BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #8
TCPW_WarZone.png

Şov direkt arka alanda başlamış. Nic Nemeth ve Robert Roode arka alanda görevlilere arka alanda ki düzenini değiştirtmişler. O ara Bryan Danielson gelmiş ve görevliler durmuş. Nic Nemeth görevlilere bağırmış ve çalışmalara devam etmiş. Danielson ile Nemeth face-to-face yapmışlar.

---------------------------------

Tama Tonga/w Bullet Club vs Jey Uso /w Bloodline
Maç tempolu başlamış, Jey Uso maçta üstünken Tonga Loa ve Finn Balor bir anda Jey Uso’ya saldırmış. Maçı diskalifiye ile Jey Uso kazanmış. Sonrasında Bloodline’da Bullet Club’a saldırmış ve üstün kapatmışlar.

-----------------------------------

Will Ospreay, arka alanda Bryan Danielson ile konuşmuş. Marty’e kemer şansı için meydan okumak istediğini söylemiş. Bryan Danielson bunu reddetmiş ve TOTAL Juniorweight kemerini PAC’den alabilen Marty’nin SummerShow’a şampiyon gitmesinin gerektiğini söylemiş.

---------------------------------------

Bayley vs Tamina vs Nikki Bella vs Brie Bella 4-Way Elimination Match for the TOTAL National Title #1 Contendership
Maçın başında Bella Twins beraber çalışarak maçı domine etmiş. Brie Bella’nın Bella Buster’ı ve sonrasında Nikki Bella’nın Argentina Backbreaker’ı sonrası Nikki Bella, Tamina’yı elemiş. İkili sevinirken Bayley, Roll-Up’la Brie Bella’yı elemiş. Nikki Bella sevinirken farkına varmamış ve anons yapılırken durumu fark etmiş. İkilinin ortalama geçen bire bir mücadelesinde Bayley-to-Belly ile Bayley kazanmış ve SummerShow’da TOTAL National Championship kemeri için Millie McKenzie’nin rakibi olmuş.

---------------------------------

Arka alanda Seth Rollins’in eline valizle TPCW WarZone’a geldiği görülmüş.

---------------------------------------------------

ECIII vs Kenny Omega for the TOTAL Television Pro Wrestling Title #1 Contendership
15 Dakika süren maçta ECIII, Kenny Omega’yı ECD ile yenmiş. Bir süredir iyi bir performans gösteren ancak maçları kazanamayan ECIII sonunda başarısını yakalamış.

----------------------------------------------------------

Arka alanda Charlotte Flair, hem SummerShow’da ki rakibini hem de WrestleFest’te Saraya’yı yeneceğiyle alakalı bir röportaj vermiş.

--------------------------------------------

Robert Roode /w TOTAL World Champion Nic Nemeth vs 30 Man Rumble Winner Seth Rollins If Roode wins Rollins will not be a contender for TOTAL World Championship, If Rollins wins Roode will not be ringside at SummerShow.
Maç başlamadan önce Nic Nemeth konuşmaya başlamış. Elinde bir belge olduğunu ve bu belgenin bu maçın No Diskalifikasyon kurallarında olacağını belgelediğini söylemiş. Hakem şaşkın bir biçimde belgeye bakarken bir mikrofon almış ve Nic Nemeth’in elindeki belgenin geçerli olduğunu söylemiş ve maçı No DQ olarak başlatmış. Maçın başında Nic Nemeth maça karışmamış ve ortada bir maç geçmiş. Ring dışına çıkılıp iki tarafta birbirine sandalyeyle vurmuş. Rollins ile Nemeth bir kere face-to-face yapmış. Ne zaman ki ringe geri dönüldüğünde Rollins tam Curb Stomp yapmak için koşarken Nemeth ringe girip ani bir 101’le Rollins’i yatırmış. Sonrasında Roode’u Rollins’in üstüne atmış ancak Rollins 2’de bunu atmış. Sonrasında Roode, Rollins’i kaldırmış. Glorious DDT vurmuş. Nemeth, Roode’un pine gitmesini engellemiş ve ZigZag vurmak için Rollins’in ayağa kalkmasını bekliyormuş. O ara Nemeth ani bir Yakuza Kick’le yere düşmüş. Yakuza Kick’i vuran Chris Brookes’muş. Nic Nemeth kendini ringin dışına bırakırken Brookes ile Roode birbirine girmiş. Brookes üstün çıkmış ve Roode’ı indirmiş. O ara Rollins ayağa kalkmış ve Roode’a Curb Stomp vurarak maçı kazanmış. Maç sonunda ikili el sıkışırken bir anda ECIII arkalarından saldırmış. Rollins’i direkt dışarı atmış ve Brookes’a da ECD vurmuş. Yerdeki Brookes’a WrestleFest main event’ini istiyorsan önce beni geçmelisin demiş ve ECIII sevinirken şov sona ermiş.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #8'i izlemek için 5 neden?

Contender'lar belirleniyor.
ROPPONGI 3K (SHO & YOH /w Rocky Romero) vs Zyon & Big Kon /w Steph de Lander for the TOTAL Team Championship
Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II, kemer kutlamalarını yapıyorlar.
Chris Brookes open challenge'larına devam ediyor.
Joe Hendry yükselişine devam edecek mi?
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #8
tcpw showdown.png


TOTAL Three Man Team Şampiyonları Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II kemerleriyle gelmiş ve şovu açmış. Ring süslenmiş durumda ve üçlü ringe girmiş. Kemerleri kazanmaları ile alakalı konuşup sonrasında bir duyuruları olduğunu söylemişler. Duyuru ise bu 3'lü Mojo Rawley ile anlaşmış ve haftaya TCPW Dark’ta kemerlerini koruyacaklarını söylemişler. Sonrasında TOTAL Television Pro Wrestling Şampiyonu Chris Brookes gelmiş. Bu ekiple eskiden beri bir edebiyatı olduğunu söylemiş ve üçlüyü tebrik etmiş. Eğer isterlerse bugün ki open challenge’ını şimdi yapmak istediğini ve bu üçlüye öncelik vereceğini söylemiş. Kid Lykos arkadaşlarıyla konuşup bir adım önce çıkmış. Görevliler hemen ringi toparlamış, ve maç başlamış.
Chris Brookes (c) vs Kid Lykos for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship
13 dakika süren maçta Chris Brookes, Yakuza Kick’le maçı kazanmış. Maçtan sonra 4’lü beraber sevinirken EC3 bir anda Chris Brookes’a arkadan saldırmış ancak TOTAL Three Man Şampiyonlarımız EC3’ü yere indirip Brookes’u kaldırıp bir kez daha seviniyorlar.

---------------------------------------------------------------

Arka alanda William Regal görünmüş ve TOTAL Juniorweight Kemeri #1 Contenderlık için PAC vs Pete Dunne maçı olacağını duyurmuş.

--------------------------------------------------------------

Iyo Sky ringe gelmiş ve Universal Chaos’ta olanlarla alakalı konuşmuş. Charlotte Flair’e pin olanın Kairi Sane olduğunu söylemiş ve bundan dolayı rövanş hakkı istemiş. William Regal ringe gelmiş ve Iyo Sky’a bir contenderlık maçı ayarladığını söylemiş. O maçın şimdi olacağını açıklamış. Kairi Sane gelmiş ve ikili maça başlamış.
Iyo Sky vs Kairi Sane for the TOTAL Female Title #1 Contendership
Maç 11 dakika sürmüş ve Iyo Sky, Moonsault ile maçı kazanmış. Maçtan sonra Iyo Sky, Kairi Sane’ye saldırmaya devam etmiş.

----------------------------------------------------------------

Arka alanda Zyon ve Big Kon hazırlanırken yanlarına Steph de Lander gelmiş. Gerildiğiyle alakalı konuşmuş. Zyon ve Big Kon onu koruyacaklarını söylemiş.

-------------------------------------------------------------

Joe Hendry vs Kazuchika Okada
Maç 16 dakika sürmüş ve ikili birbirine üstünlük kuramamış ancak maçı Christmas Gift ile Joe Hendry kazanmış.

-------------------------------------------------------------

Seth Rollins’in arka alanda TCPW’da yaptıkları hakkında video dönerken transparan şekilde Seth Rollins’in de oturup düşündüğü bir görüntü gelmiş. Nic Nemeth’e pin olduğu video 4 kere tekrar kalkmış ve Seth Rollins çıldırarak ayağa kalkmış. Sonrasında kameraya doğru Nic Nemeth’i SummerShow’da eze eze yeneceğini söylemiş.

----------------------------------------------------------------

PAC vs Pete Dunne for the TOTAL Juniorweight Title #1 Contendership
20 dakika süren maçta PAC, Black Arrow’la maçı kazanmış. Maçtan sonra hedefi Marty Scurll olan bir konuşma yapmış ancak Marty Scurll arkasından kemerle saldırmış. Yerde ki PAC’e tehditler savurmuş ve kemerini havaya kaldırmış.

----------------------------------------------------------------

Arka alanda Kairi Sane’yi görmüşüz ve artık başarısızlığı kaldıramadığını ve bir süre kafasını dinlemesi gerektiğini söyleyip elinde valizle arenadan çıkış yapmış.

-------------------------------------------------------------------

ROPPONGI 3K (SHO & YOH /w Rocky Romero) (c) vs Zyon & Big Kon /w Steph de Lander for the TOTAL Team Championship
Zyon, Big Kon ve Steph de Lander gelirken yine bozulmalar olmuş. 16 dakika süren maçı Zyon ve Big Kon üstün geçirmiş. Rocky Romero’nun maça dahil olmaya çalıştığı yerlerde Steph de Lander ona saldırmış ve durdurmuş. Zyon ve YOH ringdeyken Zyon, Fade to Black’i vurmuş. Tam pine gidecekken her yer kararmış. Geri açıldığında Zyon, Big Kon ve Steph de Lander ringin ortasında hareketsiz yatıyormuş. YOH hemen fırsattan istifade tuşa gitmiş ve maçı kazanmış. ROPPONGI 3K kemerlerini korumuş. Hemen arka alana kaçmışlar. Ringde yatan 3’lü biraz kendine geldiğinde dev ekranda bir şey yazmış. ‘’Daha zamanınız gelmedi. İlerde beraber başarılar elde edeceğiz.’’’
Şov böyle kapanmış.​
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #3'ü izlemek için 2 neden?

TOTAL Three Man Team Kemerleri korunacak.
The Elite (Kenny Omega, Nick Jackson, Matt Jackson) vs The Bloodline (Solo Sikoa, Tama Tonga, Tonga Loa) for the TOTAL Three Man Team Title #1 Contendership
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
@SemiiZiggy Hoca şöyle ufaktan biraz göz gezdirdim de Chris Brookes ve Nic Nemeth'in arkasında çok büyük güçler olduğunu düşünüyorum. 🤭🤭
AHAHAHAHAH Direkt Authority var ya, şöyle ilk posttaki Power Rankings'e bakınca sevdiğim güreşçiler az çok ortaya çıkıyor zaten
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #3

TCPW Dark.png

Şovu Bloodline arka alanda açmış. Bloodline adına Paul Heyman konuşmuş. Bugün tek odaklarının kemerde olduğunu bugün kemerleri aldıktan sonra Bullet Club’a döneceklerini şu an Bloodline’ın tek hedefinin kemer olduğunu söylemiş.

---------------------------------------------

Hemen ardından ekranlara The Elite gelmiş ve kendilerinin dünyanın her yerinde en iyi takımı olduklarını TCPW’da da artık kendilerini kanıtlayacaklarını söylemişler.

---------------------------------------------

The Elite vs Bloodline for the TOTAL Three Man Team Title #1 Contendership

20 dakikalık bir maç sürmüş. Maçı her ne kadar kalite olarak The Elite taşımış olsa da Solo Sikoa, Samoan Spike’dan sonra Matt Jackson’u pinleyerek maçı kazanmış.

--------------------------------------------------

Arka alanda TOTAL Three Man Şampiyonları Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II arka alandalarmış. Grup adına Travis Banks, Bloodline’ın kendilerini korkutmadığını ve kemeri ShowDown’da tutacaklarını söylemiş.

--------------------------------------------

Travis Banks, Kid Lykos & Kid Lykos II (c) vs Bloodline for the TOTAL Three Man Team Championship

25 dakikalık bir maçta maçı taşıyan yine Bloodline’ın rakipleri Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II olmuş. Maçın sonunda Jey Uso ve Jimmy Uso Double Uso Splash vurduktan sonra Sikoa, Samoan Spike’ı vurmuş. Bloodline bu hareketlerden sonra maçı ve kemerleri kazanmışlar.​
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #9'u izlemek için 5 neden?

TOTAL Three Man Team Şampiyonları Bloodline'ın kutlaması.
ECIII yükselişi hakkında konuşuyor.
Original Club (Karl Anderson & Doc Gallows) vs Bullet Club (Tama Tonga & Tonga Loa) for the TOTAL Team Title #1 Contendership
Bryan Danielson, son zamanlarda WarZone'ın kazandığı kemerler hakkında konuşacak.
Nic Nemeth'in kendi kuralları devam ediyor.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #9
TCPW_WarZone.png



Şovu, TOTAL Three Man Team Şampiyonları The Bloodline açmış. Ringe girdiklerine Paul Heyman mikrofonu almış ve konuşmaya başlamış. Bugünü Solo Sikoa ile iple çektiklerini ve Bloodline TCPW’da kendini kanıtladığı zaman olması gerekeni ilan edeceklerini söylemiş. Jimmy Uso ringin dışında biberleri almış ve Paul Heyman’a vermiş. Paul Heyman konuşmaya devam etmiş. TOTAL Three Man Team Şampiyonu Solo Sikoa, bundan sonra tüm Samoalıların, Amerikan Samoalıların, Tongalıların, Pasifiklerin ‘’Kabile Şefi’’ymiş. Paul Heyman biberleri takmış ve takar takmaz Bullet Club gelmiş. Finn Balor, bu hafta Dark şovu için herkesten önce kendilerine teklif geldiğini ama gerçek bir güreşçi gibi şuan Bloodline ile uğraşırken başka bir olayın içine atlamadıklarını söylemiş. Finn Balor, tekrar Bloodline’a meydan okumuş. Ancak Bryan Danielson gelmiş ve TCPW SummerShow’un hala Brand savaşları konseptini koruduğunu, Bloodline’ın SummerShow’a şampiyon olarak gideceğini ve hak ettikleri kemerleri koruyacaklarını söylemiş. Ancak SummerShow’dan hemen sonra ki WarZone’da Bloodline kemerleri korusa da korumasa da karşılaşabileceklerini söylemiş. Eğer bu akşam yapılacak maçta Tama Tonga ve Tonga Loa’da maçlarını kazanırsa onlarda o maça TOTAL Team Şampiyonu olarak çıkabilirmiş ve bu maç daha eğlenceli hale gelebilirmiş. Her iki takım da bunu onaylar derecede hareketler sergilemiş. Bryan Danielson şu an burada bir olay istemediğini söylemiş ve iki takım da olaysız dağılmış.

---------------------------

Arka alanda Nic Nemeth ile Robert Roode varmış. İkili yine bir odanın düzenini değiştirirken Nic Nemeth, Robert Roode’ın istediği şansı yarattığını ve bu gece alacağını söylemiş. İkili el sıkışmış.

-----------------------------

Bayley vs Tamina
4 Dakika süren kısa bir maçta Bayley kolayca Tamina’yı yenmiş.

------------------------------------

Arka alanda Nic Nemeth, oturuyorken Braun Strowman odasına girmiş. Şu an ki GM’den bir hayır göremediğini ve bu aralar yaptığı şeyler sadece bir görüntüden ibaret değilse bu akşam kendisine bir maç ayarlamasını istediğini söylemiş. Nic Nemeth daha onaylayamadan Braun Strowman dışarı çıkmış.

----------------------------------------------

ECIII ringe gelip, artık kendisini ve vücudunu anladığını TCPW’ı kasıp kavuracağını söylemiş. İlk hedefi yenilmeyen Chris Brookes’u yenerek TCPW’ın ikincil kemerini alıp, Chris Brookes’un söyleyip yapamadığı en prestijli kemeri yapmakmış.ECIII konuşmaya devam ederken Nic Nemeth ve Robert Roode gelmiş. ECIII’ün Geçen hafta TOTAL Television Pro Wrestling Şampiyonluğu için aday olduğunu sandığını ancak o maçı Bryan Danielson’ın düzenlediğini elinde resmi bir kontrat olduğunu ve şu an Robert Roode’la TOTAL Television Pro Wrestling Şampiyonluğu için adaylık maçına çıkması gerektiğini söylemiş. Arka alandan bir anda hakem gelmiş, Nic Nemeth’in elinde ki kontrata bakmış ve bunun resmi olduğunu söylemiş. Nic Nemeth, ECIII’e el sallarken arka alana doğru yönelmiş, Robert Roode ise ringe doğru girmiş.

ECIII vs Robert Roode for the TOTAL Television Pro Wrestling Title #1 Contendership

Genel olarak ECIII’ün üstün olduğu maçta, 18 dakika sonra ECIII, ECD ile maçı kazanmış.

------------------------------------

Arka alanda Bryan Danielson, WarZone’ın kemerlerle tanıştığını ve artık başarılı bir Brand olduğunu, kendi hatalarından ders aldığını söylerken Nic Nemeth kadraja gibi girmiş. Bu başarıların Bryan Danielson’ın olmadığını TCPW Dark ve Mojo Rawley’in Bryan’ın adamlarını Bryan’dan daha iyi kullandığını söylemiş. Bryan Danielson’a artık otoritesinin bölüşüldüğünü ve arka alanda ki insanların kendisine de saygı gösterdiğini söylemiş. Bryan Danielson cevapsız kalırken Nic Nemeth son kez, şimdi senin ayarlamadığın benim ayarladığım bir maç daha göreceğiz demiş ve odadan çıkmış.

-----------------------------------------

Braun Strowman vs Buddy Matthews

12 dakika süren bu maçta genel olarak Braun Strowman’in üstünlüğü olmuş, maçın sonunda Buddy Matthews, az kalsın Roll-Up’la maçı kazanıyormuş ancak Braun kurtulmuş ve Roll-Up’tan sonra Running Powerslam ile maçı kazanmış.

----------------------------------------------

Arka alanda Saraya, Charlotte Flair’in SummerShow’da ki maçını spiker masasında izleyeceğini söylemiş ve kim gelirse gelsin WrestleFest’te o kemeri alacağıyla alakalı kısa bir konuşma yapmış.

---------------------------------------------

Original Club (Karl Anderson & Doc Gallows) vs Bullet Club (Tama Tonga & Tonga Loa) for the TOTAL Team Title #1 Contendership
AJ Styles ve Finn Balor’un kenarda olduğu ve ara ara karıştığı maç 20 dakika sürmüş. Tama Tonga ve Tonga Loa, Two Post Massacre ile Karl Anderson ve Doc Gallows’u yenmiş. Tuş eden Tama Tonga, tuş olan ise Doc Gallows olmuş. İkili Finn Balor ile sevinirken Original Club üyeleri ringin dışında onlara tehditler savunurken şov sona ermiş.​
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #9'u izlemek için 5 neden?

Zyon, Big Kon ve Steph de Lander'in bir sonraki hareketi ne olacak?
Iyo Sky bir kez daha Charlotte Flair ile karşılaşacak olması hakkında konuşacak.
Matt Riddle hala rakipsiz
Travis Banks, Kid Lykos & Kid Lykos II vs ROPPONGI 3K & Kazuchika Okada for the TOTAL Three Man Team Title #1 Contendership
Johnny TOTAL vs Joe Hendry
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: