BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #12

TCPW_WarZone.png

Şovu duyurulmayan Will Ospreay vs Nick Jackson maçıyla açmışız. Bu maçın kazananı WrestleFest’te ki 6 kişilik TOTAL Juniorweight Şampiyonluğu için merdiven maçına çıkacakmış.

Will Ospreay vs Nick Jackson for the TOTAL Juniorweight Championship Qualifying Match

17 dakikalık geçen bu keyifli maçta Will Ospreay, Hidden Blade ile maçı kazanmış ve bir kez daha TOTAL Juniorweight Şampiyonluğu için maça çıkmaya hak kazanmış.

----------------------------------------------------

Arka alanda Nic Nemeth’i görmüşüz. Nic Nemeth, Robert Roode ile beraber bir masaya oturup çalışırken görülmüşler. Bryan Danielson bir güvenlik ordusuyla gelip onların bu hafta şovda bulunmayacaklarını arenadan kovulduklarını söylemiş. Nic Nemeth ile Robert Roode güvenliklere saldırmaya başlamış. İlk 6 tanesini yere indirmişler ancak güvenlikler sonunda üstün çıkmış. İkili yerde etkisiz kaldıktan sonra güvenlikler sürükleye sürükleye ikiliyi dışarı doğru taşımaya başlamışlar.

-----------------------------------------------------

Kameralar ringe döndüğünde Charlotte Flair gelmiş ve hedefi olan Saraya’nın zayıf kaldığını anlatırken Saraya onu bölmüş. Saraya mikrofonda Flair’ın karşısında esip gürlemiş. Charlotte’ı piyasaya çıkaranın kendisinin çıkardığını söylerken Flair sinirlenmiş ve Saraya’ya saldırmış. İkili biraz kapıştıktan sonra Saraya en son Good Knight vurmuş ve üstün çıkmış.

---------------------------------------------

Arka alanda Nemeth ile Roode arenanın kapısına getirilmiş. Tam kapıdan atılacakken ikili tekrar canlanıp yine güvenliklere saldırmışlar. Yine toplu güvenlikleri döverlerken eninde sonunda arenadan atılmışlar.

---------------------------------------

Jacob Fatu vs Jey Uso

13 dakikalık süren bu maçta Jacob Fatu resmen maçı domine etmiş ve maçı Samoan Drop ile kazanmış. Maçtan sonra Jey Uso’ya saldırmaya devam ederken Solo Sikoa ve Jimmy Uso yanlarında Rikishi ile gelmiş ve Fatu’yu indirmişler. Roman Reigns ve Lance Anoa’i yanlarında Paul Heyman ile Fatu’yu kurtarmaya gelmişler. İkili üstün çıkarken Rikishi olaylara dahil olmuş ve Reigns ile Anoa’i’nin arkasından saldırmış. İkiliyi de indirmiş ve Bloodline, Bloodline OG’ye karşı üstün çıkmış.

----------------------------------------

Arka alanda Bella Twins’i hazırlanırken görmüşüz.

--------------------------------------

Hemen ardından Bella Twins ringe gelmiş. Rakiplerini beklerlerken Pretty Empowered gelmiş. Kylie Page, Kenzie Page ve Ella Envy TCPW’da!! Kenzie Page mikrofonla arkadaşlarını överek ringe gelmişler.

Bella Twins vs Pretty Empowered /w Kenzie Page for the TOTAL Female’s Team Title #1 Contendership

Maç başlamış ve Kylie Page ile Ella Envy gayet üstün performans göstermişler ancak Brie Bella içerdeyken ve hakemin dikkati Kylie Page’deyken Nikki Bella’nın kendo stick’le Ella Envy’e vurması üzerine Brie Bella’nın piniyle Bella Twins maçı kazanmış.

-------------------------------------

Arka alanda ShowDown GM’i William Regal’ı görmüşüz. William Regal, ShowDown rosterında bulunan ve bu gece maça çıkacak Gabe Kidd’i motive etmiş.

--------------------------------

Gabe Kidd vs Doc Gallows vs Tonga Loa vs Matt Jackson

Gecenin main eventinde 4lü ortalama bir maç izletmiş bize. 15 dakikanın sonunda Bullet Club’ın maça karışmasıyla Elite, War Dogs ve Original Club’ın diğer üyeleri de gelmiş. Maç Fatal 4 Way olduğundan diskalifiye ile maç bitmemiş. Bütün bu olaylardan sonra Gabe Kidd ile Tonga Loa ringde kalmış. Gabe Kidd maçı Slick Kick’i vurmuş ve maçı kazanmış. Şovu War Dogs takımı ayakta kapatmış.​
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #12'yi izlemek için 5 neden?

British Strong Style ile Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II arasında mücadele devam ediyor.
TOTAL Female's Team Şampiyonluğu için ShowDown'da aday çıkartıyor.
Tetsuya Naito & Kazuchika Okada vs Alberto El Patron & Matt Riddle /w Liv Morgan
Seth Rollins neden Chris Brookes'a saldırdı?
TOTAL Juniorweight Kemeri Eleme Maçları devam ediyor.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #12

tcpw showdown.png


Şovu Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II açmış. Travis Banks takımı için konuşurken British Strong Style’ın yaptıklarından bıktıklarını söylemiş. Tam bunları söylerlerken British Strong Style arkalarından saldırmış. Ağır bir domine sonrasında Pete Dunne eline mikrofon almış. Kendisinin şimdi WrestleFest’te TOTAL Juniorweight Şampiyonluğu için yapılacak maçın eleme maçına çıkacağını söylemiş. Kendisinin o maçı kazanacağını ve kendisi yerine WrestleFest’te Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II ile British Strong Style’a katılacak kişinin ismini açıklamış. Pete Dunne, Damien Dunne’ı çağırmış ve Damien Dunne gelmiş. Pete Dunne rakibini beklerken Kid Lykos’un müziği çalmış. Damien Dunne yerde ki Kid Lykos’u ring içine atmış.

Pete Dunne vs Kid Lykos for the TOTAL Juniorweight Title Qualifying Match

Pete Dunne hemen Kid Lykos’u kaldırmış ve Bitter End vurarak maçı kazanmış.

------------------------------------

Arka alanda Xia Brookside, Steph de Lander’a takımlık teklif etmiş. Steph normal bir durumda bundan çok mutlu olacağını ancak şu an olamayacağını söyleyerek reddetmiş.

---------------------------------

Ringe döndüğümüzde az önce gördüğümüz Steph de Lander ringe gelmiş ve artık korkularını yenmeye çalıştığını Malakai Black’in ona zarar veremeyeceği hakkında konuşmuş. Tam o ara ışıklar kapanmış, açıldığında ise Viktor ile Konnor gelmiş. De Lander kaçacak yer ararken Viktor ile Konnor onun önünü kapatmış. Sonra tekrar ışıklar kapanmış ve açılmış. Işıklar açıldığında Malakai Black gelmiş ve Steph de Lander yerdeymiş. Malakai eliyle onu kaldırmış ve Steph kalkar kalkmaz ona sarılmış. Malakai Black’in kafasında ki House of Black sonunda kurulmuş. Malakai Black sonrasında bir mikrofon almış ve House of Black’in ilk hedeflerini söylemiş. Steph de Lander, TOTAL National Şampiyonluğuna Viktor ile Konnor ise TOTAL Team Şampiyonluğuna hedef koyacakmış. Bir anda ışıklar tekrar kapanmış ve açıldığında ringde kimse yokmuş.

-------------------------------------------

Arka alanda Xia Brookside harıl harıl rakip ararken yanına Matt Riddle ve Liv Morgan gelmiş. Liv Morgan, Matt Riddle’dan özür dileyerek nefretle de olsa Xia Brookside’ın bu geceki takım arkadaşı olacakmış. Matt Riddle onu öpmüş ve ringe doğru yol almış.

--------------------------------------------

Tetsuya Naito & Kazuchika Okada vs Alberto El Patron & Matt Riddle

14 dakika gerginlikle geçen bu maçta. Alberto ile Riddle yine de daha iyi anlaşan taraf olmuş. Maçın sonlarında Okada’nın Naito’yu yalnız bırakmasıyla Riddle, The Final Flash’ı vurmuş ve maçı takımına kazandırmış. Maçtan hemen sonra El Patron, Riddle’a saldırmış. İkili yumruklaşa yumruklaşa seyircilerin arasından arka alana dönmüş. Bütün bu olayları stage’den izleyen Okada bir mikrofon almış ve WrestleFest’te Naito’yla Japonya klasiği bir maç yapmak istediğini söylemiş. Naito’yla en az 1 saat bir maç çıkarmaları gerektiğini ancak Naito’nun o ringde 5 dakika bile duramayacağını söylemiş. O ara William Regal gelmiş ve Naito ile Okada arasında ki WrestleFest haftasındaki maçın 1 saat Iron Man Maçı olacağını açıklamış.

------------------------------------

Arka alanda TOTAL Never Comfort Şampiyonumuz Joe Hendry yürürken bir anda arkasında Johnny TOTAL gelmiş ve Hendry’i roll-up’a alarak kemeri kazanmış. Ancak arkasında hemen Jay Lethal görünmüş ve bir Cutter’la Johnny TOTAL’ı indirmiş ve pine gitmiş. Jay Lethal kemeri kazanırken Hendry hemen ayaklanmış ve roll-up’a almış Lethal’ı. Hendry kemerini tekrardan kazanmış ve hızlıca oradan uzaklaşmış.

----------------------------------------

Xia Brookside ve Liv Morgan sırayla ringe gelmiş. Geçmişleri kötü olan bu ikiliden Liv Morgan uzak duran tarafken Brookside, Morgan’a sarılmış. İkili rakiplerini beklerlerken Peyton Royce ve Billie Kay, The IIconics gelmiş. The IIconics, TCPW’a gelmişler.

Xia Brookside & Liv Morgan vs The IIconics for the TOTAL Female’s Team Title #1 Contendership

Xia Brookside ve Peyton Royce ringde başlamışlar. Xia Brookside maçın başlarında Liv Morgan’a bir kere tag verdikten sonra ringe bir daha girememiş. 12 dakika süren bu maçta Liv Morgan, Billie Kay’e ObLIVion vurarak maçı takımına kazandırmış. Xia Brookside çok sevinirken Liv Morgan yine oralı olmamış.

------------------------------

Arka alanda Seth Rollins’i hazırlanırken görmüşüz.

------------------------------------

Hemen ardından Seth Rollins gelmiş. Süslü başlangıç cümlelerinden sonra Chris Brookes’a neden saldırdığını açıklamış. TCPW’da birbirlerine saygı duyarak, yardım ederek bir rekabet olamayacağını, bu şirketin kurtlar sofrası olduğunu ve işlerin böyle yürümediğini söylemiş. Kendi saldırısından sonra Chris Brookes’ın bu hafta görünemediğini, her hafta şovda kemerini koruyan Brookes’ın bu hafta kemerini koruyamayacağını çünkü bu haftayı kendisinin şimdi kapatacağını söylemiş. Tam bunları derken Chris Brookes ona arkadan saldırmış. Bir de Yakuza Kick ile Rollins’i indirmiş ve eline mikrofonu almış. Open Challenge’ını bu hafta da açtığını ve Seth Rollins’i WrestleFest haftasına kadar takmadığını söylemiş. Open Challenge’ına Gedo’yla beraber gelen David Finlay karşılık vermiş.

Chris Brookes (c) vs David Finlay /w Gedo for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

19 Dakika süren bu maçta kazanan Yakuza Kick ile Chris Brookes olmuş. Maç gayet eğlenceli ve tam olarak Japonya havasında geçmiş. Gedo ara ara karışmaya çalışsa da başarılı olamamış. Seth Rollins maçın ortasında spiker masasına geçmiş ve Chris Brookes’la dalga geçmiş. Maçtan sonra hemen saldırmak istemiş ancak bu haftayı Chris Brookes, bir Yakuza Kick’de ona vurarak ayakta kapatmış ve şov Chris Brookes kemerini kaldırırken bitmiş.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #7'yi izlemek için 3 neden?

WrestleFest haftası öncesi son TCPW Dark Şovu.
TOTAL Never Comfort Şampiyonluğu korunacak.
Contender adayları duyurulmadı, Mojo Rawley şovda özel olarak duyuracak.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Dark #7

TCPW Dark.png


Şovu Mojo Rawley açmış. Mojo Rawley bugün Joe Hendry’nin buradan kemersiz çıkacağını söylemiş. Bugün Dark şovunun bu senelik son şovu olduğunu söylemiş. Haftaya olacak TCPW Dark şovunu WrestleFest haftası şovu olacağını hatırlatmış. Mojo Rawley, Dark şovundan sonra tekrar Free Agent kalacağını ve bundan dolayı bugün contenderlık maçının iptal olduğunu ve Joe Hendry’nin şu an ringe gelerek kemerini kendisine karşı koruyacağını söylemiş.

Joe Hendry (c) vs Mojo Rawley for the TOTAL Never Comfort Championship

35 dakika süren bu çekişmeli maçı Mojo Rawley, Sit Out Alabama Slam ile maçı kazanmış. Joe Hendry maçta 2 tane Sit Out Alabama Slam’i atmış. 1 kez de Christmas Gift vurmuş ancak maçı kazanamamış. Mojo Rawley yeni TOTAL Never Comfort Şampiyonu olmuş. Kendisi stage’e gitmiş ve eline bir mikrofon almış. Bu kemer sayesinde William Regal’den ShowDown kontratı alacağını söylemiş. Bu arada Jay Lethal arkasından roll-up’a almış Rawley’i ve yeni TOTAL Never Comfort Şampiyonu olmuş. Jay Lethal arka alana kaçarken kamerada arkasından geliyor. Arenadan kaçarken Johnny TOTAL ona bir anda Superkick vurmuş. Standing Shooting Star Press’i vurmuş ve kemeri kazanmış. O arenadan dışarı çıktığında şovda sona ermiş.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #13'ü izlemek için 5 neden?

WrestleFest haftasından önceki son WarZone
Gunther ile Braun Strowman yüzleşiyor.
Charlotte ile Saraya bir kez daha yüzleşecek mi?
Nic Nemeth bu hafta arenaya girebiliyor.
TOTAL Juniorweight Championship Qualifying Maçları devam ediyor.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #13

TCPW_WarZone.png

Şovu Nic Nemeth ve Robert Roode açmış. Nic Nemeth konuşmaya başlamış, Bryan Danielson’ın kendilerini şovdan atması rezilliğini bu hafta seyirciye istediğini vererek düzeltmek istiyormuş. Nic Nemeth, bir kontrat çıkarmış ve Bryan Danielson ile WrestleFest’teki maçlarına bir tür eklemek istiyormuş. Bu sözlerin ardından Bryan Danielson stage’e gelmiş ve türün çoktan belirlendiğini gerçek kontratı WarZone GM’i olarak kendisinin yaptığını söylemiş. Robert Roode’dan kurtulmak için Nic Nemeth ile bir Hell in a Cell maça çıkacaklarmış. WarZone GM’i olarak çoktan bu kararı yürürlüğe almış ve Nic Nemeth’in imzasına ihtiyacı yokmuş. Nic Nemeth ile Robert Roode sinirden kudururken Bryan Danielson arka alana dönmüş.

------------------------

Arka alanda Braun Strowman sinirle yürürken Gunther ona saldırmış. İkili arka alanda bitmek bilmeyen bir kavgaya başlamış. Hiçbir görevlinin ayıramadığı kavganın sonunda Bryan Danielson’ın güreşçileri çağırmasıyla kavga ayrılmış. Gunther, WrestleFest haftasında Strowman ile görüşeceklerini bağırmış.

-----------------------

Lance Anoa’i vs Buddy Matthews for the TOTAL Juniorweight Championship Qualifying

15 dakika boyunca enerjisi hiç eksilmeyen bu maçta Buddy Matthews, Matthews Law vurarak maçı kazanmış. Maç sonunda Jacob Fatu, Matthews’a saldırmaya gelmiş ancak Matthews kaçmış. Fatu ve Anoa’i’ye Usolar ve Sikoa saldırmış. Fatu ne kadar dayanmaya çalışsa da bir yerden sonra o da kendini bırakmış. Ancak Reigns gelmiş ve ringi tamamen temizlemiş. Bloodline OG olayı ayakta kapatmış.

-------------------

Charlotte Flair vs Kenzie Page Non-Title Match

Kylie Page, TCPW’daki ilk maçı olmasına rağmen gayet güzel bir performans göstermiş. 12 dakika süren bu maçın sonunda Charlotte Flair tam Spear vuracakken Saraya gelmiş ve Charlotte Flair’e saldırmış. Maçı diskalifiye ile Charlotte Flair kazanmış. Saraya geceyi Good Knight ile ayakta kapatmış.

-------------------------

Arka alanda Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II; Bryan Danielson’la konuşmuşlar. Birazdan gecenin main eventinde Kid Lykos II ile Damien Dunne arasında bir No Disqualification maçı ayarlmışlar.

--------------------------

Kid Lykos II vs Damien Dunne No Disqualification Match

Her ikisi de ringe tek gelmiş. İngiltere esintisi olan bu maç 24 dakika sürmüş. Kid Lykos II genelde ringde daha rahat ve daha iyi görünen taraf olmuş. Maç içinde sandalyelerde kullanılmış. Maçın sonunda ilk olarak BSS’in sonrasında da Travis Banks ve Kid Lykos’un da karışmasıyla ortalık karışmış. Tüm olan olaylardan sonra Kid Lykos II, roll-up’la maçı kazanmış. BSS şaşırmış şekilde ringde dururken Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II ise sevinerek stage’den onlara bakmış. Şov böyle kapanmış.​
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #13'ü izlemek için 5 neden?

WrestleFest haftası öncesi son şov.
TOTAL Never Comfort Şampiyonluğu potasında yeni olaylar olacak mı?
House Of Black hedeflerine ulaşabilecek mi?
Chris Brookes, Seth Rollins hakkında konuşacak.
AJ Styles vs David Finlay /w Gedo vs Finn Balor vs Kenny Omega
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #13

tcpw showdown.png

Şovu TOTAL Team Şampiyonları ROPPONGI 3K açmış ve eline mikrofonu alan Rocky Romero geçen hafta House of Black’in açıklamalarından korkmadıklarını ve House of Black’ten de korkmadıklarını söylemiş. Kendilerinin şirketin başından beri bu kemere sahip olduklarını hatırlatırken bir anda arenada ışıklar kapanmış. Işıklar açıldığında Viktor ve Konnor, SHO ve YOH’a saldırırken Malakai Black’te Rocky Romero’ya Black Mass vurmuş. Üçlü seyirciye pozlarını verdiklerinden sonra ışıklar yine kapanmış ve açıldığında sadece ROPPONGI 3K yerde yatıyormuş.

-------------------------------------

Arka alanda TOTAL Never Comfort Şampiyonu Johnny TOTAL 3 tane güvenlikle arenaya girdiği gözükmüş. Bu arada bir anda Mojo Rawley, Joe Hendry ve Jay Lethal aradan çıkıp güvenlikleri indirmişler. Johnny TOTAL kaçmayı düşünürken 3’ü de üstüne çullanmış. Mojo Rawley, Johnny TOTAL’ı omzuna almış ve Sit-Out Alabama Slam’i vurmuş. O pine giderken onu Jay Lethal, TOTAL’in üstünden kaldırmış ve savurmuş. Kendisi pine gitmiş onu da Joe Hendry kaldırmış ve savurmuş. Kendisi pine gitmiş ve kemeri kazanmış. Hendry tam kaçacakken Mojo Rawley onu da yakalayıp Sit-Out Alaba Slam’i vurmuş ancak Jay Lethal yine Rawley’i savurmuş. Pine gitmiş ve kemeri kazanmış. O da tam kaçacakken Mojo Rawley gelmiş ve bu sefer sandalyeyle Lethal’a vurmuş. Direkt pine gitmiş ve kemeri kazanmış. Diğer 3’lü yerdeyken Mojo Rawley arka alana doğru kaçmaya başlamış.

---------------------------------------

SHO vs Dominik Mysterio TOTAL Juniorweight Championship Qualifying Match

Zaten yorgun olan SHO maçta çok zorlanmış. Rakibinin yorgunluğuna rağmen Dominik Mysterio yine de kaçak güreşmiş. Mysterio maç boyunca seyirciden aşırı bir ‘’boo’’ almış. 13 dakikalık bir maçın sonunda Dominik Mysterio, roll-up’la maçı kazanmış. Maç bittiğinde Pete Dunne gelmiş ve Dominik’e saldırmaya başlamış. Buddy Matthews’da gelip Pete Dunne’a. PAC gelip Buddy Matthews’a. Will Ospreay gelip PAC’e ve en sonunda şampiyon Marty Scurll gelmiş ve geceyi ayakta kapatmış.

---------------------------------

Arka alanda TOTAL National Şampiyonu Millie McKenzie’yi kanlar içinde yerde yatarken görmüşüz. Kadraj biraz genişlediğinde başında duranın ve bunu yapanın Steph de Lander olduğunu anlamışız. Steph de Lander, Millie’nin başında gülerken kameralar kapanmış.

----------------------------------------

AJ Styles vs David Finlay /w Gedo vs Finn Balor vs Kenny Omega

24 dakika süren bu uzun maçta hiçbir zaman aksiyon eksik olmamış. Maçı Kenny Omega, David Finlay’ı pinleyerek kazanmış. Maçtan sonra aynı geçen haftaki gibi tüm Bullet Club ardılları gelmiş ve birbirlerine girmişler. Bullet Club (Finn Balor, Tama Tonga ve Tonga Loa) olayı üstün kapatmış.

--------------------------------------------

Dev ekranda WrestleFest haftasının tanıtımları oynatılmış.

----------------------------------------------

Ringe döndüğümüzde Chris Brookes gelmiş ve konuşmaya başlamış. Seth Rollins’in yaptıklarını anlayabildiğini, gözden düşen eski nesil bir süperstarın hala kendisi üstünden gündemde kalma çabası olduğunu söylemiş. Chris Brookes mikrofonda gayet güzel bir iş çıkarırken Seth Rollins bir anda ona saldırmış. Curb Stomp vurduktan sonra Chris Brookes’ın klasik open challenge’ını başlattığını söylemiş. Kazananın hem kemeri hem de WrestleFest Main Event’inde kendisiyle karşılaşacağını söylemiş. Chris Brookes yerdeyken WarZone’dan Robert Roode gelmiş. Seth Rollins arka alana dönerken Chris Brookes zar zor ayaklanmaya başlamış ve arka alandan gelen bir hakem de maçı başlatmış.

Chris Brookes (c) vs Robert Roode for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

Daha önce Chris Brookes’la TCPW’da iki kez karşılaşan ve ezilen Robert Roode, yorgun Chris Brookes karşısında harika bir 16 dakika geçirmiş. Ancak maçı bitirememiş ve Chris Brookes her zaman bir şekilde atmış. 1 kere Glorious Bomb yemesine rağmen Chris Brookes maça devam edebilmiş. Maçın sonlarında Robert Roode, Chris Brookes’ı iplere attıktan sonra dönüşünde Chris Brookes maçta ilk defa kendine gelmiş ve Octopus Hold bağlamış. Robert Roode’da biraz dayanabildikten sonra pes etmiş. Chris Brookes, Robert Roode’u 3. Kez yenerek kemerini korumuş. Her ikili de yerde yatarken şov sona ermiş.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
863
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WrestleFest Week Match Card

TCPW WrestleFest MC.png

TCPW WrestleFest Week TCPW Dark #8 Special Pre-Show

Tarih: 19 Ağustos 2024

TCPW WrestleFest Dark.png

Gunther vs Braun Strowman

TCPW Dark Commisioner Mojo Rawley (c) vs Joe Hendry vs Jay Lethal vs Johnny TOTAL 4-Way Street Fight Match for the TOTAL Never Comfort Championship

TCPW WrestleFest Week TCPW WarZone #14 Special Pre-Show
Tarih: 21 Ağustos 2024

TCPW WrestleFest WarZone.png


Tetsuya Naito vs Kazuchika Okada 1 Hour Iron Man Match

Bloodline (Solo Sikoa, Jey Uso & Jimmy Uso /w Rikishi) vs Bloodline OG (Roman Reigns, Jacob Fatu & Lance Anoa'i)

Millie McKenzie (c) vs Steph de Lander for the TOTAL National Championship

Bullet Club (Finn Balor, Tama Tonga & Tonga Loa) (c) vs The Elite (Kenny Omega, Matt Jackson & Nick Jackson) vs Original Club (AJ Styles, Karl Anderson & Doc Gallows) vs War Dogs (David Finlay, Gabe Kidd & Jake Lee /w Gedo) 4-Way Elimination Team Match for the TOTAL Three Man Team Championship

TCPW WrestleFest Week TCPW ShowDown #14 Special Pre-Show
Tarih: 23 Ağustos 2024

TCPW WrestleFest ShowDown.png


Alberto El Patron vs Matt Riddle MMA Match

Iyo Sky vs Kairi Sane

British Strong Style (Tyler Bate, Trent Seven & Damien Dunne) vs Travis Banks, Kid Lykos & Kid Lykos II

ROPPONGI 3K (SHO & YOH /w Rocky Romero) (c) vs House Of Black (Konnor & Viktor /w Malakai Black) for the TOTAL Team Championship

TCPW WrestleFest
Tarih: 25 Ağustos 2024

TCPW WrestleFest.png


Charlotte Flair (c) vs Saraya for the TOTAL Female Championship

Marty Scurll (c) vs PAC vs Will Ospreay vs Buddy Matthews vs Pete Dunne vs Dominik Mysterio 6-Man Ladder Match for the TOTAL Juniorweight Championship

Bella Twins vs Liv Morgan & Xia Brookside for the TOTAL Female's Team Championship

Nic Nemeth (c) vs Bryan Danielson Title (TOTAL World Championship) vs Brand (TCPW WarZone) Hell in a Cell Match

TCPW WrestleFest Main Event
Tarih: 25 Ağustos 2024

Chris Brookes (c) vs Seth Rollins for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship




 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: