BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Anniversary 1
TCPW Anniversary.png

Arena gösterilirken ilk maçımıza geçiyoruz.

brookes vs roode.png
Chris Brookes (C) vs Robert Roode Chair Match for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship


TOTAL Television Pro Wrestling Şampiyonu Chris Brookes geliyor.
chris brookes entrance.jpg


Robert Roode geliyor.

roode entrance.jpg

Maç başlıyor ve Robert Roode hemen ringin dışına çıkıp bir sandalye alıyor. Hemen ringe giriyor ve ayağa kalktığı an ShowDown’daki gibi bir Dropkick vuruyor ve sandalye tekrar Robert Roode’un kafasında patlıyor. Yere düşen sandalyeyi Brookes alıyor ve Roode’a vurmaya başlıyor. Roode yerde acılar içinde kıvranırken Brookes duruyor ve Roode’u ayağa kaldırıyor.Roode’u köşeye atıyor kendisi de ardından koşuyor YAKUZA KICKK!!! Hayır Roode kaçıyor, Brookes’ın ayağı köşede kalıyor. Hemen kendini düzeltip arkasını dönüyor ama Roode’dan Spinebuster geliyor!! Yerde ikisi de biraz dinlendikten sonra Roode kalkıp eline sandalyeyi alıyor. Brookes’ta o ara ayağa kalkıyor ancak Roode kafasına sandalyeyi geçiriyor. Roode sonrasında sandalyeyi açıyor ve oturuyor. Chris Brookes’a bir şeyler söyleyerek kafasını tekmeliyor.Ayağa kalkıp bir tekme daha atacakken Chris Brookes ayağını tutuyor ve ayağa kalkıyor. Ayağını bırakıyor ve aniden Headbutt!! Roode daha demin oturduğu sandalyeye sarsılmış bir şekilde tekrar oturuyor. Chris Brookes hemen iplerden sekleniyor ve oturan Roode’a YAKUZA KICK!!!!!! Hemen kaldırıp bir de Mantis Bomb’u vuruyor!!! Roode yerde yatarken Brookes sandalyeyi alıp ringin köşesinde açıp Roode’un kalkmasını bekliyor. Roode bir süre sonra kalkarken Brookes koşuyor ve OCTOPUS HOLD’u bağlıyor!!!!! Roode pes edecek mi??? Roode pes edicek gibi oluyor ama vazgeçiyor. Roode iyi dayanıyor ancak hareketsiz kaldı. Robert Roode hareketsiz kaldı. Hakem Roode’a bakıyor ve maçı bitiriyor.
Chris Brookes WarZone ve ShowDown’da ki kadar kısa olmasa da güçlü bir performansla kemerini koruyor!!

Brookes bırakınca Roode direkt yere düşüyor hakem kemeri Brookes’a verdikten sonra Roode’u kontrol ederken Brookes eline sandalyeyi alıyor ve yerdeki Roode’a vurmaya başlıyor. Hakem onu durdurmaya çalışırken Brookes sandalyeyi gösterip onu da tehdit ediyor. Hakem uzaklaşıyor. Brookes sandalyeyi yere bırakıyor Roode’u kaldırıyor ve BRAINBUSTER!!!! sandalyenin üstüne. Brookes sonra kemeriyle taunt atıp arka alana dönerken arka alandan da sağlık görevlileri geliyor ve ringdeki Robert Roode’un boyunluk takıp sedyeyle arka alana alıyorlar.
brookes win.jpg
resim_2024-05-26_164110439.png

--------------------------------------------------------------------------------------------
flair vs sky.png
Charlotte Flair vs Iyo Sky for the TOTAL Female Championship


charlotte entrance.png
Charlotte Flair geliyor.

iyo sky entrance.jpg
Iyo Sky geliyor.

Maç başlıyor ve Charlotte Flair direkt Iyo Sky’ın üzerine koşuyor ve SPEAR!!!! Hemen pine gidiyor Charlotte
1…
2…
2.56..
Kick-Out!!! Charlotte Flair ufak bir şok içinde ayaklanmaya çalışırken Iyo Sky’dan bir anda roll-up geliyor.
1….
2….
Kick-out geliyor. Charlotte Flair kalkarken Iyo’dan hemen bir low kick geliyor Charlotte Flair’in yüzüne doğru. Iyo hemen köşeye çıkıyor ve MOONSAULT!!!!! Hemen pine gidiyor.
1…
2…
2.78…
Kick-out!! Iyo’da şok içinde ayaklanıyor ama Charlotte’u kaldırıp ringin dışına atıyor kendisi de çıkıyor. Hakem saymaya başlıyor. Iyo, Charlotte’ın kafasını spiker masasına vurmaya başlıyor. 1….2……3…….4….. Sonra Charlotte’u kaldırıyor ve ringin köşesine atmak isterken Charlotte’tan bir reversal geliyor ve Iyo ringin köşesine kafasını vurup yere düşüyor. 5…..6……7…….. Charlotte ringe girip çıkıyor ve hakem sayımı sıfırlıyor. Charlotte, Iyo’yu kaldırıyor ve ring dışında Fisherman Suplex! Iyo sırtını tutup yerde kavranırken Charlotte yerden kalkıyor. 1....2....3.....4..... Iyo’yu kaldırıp yüzüne doğru bir şeyler söyledikten sonra onu ringe atıyor, ardından kendisi de girerken Iyo ayaklanıyor. Charlotte girer girmez bir tekme atıyor ve Suplex de Io!!! Hemen köşeye çıkıyor ve MOONSAULTT!!!!!Pine gidiyor hemen Iyo.
1….
2…
2.99….
Kick-Out!!!! Charlotte Flair bunu da atıyor. Iyo hiç zaman kaybetmeden tekrar köşeye çıkıyor. Bir MOONSAULT!! Daha?? Hayır Charlotte Flair kaçıyor, Iyo boşa düşüyor. Charlotte ayağa kalkıyor o ara Iyo’da acıdan hemen ayaklanıyor ama hala sersemlemiş bir şekilde duruyor. Charlotte Flair iplerden sekiyor ve SPEAR!!!!! Pine gidiyor Charlotte hemen.
1….
2….
2.99….
3!!!
Ancak hakem saymıyor, Hakemi birisi ringden çekiyor ve bir tane yumruk atıyor.Hakem ringin dışında yerde yatıyor şu an. Bu Kairi Sane!!! Ringe giriyor Charlotte’ı dropkick’le indiriyor ve köşeye çıkıyor. INSANE ELBOW!!!! Iyo’yu Charlotte’ın üzerine atıyor. Ringden iniyor, ring dışındaki hakemi kendine getiriyor ve ringin içini gösteriyor.Hakem saymaya başlıyor.
1…
2…
2.99…
3!!!!
Iyo Sky kazanıyor ama hala hareketsiz biçimde, Kairi Sane ringe giriyor ve Iyo’yu toparlayıp kemerle beraber seviniyorlar.TCPW ShowDown şuan 2 kemeri de eline geçirmiş oluyor.
resim_2024-05-26_164727449.png

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kameralar arka alanda açılıyor ve Renee Young konuşmaya başlıyor.
Renee Young:
Bayanlar ve baylar yanımda AJ Styles ve The Original Club var.


resim_2024-05-26_165314987.png
AJ Styles: Şu ana kadar WarZone olarak elimizde ki iki kemeri de kaybettik ancak isterse WarZone geri kalan tüm maçları kaybetsin ben ve The Original Club WarZone'a iki kemeri de getiricez. Biz sadece kendi Brand'imizn değil tüm TCPW rosterında en iyisiyiz. Seth Rollins ve ROPPONGI 3K umaırm sonunuz bugün Robert Roode gibi olmaz.
Diyip kadrajdan uzaklaşıyorlar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

club vs rpg.png
The Original Club (Doc Gallows & Karl Anderson) vs ROPPONGI 3K (SHO & YOH/w Rocky Romero) for the TOTAL Team Championship


original club entrance.jpg
The Original Club geliyor.


roppongi entrance.PNG
ROPPONGI 3K geliyor.
Maç başlıyor ve içerde Doc Gallows ile YOH var. Gallows direkt YOH’un üzerinde koşuyor ve bir Crossbody!! YOH direkt yerde başlıyor maça. Gallows hemen kalkıp YOH’u da kaldırıyor ve kendi köşesine atıyor kendi köşelerinde YOH’u tekmelerken Anderson’a tag veriyor.Anderson içeri girer girmez YOH’u ringin ortasına kadar getirip ringden çıkmamış olan Gallows’a atıyor ve Clothesline!! Gallows dışarı çıkıyor. YOH yeni yeni ayaklanmaya çalışırken Anderson iplerden sekiyor ve Leg Lariat!!! YOH tekrar yerde. Acıyla beraber SHO’ya doğru elini uzatıyor ancak YOH daha ringin ortasında, Anderson hiç durmadan YOH’u tekrar kaldırıyor ve yumruklar sallamaya başlıyor. YOH bir tane yumruğu havada engelliyor ve bir iki adım geriye atıp Dropkick ile Anderson’u düşürüyor. SHO’ya doğru kıvranarak gitmeye çalışıyor ve tag’i verdi. O ara Anderson yeni yeni ayaklanıyordu ve Clothesline’la onu geri yatırdı SHO. Köşedeki Gallows’u da dirsek darbesiyle ringin dışına düşürdü. Hemen köşeye çıkıyor ve Anderson kalktığında Dropkick!! Pin.
1….
2…
2.56…
Kick-Out!! Anderson’dan. SHO durmadan hemen ayaklanıyor Anderson’u kaldırıp ringin dışına atıyor,Anderson ile Gallows şu an yan yana ayaklanmaya çalışırlarken SHO iplerden sekiyor ve SUICIDE DIVE!!! Hayır Gallows son anda Anderson’u itti kendisi de kaçtı ve SHO direkt olarak bariyerlere atladı. Rocky Romero hemen gidip SHO’yu kontrol ediyor. SHO hareketsiz biçimde yerde yatıyor. Rocky Romero hemen SHO’yu ringe atıyor.Anderson ise kendini zorla ringe çıkartıyor ve ikisi de şuan ringde yerde.YOH ile Gallows’da köşelerinde kendilerine gelmiş bir biçimde ikiliyi bekliyorlar. Ringdekiler ayaklanıyor. Anderson bir anda SHO’yu tutup Enzuguiri vuruyor ve sürüne sürüne son enerjisiyle Gallows’a tag veriyor. Gallows ringe girer girmez SHO’yu kaldırıp iplere atıyor.SHO iplerden sekerken YOH’a oldukça yakın ve YOH çaktırmadan tag’i alıyor. SHO’nun dönüşünde Gallows’tan bir Big Boot geliyor zaman kaybetmeden köşedeki YOH’a Big Boot vuruyor. Sonrasına Anderson’a tag veriyor. İkisi ringin içinde SHO’yu kaldırıyorlar omuzluyorlar ve MAGIC KILLER!!! Anderson pine gidecek ancak Romero ringin kenarına çıkıyor ve hakeme bir şeyler söylüyor.Hakem orada oyalanırken Gallows ve Anderson’da o tarafa doğru yöneliyorlar. Böylece Romero sayesinde tag’in YOH’ta olduğundan hala haberleri yok Gallows ve Anderson’un. Gallows ringin dışına inip ring kenarındaki Romero’yu aşağı indiriyor ve onu yumruklamaya başlıyor. Anderson ve hakem ringin içine dönüyorlar ancak YOH hemen ringe giriyor ve Anderson’u roll-up’a alıyor.
1….
2….
Gallows olanları yeni fark etti yetişebilecek mi?
3!!!!
Yetişemiyor ve ROPPONGI 3K TOTAL Team Şampiyonları oluyorlar. ShowDown 3. kemeri de alıyor ve yenilmez olarak devam ediyorlar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


pac vs ospreay.png
PAC vs Will Ospreay for the TOTAL Juniorweight Championship


pac entrance.jpg
PAC geliyor.


will ospreay 2 entrance.jpg
Will Ospreay yorgun bir şekilde ringe geliyor.

Maç başlıyor ikili birbirlerini tartarlarken Pre-Show’da maça çıkmış Ospreay’in yüzünden yorgunluğu anlaşılıyor. Collar and Elbow Tie Up’la başlıyorlar ve biraz zaman geçtikten sonra PAC üstün çıkıyor headlock bağlıyor. Ospreay biraz debelenip PAC’i üzerinden itiyor ve sırtına hemen bir dirsek darbesiyle vuruyor. PAC dizlerinin üzerine çöküyor ve Ospreay iplerden sekip Reverse Enzuigiri’yi vuruyor!!!!! Hemen Pin’e gidiyor.Yorgun Ospreay maçı çabuk bitirmek istiyor.
1…
2…
Kick-out!!!! İkisi de yavaş yavaş ayaklanmaya çalışıyor. PAC ayağa kalkarken, Ospreay hızlı davranıyor ve bir diz darbesiyle tekrardan onu yere indiriyor. Standing Shooting Star Press deniyor ardından ama PAC dizlerini kaldırıyor. Ospreay acı içinde kıvranarak yerde yatıyor şuan. PAC ayaklanıyor. Ospreay’i de kaldırıyor, powerbomb pozisyonunda kaldırıyor ve Sit-Out Powerbomb!!! Ospreay böylelikle köşeye daha yakın bir yerde şuan PAC hemen köşeye çıkıyor. 450 SPLASH!!!!! Pin’e gidiyor PAC.
1…
2…
Kick-Out. Ospreay’den. PAC sinirle hemen kalkmaya çalışıyor. Ospreay’i de kaldırıyor. Ringin ortasına getiriyor ve diğer köşeye doğru German Suplex!!!! ama o da ne Ospreay yere düştüğü gibi kalkıyor İNANILMAZ hemen köşeye çıkıyor durumu yeni yeni anlayan PAC’e bir OSCUTTER!!! Pine gidiyor.
1….
2….
2.56..
Kick-Out!!!! PAC kendini toparlamaya çalışırken Ospreay çoktan ayaklanıyor ve Hidden Blade!!! Hemen kaldırıyor PAC’i ve STORMBREAKER!!!!!!! Pine gidiyor tekrardan.
1…
2…
2.99…
KICK-OUT!!!! PAC bunu da atmayı başarıyor. Ospreay şaşkınlık içerisinde artık enerjisi tükenmiş durumda. Seke seke kalkıyor ve PAC’i de kaldırıyor.PAC’i köşeye çıkartıyor kendisi de çıkıyor SPANISH FLY!!!!!! Hayır PAC, Ospreay’i itti. Ospreay düşer düşmez bacağından dolayı yere bıraktı kendini ve PAC hala köşede. PAC hazırlanıyor ve BLACK ARROW!!!!! Pine gidiyor.
1…
2…
2.99…
3!!!!!
PAC kazanıyor ve TOTAL Juniorweight Şampiyonu oluyor.ShowDown bu kemeri de alıyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

riddle vs eciii.png


riddle entrance.jpg
Matt Riddle geliyor.


ECIII Entrance.jpg
ECIII geliyor.

Hakem tam maçı başlatacakken Mojo Rawley seyircilerin arasından çıkıp ringe giriyor. Mojo ringe girdiğinde zil çalıyor ve maç başlıyor ancak Mojo Rawley’de ringde. 3 güreşçi de birbirine bakarken hakem, anonsörü çağırıyor.Bir şeyler konuşuyor ve anonsör mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor.

Mike Rome: Zil çalarken ringde 3 kişi olduğu için, resmi olarak kemer maçı ringdeki üçlü arasında olacak şekilde başlamıştır.

Matt Riddle (C) vs ECIII vs Mojo Rawley No Disqualification Match for the TOTAL Never Comfort Championship

Üçlü birbirine bakışlar atarken Matt Riddle ve ECIII’nin yüzünde şaşkınlık ifadelerini görebiliyoruz.ECIII ile Riddle birbirine bakarak kafalarını sallıyorlar. Riddle direkt Mojo’nun üstüne koşarak THE FINAL FLASH!!!! Mojo’yu kaldırıp ECIII’e atıyor.ECIII’den bir tekme ve ECD!!!! Mojo kendini ring dışına doğru atarken Riddle ve ECIII birbirine bakmaya başlıyor.Riddle bir kere daha koşup THE FINAL FLASH deniyor ama ECIII kaçıyor ve Riddle arkasını döner dönmez bir tane chop vuruyor. Ardından iplerden sekiyor ECIII ve Clothesline!!! Riddle’ın kafasını tutup iplere sıkıştırıyor. Hakemde saymıyor çünkü bu maçta diskalifiye yok. ECIII biraz daha böyle durup Riddle’ı bırakıyor.Hemen Riddle’ın sırtından tutuyor ve German Suplex!!! Pine gidiyor ECIII.
1…
Kick-out geliyor Riddle’dan. ECIII, Riddle’ı kaldırırken bir anda Riddle yumruklar sallıyor. Tam ayağa kalkınca da bir Headbutt vuruyor ECIII’e. ECIII iplere doğru kendini bırakıyor ve iplerden geri dönerken Riddle’dan bir tekme ve Fisherman Suplex. Sonrasında iplerden sekiyor Riddle ve Broton!!!! Pine gidiyor hemen.
1…
2…
Kick-Out ECIII’den. Riddle hemen ayağa kaldırıyor ECIII’ü tekme atıyor Bro-Derek için kavramaya çalıştı ama ECIII kendini kurtarıyor, tekme atıyor ve bir de Fisherman Suplex ECIII’den. İkisi de yavaş yavaş ayağa kalktı ve ECIII hemen kavradı ONE PERCENTER!!!!! Hemen pine gidiyor ECIII.
1...
2...
2.65...
2.99...
Riddle’dan kickout geliyor!!! ECIII şaşkınlık içinde kendine gelmeye çalışıyor.Kendine gelir gelmez ringin dışına çıkıyor. Ringin altına iniyor ve bir masa çıkartıyor!!! Masayı ringin dışına köşeye yakın bir yere kuruyor. O ara Mojo Rawley yeni yeni ayağa kalkarken ECIII onu fark ediyor ve ring dışında ona German Suplex!!!! Tekrar yere yığılan Mojo’yu masanın üstüne yatırıyor. Kendisi aprona çıkıp köşeye çıkıyor.Yüzünü Mojo Rawley’e doğru dönüyor. Atlamaya hazırlanırken Matt Riddle arkasından çıkıyor hemen ipin üzerine çıkıyor ve dışarda Mojo Rawley’in yattığı masaya doğru top-rope’dan ring dışına RKO!!!! Seyirciler coşmuş durumda THIS IS AWESOME chantlerı atarlarken 3 güreşçi de ring dışında hareketsiz yatıyor. Riddle yavaş yavaş kalkıyor, ECIII’yi de kaldırıyor ringin içine sokuyor. Ringde ECIII’yi kavrıyor ve BRO-DEREK!!!!! Pine gidiyor hemen Riddle.
1….
2….
2.73….
2.99….
MOJO RAWLEY SON ANDA SANDALYEYLE VURARAK PİNİ BOZUYOR. Riddle’ın sırtına sırtına devam ediyor sandalyeyi vurmaya.Sonrasında hemen kaldırıyor Riddle’ı ringin dışına atıyor. ECIII kendine gelmeye çalışırken Mojo hemen kavrayıp sırtına alıyor ve SIT OUT ALABAMA SLAM!!!! Mojo pine gidiyor.
1….
2…
2.58…
2.99…
3!!!!
Mojo Rawley herhangi bir brand’e bağlı olmamasına rağmen kemeri kazanıyor.Hakem kemeri Mojo’ya veriyor.
resim_2024-05-26_171831053.png
Mojo ringin içinde sevinirken Riddle gizliden içeri giriyor.
Hemen Roll-up’a alıyor Mojo’yu.
1….
2…
2.99…
Kick-out geliyor şampiyondan. İkisi de hemen ayağa kalkıyor ve Matt Riddle’dan THE FINAL FLASH!!!! Riddle tekrar pine gidiyor.
1…
2…
2.65..
2.99..
3!!!
Matt Riddle tekrar kemerini kazanıyor.
resim_2024-05-26_171955810.png

Kemeri alır almaz seyircilerin arasına girerek kaçıyor.Ama seyircilerin arasından biri bir anda Riddle’a Clothesline vuruyor. Vuran adam kapşonunu açıyor ve bu Joe Hendry!!!! Yanındaki adamda üsündeki hırkayı çıkarıyor ve hakem tişörtü var.
Hendry direkt başka bir hareket yapmadan pine gidiyor.
1…
2…
2.99….
3!!!
Kemerin yeni sahibi Joe Hendry oluyor.
joe-hendry wins.jpg

Joe Hendry seyircilerin arasından kaçıyor.

----------------------------------------------------------------------------------------

mckenzie vs tamina.png
Millie McKenzie vs Tamina for the TOTAL National Championship


millie entrance.jpg
Millie McKenzie geliyor.


tamina entrance 2.jpg
Tamina bugün bir kez daha ringe geliyor.

Maç başlıyor ve her ikisi de birbirini tartarak maça başlıyor. Elbow and Collar Tye Up ile başlıyorlar. Tamina ilk başta üstün çıkıyor ve Millie’nin kolunu bağlıyor. Millie biraz zaman geçince yumruklarla karşılık veriyor. Biraz geriliyor ve Dropkick’i vuruyor Tamina’ya. Millie hemen köşeye çıkıyor Tamina ayağa kalkar kalkmaz Hurricanrana ile tekrar yere indiriyor onu. Bir kere daha kaldırıyor Tamina’yı Belly to Belly Suplex’i vuruyor. Tamina hemen sarsılmış şekilde ayağa kalkıyor Millie bir kere daha Belly to Belly Suplex vuracakken Tamina kurtuluyor ve bir tane yumruk sallıyor Millie’ye. Hemen ardından aniden bir Superkick vuruyor. Tamina hemen köşeye çıkıyor, Superfly Splash’i vuruyor. Tamina hemen pine gidiyor. Maç bu kadar erken mi bitecek?
1….
2….
2.95…
Kick-Out!! Millie McKenzie kurtuluyor. Tamina sinirle hemen kaldırıyor Millie’yi. Bir yumruk vuruyor ancak Millie’den hemen bir karşılık veriyor.Bir de tekme atıyor ve Snap Swinging Neckbreaker!!!! Tekrar kaldırıyor Tamina’yı iplere atıyor ve Tilt-a-Whirl DDT. İkisi de yerde biraz dinleniyor. Yavaş yavaş kalkarlerken Millie daha hızlı davranıyor hemen iplerden sekiyor ve Spear!!!! Pine gidiyor.
1...
2...
2.56..
Kick-Out!!! Tamina atıyor. Millie delirmiş durumda hemen kaldırıp Tamina’yı German Suplex!!! ardından bir tane daha ve bir tane daha vuruyor. Tamina iyice sersemlemiş durumda Millie onu kaldırıyor kavrıyor ve CANADIAN DESTROYER!!!!! Millie pin’e gidiyor.
1….
2…
2.90…
3!!!!
Millie McKenzie ilk TOTAL National Championship şampiyonu oluyor.ShowDown bu kemeri de bünyesine katıyor ve dominasyonlarına devam ediyorlar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kameralar arka alanda açılıyor ve Charly Caruso görünüyor.
Charly Caruso:
Bayanlar ve baylar bugün yanımda Seth Rollins var.
rollins interview.jpg
Charly Caruso: Bugün Main Event'te tarihin ilk TOTAL World Şampiyonu olmak için AJ Styles ile karşılaşacaksın. Bu maç hakkında ne diyeceksin?
Seth Rollins: Açıkçası bir contenderlık maçı kazanarak buraya geldim ve o maçtaki rakiplerimin inan AJ Styles'tan bir farkları yoktu. Bugün de rakibimin kim olduğunu önemsemeden tarihe geçmek için ringe çıkacağım. AJ'in röportajını da dinledim kendisinin ve yanındaki iki serserinin ne olursa olsun kemeri kazanacaklarını söyledi. Yanındakiler kazanamadı şimdi de kaybetme sırası sende AJ.
Charly Caruso: Senin de bağlı olduğun brand ShowDown'un şu ana kadar herhangi bir maçı kaybetmemesi hakkında ne düşünüyorsun?
Seth Rollins: Açıkçası bu konu hakkında da mutluyum, biz daha kaliteli bir brand'iz ve bunu da herkese gösteriyoruz. Bugün buradan tüm kemerlerle çıkabiliriz.
Charly Caruso: Teşekkürler Seth.
Seth Rollins kadrajdan çıkıyor ve kameralar ringe dönüyor.

----------------------------------------------------------------------------------

bucks vs bss.png
Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson) & Braun Strowman vs British Strong Style (Pete Dunne, Tyler Bate & Trent Seven) for the TOTAL Three Man Team Championship


young bucks entrance.PNG
Young Bucks geliyor.

strowman entrance.jpg
Takım arkadaşları Braun Strowman geliyor.


bss entrance.PNG
British Strong Style geliyor.

Maç başlıyor ve ringde Matt Jackson ve Pete Dunne var. Matt Jackson bir anda Superkick vuruyor. Pete Dunne maç başlar başlamaz yerde. Matt hemen pine gidiyor.
1…
2…
Kick-out geliyor Pete Dunne’dan. Matt hemen kaldırıyor Dunne’ı. İplere atıyor ve dönüşte Dunne’dan bir Clothesline!! Hemen Dunne’da pine gidiyor.
1…
2..
Kick-out. Matt ayağa kalkmaya çalışıyor Dunne hemen kalkıp köşeye atıyor. Köşede yumruklar sallamaya başladı Matt’e. Sonra ardından ringin ortasına getiriyor Matt’i ve Snap Suplex. Matt yerdeyken Dunne karşı takıma meydan okuyor ama Nick hemen ringe girip Dropkick’i vuruyor Dunne’a. Matt’i kendi tarafına çekiyor tagi alıyor. O ara Dunne’da Tyler Bate’e tag veriyor. Nick’ten Hurricanrana!! Hemen ikili bir daha ayağa kalkıyor ve bir Hurricanrana. Bir daha ayağa kalkıyorlar ve Nick bu seferde Arm drag ile indiriyor Bate’i. Nick bu sefer kaldırıyor Bate’i ama aniden sert bir Uppercut geliyor Bate’den. Nick kalkamadan Deadlift German Suplex!! geliyor Bate’den. Nick kendi köşesine doğru uçtu ve Braun Strowman’a tag veriyor. Strowman girer girmez Bate’e big boot vuruyor ve karşı köşeye Trent Seven’ı gösteriyor. Bate sürüne sürüne köşeye gidiyor ve tagi veriyor. Trent Seven ile Braun Strowman face-to-face yapıyorlar. Trent Seven iplere doğru yöneliyor, iplerden sekiyor ve Shoulder Block!! Ama Strowman hareket etmiyor bile.Sonrasında Strowman iplere yönelip,sekip Shoulder Block’u vuruyor ve Trent Seven yerde. Pine gidiyor hemen Strowman.
1…
2…
Kick-Out geliyor. O ara Bate ve Dunne ringe giriyor. Young Bucks’ta hemen bunu fark edip ringe girip koşuyorlar ama Double Belly To Suplex’i yiyorlar ve tekrar ringden çıkıyorlar. Dunne ve Bate ardından hemen Braun’a yumruklar atmaya başlıyorlar. O ara Trent Seven’da ayağa kalkıyor o da onlara katılıyor.Strowman dizlerinin üstüne çöküyor o ara Tyler Bate köşeye çıkıyor.Dunne ve Seven bırakıyor Strowman’i. Strowman sersem şekilde ayağa kalkıyor ve Bate’den Spinning Boi!!!! Dunne kaldırıyor Strowman’i ve İNANILMAZ BİR GÜÇ!!!! BITTER END!!! Trent Seven, Strowman’i kaldırıyor arkasına geçiyor ve SEVEN STARS LARIAT!!!! Pine gidiyor hemen.
1…
2…
2.56…
2.99…
3!!!!
British Strong Style kazanıyor. Kemerlerini alıp seviniyorlar.ShowDown şu an ana kemer harici tüm kemerlere sahip.
bss wins.jpg
Sevindikten sonra ringden inerlerken Young Bucks ve Strowman ayağa kalkmaya başlıyorlar. Young Bucks ringin içine giriyor Strowman’i kendine getiriyorlar ancak Strowman her ikisine de birer yumruk sallıyor!!! Nick’e big boot veriyor. Matt’i omzuna alıyor ve RUNNING POWERSLAM!!!. Nick’i de kaldırıyor ve ona da RUNNING POWERSLAM!!!! Ancak tam vuracakken bir müzik çalıyor ve bu


omega entrance.jpg
Kenny Omega!!! Kenny Omega ringe doğru koşuyor.
inge giriyor o ara Strowman omzundaki Nick’i yere bırakmış, Kenny Omega’ya koşuyor Kenny Omega’ya Clothesline vuracakken Omega altından geçiyor ve karşı iplerden sekiyor ve V-TRIGGER!!!! Braun Strowman yere devriliyor ve kendini ring dışına atıyor. Omega, Nick ve Matt’i kaldırıp Strowman’a doğru sert bir bakış atarken kameralar kapanıyor.
omega and buck.jpg
Şov sona eriyor biraz sonra TCPW Anniversary 1 Main Event şovu başlayacak.

TCPW - All Rights Deserved
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Anniversary 1 Main Event
TCPW Anniversary.png

Styles vs Rollins.png
AJ Styles vs Seth Rollins for the TOTAL World Championship


aj styles entrance.PNG
AJ Styles geliyor.


seth rollins entrance.jpg
Seth Rollins geliyor.

Maç başlıyor ve ikisi birbirini tartıyorlar. Ringin ortasında birbirlerine yaklaşıyorlar ve Styles direkt Rollins’i iplere atıyor dönüşünde bir dirsek darbesi vuruyor.Rollins yerde buluyor kendisini ilk andan. Styles, Rollins’i tekrar kaldırıp iplere atacakken Rollins reverse’liyor ve o Styles’ı iplere atıyor. Dönüşünde bir diz darbesi Rollins’den ve Styles yerde. Rollins, Style’ı köşeye atıyor. Önce Styles’ı köşeye çıkartıyor sonra kendisi çıkıyor. Styles’ı sırtından tutmuşken Styles’dan diz darbeleri geliyor ve Rollins köşeden düşüyor. Styles hemen iplerin dışına çıkıyor. Rollins ona doğru koşarken bir dirsek darbesi daha vuruyor.Sonrasında Styles’dan PHENOMENAL FOREARM!! Hayır Seth eğiliyor, Styles ringe düşüyor ve bir takla atarak toparlanıyor.Arkasını dönüyor ve SUPERKICK!! Seth Rollins’den. Rollins hemen köşeye çıkıyor. Ancak Styles’ta toparlanıyor onu köşeden indiriyor. İndirir indirmez bir Pele Kick denemesi ama hayır Rollins kaçıyor ve dizlerinin üstünde olan Styles’a lowkick’i vuruyor. Styles ayaklanmaya çalışıyor ama Rollins iplerden sekiyor yeni ayaklanmış Styles’a bir de Slingblade!!! Kaldırıyor tekrar Styles’i Pedigree pozisyonuna alıyor ama Styles sırtından itiyor Rollins’i. Rollins köşeye doğru geçerken Styles koşuyor Rollins’e ama Rollins’de ondan kaçıyor. Bu sefer Rollins koşuyor.Styles eğilip onu sırtının üstünden atıyor yine ama Rollins direkt ring dışında doğru uçuyor ve kafasını da aprona vuruyor!! Styles ringin içinden iplerden destek alıp zıplıyor ve bir dirsek darbesi daha vuruyor Rollins’e. Rollins’i hemen ringin içine sokuyor kendi de giriyor.Ayakta yumruklar atıyor Styles.Rollins bir tanesini reversleyip dizi vuruyor Styles’ın karnına. Styles’ı köşeye atıyor. Üstüne doğru koşuyor ancak Styles reversleyip bir yumruk atıyor. Hemen ringin kenarına çıkıyor ve PHENOMENAL FOREARM!!! Pin.
1…
2…
2.99…
Seth Rollins atıyor. Styles,Rollins yerdeyken Rollins’i bacaklarından tutuyor Styles Clash pozisyonuna alıyor ve STYLES CLASH!!!! Tekrar pine gidiyor.
1…
2…
2.99…
SETH ROLLINS BUNU DA ATIYOR!! AJ Styles şaşkınlık içerisinde tekrar ringin kenarına doğru çıkıyor. Bir Phenomenal Forearm daha deneyecek, Rollins’in ayaklanmasını bekliyor.AJ Styles zıplıyor ancak yeni yeni ayaklanan Rollins bir tekme vuruyor Styles’a. Yere düşmesine izin vermeden tutuyor onu ve PEDIGREE!!!! Ama pine gitmiyor hemen kaldırıyor Styles’ı ve KING’S LANDING!!!! Pine gidiyor şimdi.
1…
2…
2.99…
AJ Styles’ta bunu atıyor.İNANILMAZ. Rollins zar zor ayaklanıp köşeye geçiyor. Styles dizlerinin üstündeyken Rollins koşuyor ve CURB STOMP!!!!!! Pine gidiyor hemen.
1….
2….
2.99..
3!!!!!
SETH ROLLINS BAŞARIYOR. TARİHİN İLK TOTAL WORLD ŞAMPİYONU SETH ROLLINS OLUYOR.Tüm kemerler ShowDown'un oluyor.William Regal'in müziği çalıyor.

William Regal ve tüm ShowDown rosterı geliyor.
Ringde Seth Rollins'i kutluyorlar ve seviniyorlar. Şov bu görüntülerle son buluyor.

TCPW - All Rights Deserved
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone 2'yi izlemek için 5 neden?
Bryan Danielson alınan hezimetle alakalı konuşacak.
Charlotte Flair hileyle kaybetmesinden bahsedecek.
Solo Sikoa vs Tetsuya Naito
Saraya vs Brie Bella
Mojo Rawley bu sefer şansını WarZone'da deneyecek mi?
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone 2
TCPW_WarZone.png
Şovu Charlotte Flair açmış ve ringde TCPW Anniversary’deki maç hakkında bahsetmiş. Konuşmasında kısacası TCPW roster’ının en iyi süperstarı olduğunu, Sky’ın kendi kazanması gereken ve hile yapmasalardı şu an omuzlarında olması gereken kemeri gasp ettiğini söylemiş. Gerekirse adil bir maçta 2ye1 bile ikisiyle baş edebileceğini ve bunu herkese göstermek istediğini söylemiş. Charlotte Flair hiç de kötü geçmeyen bir mikrofon performansına devam ederken onu Nikki Bella bozmuş. Flair’a Anniversary’de maça çıkmayı hak etmediğini o maça çıkmak için WarZone roster’ında kimseyi yenmediğini her iki maçta da çok zayıf olan ShowDown kadınlarıyla karşılaştığından bahsetmiş. Charlotte Flair’in Iyo ve Kairi’den intikam almasını istiyorsa önce WarZone Roster’ının en iyi kadını olan kendisini yenmesi gerekiyormuş. Charlotte Flair’de bunu kabul etmiş ve ufak bir reklam arasından sonra aralarında ki maç başlamış.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nikki Bella vs Charlotte Flair for the TCPW Female Championship #1 Contendership
İkili fena olmayan bir maç gerçekleştirmiş ve maçtaki güç dengesi de hemen hemen eşitmiş.Sonlara doğru gücü eline geçiren Charlotte Flair, Spear’dan sonra maçı kazanmış ve bir kez daha TCPW Female Championship maçına çıkmaya hak kazanmış
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Solo Sikoa vs Tetsuya Naito
Solo Sikoa maça yanında sadece Paul Heyman ile gelmiş ve maç başlamış. Naito ve Sikoa’nın uyumu ilginç bir şekilde hiç de fena olmamış ve maç Naito’nun oyunculuğu ve Sikoa’yı kışkırtmaları sayesinde eğlenceli bir havada geçmiş. Maçın sonlarına doğru Naito’nun Sikoa’ya vurmak isterken hakeme vurduğu bir diz darbesiyle hakem bayılmış ve tam o sırada Tama Tonga ve Tonga Loa maça karışmış. Sandalyelerle Naito’ya saldırmışlar. Bir süre sonra Sikoa’da yeteri kadar dinlenince Tama, sandalyeyi Sikoa’ya vermiş ve tam Sikoa sandalyeyle Naito’ya vuracakken hakem kendine gelmiş. Sikoa’nın elindeki sandalyeyi ve iki takım arkadaşını gören hakem tartışmalar içerisinde Tama Tonga’yı ve Tonga Loa’yı ringden kovarken Solo Sikoa’nın elinde sandalye olduğu için tam maçı diskalifiye edecekken Solo Sikoa onu durdurmuş ve itirazlarına devam etmiş.O ara Naito’ya arkası dönük olan Sikoa, Naito’nun kalktığını görememiş.Naito bir anda Sikoa’nın kolunu kavramış ve Destino’yu vurup maçı kazanmış. Maç bittikten sonra Naito sevinirken Heyman, Sikoa’yı sakinleştirmeye çalışıyormuş.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​
Arka alanda Will Ospreay görüntülere gelmiş ve Anniversary’de kaybetmesinin nedeninin hem pre-show’da hem de ana şovda maça çıkması üzerine yorgunluğu olduğu söylemiş ve o kemer için elinden geleni yapacağını söylemiş.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saraya vs Brie Bella
Maç ortalama bir şekilde geçmiş ve çok uzun sürmemiş. Saraya sağlam bir performansla Brie Bella’yı Good Knight ile yenmiş.

----------------------------------------------------------------------------------------​
Arka alanda kameralar açılmış ve ECIII görünmüş. ECIII harıl harıl arka alanda birilerini ararken görülmüş. ECIII en son bir görevliyi çevirmiş. Joe Hendry’i görüp görmediğini sormuş ancak herhangi bir bilgi alamamış ve kadrajdan çıkarak kameralar kapanmış.
----------------------------------------------------------------------------​
Kenny Omega, Matt Jackson ve Nick Jackson (The ELITE) ringe gelmiş ve Braun Strowman’in yapmaya çalıştıklarını anlamadıklarını ve şu an ringe davet ettiklerini söylemişler. Braun Strowman gelmiş ve üçüne de tekrar saldırmış ancak Elite, Strowman’in icabına bakmış. Young Bucks’ın Double Superkick’i sonunda yıkılmayan Strowman’a Kenny Omega V-Trigger vurmuş ve Strowman yerdeyken üçü güç gösterisi yapmış.
--------------------------------------------------------------------------------------​
Bryan Danielson şovun ana olayında ringe gelmiş ve konuşmaya başlamış. Anniversary’de olanların şanssızlık olduğunu kendi yönetiminde bir daha böyle bir şey olmayacağını Universal Chaos’ta hedeflerinin tüm kemerleri WarZone’a getirmek olacağını söyleyen Bryan Danielson’u Nic Nemeth bölmüş ve Bryan Danielson’un yönetiminin ve tercihlerinin gerçekten rezil olduğunu söylemiş. Tüm kemer adaylarını zayıf insanlardan seçtiğini, kazanılacak tek kemer olan TOTAL Female Şampiyonluk maçında hile yapıldığını ve hala bunla alakalı tepki göstermediğini, iki kemer adayını pre-show’a bırakıp yorgun maça çıkarttığını söylemiş. Çıkardığı takımın ringde dikkatli bile olamayıp Tag’leri takip edemeyip maçı kaybettiğini ve bunun tercihinin direkt olarak AJ Styles ve Bryan Danielson’un olduğunu söyleyip eleştirmeye devam etmiş. Kendisinin Dünya Şampiyonluğu maçına çıkması gerektiğini söylemiş. Bryan Danielson, hala WarZone’un GM’i olduğunu ve Nemeth’e bu kadar tepki gösteremeyeceğini söylerken ringe Mojo Rawley gelmiş. Mojo Rawley ringe girip herhangi bir brand’e bağlı olmamasına rağmen ShowDown temsilcilerinden birini yenebilen tek güreşçi olduğunu hatırlatmış. Kendisinin WarZone roster’ının olmasında gerektiğini söylemiş.Bryan Danielson ise Nic Nemeth’in eğer Dünya Şampiyonluk maçı istiyorsa Bryan Danielson’un sadece bu hafta olmayacak, önümüzdeki haftalarda da gerçekleşecek testlerinden geçmesi gerektiğini söylemiş. Şu an Nic Nemeth ile Mojo Rawley’in maça çıkacağını ve bu Nic Nemeth’in ilk testi olacağını söylemiş. Bu maçın Mojo Rawley içinde bir önemi olduğunu açıklamış ve eğer Mojo Rawley, Nic Nemeth’i yenerse TCPW WarZone kadrosuna katılacakmış.

Nic Nemeth vs Mojo Rawley If Nemeth wins he pass the first test for the TOTAL World Championship Contendership, If Rawley wins he joins TCPW WarZone

Maç içinde Nic Nemeth elinde geleni yaparak Mojo Rawley’in main eventte sırıtmamasını sağlamış. 20 dakika süren bu main event maçında Mojo yer yer üstün görünürken maçın sonunda Nemeth ani bir 101 sonrası ZigZag ile maçı kazanmış ve şov sonunda Bryan Danielson’la face-to-face yapmış. Şov bu görüntülerle kapanmış.
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown 2’yi izlemek için 5 neden?
William Regal ve kemer sahipleri kutlama yapıyorlar.

Mojo Rawley artık bir kontrat almak istiyor.

Liv Morgan vs Xia Brookside

Kazuchika Okada vs Jay Lethal vs Alberto El Patron

Trent Seven vs Travis Banks
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown 2
tcpw showdown.png
William Regal şovu açmış ve Anniversary’den tam bir galibiyetle çıktıklarını tüm kemerleri Show’own'a getirdikleri için çok gururlu olduğunu söylemiş. Bu başarılarından dolayı şampiyon güreşçileri eğer isterse bu haftalık kutlamadan sonra izin yapabilirlermiş. Bu durumu açıklarken Regal daha kimseyi çağırmadan TOTAL Championship Pro Wrestling Şampiyonu Chris Brookes gelmiş. Chris Brookes,William Regal’in sözünü kestiğini çünkü daha önce söz verdiği gibi kemerini her hafta koruyarak bu kemeri şirketin birincil kemeri yapmak istediğini tekrarlamış. William Regal, Chris Brookes’un sakin olması gerektiğini istiyorsa Open Challenge’a devam edeceğini söylemiş. Brookes’un ringdeki 14 sandalyeden birine oturmasını istemiş ve Brookes’tan sonra sırasıyla TOTAL National Şampiyonu Millie McKenzie, TOTAL Three Man Team Şampiyonları British Strong Style’ı TOTAL Team Şampiyonları ROPPONGI 3K’yı çağırmış. ROPPONGI 3K ile menajerleri Rocky Romero’da gelmiş. Hepsini tek tek tebrik edip yerine oturttuktan sonra TOTAL Never Comfort Şampiyonu Joe Hendry’i çağırmış ancak Hendry gelmemiş ve dev ekran açılmış. Açılan dev ekranda Hendry bir plajda şezlongun üzerinde omzunda kemeriyle görülmüş. Joe Hendry konuşmasında kısaca artık şovlara katılmayacağını onu bulabilen olursa buraya gelmesini söylemiş ve konuşmasını bitirip kokteylinden bir yudum alıp videoyu bitirmiş. Dev ekran kapanmış ve kapanır kapanmaz Mojo Rawley gelmiş ve William Regal’e Hendry’nin yaptığı saygısızlığa kayıtsız kalamayacağını söylerken William Regal onun sözünü kesmiş ve Mojo’nun istediğini bildiğini söylemiş. Eğer Hendry’i bulursa ve kemeri kazanırsa kemeri kazandığı anda ShowDown sözleşmesini imzalamış sayılacağını söylemiş.Mojo bunu kabul etmiş ve William Regal’le el sıkışmış ve arka alana dönmüş.O arka alana dönerken Regal, TOTAL Female Şampiyonu Iyo Sky’ı çağırmış ve Iyo ile Kairi beraber gelmiş.Iyo, ringe girip tam Regal’le el sıkışacakken Charlotte Flair gelmiş ve ringe girmiş. Flair, ringe girip Regal’e bu ikiliyi nasıl tebrik ettiğini, hileli şekilde kazandıklarını ve kendisinin hakkının yendiğini söylemiş.Regal’de bu durumu çözdüklerini WarZone’da tekrar contenderlığı kazandığını söylemiş. Charlotte Flair bu durumu böyle çözemeyeceklerini Universal Chaos’ta hem Kairi Sane hem de Iyo Sky’a karşı 2’ye 1 kemer maçı istediğini söylemiş.İkisininde eze eze yeneceğini söyleyen Charlotte Flair’e Iyo Sky, mikrofonu almış ve Charlotte’ın egosuna yenik düştüğünü ve bu hırsından dolayı Charlotte Flair’i, Kairi’yle beraber Universal Chaos’ta yeneceklerini söylemiş ve kabul etmiş. Sonrasında Regal, olay çıkmaması istediğini, Charlotte’ın istediğini aldığını ve şimdi arka alana dönmesini istemiş. Flair’de ringden inip arka alana dönerken Regal, sırasıyla TOTAL Juniorweight Şampiyonu PAC’i ve TOTAL World Şampiyonu Seth Rollins’i çağırmış. Herkes yerine oturduktan sonra Regal biraz daha ShowDown’un başarısı hakkında konuşmuş ancak konu bir yerde en değerli kemere gelmiş ve ringdeki PAC,Rollins ve Brookes gerilmiş ve sözleriyle birbirlerine laf atmışlar. En son üçü de ringin ortasında face-to-face yaparken Regal ortamın gerilmemesini istemiş ve bu kutlamanın burada bittiğini söylemiş.
-------------------------------------------------------------------
Liv Morgan vs Xia Brookside

Maç gayet ortalama bir şekilde geçmiş ve çok uzun sürmeyen bu maçı ObLIVion ile maçı kazanmış. Seyirciler Liv Morgan’ın bu haftaki rakibiyle dalga geçer gibi tavırlarını gayet beğenmişler.
--------------------------------------------------------------------
Kazuchika Okada vs Jay Lethal vs Alberto El Patron

Maç aşırı sert bir şekilde geçmiş ve bu seyircilerin hoşuna gitmiş.Maç uzunluk ve kalite olarak kolaylıkla bir PPV’de olsa sırıtmayacak bir maç olmuş. Maçı Kazuchika Okada, Alberto El Patron ringin dışındayken Jay Lethal’e yaptığı Rainmaker’la maçı kazanmış.

-------------------------------------------------------------------------------------​

Kameralar arka alana açıldığında TOTAL National Şampiyonu Millie McKenzie konuşmaya başlamış ve bu kemerin sadece bir başlangıç olduğunu Iyo Sky gibi hileyle değil temiz bir şekilde kemerini aldığını söylemiş. Umut vaadeden bir mikrofon performansı gösterdikten sonra kadrajdan çıkmış.
---------------------------------------------------------------------------
Trent Seven vs Travis Banks

İngiltere güreş stilinin sertliği maçta her an hissedilmiş. Travis Banks, köşede arkası dizlerinin üstünde duran Trent Seven’in boynuna dropkick’i vurduktan sonra Kiwi Crusher ile maçı kazanacakken maça Pete Dunne ile Tyler Bate karışmış ve Travis Banks maçı diskalifiyeyle kazanmış. Pete Dunne ile Tyler Bate elinde sandalyelerle Travis Banks’e saldırırken Kid Lykos gelmiş ve British Strong Style’ın 3 üyesini de dağıtmış. Sonrasında Travis Banks’i kendine getirmeye çalışmış.


--------------------------------------------------​

Chris Brookes gecenin ana olayında gelmiş ve open challenge’a devam edeceğini söylemiş.Susup rakibini beklerken bir anda PAC gelmiş ve uzun bir bakışmadan sonra maça başlamışlar.
Chris Brookes (c) vs PAC for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

Maç ortada ve gayet zevkli geçmiş. Chris Brookes’ın ilk defa erken domine ettiği ve bitirdiği bir maç olmamış. Maçın ortalarında PAC’in Black Arrow’unu kick-outlayan Chris Brookes maç sonunda 2 Yakuza Kick’den sonra maçı kazanmış ve yenilmezlik serisini devam ettirmiş.Maçtan sonra Chris Brookes yerde yatan PAC’e bağırırken kameralar kapanmış ve şov bu görüntülerle kapanmış.
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone 3’ü izlemek için 5 neden?

Nic Nemeth’in testleri devam ediyor.

Saraya yükselişine devam edecek mi?

Solo Sikoa kötü gidişatı durdurmak istiyor.

Universal Chaos duyuruları var.

Jimmy Uso vs Will Ospreay for the TOTAL Juniorweight Championship Contendership
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #3
TCPW_WarZone.png



The Bloodline şovu açmış, ringe girmiş ve Paul Heyman konuşmaya başlamış. Bu zamana kadar, şanssızlıklarından dolayı başarısız gibi göründüklerini ancak TCPW’ın en iyi 3 adamının kendi müvekkili olduğunu söylemiş.Paul Heyman yine mikrofon yeteneğini harika konuşturmuş ancak Heyman konuşmaya devam ederken, Finn Balor gelmiş. Paul Heyman’ın müvekillerinin bu kadar rezil olup hala Heyman’ın onları savunması gerektiği konusunda Heyman’a çok üzülüyormuş.Balor, Solo Sikoa’ya sallarken Solo Sikoa daha fazla dayanamamış ve Balor’a Samoan Spike vurmuş. Balor yerdeyken Tama ile Loa’ya onu kaldırmalarını söylemiş. Loa ile Tama bir süre duraksamış. Sikoa anlamamış ve onlara bağırmaya başlamış. Loa ile Tama sert sert Sikoa’ya bakarken Heyman araya girmiş ve onları sakinleştirmiş.Sahne böyle kapanmış.

------------------------------------------------------------
Jimmy Uso vs Will Ospreay for the TOTAL Juniorweight Champinship Contendership

Maç hızlı ve gayet güzel bir şekilde geçmiş. Jimmy Uso’nun biraz sırıtmasına rağmen Will Ospreay, Jimmy Uso’nun eksiklerini kapatmış. Maçın sonunda Ospreay,Jimmy’nin superkick’inden kaçarken superkick hakeme denk gelmiş ve hakem bayılmış. O ara Ospreay, Storm Breaker’i vurmuş, ancak hakem olmadığından kazanamamış. O ara Jey Uso gelmiş ve Ospreay’a Superkick artı Samoan Splash kombosuyla Ospreay’i indirmiş.Kardeşini Ospreay’in üstüne koymuş ve hakemi uyandırmış.Bu hareket sonucunda Jimmy kazanmış ve Jey yerde ki Ospreay’a bakarken kameralar kapanmış.

------------------------------------------------------
Saraya vs Nikki Bella

Geçen hafta çok iddialı konuşan Nikki Bella, Bu hafta da ortalama bir maçla Good Knight ile Saraya’ya yenilmiş.Maçtan sonra Saraya konuşmaya başlamış ve Universal Chaos’un en iddialı kadın güreşçisi olduğunu ve artık onun sırasının geldiğini söylemiş.

------------------------------------------------------------
O ara dev ekran açılmış ve Bryan Danielson konuşmaya başlamış. William Regal ile Universal Chaos’un maç süre uzunluğu bakımından 3’e bölmeye kararı vermişler. Universal Chaos haftasında ki WarZone ve ShowDown, Universal Chaos WarZone Special Episode ve Universal Chaous ShowDown Special Episode olarak yapılacağını. Bazı kemer maçlarının ve güreşçilerinin arasındaki sorunlarını bitirecek maçların bu şovlarda olacağını belirtiyor.

----------------------------------------------------------------​
Braun Strowman ringe gelmiş ve The ELITE’in 3’ünün birden karışmayacağı aralarından herhangi birisiyle birebir maç istediğini söylemiş. Başkaları karışırsa maçın kendisinin kazanacağını söylemiş.Bu maça Nick Jackson yanıt vermiş ve maç başlamış.

Braun Strowman vs Nick Jackson Kenny Omega and Matt Jackson Banned Match

Maç eğlenceli ancak Braun’un ağır bir üstünlüğüyle geçmiş. Maçın sonunda da Braun Strowman’in 3 tane üst üste vurduğu Running Powerslam’le maç bitmiş. Braun bu 3 Running Powerslam’i vururken her birinde Nick Jackson, Matt Jackson ve Kenny Omega diye bağırmış.

-----------------------------------------------------------​
Tekrar dev ekran açılmış ve ECIII bir bilgisayarın başında Joe Hendry’nin ShowDown’da ki segmentini izliyormuş. Kendi kendine deftere notlar alırken bir anda delirmiş ve defteri yere fırlatmış sonra kameraya dönüp seni bulacağım Joe Hendry demiş.

------------------------------------------------------------​
Nic Nemeth ringe gelmiş ve bu hafta testin ne olduğunu Bryan Danielson ne isterse istesin yapacağını söylemiş. Bryan Danielson ringe girmiş ve Anniversary’de laf ettiği bir şampiyonluk adayıyla karşılaşacağını söylemiş. The Original Club’ın müziği çalmış. Doc Gallows ve Karl Anderson ringe girmiş. Bryan Danielson, Nic Nemeth’in bugün Doc Gallows’la maç yapacağını ancak bu maçın No Disqualification türünde olacağını açıklamış.

Nic Nemeth vs Doc Gallows/w Karl Anderson No Disqualification Match If Nemeth wins he pass the second test for the TOTAL World Championship Contendership

Maç ortada başlamış ancak Karl Anderson’un da maça karışmasıyla ibre iyice Doc Gallows’a dönmüş. Ara ara Nemeth’in ikisine de kafa tutma anları olmuş ancak kısa sürmüş.Maçta Kendo Stick ve Sandalye kullanımları olmuş. Maçın sonunda ringin dışında Anderson ve Gallows, Nemeth’i hırpalarken Nemeth son bir güçle Gallows’u iterek Anderson’a 101 vurmuş ve hemen ringe girmiş.Arkasından giren Gallows daha kalkamadan Famouser’i vurmuş. İkisi de yerde yatarken Nemeth ayaklanmış ve Gallows ayaklandıktan sonra ZigZag’le maçı kazanmış ve sevinemeden yerde yatarken şov bitmiş.

 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown 3’ü izlemek için 5 neden?
Joe Hendry’den yeni bir mesaj var.

Seth Rollins kendini hatırlatıyor.

Chris Brookes bu hafta kimle yüzleşecek?

Kid Lykos/w Travis Banks vs Tyler Bate /w Trent Seven and Pete Dunne

Millie McKenzie vs Kairi Sane for the TOTAL National Championship
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #3
tcpw showdown.png
Şovu Seth Rollins açmış ve şirketin en büyüğü olduğuyla, en prestijli kemeri taşıdığıyla, en iyisi olduğuyla alakalı güzel performanslı bir promo kesmiş. Buraya gelene kadar da tüm dünyayı salladığını ve tanınmayan bir İngiliz gencinin kendisinden spot ışıklarını çalamayacağını söylemiş.Bunun üzerine Chris Brookes gelmiş ve elindeki kemerin prestijinin GM’lerin değil çıktığı maçların belirleyeceğini ve şimdiden şirketin en iyisi olduğunu söylemiş. Seth’ten ringden çıkmasını ve tekrar prestijine prestij katacak bir kemer koruması yapacağını söylemiş. Rollins ise bunu reddetip bir Beat the Clock Challenge teklifi yapmış. Her ikisinin de bu gece open challenge açacağını ve gelen rakibini en çabuk yenenin daha iyi olduğu kabul edileceğini söylemiş.Chris Brookes bunu kabul etmiş ve Seth Rollins’e spiker koltuğunu göstermiş.Seth Rollins ringden inerken Chris Brookes rakibini beklemeye başlamış.Chris Brookes’ın karşısına British Strong Style takımından TOTAL Three Man Şampiyonlarından Pete Dunne gelmiş ve maç başlamış.

Chris Brookes (c) vs Pete Dunne for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

Bu ikili birkaç haftadır şirkette esen İngiliz sert güreşi havasının doruklarına çıkılmış. Maç başta dengeli geçse de, maçın sonunda Seth Rollins’e gönderme yapa yapa imza hareketlerini vuran Chris Brookes en son Octopus Hold ile Pete Dunne’ı pes ettirmiş ve maç 13 dakika 58 saniye sürmüş.

Chris Brookes maç bitince direkt ringden çıkmış ve Seth Rollins’e ringi göstermiş. Seth Rollins dalga geçercesine Brookes’u alkışlayarak girmiş ringe o ara Pete Dunne çıkarılmış. Seth Rollins rakibini beklerken bu sefer diğer TOTAL Three Man Team Şampiyonu Trent Seven gelmiş.

Seth Rollins (c) vs Trent Seven for the TOTAL World Championship

Maç büyük oranda Seth Rollins’in üstünlüğüyle geçmiş. Maç sonuna kadar işini ciddiyetle yapan Chris Brookes yerine neredeyse yaptığı her hareketi Brookes’a misilleme yaparak devam etmiş. Maçın sonunda saatte son 10 saniye kala Seth Rollins Curb Stomp yapmış ve son 4 saniye kala pine gitmiş ve maçı 13 dakika 57 saniye ile bitirerek bu Challenge’i 1 saniye ile kazanmış. Seth Rollins ringin dışındaki Chris Brookes’a ben her zaman en iyisiyim çocuk demiş ancak Brookes ona dalga geçer bir şekilde sadece 1 saniyeyle mi diye cevap vermiş. Her ikisi birbirine laf ederken kameralar kapanmış.
---------------------------------------------------------------------------------------------​
Arka alanda kameralar açılmış ve Xia Brookside, Liv Morgan’a geçen hafta yenilmesi hakkında konuşmuş. Bunu şansa bağlamış ve kendisinin Liv Morgan’dan çok daha iyi olduğunu ancak kendini gösteremediğini söylemiş. Sözlerine laf ederken Liv Morgan, Xia’ya saldırmış ve önce kendisini bir kere daha yeneceğini söylemiş. Sonrasında da tüm kadınlara karşı büyük bir tehlike olduğunu söylemiş.
-------------------------------------------------------------------------​
Mojo Rawley ringe gelmiş ve Joe Hendry’nin hala bir mesaj göndermediğini, bu zamana kadar herhangi bir resmi maça çıkmayan birisinin TCPW Şampiyonu olmaması gerektiğini söylerken, dev ekran açılmış ve Joe Hendry kendisiyle alakalı bir ipucu vereceğini söylemiş. Kendisinin bir Akdeniz ülkesinde olduğunu ve tatil yaptığını söyleyip dev ekran kapanmış. Mojo Rawley biraz düşünüp hemen ring arkasında doğru koşmuş.

Millie McKenzie (c) vs Kairi Sane/w Iyo Sky for the TOTAL National Championship

Maç Millie McKenzie’nin ağır üstünlüğüyle başlamış ve devam etmiş. Maç sonunda Millie McKenzie, Spear’a hazırlanırken Kairi Sane hakemin önünde kalkmaya başlamış. Millie koşarken Sane kenara çekilmiş ancak Millie bunu fark etmiş ve hakeme Spear vurmadan ona sarılarak durmuş. Arkasındakileri görmeyen Sane çoktan ring dışındaki Sky’dan sandalyeyi almış ve tam arkasına dönerken hakemin hala ayakta olduğunu görmüş. Hakem, Sane’nin elinde sandalyeyi görünce onla tartışmaya başlamış.Tam onu hem Sane’nin hem de Sky’ın itirazlarına rağmen maçtan diskalifiye edecekken iplerden seken Millie’den Spear gelmiş ve pine gitmiş. Hakem Iyo Sky’dan uzak kenara gidip saymaya başlamış ve maçı Millie McKenzie kazanarak kemerini korumuş.
------------------------------------------------------------------------------------​
Jay Lethal ringe gelmiş ve kendisinin burada yeteri kadar şans alamadığını, William Regal’in hep aynı kişilerle şovları götürmeye çalıştığını söylemiş. Tam o ara yayında bir aksaklık olmuş, siyah ekranın üzerine rengi takip edin yazısı gelmiş.Sonrasında yayın devam etmiş ve Jay Lethal’i Kazuchika Okada bölmüş. Ringe girmeden Stage’de konuşmaya başlamış.Lethal’in haklı olduğunu ancak bu konuda isyan etmesi gereken kişinin kendisi olduğunu söylemiş. Geçen hafta Lethal’i pinlediğini hatırlatmış. Lethal, bu şirketin gerçek Underdog’u olduğunu ve bunu herkese göstereceğini söylemiş. Okada onu Universal Chaos haftasında bir düelloya davet etmiş ve Lethal’de bunu kabul etmiş.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kid Lykos /w Travis Banks vs Tyler Bate /w Trent Seven and Pete Dunne

Maç ortalama yavaş geçmiş ancak maç sonunda Kid Lykos üstünken hakemin dikkatini dağıtan yorgun Pete Dunne ve Trent Seven’i Travis Banks tek başına alt etmiş ve bunun sonunda Tyler Bate’in dikkati dağılmış ve Kid Lykos tekrar üstün olmuş. Bate’i köşeye çıkartıp Spanish Fly ile maçı bitirmiş. Tyler Bate, Trent Seven ve Pete Dunne kendini toparlarken ellerine bir mikrofon almış Pete Dunne. Kid Lykos ya da Travis Banks’e karşı Universal Chaos haftasında çok dişli bir rakip bulacaklarını söylemiş ve şov böyle kapanmış.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: