden?
TOTAL National Şampiyonluğu korunacak.
Brie Bella vs Tamina for the TOTAL National Title #1 Contendership
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

TCPW Dark.png
TCPW Dark #5

Şovu Brie Bella'nın arka alanda TCPW'da olan kötü şansını düzeltmek istediği bir konuşma yapmış. Konuşmanın sonunda Nikki Bella gelip kardeşinin omzunu sıvazlamaya başlamış.

------------------------------

Hemen ardından Tamina ekranlara gelmiş. Bu senaryonun daha önce TCPW Anniversary'de yaşandığını hatırlatarak bu sefer sonunun kendi kemer galibiyetiyle biteceğini söylemiş.

---------------------------

Brie Bella /w Nikki Bella vs Tamina for the TOTAL National Title #1 Contendership
16 dakika süren bu maçta Nikki Bella'nın da yardımlarıyla Brie Bella, Yes Lock ile Tamina'yı pes ettirerek maçı kazanmış ve bu Brie Bella'nın TCPW'da ilk galibiyeti olmuş.

--------------------------------------

Millie McKenzie arka alanda farklı rakiplerle karşılaştığı için mutlu olduğunu ve hepsini ezmeye devam edeceğini söylemiş.

---------------------------------------------

Millie McKenzie (c) vs Brie Bella /w Nikki Bella for the TOTAL National Championship
Nikki Bella'nın tüm yardımlarına rağmen 14 dakikada Millie McKenzie, Canadian Destroyer ile maçı kazanmış.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #11'i izlemek için 5 neden?

Brand ayrımının geçici olarak kalktığı ilk şov.
Bryan Danielson saldırıdan sonra ilk defa konuşacak.
SummerShow'da yeni görülenlerin hangi brandde olacağı belirlenebilir.
Bloodline vs Bullet Club for the TOTAL Three Man Team Championship
Original Club neden Bullet Club'a neden göründü?
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

TCPW_WarZone.png
TCPW WarZone #11

Şovu Bryan Danielson açmış ve Nic Nemeth’in yaptıklarına artık dayanamadığını sonunda gelip WarZone GM’i olarak ona dersini verdiğini söylemiş. Bryan Danielson biraz daha konuşurken Robert Roode onu bölmüş. Robert Roode, bugün Bryan Danielson yüzünden şirketin ana kemer sahibinin hastanede olduğunu söylemiş. Roode konuşmaya devam ederken arka alandan bir görevli gelmiş ve Robert Roode’a yapması gerekenlerle alakalı sorular sormuş. Robert Roode arka alanda görevlinin yapması gerektiği şeyleri söylemiş ve Danielson’a dönerek Nemeth’in otoritesinin kendisinin devam ettireceğini, bunu durduramayacağını söylemiş. Bryan Danielson’ın Nemeth’in burada olup olmamasının umrunda olmadığını, bugün Main Event’te ona bir kemer maçı ayarlayacağını ve gelmezse kemeri elinden alacağını söylemiş. Robert Roode sinirli bir şekilde arka alana dönmüş.

----------------------

Arka alanda Bloodline görünmüş. Solo Sikoa, kendi aile fertlerinden ihanete uğraması hakkında hayal kırıklığına uğradığını söylemiş. Bunda kendi hatası da olduğunu ve hatasının Wiseman’ini Samoa dışından seçmesinin olduğunu söylemiş ve yeni Wiseman’lerini açıklarken kadraja bir anda Rikishi girmiş. Yeni Wiseman’leri Rikishi olmuş.

------------------

Bloodline (c) (Solo Sikoa, Jey Uso ve Jimmy Uso /w Rikishi) vs Bullet Club (Finn Balor, Tama Tonga ve Tonga Loa) for the TOTAL Three Man Team Championship

20 dakika süren sert bir maçta Bloodline genel olarak üstün çıkmış. Tonga Loa, hakemin dikkatini dağıtırken Tama Tonga, Jey Uso’ya muştayla vurmuş. Tama Tonga tam pine giderken Solo Sikoa, hakemi ringin dışına çekmiş. O ara Finn Balor’da aprondan onun üstüne zıplarken hakemi de indirmiş ve hakem bir süre baygın kalmış. Hakemin baygın kaldığı dönemde Bloodline OG (Roman Reigns, Jacob Fatu ve Lance Anoa’i ve Paul Heyman) gelerek Bloodline’a saldırmışlar. Onlar arka alana dönerken Tama Tonga pine gitmiş. Bu pin sonucunda Bullet Club hem maçı hem de kemerleri kazanmışlar. Bullet Club sevinirken Original Club gelmiş. Ringe çıktıklarında AJ Styles biraz TCPW’yla alakalı konuştuktan sonra Bullet Club ardıllarının en iyilerinin kendilerinin olduğunu söylemiş. Tam bu sözleri söylerken The Elite (Kenny Omega, Nick Jackson ve Matt Jackson) gelmiş. Kenny Omega, AJ Styles’ın saçmaladığını ve The Elite’ın TCPW’da olduğunu söylemiş. Kenny Omega konuşmasına devam ederken bir anda David Finlay, Jake Lee, Gabe Kidd ve Gedo TCPW’a Debutlarını yapmış. Gedo, kendilerinin War Dogs olarak TCPW ShowDown ile imzaladıklarını, Brand ayrımının kalktığını öğrendiklerini ve ringdeki herkesin saçmalıdığını söylerken David Finlay, Jake Lee ve Gabe Kidd ringe girmiş. Bu 3’lü ringe girer girmez herkes birbirine girmiş. Kavga edenlerin bazıları seyircilerin arasından bazıları stage’den arka alana doğru kavgayı devam ettirirken ringde 4 takımın da liderleri kalmış. 4lü tam ringin ortasında birbiriyle bakışırlerken 4’ü de aynı anda birbirlerine Superkick vurmuş ve herkes yerdeyken kameralar kapanmış.

--------------------------------------------------------

Arka alanda Robert Roode’ı telefonla konuşurken görmüşüz. Telefonu kapattığında hemen bir görevliyi bir yazıcıya göndermiş. O onun eline bir kağıt getirmiş. Roode kağıdı iyice incelemiş ve gülmeye başlamış.

----------------------------------

Saraya vs Brie Bella /w Nikki Bella

Saraya 6 dakikalık kısa bir maçta Good Knight ile maçı kazanmış. Maçtan sonra Bella Twins, Saraya’ya saldırmışlar. Charlotte Flair gelip Saraya’yı kurtarmış. Ancak kurtardıktan sonra Saraya’ya da bir Spear çekmiş ve üstün kapatmış.

-----------------------------------

Arka alanda Bella Twins’i görmüşüz. İkili çok üzgünken Bryan Danielson yanlarına gelmiş ve haftaya, WrestleFest’te ilk sahibini bulacak TOTAL Female’s Team Championship maçı için contenderlık maçına çıkacaklarını söylemiş.

--------------------------------------------

Bryan Danielson tekrar ringe gelmiş ve Nic Nemeth’i çağırmış ancak Robert Roode gelmiş ve Nemeth’in hastaneden kendisine bir kağıt ayarladığını söylemiş. Bu kağıdın resmi bir kontrat olduğunu söylemiş. Arka alandan bir hakem gelmiş ve bunu doğrulamış. Şimdi main eventte Bryan Danielson ve Braun Strowman maça çıkacakmış. Bryan Danielson kendi planları suya düştüğü için çıldırmış ancak bunu kabul etmiş. Braun Strowman’de ringe gelmiş.

Bryan Danielson vs Braun Strowman

23 dakika süren maçta Bryan Danielson, Yes Lock ile Braun Strowman’ı pes ettirmiş. Maç boyu Braun’un üstün olması beklenirken maç gayet dengede geçmiş. Seyirciler Bryan Danielson’u beğenmiş. Bryan Danielson maç sonu eline bir mikrofon almış ve WrestleFest’te kemer için Nic Nemeth’e meydan okumuş. Tam mikrofonu alıp arka alana giderken Nic Nemeth, gelip Bryan Danielson’a saldırmış. Nic Nemeth sonrasında mikrofon almış, meydan okumayı kabul etmiş ve maçın Title vs Brand olacağını söylemiş. Maçı kazanan hem TOTAL World Şampiyonu hem de TCPW WarZone GM’i olacakmış. Nic Nemeth, kemerini kaldırırken şov sonlanmış.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #11'i izlemek için 5 neden?

Joe Hendry kendi yolunu çizmeye çalışıyor.
Matt Riddle yeni bir yol istiyor.
Tetsuya Naito şans arıyor.
Steph de Lander vs Iyo Sky
Chris Brookes hala Seth Rollins'i istiyor mu?
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #11

tcpw showdown.png

Şovu Seth Rollins açmış ve SummerShow’da kaybettiği maçtan sonra artık yolunun nasıl devam etmesi gerektiğini bilmediğini söylemiş. Rollins, umutsuz konuşurken Chris Brookes gelmiş. Rollins’in hala 30 adamlık Rumble maçını kazandığını ve kendisine göre en prestijli şampiyonla WrestleFest’in main eventinde karşılaşması gerektiğini söylemiş. Eğer seçimi Televizyon kemeri için olacaksa kendisinin hazır olduğunu söylemiş. Rollins ise bunu kabul etmiş ve ikili el sıkışmışlar. Bu olaydan sonra Seth Rollins arka alana dönmüş. Chris Brookes ise open challenge’ını başlatmış. Open Challenge’a cevap veren isim Matt Riddle olmuş.

Chris Brookes (c) vs Matt Riddle /w Liv Morgan for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

24 dakika süren harika maçta Chris Brookes, Matt Riddle’ı Octopus Hold ile pes ettirmiş. Maçtan sonra Chris Brookes sevinirken bir anda az önce el sıkıştıkları Seth Rollins ona arkadan saldırmış ve gülmeye başlamış.

---------------------------------------------------

Arka alanda az önce maçını kaybeden Matt Riddle ve Liv Morgan görünürken Alberto Del Rio karşılarına çıkmış. Del Rio, Riddle’ın sonunda büyük adam işleriyle uğraştığını görünce sevindiğini ve aklında çıkmak istediği maç türüne tek uygun adam onun olduğunu söylemiş. Riddle durumu anlayamazken Del Rio ona saldırmış. Morgan onları ayırmaya çalışmış ancak duruma engel olamamış. Del Rio, görevliler tarafından uzaklaştırılırken Riddle’la bir MMA Maçına çıkmak istediğini bağırmış.

---------------------------------------------

Dominik Mysterio vs Tetsuya Naito

13 dakika süren maçta Dominik Mysterio yine kaçak yollarla güreşmiş ancak Naito, Destino ile maçı kazanmış. Maçtan sonra Kazuchika Okada, Naito’ya saldırmış. Mikrofonu alarak bozuk bir dille Universal Chaos’u unutmadım demiş.

---------------------------------------

Arka alanda Xia Brookside, yeni çıkacak TOTAL Female’s Team Şampiyonluğu için takım arkadaşı aradığını açıklayan bir konuşma yapmış.

---------------------------------------

YOH vs PAC TOTAL Juniorweight Championship Qualifying Match

6 dakikalık kısa bir maçta PAC, Black Arrow ile maçı kazanmış ve WrestleFest'e 6'lı maça çıkmaya hak kazanmış.

-------------------------------------------

Joe Hendry arka alanda bu kemeri korumak için her şeyi yapacağını söyleyen bir konuşma yaparken Dominik Mysterio bir roll-up denemiş ancak Joe Hendry roll-up'ı atıp Christmas Gift vurmuş. Normalde bunun gerekmediğini ancak üstün gözükmek için olduğunu söyleyerek pine gitmiş. Hakem 3'e kadar saymış ve Hendry arka alana doğru dönmüş.

------------------------------------------

Steph de Lander vs Iyo Sky

Maçı Steph de Lander üstün götürürken Kairi Sane, Iyo Sky’a saldırarak onu maçı kazandırtmış. Sane döve döve Sky’ı arka alana doğru götürürken Lander, Zyon’un Rumble maçında olduğu gibi delirmeye başlamış. O delirirken bir anda ışıklar kapanmış. Işıklar loş bir şekilde geri açıldığında Viktor ve Konnor orada bitmiş. Sonrasında dev ekranda Malakai Black görülmüş. Lander’a Viktor ile Konnor’un huzuru ve karanlığı keşfettiğini kendisinin dünyanın sonunu getirirken kraliçesi olarak Steph’i görmek istediğini söylemiş. Steph eğer bu hafta isteyerek gelmezse Black sonrasında zorla alacağını söylemiş. Steph de Lander bunu reddetmiş ve korkarak, sendeleyerek arka alana dönerken şov bitmiş.​
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #6'yı izlemek için 2 neden?
Chris Brookes bir kez daha Dark'ta kemerini koruyacak.
Gunther vs Braun Strowman for the TOTAL Television Pro Wrestling Title #1 Contendership
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #6

TCPW Dark.png

Şovu arka alanda Braun Strowman açmış. Hendry’nin peşini bırakmak istemediğini ancak bugün de buradan Televizyon kemeriyle ayrılacağını söyleyen bir konuşma yapmış.

------------------------------

Hemen ardından Gunther, arka alanda görülmüş. TCPW’da ki çocuk oyunlarından sıkıldığını bugün TCPW’ı daha ciddi hale getireceğini söyleyen bir konuşma yapmış.

-----------------------------------

Gunther vs Braun Strowman for the TOTAL Television Pro Wrestling Title #1 Contendership

35 dakika süren bu uzun maçta her ikisi de birbirini yenememiş. Double Count-Out’la biten bu maç TCPW’ın ilk berabere biten maçı olmuş. Maçtan sonra seyirciler şaşkınken Komisyoner Mojo Rawley gelmiş. Hem Gunther’in hem Braun Strowman’ın birazdan Chris Brookes’la karşılaşacağını söylemiş.

---------------------------------------------

Arka alanda Chris Brookes görünmüş, karşısına TCPW’ın en büyük iki adamını koyan Mojo Rawley’e teşekkür etmiş.

-----------------------------------

Chris Brookes (c) vs Gunther vs Braun Strowman for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

Maç önceki maçtan daha kısa sürmüş. Gunther ve Braun Strowman’de ki yorgunluklar anlaşılmış. Chris Brookes Gunther’e Yakuza Kick, Strowman’e Praying Mantis Bomb vurduktan sonra iki eliyle de ikisini de yorgunlukla pinleyerek maçı kazanmış. Maç 17 dakika sürmüş. Maçtan sonra Brookes sevinip arka alana döndükten sonra Gunther mikrofon almış ve Braun Strowman’i bir kez daha istediğini söylemiş. Braun yavaş yavaş ayaklanırken ikili birbirine girmiş. Üstün çıkan olmamış. Bu ikili kavga ede ede arka alana dönerken şov bitmiş.​
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #12'yi izlemek için 5 neden?

Bella Twins'e sürpriz rakip
Gabe Kidd vs Doc Gallows vs Tonga Loa vs Matt Jackson
Jacob Fatu vs Jey Uso
Nic Nemeth ile Bryan Danielson arasında bu hafta neler olacak?
Charlotte Flair şovda bulunacak.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: