BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
377
Beğeni sayısı
117
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #5’i izlemek için 5 neden?

Universal Chaos haftasından önceki son şov

WarZone’dan görünümler

PAC&Ospreay vs The Usos

Seth Rollins, Universal Chaos öncesi burada.

Joe Hendry TCPW’da ilk maçına çıkıyor.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
377
Beğeni sayısı
117
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #5
tcpw showdown.png

Joe Hendry vs Alberto El Patron

Maç gayet güzel bir açılış maçı olmuş. Uzun geçen bir maçtan sonra Joe Hendry, Christmas Gift ile maçı kazanmış. Joe Hendry TCPW’da ki ilk maçını kazanmış. Arka alanda Millie McKenzie röportaj verirken bu sefer The Bella Twins Millie McKenzie’ye saldırmış ve ikili beraber Loser işareti yapıp oradan uzaklaşmışlar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TOTAL Juniorweight Şampiyonu PAC & Will Ospreay vs The Usos

Maç aksiyonu hiç eksilmeden, çok hızlı bir maç izletmişler seyirciye. The Usos, Will Ospreay’a Double Superkick vuracakken Ospreay kaçmış, Jimmy Uso’yu ringin dışına atarken Jey Uso’ya Hidden Blade ve Stormbreaker’ı vurmuş. PAC’e tag vermiş. PAC yerdeki Jimmy’e Black Arrow vurmuş ve maçı kazanmışlar. Maçın sonunda PAC ve Will Ospreay el sıkışmışlar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Arka alanda William Regal görünmüş ve Universal Chaos’ta özellikle bir Pre-Show olmayacağını Universal Chaos haftasındaki WarZone ve ShowDown’un Pre-Show olarak sayılacağını söylemiş.Aynı zamanda Buddy Matthews ile Zyon’un brandlerinin değiştirildiğini söylemiş. Buddy Matthews artık WarZone’da Zyon ise ShowDown’da olacakmış. Zyon’ın şimdi ShowDown’da ki ilk testine çıkacakmış.

Zyon vs Jay Lethal
Zyon ringe girerken ekran bozulmuş, yayın bir süreliğine simsiyah olmuş. Jay Lethal’ın müziği çaldığı an görüntü geri gelmiş. Jay Lethal maçı Lethal Injection ile çok çabuk bitirmiş. Sonrasında Kazuchika Okada gelmiş. Lethal’la face-to-face yaparlarken ayağa kalkan Zyon’a bir de Rainmaker vurmuş ve Jay Lethal’a göz dağı vermiş.

---------------------------------------------------------------------------------
Arka alanda kameralar açılmış ve Kid Lykos ile Travis Banks konuşmaya başlamış. TCPW Universal Chaos haftasında British Strong Style’ın seçeceği rakiple Kid Lykos’un güreşeceğini açıklamışlar.

--------------------------------------------------------------------------------------

Chris Brookes'ın open challenge'ına Travis Banks cevap vermiş. Eski iki dost güzel bir konuşmadan sonra maça başlamış.

Chris Brookes (C) vs Travis Banks for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

Ortalama bir süreye sahip olan maçta Yakuza Kick sonrası Octopus Hold bağlayan Chris Brookes maçı kazanmış ve kemerini korumuş. İkili maçtan sonra el sıkışmışlar.

---------------------------------------------------​

Liv Morgan ringe gelmiş, TCPW Kadınlarına ve özellikle Xia Brookside’a laf ederken Xia Brookside onu kesmiş. Ortalama bir karşılıklı promodan sonra Face-to-face yapmışlar. İkili birbirine girmiş ve Xia Brookside bu sekanstan üstün çıkmış.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Gecenin Main Event’inde Seth Rollins ringe gelmiş. Ringde buranın en iyisi olduğunu ve kendisine bir rakip bulmak için Bryan Danielson’un haftalardır uğraştığını söylemiş.Buna rağmen kendisinden daha iyisini bulamayacağını söylemiş, Nic Nemeth onu bölmüş ve kemeri kazandığı AJ Styles’ı pes ettirdiğini söylemiş. Ondan daha iyi olduğu ve o kemeri kazanacağını söylemiş. Biraz daha karşılıklı konuşmalardan sonra olaysız bir face-to-face ile ayrılmışlar.Şov böyle kapanmış.
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
377
Beğeni sayısı
117
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #6 TCPW Universal Chaos Week Special Pre-Show
TCPW Universal Chaos TCPW WarZone.png


Uso vs Ospreay.png
Jey Uso vs Will Ospreay

Last Man Standing Match.png
Kenny Omega vs Braun Strowman Last Man Standing Match

Bloodline Rules Match.png
Solo Sikoa /w Tonga Loa, Tama Tonga and Paul Heyman vs Finn Balor

TOTAL Team Championship.png
ROPPONGI 3K (SHO & YOH) (C) /w Rocky Romero vs Young Bucks (Nick Jackson & Matt Jackson) for the TOTAL Team Championship


TOTAL National Championship.png
Millie McKenzie (C) vs Nikki Bella /w Brie Bella for the TOTAL National Championship

TOTAL Juniorweight Championship.png
PAC (C) vs Jimmy Uso for the TOTAL Juniorweight Championship


 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
377
Beğeni sayısı
117
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #6 TCPW Universal Chaos Week Special Pre-Show
TCPW Universal Chaos TCPW WarZone.png
(bu şov ChatGPT yardımı alınarak yazılmıştır.)
(haftalık şovlar özet,PPV'ler full yazılacakken bu şov ikisi arasında bir yerde yazılmıştır.)


Uso vs Ospreay.png

Arenanın ışıkları karardığında Jimmy Uso’nun giriş müziği patlıyor. Kendine güvenen bir gülümsemeyle ringe geliyor, ringin köşesine çıkarak kollarını havaya kaldırıyor. Will Ospreay’in giriş müziği çalmaya başladığında, seyircilerden büyük bir coşku yükseliyor. Ospreay, enerjik bir şekilde ringe doğru koşuyor. Ringe girer girmez, Jimmy Uso ile göz göze geliyor ve gerginlik artıyor. Maç zili çaldığında, iki güreşçi birbirini tartarak başlıyor. Jimmy Uso, gücünü kullanarak Ospreay’i köşeye sıkıştırmaya çalışıyor, ancak Ospreay’in hızlı ve çevik hareketleri sayesinde sık sık kaçıyor. İlk birkaç dakika, iki güreşçinin birbirlerini tarttığı, hız ve güç kombinasyonları ile geçen bir mücadeleye sahne oluyor. Maçın ortalarına doğru Jimmy Uso, birkaç güçlü hareketle üstünlüğü ele alıyor. Sert bir "Samoan Drop" ve ardından gelen "Superkick" ile Ospreay’i yere seriyor. Seyircilerden büyük bir alkış kopuyor, ancak Ospreay son anda tuş olmaktan kurtuluyor. Jimmy Uso, sinirlenmiş bir şekilde tekrar Ospreay’e saldırıyor, ancak Ospreay bir anda hızlanarak "OsCutter" denemesi yapıyor. Jimmy, bu hareketi bekliyor ve Ospreay’i havada yakalayarak yere çarpıyor. Jimmy Uso, hızlı bir şekilde köşeye çıkarak "Uso Splash" için hazırlık yapıyor. Tam havadayken, Ospreay son anda kenara çekiliyor ve Jimmy Uso ringe sert bir şekilde düşüyor. Ospreay, Jimmy Uso’nun acısını fırsat bilerek hızla toparlanıyor. Birkaç hızlı tekme ve darbe ile Jimmy’yi sersemletiyor. Ardından seyircilerin tezahüratları arasında Ospreay, üst köşeye çıkarak muhteşem bir "Shooting Star Press" gerçekleştiriyor. Ancak Jimmy son anda kıpırdanarak tuş olmaktan kurtuluyor. Seyirciler artık tamamen maça odaklanmış durumda ve her iki güreşçi de yorgun düşmüş halde. Jimmy Uso, son bir "Superkick" denemesi yapıyor, ancak Ospreay hızlı bir şekilde bu hareketi engelliyor ve aniden "Storm Breaker" adlı bitirici hareketini gerçekleştiriyor. Jimmy Uso, bu muhteşem hareketten sonra yere seriliyor. Hakem, tuşu saymaya başlıyor: Bir, iki, üç! Will Ospreay maçını kazanıyor ve yerdeki Jimmy’e sert bakışlardan sonra tauntunu atıyor.

ospreay win.jpeg

----------------------------------------------------------------------------------------------

Last Man Standing Match.png

Kenny Omega’nın giriş müziği çalmaya başlıyor ve seyircilerden büyük bir coşku yükseliyor. Omega, enerjik ve kararlı bir şekilde ringe doğru koşuyor. Arenanın ışıkları karardığında Braun Strowman’ın giriş müziği patlıyor. Strowman, devasa cüssesiyle ringe doğru ağır adımlarla ilerliyor. Seyircilerden gelen tepkiler arasında ringe giriyor ve ringin ortasında kollarını kaldırarak gücünü gösteriyor. Maç zili çaldığında, iki güreşçi birbirini tartarak başlıyor. Maçın ortalarına doğru Braun Strowman, birkaç güçlü hareketle üstünlüğü ele alıyor. Sert bir "Running Powerslam" ile Omega’yı yere seriyor. Hakem saymaya başlıyor, ancak Omega sekizde ayağa kalkıyor ve maça devam ediyor. Strowman, sinirlenmiş bir şekilde tekrar Omega’ya saldırıyor ve onu ringin dışına fırlatıyor.Rine dışında mücadele kızışıyor. Strowman, Omega’yı bariyerlere ve çelik merdivenlere çarptırıyor. Omega, acı içinde kıvranıyor, ancak pes etmiyor. Strowman, devasa bir çelik sandalye alarak Omega’ya saldırıyor, ancak Omega son anda kenara çekiliyor ve Strowman sandalyeyi kendisine çarptırıyor.Omega, bu fırsatı değerlendirerek birkaç hızlı darbe ile Strowman’ı sersemletiyor. Ardından bir "V-Trigger" ile Strowman’ı yere seriyor. Hakem saymaya başlıyor, ancak Strowman yedide ayağa kalkıyor.Maçın sonlarına doğru her iki güreşçi de yorgun düşüyor. Omega, ringin altından çıkardığı masa ile Strowman’a tuzak kuruyor. Strowman, Omega’ya saldırmak için koşarken Omega, son anda çekiliyor ve Strowman masanın üzerine düşüyor.Omega, üst köşeye çıkarak muhteşem bir "Phoenix Splash" gerçekleştiriyor ve Strowman’ın üzerine iniyor. Seyirciler coşkulu tezahüratlar yapıyor. Hakem saymaya başlıyor: bir, iki, üç, dört… Strowman hareket etmeye çalışıyor ama yorgunluktan ayakta duramıyor. Sekiz, dokuz, on!Hakem on sayısını tamamladığında, Kenny Omega kazanıyor. Seyirciler büyük bir coşkuyla zaferini kutlarken, Omega yorgun ama zaferin verdiği mutlulukla ringin köşesine çıkarak kollarını havaya kaldırıyor.

kenny omega wiin.jpg

--------------------------------------------------------------------------

Arka alanda kameralar açılıyor ve bugün Main Event’te PAC’e karşı TOTAL Juniorweight Şampiyonluk maçına çıkacak Jey Uso ve bu gece ilk maçta kaybeden Jimmy Uso konuşuyor. Jey Uso, Jimmy’nin kaybetmesinin şanssızlık olduğunun Main Event’te kendisi PAC’i yenerek bu geceyi Uso’lar için mükkemmel bitireceğini söylüyor.

usos interwiev.jpg

------------------------------------------------------------

Bloodline Rules Match.png

Arenanın ışıkları karardığında, Solo Sikoa’nın giriş müziği patlıyor. Tonga Loa, Tama Tonga ve Paul Heyman ile birlikte ringe doğru ağır adımlarla ilerliyor. Finn Balor’un giriş müziği çalmaya başladığında, seyircilerden büyük bir coşku yükseliyor.Maç zili çaldığında iki güreşçi de birbirlerine laf atarak maça başlıyor. Maçın ortalarına doğru Solo Sikoa, birkaç güçlü hareketle üstünlüğü ele alıyor. Sert bir "Samoan Drop" ile Balor’u yere seriyor. Tonga Loa ve Tama Tonga, ringin dışından Sikoa’ya destek veriyor. Paul Heyman kenardan direktifler veriyor. Balor, zorlukla ayağa kalkıyor ve karşı saldırıya geçiyor. Birkaç hızlı darbe ve "Pele Kick" ile Sikoa’yı sersemletiyor. Ancak Sikoa, hızlı bir toparlanma ile Balor’u yeniden köşeye sıkıştırıyor ve sert bir "Superkick" ile yere seriyor.Solo Sikoa, Tonga Loa ve Tama Tonga ile birlikte çalışarak Balor’a üstünlük kurmaya çalışıyor. Tam bu sırada, Tama Tonga ve Tonga Loa, ani bir kararla Solo Sikoa’ya ihanet ediyor. Tama Tonga, Sikoa’ya güçlü bir tekme atarken, Tonga Loa da bir "Powerbomb" ile Sikoa’yı yere seriyor. Seyirciler şaşkınlıkla olayı izliyor. Finn Balor, bu beklenmedik yardım sayesinde avantajı ele geçiriyor ve hızlı bir şekilde toparlanarak ringin köşesine çıkıyor.Balor, köşeden atlayarak muhteşem bir "Coup de Grâce" gerçekleştiriyor ve Solo Sikoa’yı yere seriyor. Balor, Tonga Loa ve Tama Tonga ile birlikte Sikoa’yı ringde bırakıp zaferini ilan ediyor. Seyirciler, bu dramatik dönüş karşısında büyük bir coşku yaşıyor.Maçın bitiminden sonra, Balor, Tonga Loa ve Tama Tonga, Solo Sikoa’ya saldırmaya devam ediyor. Paul Heyman, kenardan şok içinde bu durumu izliyor. Ringdeki üçlü, saldırılarını sürdürerek Sikoa’yı tamamen etkisiz hale getiriyorlar. Ardından, gözlerini ring dışındaki Paul Heyman’a dikiyorlar ve ona doğru ilerlemeye başlıyorlar.Tam bu sırada, The Usos’un müziği çalmaya başlıyor ve Jimmy ile Jey Uso hızla ringe koşarak gelirler. The Usos, Solo Sikoa ve Paul Heyman’ı kurtarmak için ringe giriyor ve Balor, Tonga Loa ve Tama Tonga’ya karşı üstün çıkıyorlar. The Usos, Solo Sikoa ve Paul Heyman’ı güvenli bir şekilde ringden çıkarıyor.

finn balor win.jpg
resim_2024-06-26_133947519.png

-----------------------------------------------------------------------

TOTAL Team Championship.png

Arenanın ışıkları karardığında ROPPONGI 3K’nın giriş müziği patlıyor. SHO ve YOH, yanlarında Rocky Romero ile birlikte bellerinde kemerle geliyorlar. Maç zili çaldığında, SHO ve Matt Jackson ringde başlıyor. İkili, hız ve çeviklikle birbirlerini tartıyor. Ardından Young Bucks’ın giriş müziği çalmaya başlıyor ve Nick ile Matt Jackson, seyircilerden büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Maçın ortalarına doğru Nick Jackson, ringe giriyor ve hızlı hareketleriyle üstünlük kurmaya çalışıyor. SHO, Nick’in ani saldırılarına karşı direniyor ve YOH ile hızlı bir şekilde tag yapıyor. YOH, ringe girerek Nick’e karşı birkaç etkili darbe gerçekleştiriyor. Rocky Romero, ringin kenarından takımına destek veriyor ve stratejik yönlendirmelerde bulunuyor. Young Bucks, takım oyunuyla tekrar üstünlüğü ele geçiriyor. Matt, SHO’yu ringin dışına fırlatırken, Nick de YOH’a "Superkick Party" düzenliyor. Seyirciler, bu hızlı tempolu ve heyecan verici maça büyük coşkuyla tezahürat yapıyorlar. Maçın sonlarına doğru, Young Bucks üstünlüğü ele geçiriyor gibi görünüyor. Young Bucks beraber taunt atarken YOH çaktırmadan SHO’ya tag veriyor. Young Bucks görmezken hakem görüyor. Matt, YOH’u kendi köşesine doğru getirip Nick’e tag veriyor. O ara hakem bu tagtan sonra SHO’nun yanına gidip içeri girmesini söylerken Nick ve Matt, birlikte bir "Meltzer Driver" hareketi hazırlığı yapıyorlar.Rocky Romero hakem kendi köşelerindeyken Nick Jackson’u köşeden ringin içine fırlatıyor. Bu fırsatı değerlendiren SHO, hızla ringe girerek YOH ile birlikte takım hareketleri yapıyorlar. İkili, Young Bucks’a karşı üstünlük kuruyor ve YOH, Matt’i hızlı bir "Dragon Suplex" ile yere seriyor. SHO ise Nick’e bir Shock Arrow vuruyor ve pine gidiyor. Hakem tuşu saymaya başlıyor: bir, iki, üç! ROPPONGI 3K, Young Bucks’ı bir anlık dalgınlıkla mağlup ederek kemerlerini korumayı başarıyor. Hakem kemerleri SHO ve YOH’a teslim ediyor. Rocky Romero, ringe girerek takım arkadaşlarını tebrik ediyor ve zaferlerini kutluyorlar. Young Bucks, şaşkınlıkla yerde kalırken, seyirciler ROPPONGI 3K’nın zaferine tepki gösteriyorlar.Universal Chaos haftasının ilk kemer korumasında da ShowDown başarılı oluyor.

resim_2024-06-26_134422317.png

------------------------------------------------------------------------------------

Arka alanda kameralar açılıyor, PAC konuşmaya başlıyor. Uso’ların bir tanesini yendiğini diğerinin de çok zor olmayacağını kendisinin bir gram bile zorlanmadan maçı bitireceğini ve kemerini koruyacağını söylüyor.

pac interwiev.jpg

-----------------------------------------------------------------------------

TOTAL National Championship.png

Millie McKenzie’nin giriş müziği çalmaya başladığında, seyircilerden büyük bir coşku yükseliyor.Millie McKenzie belinde kemerle tepkisiz bir şekilde ringe geliyor. Sonrasında Nikki Bella’nın giriş müziği patlıyor. Nikki, yanındaki Brie Bella ile birlikte ringe doğru ağır adımlarla ilerliyor. Brie Bella, ringin kenarında Nikki'yi destekliyor ve ona moral veriyor. Maç zili çaldığında Millie McKenzie hemen bir Spear deniyor ama Nikki Bella bir diz darbesiyle karşılık veriyor. Nikki Bella, Millie’ye karşı birkaç güçlü darbe indiriyor. Ancak Millie, hızla toparlanarak Nikki’ye karşılık veriyor. Ani bir hamleyle Nikki’yi yere seriyor ve hızla köşeye çıkarak bir "Diving Crossbody" gerçekleştiriyor. Nikki, yere serilmiş haldeyken Millie, hızlı bir şekilde "German Suplex" yapıyor ve Nikki’yi tuş pozisyonuna getiriyor.Nikki bu tuştan kurtuluyor ancak Millie hemen kaldırıp Nikki’ye ‘’Canadian Destroyer’’ vuruyor. Tuşa gidiyor. Hakem tuşu saymaya başlıyor: bir, iki, üç! Millie McKenzie, Nikki Bella’yı hızla mağlup ederek TOTAL National Championship kemerini koruyor. Seyirciler, bu hızlı ve beklenmedik zafer karşısında büyük bir coşkuya kapılıyor. Brie Bella, kenarda olan bitene şaşkınlıkla bakakalıyor, kardeşinin bu kadar hızlı yenilmesini beklemiyor. Millie, zaferini kutlamak için köşelere çıkarak kemerini havaya kaldırıyor. Nikki Bella, şaşkınlıkla yerde kalırken, Brie Bella ona yardıma koşuyor ve olanları anlamaya çalışıyor. ShowDown bu kemeri de koruyor.

millie win.jpg

------------------------------------------------------------------

TOTAL Juniorweight Championship.png

Gecenin Main Event’inde PAC’in giriş müziği çalmaya başlıyor ve seyircilerden büyük bir coşku yükseliyor. PAC, ciddi ve kararlı bir ifadeyle ringe doğru ilerliyor. Şampiyonluk kemerini omzunda taşıyarak ringe giriyor. immy Uso’nun giriş müziği patlıyor. Jimmy, kendine güvenen bir gülümsemeyle ringe doğru yürürken seyircilerden gelen tepkiyle ringe geliyor. Maç zili çaldığında, PAC ve Jimmy Uso birbirleriyle dalga geçerek teknik güreşmeye başlıyorlar. Maçın ortalarına doğru Jimmy Uso, birkaç güçlü hareketle üstünlüğü ele alıyor. Sert bir "Samoan Drop" ile PAC’i yere seriyor. Hakem saymaya başlıyor, ancak PAC iki sayısında kalkıyor ve maça devam ediyor. Jimmy, PAC’e karşı baskıyı artırarak onu ringin köşesine sıkıştırıyor ve birkaç sert yumrukla sersemletiyor.PAC, Jimmy’nin saldırılarından kaçınarak karşı saldırıya geçiyor. Hızlı ve etkileyici bir "Enzuigiri" ile Jimmy’yi sersemletiyor. Ardından bir "Springboard Moonsault" ile Jimmy’yi yere seriyor. Seyirciler bu hızlı ve etkileyici hareketlere büyük coşkuyla tepki veriyor. PAC, Jimmy’ye karşı üstünlüğü ele geçiriyor gibi görünüyor, ancak Jimmy hızlı bir toparlanma ile karşı saldırıya geçiyor. Maçın ilerleyen dakikalarında her iki güreşçi de yorgunluk belirtileri gösteriyor, ancak mücadele hız kesmeden devam ediyor. Jimmy, PAC’i ringin dışına fırlatıyor ve ardından ringin dışındaki bariyerlere çarptırıyor. PAC, acı içinde kıvranıyor, ancak pes etmiyor. Jimmy, PAC’i tekrar ringe sokarak bir "Superkick" deniyor, ancak PAC son anda kaçınarak Jimmy’ye ani bir "German Suplex" yapıyor. PAC, hızlı bir şekilde köşeye çıkarak "Black Arrow" için hazırlanıyor, ancak Jimmy son anda toparlanarak PAC’i köşeden aşağıya çekiyor. Jimmy, PAC’i yerde bırakmayarak tekrar köşeye çıkar ve "Uso Splash" deniyor, ancak PAC son anda kenara çekilerek Jimmy’nin boşluğa düşmesini sağlıyor. Her iki güreşçi de yorgunluk belirtileri gösteriyor ve seyirciler tamamen maça odaklanmış durumda. PAC, son bir çaba ile Jimmy’ye karşı üstünlük kurmaya çalışıyor. Hızlı bir "V-Trigger" ve ardından gelen "Falcon Arrow" ile Jimmy’yi yere seriyor. PAC, bu fırsatı değerlendirerek tekrar köşeye çıkıyor ve muhteşem bir "Black Arrow" gerçekleştiriyor.Hakem tuşu saymaya başlıyor: bir, iki, üç! PAC, Jimmy Uso’yu yenerek TOTAL Juniorweight Championship kemerini koruyor. Hakem, kemeri PAC’e teslim ediyor. Seyirciler, PAC’in bu etkileyici ve zorlu zaferini büyük bir coşkuyla kutluyor. PAC, zaferini kutlamak için köşelere çıkarak kemerini havaya kaldırıyor. Jimmy Uso, yorgun ve hayal kırıklığına uğramış bir şekilde ringden ayrılırken, PAC zaferini kutlamaya devam ediyor. ShowDown bugün kemer maçlarında herhangi bir kayıp yaşamıyor. Şov da bu görüntülerle kapanıyor.

pac win.jpeg

TCPW - All Rights Deserved
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
377
Beğeni sayısı
117
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #6 TCPW Universal Chaos Week Special Pre-Show
TCPW Universal Chaos TCPW ShowDown.png

morgan vs brookside.png
Liv Morgan vs Xia Brookside

okada vs lethal.png
Kazuchika Okada vs Jay Lethal

lykos vs chosen by bss.png
Kid Lykos /w Travis Banks vs Chosen By British Strong Style

TOTAL Never Comfort Championship.png
ECIII(c) vs Matt Riddle Falls Count Anywhere Match for the TOTAL Never Comfort Championship

if mojo wins mojo rawley joins tcpw showdown.png
Mojo Rawley vs Joe Hendry If Mojo Rawley Wins He Joins the TCPW ShowDown

Main Event
TOTAL Three Man Team Championship.png

British Strong Styles (Tyler Bate, Pete Dunne & Trent Seven)(c) vs The Original Club (Luke Gallows, AJ Styles, Karl Anderson) for the TOTAL Three Man Team Championship
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
377
Beğeni sayısı
117
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

TCPW ShowDown 6 TCPW Universal Chaos Week Special Pre-Show
TCPW Universal Chaos TCPW ShowDown.png
(bu şov ChatGPT yardımı alınarak yazılmıştır.)
(haftalık şovlar özet,PPV'ler full yazılacakken bu şov ikisi arasında bir yerde yazılmıştır.)

morgan vs brookside.png


Liv Morgan ve Xia Brookside’da seyircilerden karışık tepkiler içinde ringe geliyor. Maç boyunca her iki dövüşçü de üstünlük sağlamak için büyük bir çaba gösteriyor. Xia Brookside, maçın başlarında hızı ve çevikliği ile Liv Morgan'ı zorluyor. Birkaç kez Liv Morgan'ı tuş etmeye yaklaşıyor, ancak Liv her seferinde son anda kurtuluyor.Maçın sonlarına doğru, Xia Brookside ringin köşesine çıkıyor ve yüksekten bir hareket yapmak üzere. Ancak, Liv Morgan hızla toparlanıyor ve Xia'yı engelliyor. İkili bir süre köşede mücadele ediyor. Liv Morgan, Xia'yı köşeden aşağı çekerek yere seriyor ve ardından kendine özgü bitirici hareketi olan ObLIVion'u gerçekleştiriyor. Liv Morgan, Xia Brookside'ı tuş ediyor ve hakem üçe kadar sayarak maçı sonlandırıyor. Liv Morgan galibiyetini ilan ediyor ve seyirciler coşkuyla tezahürat yaparken, Liv Morgan ringin köşesinde zaferini kutluyor.

Liv win.jpeg

---------------------------------------------------

okada vs lethal.png

Her ikisi de seyirciden güzel tepkilerle geliyor. Maç boyunca Kazuchika Okada ve Jay Lethal arasında müthiş bir çekişme yaşanıyor. Jay Lethal, hızlı hareketleri ve güçlü vuruşları ile Okada'yı zorlamaya devam ediyor. Ancak Okada, sakinliği ve teknik becerisiyle her defasında Lethal'in saldırılarını savuşturmayı başarıyor. Maçın sonlarına doğru, Jay Lethal, Lethal Injection hareketi için hazırlık yapıyor. Tam o sırada Okada, hızlı bir refleksle Lethal'in hamlesini engelliyor ve onu ters çevirerek yere seriyor. Okada, seyircilerin tezahüratları eşliğinde, kendine özgü bitirici hareketi olan Rainmaker için hazırlanıyor. Okada, Jay Lethal'i hızla ayağa kaldırıyor ve güçlü bir Rainmaker Clothesline ile yere seriyor. Jay Lethal, sert darbeyle ringin ortasına düşüyor. Okada hemen üstüne kapanıyor ve hakem tuşu saymaya başlıyor. Hakem üçe kadar sayıyor ve maç sona eriyor. Kazuchika Okada, büyük bir zaferle ringde ayakta dururken, seyirciler coşkuyla onu alkışlıyor. Okada, köşeye çıkıyor ve seyircilerin alkışlarına tepkisiz bir şekilde zaferini kutluyor.

resim_2024-06-28_124926621.png

------------------------------

Kameralar arka alanda açılıyor ve TOTAL Three Man Team Şampiyonlarımız British Strong Style görünüyor. Pete Dunne, kendilerinden emin olduklarını ve main event için zorlanmayacaklarını söylerken Trent Seven az sonra yapılacak maçta Kid Lykos'a harika bir rakip bulduklarını ve herkesin şaşıracağını söylüyor.

bss bs.jpg

--------------------------------------------------------

lykos vs chosen by bss.png

Kid Lykos ve Travis Banks geliyor.Sonrasında British Strong Style geliyor ve Kid Lykos’un rakibinin kim olduklarını açıklıyorlar. Kid Lykos’un rakibi Kid Lykos II !!!!??? Seyircilerin tepki veremiyor. British Strong Style arka alana dönerken Kid Lykos vs Kid Lykos II maçı başlıyor. İkili, ringin ortasında birbirine gözlerini dikerek karşı karşıya geliyor. Hakemin işaretiyle maç başlıyor ve seyirciler büyük bir heyecanla tezahürat yapıyor.Maçın başında her iki dövüşçü de birbirini tartmaya çalışıyor. Kid Lykos ve Kid Lykos 2, hızlı hareketlerle birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışıyorlar. Kid Lykos, hızlı bir dizi hareketle rakibini köşeye sıkıştırıyor, ancak Kid Lykos 2, çevikliğiyle kendini kurtarıp karşı saldırıya geçiyor.Maçın ortalarında Kid Lykos 2, etkileyici bir DDT ile Kid Lykos'u yere seriyor. Ancak Kid Lykos, çabuk toparlanarak rakibine sert bir tekme ile karşılık veriyor. İkili arasında gidip gelen bu üstünlük mücadelesi, seyircilerin heyecanını daha da artırıyor.Maçın sonlarına doğru, Kid Lykos 2, köşeye çıkarak yüksekten bir hareket yapmaya hazırlanıyor. Ancak Kid Lykos, hızla toparlanarak köşeye tırmanıyor ve Kid Lykos 2'yi engelliyor. İkili köşede mücadele ederken Kid Lykos, rakibini süper birplex ile ringin ortasına fırlatıyor. Kid Lykos, rakibini hemen tuş etmeye çalışıyor, ancak Kid Lykos 2, son anda omzunu kaldırarak tuştan kurtuluyor. Seyirciler bu nefes kesici anlara büyük bir coşkuyla tepki veriyor. Kid Lykos, zaferi garantilemek için ayağa kalkıyor ve seyircilere doğru işaret ediyor. Ardından kendine özgü bitirici hareketi olan Brainbuster için Kid Lykos 2'yi kaldırıyor. Kid Lykos 2, son bir direnç göstermeye çalışsa da, Kid Lykos hareketi başarıyla gerçekleştiriyor ve rakibini ringin ortasına sert bir şekilde indiriyor. Hakem yere düşen Kid Lykos 2'nin üzerine kapanan Kid Lykos'u saymaya başlıyor. Üçüncü sayıyla birlikte maç sona eriyor ve Kid Lykos galibiyetini ilan ediyor. Kid Lykos, zaferini kutlarken seyirciler coşkuyla tezahürat yapıyor. Kid Lykos, ringin köşesine çıkıp sevinirken British Strong Style gelip Kid Lykos II’ye saldırıyorlar. Travis Banks ve Kid Lykos onu kurtarıyorlar.British Strong Style arka alana dönüyor. Kid Lykos ve Travis Banks, Kid Lykos II’yle ilgileniyor.

lykos win.jpg

----------------------------------------------------------------

TOTAL Never Comfort Championship.png

ECIII karizmatk bir şekilde ringe girerken Matt Riddle eğlenceli bir şekilde ringe giriyor. Seyirciler, iki karizmatik ve güçlü dövüşçü olan ECIII ve Matt Riddle'ın karşı karşıya geldiği bu heyecan verici Falls Count Anywhere maçını izlemek için sabırsızlanıyor. Hakem işareti verir vermez maç başlıyor ve iki dövüşçü hemen birbirine saldırıyor. Maçın başında ECIII, güçlü vuruşlarıyla Matt Riddle'ı zorlamaya başlıyor. Ancak Riddle, MMA geçmişinin de verdiği avantajla ECIII'ün saldırılarını savuşturup sert tekmeleriyle karşılık veriyor. İkili, ringin dışına çıkarak seyircilerin arasında mücadele etmeye devam ediyor. Riddle, ECIII'ü barikatların üzerine fırlatıyor ve ardından hızlı bir şekilde üzerine atlıyor. EC3, darbenin etkisiyle sendeleyip yere düşüyor. Riddle, hemen ECIII'ü tuş etmeye çalışıyor ancak ECIII, son anda omzunu kaldırarak tuştan kurtuluyor. Seyirciler bu nefes kesici anlara büyük bir coşkuyla tepki veriyor. İkili, arenanın farklı bölgelerinde mücadele etmeye devam ediyor. ECIII, Riddle'ı merdivenlerin olduğu alana sürüklüyor ve onu merdivenlere doğru fırlatıyor. Riddle, merdivenlere sert bir şekilde çarparak yere düşüyor. ECIII, Riddle'ı tuş etmeye çalışıyor, ancak Riddle yine son anda kurtulmayı başarıyor. Maçın ortalarında, ECIII ve Riddle sahne alanına doğru ilerliyorlar. ECIII, sahne dekorlarını kullanarak Riddle'ı zorlamaya çalışıyor. Ancak Riddle, çevikliğiyle ECIII'ün hamlelerinden kurtulup hızlı bir German Suplex ile onu yere seriyor. Riddle, sahne dekorlarından birine çıkarak yüksekten bir hareket yapmaya hazırlanıyor. Riddle, sahne dekorundan atlayarak ECIII'ün üzerine sert bir şekilde düşüyor. Seyirciler bu anı büyük bir heyecanla izliyor. Riddle, ECIII'ü tuş etmeye çalışıyor ancak bir anda YOH yanında hakemle geliyor. Riddle’ı hızlı bir Clothesline ile indiriyor. Hemen ECIII’ü tuşluyor ama ECIII son anda atıyor.YOH kalkıyor ve arkasında Matt Riddle var ve bir anda Cutter’ı vuruyor Matt Riddle.Maçın sonlarına doğru, Riddle ve EC3, ringin yakınına geri dönüyorlar. Riddle, EC3'ü ringin kenarına doğru sürüklüyor ve apronun üzerine çıkarıyor. İkili burada bir süre daha mücadele ediyor. Riddle, EC3'ü apronun üzerinden sert bir şekilde yere fırlatarak avantaj sağlamaya çalışıyor.Riddle, zaferi garantilemek için sert bir Knee Strike yaparak EC3'ü yere seriyor. Ardından hızlı bir şekilde üzerine kapanarak hakemi çağırıyor. Hakem yere düşen EC3'ün üzerine kapanan Riddle'ı saymaya başlıyor. Üçüncü sayıyla birlikte maç sona eriyor ve Matt Riddle galibiyetini ilan ediyor.

riddle win.jpg

Maç biter bitmez maçın ortalarında Cutter yiyen YOH tekrar geliyor ve Riddle’a Direct Drive vuruyor. Yanındaki hakemle pine gidiyor ve kemeri kazanıyor. YOH kemeri alıp sevinirken TCPW tarihinin ilk iki kemerli güreşçisi oluyor.

yoh win.jpg
YOH biraz sevindikten sonra ringin dışına kaçacakken ECIII ayaklanıp ECD’yi vuruyor YOH’a. Hemen pine gidiyor ve ECIII kemeri tekrar kazanıyor.

resim_2024-06-28_130555722.png

Tam ayaklanıp gidecekken Matt Riddle, ECIII’yi roll-up’a alıyor ve bu gece kemeri ikinci kez kazanıyor. Hemen ayaklanıp arka alana kaçıyor Matt Riddle.

riddle win2.jpeg

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kameralar tekrar arka alanda açılıyor ve bu sefer Main Event'te TOTAL Three Man Şampiyonluğu için maça çıkacak The Original Club var. AJ Styles, TCPW Anniversary'den beri hiç bir şeyin değişmediğini hala TCPW'ın en iyilerinin kendileri olduğunu söylüyor. Bugün arada ki tecrübe farkıyla British Strong Style'ı zorlanmadan yeneceklerini söylüyorlar.

the oc bas.jpg

------------------------------------------------------------------------

if mojo wins mojo rawley joins tcpw showdown.png

Mojo Rawley gelen az iyi tepkiyle ringe girerken Joe Hendry’nin şarkısını tüm seyirciler beraber söylüyor ve Joe Hendry böyle bir atmosferde ringe giriyor. İkili ringe girip karşı karşıya geldiklerinde gerilim artıyor. Hakemin işaretiyle maç başlıyor ve iki dövüşçü birbirini tartarak maça başlıyor. Maçın başında Mojo Rawley, güçlü vuruşları ve enerjisiyle Joe Hendry'yi zorlamaya başlıyor. Hendry, Rawley'nin saldırılarına direnmeye çalışıyor ve bir süre sonra dengeyi sağlamayı başarıyor. Joe Hendry, teknik becerileri ve çevikliğiyle Mojo Rawley'ye karşı koymaya başlıyor. Hendry, bir anlık fırsatı değerlendirerek Mojo'yu sert bir suplex ile yere seriyor. Mojo hemen toparlanıyor ve Joe Hendry'ye doğru koşarak güçlü bir shoulder tackle yapıyor. İkili arasında gidip gelen bu üstünlük mücadelesi, seyircilerin heyecanını artırıyor. Maçın ortalarında, Joe Hendry üstünlüğü ele geçirmeye başlıyor. Mojo Rawley'yi köşeye sıkıştırarak çeşitli vuruşlar ve dirsek darbeleri ile onu yıpratıyor. Hendry, Mojo'yu köşeden çıkararak ringin ortasına doğru çekiyor ve güçlü bir spinebuster ile yere seriyor. Seyirciler bu hareketin etkisiyle büyük bir tezahürat yapıyor. Joe Hendry, Mojo Rawley'yi tuş etmeye çalışıyor, ancak Mojo son anda omzunu kaldırarak tuştan kurtuluyor. Hendry, bu duruma şaşırsa da hızla toparlanıp saldırılarına devam ediyor. Mojo Rawley de direnç göstererek karşılık vermeye çalışıyor, ancak Hendry'nin teknik üstünlüğüyle başa çıkmakta zorlanıyor. Maçın sonlarına doğru, Joe Hendry zaferi garantilemek için fırsat kolluyor. Mojo Rawley, bir kez daha güçlü bir saldırı ile Hendry'yi yere sermeye çalışıyor, ancak Hendry hızlı bir şekilde karşılık veriyor ve Mojo'yu etkisiz hale getiriyor. Joe Hendry, bitirici hareketi olan "Fallaway Slam" için Mojo Rawley'yi kaldırıyor. Mojo, bu hamleden kurtulmaya çalışsa da Hendry'nin gücü ve kararlılığıyla baş edemiyor. Joe Hendry, "Fallaway Slam" hareketini başarıyla gerçekleştiriyor ve Mojo Rawley'yi ringin ortasına sert bir şekilde indiriyor. Hakem, yere düşen Mojo Rawley'nin üzerine kapanan Joe Hendry'yi saymaya başlıyor. Üçüncü sayıyla birlikte maç sona eriyor ve Joe Hendry galibiyetini ilan ediyor. Mojo Rawley yine TCPW kontratı imzalayamadı. Joe Hendry, büyük bir zaferle ringde ayakta dururken, seyirciler coşkuyla onu alkışlıyor. Hendry, zaferini kutlamak için köşeye çıkarak hayranlarına el sallıyor ve büyük bir galibiyetin keyfini çıkarıyor.

joe hendry win.jpeg

------------------------------------------------------

TOTAL Three Man Team Championship.png

Seyirciler, iki güçlü takımın karşı karşıya geleceği bu büyük maçı izlemek için sabırsızlanıyor. British Strong Style ringe gergin gelirken, The Original Club ringe daha rahat bir şekilde giriyor. Ringde yerlerini alan Tyler Bate, Pete Dunne ve Trent Seven'dan oluşan British Strong Style ekibi ile Luke Gallows, AJ Styles ve Karl Anderson'dan oluşan The Original Club arasında gerilim dorukta. Maçın başında Tyler Bate ve Karl Anderson ringde karşı karşıya geliyor. Bate, hızlı ve çevik hareketleriyle Anderson'ı zorlamaya başlıyor. Anderson, gücünü kullanarak Bate'i köşeye sıkıştırmaya çalışıyor, ancak Bate, çevikliğiyle Anderson'ı alt ediyor ve birkaç hızlı hareketle üstünlük sağlıyor. Bate, rakibine bir dropkick yaparak üstünlüğünü artırıyor ve ardından Pete Dunne'a tag veriyor. Dunne, ringe girer girmez Karl Anderson'a sert vuruşlarla saldırıyor. Dunne, Anderson'ı yere serip armbar uygulamaya çalışıyor, ancak Anderson, hızla kurtulup Luke Gallows'a tag veriyor. Gallows ringe girer girmez Dunne'a güçlü bir lariat ile saldırıyor ve onu yere seriyor. Gallows, güçlü vuruşlarla Dunne'ı köşeye sıkıştırıyor ve ardından AJ Styles'a tag veriyor. Styles, yüksek tempolu hareketlerle Dunne'ı yıpratmaya devam ediyor. Dunne, Styles'ın hızlı hareketlerine karşı koymakta zorlanıyor. Styles, Dunne'a birkaç sert tekme atarak üstünlüğünü sürdürüyor. Dunne, Styles'ın saldırılarından kurtulmaya çalışırken, Styles onu köşeye sıkıştırıyor ve Karl Anderson'a yeniden tag veriyor. Anderson, Dunne'a güçlü bir suplex yaparak üstünlüğü elinde tutuyor.Pete Dunne, Anderson'ın saldırılarından kurtulup Trent Seven'a tag vermeyi başarıyor. Seven, ringe girer girmez güçlü vuruşlarla Anderson'a saldırıyor ve onu yere seriyor. Seven, ardından Luke Gallows'a doğru koşarak ona da bir big boot yapıyor ve Gallows'u ringin dışına gönderiyor. Trent Seven, Anderson'ı köşeye sıkıştırarak birkaç sert chop atıyor ve ardından hızlı bir suplex ile onu yere seriyor. Seven, AJ Styles'a da saldırarak onu ringin dışına gönderiyor. Seven, üstünlüğü ele geçirirken seyirciler coşkuyla tezahürat yapıyor. Seven, Tyler Bate'e tag veriyor ve Bate, ringe girer girmez Karl Anderson'a hızlı bir dizi hareket yaparak onu etkisiz hale getiriyor. Bate, ardından Gallows'a saldırmak için ringin dışına çıkıyor. Gallows ve Bate, ringin dışında mücadele ederken, Pete Dunne ve Trent Seven, AJ Styles ve Karl Anderson ile ringin içinde mücadele etmeye devam ediyor. Bate, Gallows ile ringin dışında mücadele ederken, Gallows, Bate'i sert bir şekilde barikatlara fırlatıyor. Gallows, Bate'i etkisiz hale getirip ringe geri dönüyor. Gallows, ringde Dunne ile karşı karşıya geliyor ve ikili arasında yoğun bir mücadele başlıyor. Pete Dunne ve Luke Gallows ringde mücadele ederken, Gallows, güçlü vuruşlarıyla Dunne'ı zorlamaya başlıyor. Ancak Dunne, Gallows'un saldırılarına karşı direnerek üstünlüğü ele geçirmeye çalışıyor. Gallows, Dunne'ı köşeye sıkıştırarak güçlü bir powerbomb yapmaya hazırlanıyor, ancak Dunne, hızlı bir hareketle Gallows'un hamlesini engelliyor ve onu yere seriyor. Dunne, Gallows'a sert bir enzuigiri ile vuruyor ve ardından kendine özgü hareketi olan Bitter End için hazırlanıyor. Gallows, Dunne'ın saldırısından kurtulmaya çalışsa da Dunne, Bitter End'i başarıyla gerçekleştiriyor ve Gallows'u ringin ortasına sert bir şekilde indiriyor. Hakem, yere düşen Luke Gallows'un üzerine kapanan Pete Dunne'ı saymaya başlıyor. Üçüncü sayıyla birlikte maç sona eriyor ve Pete Dunne, Luke Gallows'u tuş ederek British Strong Style'a büyük bir zafer kazandırıyor. Pete Dunne, büyük bir zaferle ringde ayakta dururken, Tyler Bate ve Trent Seven da zaferlerini kutlamak için ringe geri dönüyor.

bss win title.jpg

Ancak sevinçleri çok uzun sürmüyor çünkü Travis Banks, Kid Lykos ve Kid Lykos II stage’e gelip TCPW ShowDown #7’de kemer maçı için meydan okuyorlar. Kazanan British Strong Style bunu kabul ediyor ve şov bu görüntülerle kapanıyor.

TCPW - All Rights Deserved
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: