BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #4 izlemek için 5 neden?

Nemeth’in testleri devam ediyor.

Danielson, Brookes için güçlü 2 adayını tanıtıyor.

Bella Twins bu sefer contenderlık için karşı karşıya

Braun Strowman yeni takım arkadaşıyla Young Bucks’ın karşısına contenderlık için çıkıyor.

AJ Styles ile Bryan Danielson yeni bir anlaşma için yan yana
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone 4

TCPW_WarZone.png

Young Bucks ringe gelmiş. Braun Strowman gelmiş ve yanında Zyon varmış. Seyirciler de tanımazken spikerler maskeli güreşçinin ismini söylemiş ve herkes öyle öğrenmiş.

Braun Strowman and Zyon vs Young Bucks for the TOTAL Team Championship Contendership

Maça Braun Strowman ve Nick Jackson başlamış. Maç hep Braun Strowman’in üstünlüğüyle geçmiş. Braun, Zyon’a hiç tag vermemiş, içeri giren hem Nick Jackson’a hem de Matt Jackson’a üstünlük kurmuş. Ama eninde sonunda Young Bucks, Strowman’i yorgunluğunda etkisiyle indirmiş ve Strowman, zorunlu olarak Zyon’a tag vermiş. Zyon ringe girdiğinde Young Bucks hemen üstünlüğü kurmuş ve Meltzer Driver’ı vurmuşlar. Tag, Matt Jackson’dayken Zyon’u pinleyerek maçı kazanmış. Maçın sonunda Braun ringe girmiş ve yerde yatan Zyon’u ayağa kaldırıp Running Powerslam’i vurmuş. O ara Kenny Omega’nın müziği duyulmuş ve stage’den Braun Strowman’a Universal Chaos Haftasında bir Last Man Standing maçı için meydan okumuş.Braun Strowman’de bunu kabul etmiş.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dev ekran açılmış, Bryan Danielson masa başında bir şeylerle uğraşırken bir anda konuşmaya başlamış. Chris Brookes’un karşısına çok sağlam bir rakip göndereceğini söyleyen Bryan Danielson şu an ringe gelecek iki güreşçinin TOTAL Television Pro Wrestling Championship maçı için bir maça çıkacaklarını açıklamış.
Ringe ilk gelen kişi Solo Sikoa /w Paul Heyman olmuş.

Ringe ikinci gelen kişi ise Tetsuya Naito olmuş.

Solo Sikoa /w Paul Heyman vs Tetsuya Naito for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship Contendership

Maç gayet ortada geçerken, maçın sonunda Sikoa üstün çıkmış ve tam Samoan Spike’ı vuracakken Naito reversleyip hareketi Destino’ya çevirmiş. Naito pine giderken Tama Tonga ve Tonga Loa gelmiş. Naito’yu ringin üstünden çekerken ring dışında döverken Naito, Diskalifiye ile de olsa maçı kazanmış ve contender olmuş. Sikoa bunun farkına varınca ringden inmiş ve takım arkadaşlarına bağırırken onları biraz da ittirmiş. O ara Finn Balor müziksiz bir şekilde stage’e gelip Sikoa’ya gülmeye başlamış. Sikoa hemen mikrofon alıp, Finn Balor’a Universal Chaos haftasında meydan okumuş ve Balor bunu kabul etmiş.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tekrar dev ekran açıldığında bu sefer Bryan Danielson ile AJ Styles konuşmaya başlamışlar. AJ Styles, Anniversary’nin bir şanssızlık olduğunu, kendisi ve The Original Club’a bir şans vermesi gerektiğini söylemiş. Bryan Danielson biraz düşündükten sonra bu 3’lüyü British Strong Style’a karşı Universal Chaos haftasında TOTAL Three Man Team Şampiyonluğu için maça koymuş.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nikki Bella vs Brie Bella for the TOTAL National Championship Contendership

Aralarında sıkıcı bir maç geçmiş ve çok da uzun sürmeyen maçı Nikki Bella kazanarak Millie McKenzie’nin rakibi olmaya hak kazanmış.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Ringe Bryan Danielson gelmiş ve Nic Nemeth’in testlerine devam edeceğini söylemiş. Nic Nemeth’i ringe çağırmış ve Nemeth gelmiş. Bryan Danielson bugün Nemeth’in, AJ Styles’ın contenderlık maçını tekrarlayacağını söylemiş ve ringe sırasıyla Will Ospreay, Kenny Omega ve Finn Balor gelmiş.

Nic Nemeth vs Will Ospreay vs Kenny Omega vs Finn Balor If Nemeth wins he pass the third test for the TOTAL World Championship Contendership

Maç duraksamadan güzel ve eğlenceli geçmiş. Seyirciler bir önceki kadın maçından sonra uyanmış ve chant’lerle maça eşlik etmişler. Maçın sonunda Nemeth ringde tekken bir anda Ospreay gelmiş ve Nemeth 101 vurmuş. Ardından Omega gelmiş ve ona da bir 101 vurmuş. En sonunda da Finn Balor ringe girerken Famouser’ı vurmuş ve hemen kaldırıp Zig-Zag’i vurup maçı güçlü bir şekilde kazanmış.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #4 izlemek için 5 neden?

Chris Brookes’a sürpriz bir rakip geliyor.

Geçen hafta rezil olan British Strong Style imaj düzeltme çabasında.

Joe Hendry’den yeni bir mesaj var.

Düşman Morgan ve Brookside, Sane ve Sky’la karşılaşıyorlar.

PAC vs Johnny TOTAL Non-Title Championship Match
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #4
tcpw showdown.png

Şovu British Strong Style açıyor ve Pete Dunne konuşmaya başlamış. Kısaca geçen haftanın unutulması gerektiğini söylemiş. Pete Dunne fena olmayan bir promo keserken Travis Banks ve Kid Lykos bölmüş. Pete Dunne vs Travis Banks karşılıklı birbirlerine laf atarlarken bir anda The Original Club gelmiş ve British Strong Style’a arkadan saldırmışlar. Banks ve Lykos onlar saldırırlarken ringden çıkmışlar ve The Original Club kemerlerle taunt atarken şaşkın bir şekilde onlara bakmışlar.

------------------------------------------------------------------
Dev ekran açılmış ve William Regal bir duyurusunun olduğunu söylemiş. Universal Chaos haftasında olan yapılacak özel haftalık şovların maçının sonuçları Power Rankings kısmına PPV galibiyeti ya da mağlubiyeti gibi yazılacağını ifade etmiş.

---------------------------------------------------------------------------------

Liv Morgan & Xia Brookside vs TOTAL Female Champion Iyo Sky & Kairi Sane

Maç ortalama giderken Sky ve Sane’nin takım arkadaşlığında olan kimyası maçı bir üst seviyeye çıkarmış. Maçın sonlarında Xia Brookeside ringde Kairi Sane’yle yorucu bir mücadeleden sonrasında yerde yatıyorlarmış. Her ikisi de Tag vermeye giderken Liv Morgan, bir anda köşeden inmiş Brookside’a el sallamış ve arka alana dönmüş. O ara Sane, Sky’a tag vermiş. Sky ringe girip Brookside’ı tekmelerle etkisiz kılıp köşeye çıkmış ve Moonsault’la maçı kazanmışlar.

---------------------------------------------------------------------
Dev ekran açılmış ve Mojo Rawley çölün ortasındayken gözükmüş. O ara Mısır’da olduğunu söylemiş ve Joe Hendry’nin hangi cehennemde olduğunu soran bir promo kesmiş. Bir anda Mojo Rawley elinden şovu izliyormuş. O ara dev ekran ikiye bölünmüş ve Joe Hendry Pisa kulesinin önünde Mojo’ya gülmeye başlamış. Joe Hendry, dalga geçerken bir anda arkasında ECIII elinde haritayla gezinerek görülmüş. Bir anda Matt Riddle’da gelmiş. Matt Riddle anında Joe Hendry’e saldırmış ve Pisa kulesinin önünde Bro-Derek’i vurmuş, ve kemeri kazanmış. Sonrasında Matt Riddle, Joe Hendry’e bir dahakine biletleri şirket hesabından almaması gerektiğini kolayca bulabildiğini söylemiş. Tam hakaretler edip yoluna devam edecekken ECIII’ü görmüş ve ECIII, ECD’yi vurmuş. Kemeri kazanmış. ECD tam kaçıcakken Joe Hendry onu roll-up’a almış ancak ECIII pini atmış. Kalkarken Hendry’e de bir diz atmış ve kaçmaya devam etmiş. Ekranın diğer tarafındaki Mojo olayları gördükten sonra. Joe Hendry’nin yaptığı saçmalıklar yüzünden hala burada Brandsiz olduğunu ve ona Universal Chaos haftasında meydan okuduğunu söylemiş. O ara Mojo’nun telefonuna bir mesaj gelmiş ve mesaj atanın William Regal olduğunu, Universal Chaos haftasında o maçı kazanırsa ShowDown’a hala alınacağını söylemiş.

-----------------------------------------------------------------------

PAC vs Johnny TOTAL Non-Title Match

Maç gayet eğlenceli ve güzel geçmiş. Çokta uzun sürmeyen, enerjisi bitmeyen maçın sonunda PAC tam Black Arrow’u vuracakken The Usos gelmiş ve ona saldırmış. Böylece PAC maçı diskalifiye ile kazanmış. PAC’i hemen ringe indirip Double Superkick vurmuşlar. İkisi de köşeye çıkıp tam Double Uso Splash vuracaklarken Will Ospreay gelmiş, Jimmy Uso’yu köşeden direkt ring dışına atmış. Diğer köşedeki Jey Uso indiğinde de bir tekmeden sonra Hidden Blade ve Storm Breaker’i vurup Jey’i de indirmiş. Ospreay, PAC’i ayağa kaldırıp onla el sıkışmış.

---------------------------------------------------------------​

Kameralar arka alanda açılmış ve Kazuchika Okada birileriyle konuşurken, Jay Lethal bir anda arkasından saldırmış. Okada yerdeyken Lethal yumruklarına devam etmiş, Okada’nın az önce konuştuğu görevliler Lethal ile Okada’yı ayırmış. Lethal çok sinirli bir şekilde oradan uzaklaştırılmış.

------------------------------------------------------------------​

Chris Brookes ringe gelmiş ve Seth Rollins’le alakalı promo keserken o sürpriz rakibini beklemeye başlamış. Önce Seth Rollins gelmiş ve eski arkadaşı Buddy Matthews’i çağırmış ve Buddy Matthews artık TCPW’a debut yapmış. Sonrasında Seth Rollins arka alana dönmüş.Chris Brookes şaşkınlık içinde bakarken maç başlamış.

Chris Brookes (c) vs Buddy Matthews for the TOTAL Television Pro Wrestling Championship

Maç gayet uzun ve eğlenceli geçmiş, seyirciler Buddy Matthews’in performansını çok beğenmişler. Buddy Matthews ilk defa Chris Brookes’un yenileceğini hissetirmiş ancak Chris Brookes, Murphy’s Law’dan atmış. Maçın sonlarında da Yakuza Kick’i vurduktan sonra maçı Chris Brookes kazanmış ve kemerini korumuş.
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #5’i izlemek için 5 neden?

Universal Chaos haftasından önceki son WarZone şovu.

Nemeth’in final testi.

Finn Balor, Bloodline’a karşı maçın türünü belirlemek için burada.

The Bella Twins geçen haftaki maçtan sonra yüzleşecek.

Showdown’dan sürpriz görünümler
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
371
Beğeni sayısı
115
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
ufak gecikmeyle beraber
TCPW WarZone #5

TCPW_WarZone.png

Şovu Finn Balor açmış, Sikoa’ya biraz laf giydirdikten sonra The Bloodline gelmiş ve Paul Heyman yine bir mikrofon resitali izletmiş. İkili karşılıklı konuşurken Balor’dan Sikoa’ya bir challenge gelmiş. Şu an maça çıkmak istediğini ve kazananın Universal Chaos haftasında ki maçın türünü seçeceğini söylemiş. Solo Sikoa ise Balor’un Tama Tonga’yla karşılaşacağını ve kazanan tarafın maçın türünü seçeceğini söylemiş.

Tama Tonga /w Solo Sikoa, Tanga Loa, Paul Heyman vs Finn Balor

Maç Finn Balor’un ağır üstünlüğüyle geçmiş. Finn Balor artık maçın sonunda tam Coup de Grace vuracakken Paul Heyman ringin kenarına çıkmış ve hakemin dikkatini dağıtmış. Balor’da köşeden inip Heyman’ın üstüne yürüyecekken Loa ringe girmiş Balor’u tutmuş. Sikoa’da hemen ringe girip tutulan Balor’a Samoan Spike’ı vurmuş. Tama Tonga’yı Balor’un üstüne koymuş, Heyman o ara hakemi bırakmış ve hakem arkasına dönüp pini görmüş. Tama Tonga maçı kazanmış. Sikoa eline bir mikrofon almış ve maçın Diskalifiye ve Count Out’ın olmadığı tür olan Bloodline Rules’ta yapılacağını söylemiş.

----------------------------------------------------------------------------​

Kameralar arka alanda açılmış ve The Bella Twins’in beraber konuştuğu görülmüş. Brie Bella başarısız olmaktan sıkıldığını söylemiş. Nikki ise onu sakinleştirip bundan sonra güçlerinin birleştirmeleri gerektiğini söylemiş. Millie McKenzie’ye karşı Nikki Bella’nın karşılaşacağı maçta Brie Bella’da Nikki Bella’nın yanında olacakmış. En son sarılmışlar ancak bu ikili birbirine sarılırken Millie McKenzie arkalarından saldırmış ve her ikisini de yere serdikten sonra kameraya sert bir bakış atmış. Kameralar böyle kapanmış.

------------------------------------------------------------------------------------------------​

Tetsuya Naito ringe gelmiş ve Universal Chaos maçında ne kadar önemli bir maça çıkacağının farkında olduğunu söylemiş. Chris Brookes’un TCPW’da kendini baştan yarattığını ve burada olabilecek en zor rakip olduğunu söylemiş. Chris Brookes, WarZone’da görünmüş ve ringe girmiş. Şu ana kadar genelde ring içinde gücünü gösteren Chris Brookes, mikrofonda da güzel bir performans göstermiş. Kendi TCPW yolunu anlatmış ve Naito’nun gayet iyi ve saygı gösterilmesi gereken bir rakip olduğunun dikkatini çekmiş. Kendisinin bu hafta da kemerini başarıyla koruyup Naito’nun rakibi olmak istediğini söylemiş. İkili el sıkışmış ve kameralar kapanmış.

----------------------------------------------------------------------------------

Saraya vs Tamina
Saraya, güçlü ve kısa bir performansla Good Knight ile Tamina’yı yenmiş.

-----------------------------------------------------------​

ECIII ringe gelmiş ve Universal Chaos haftasında Matt Riddle’a karşı TOTAL Never Comfort Şampiyonluğu için kendisinin en iyi versiyonunu getireceğini söylemiş. Maçında Falls Count Anywhere maçında olacağını söylemiş. Kısa ve ortalama bir promo kesen ECIII arka alana dönmüş.

----------------------------------------------------------------------

Doc Gallows vs Braun Strowman

Gayet ortada geçen ve biraz uzayan maçta Braun Strowman, Running Powerslam ile maçı kazanmış.

------------------------------------------------------------------------​

Bryan Danielson gelmiş, Nic Nemeth’i çağırmış. Rakibinin son testinin AJ Styles olacağını ancak AJ Styles maçı Submission ya da Pin ile kazanabilirken Nic Nemeth sadece submission ile kazanabileceğini söylemiş.Eğer Nic Nemeth’in bu testide geçmesi halinde Universal Chaos haftasında Seth Rollins’le TOTAL World Championship maçına çıkacağını söylemiş.

Nic Nemeth vs AJ Styles If Nemeth wins he pass the final test for TOTAL World Championship Contendership

Maç gayet güzel ve seyirciler için eğlenceli geçmiş. Maçın ortalarında Nic Nemeth bir Styles Clash’i kick-outlamış, uzun bir süre sonra Nic Nemeth’in üstün olduğu bir bölümde Doc Gallows ve Karl Anderson gelmiş. Tam ringe girip Nic Nemeth’e saldıracaklarken British Strong Style gelmiş ve bu ikiliye saldırmış. Nic Nemeth o ara Zig-Zag’i vurduktan sonra ayağa kalkmaya çalışan AJ Styles’ın sırtına atlamış ve Sleeper Hold’u bağlamış. AJ Styles biraz dayandıktan sonra pes etmiş ve maçın başından beri spiker masasında oturan Bryan Danielson’a sert bakışlar atmış. O ara şov bitmiş.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: