- Konular
- 6
- Beğeni sayısı
- 182
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Brock Lesnar
Tamam işte biraderim ben sana dedim ki, Okan Buruk'un elindeki bek tecrübesi olan A Class stoperlerle giremediği işe Volkan ne oluyorda Fenerbahçe maçında girmeye çalışıyor? Fener zaten buna bağlı olaraktan ilk yarıyı bitirtmeden 40 dakikada 3lemiş Hatay'ı bunun izah edilecek tarafı mı var? 3 tane yedikten sonra 10-0-0 oyna istersen faydası ne?Galatasaray’ın elindeki oyuncularla Hatay’ın elindeki oyuncuları bir tutmak da iyiymiş. İnatla Sofascore’da gösterilen dizilişi maç boyu oynamışlar gibi konuşuyorsun. Hatayspor o maç da TAMAMEN skora bağlı olarak 4-5-1’e döndü savunmada dilde tüy bitti artık başta gördüğün line up ile oyun içi değişebilen formasyonu bir tutma artık.
Vay be şampiyonluğa oynayan iki takımdan birini nasıl tahmin edersin duayen kardeşim benim. Moderatör olduğum için engelleyemiyorum yoksa onu da yapacaktım harbiden. Yorumlarını görünce de dalga geçmemek elde olmuyor. Çok bir şey başarmış gibi eline almışsın falan demişsin bir de xd.
Kimse senin topçularından çıkıp her maç sana takmasını beklemiyor. Ama böyle bir açıklama gelmesi normal değil onu anlatmaya çalışıyorum. Ortada bir durum var ki adam kendini ateşe bu kadar rahatça atabiliyor. Ona bakmazsan git penaltına gülen Belhanda’ya bak. Tüm bunlar benim umrumda bile değil bok çukuru bir lig var ortada. Benim asıl takıldığım olay o kadar mevzuya rağmen senin Volkan’ın kovulmasını bağladığın saçma sapan yorum. Ben mevzu saha içinden ibaret değili göstermeye çalışıyorum sen kıvırmak için Jorge Jesus diyorsun Bülent Uygun 5-4-1 çıktı falan diyorsun. Biraz daha kıvrılırsan neyi göreceğim onu merak ediyorum şu an.
Sen takım çoktan şampiyon olmuş triplerine girmiştin komik olan o. Gerçi Fenerliler'in son 1-2 sezondur genel tavrı böyle Nisan-Mayıs gibi kral çıplak kalıncada çok fevri olup dalgada geçtirtmiyorsunuz kendinizle adam gibi üzücü bir camia ne diyelim.
Belhanda örneği çok güzel olmuş o adam Konferans maçı elemesinde rakip ceza sahasındayken vakit geçirmek için 90+8'de kendi kalecisine uzun top atan kafadan arızalı karaktersizin teki çok mu tuhafına gitti milletin tanımıyormuş gibi? Adam GS'deykende GS'ye sövüyordu ve sırf bu yüzdende sözleşmesi feshedildi.