Her konuda en saçma yorumu yaptığın için alıntılamaya tenezzül etmeyip makara yapıyorum işte çok da düşünmemen lazım canısı idrak edebilmen için. Seninkinden farksız diyorsun adamın belli bir repütasyonu var ve onu sarsmaması lazım bunun farkında ki belli bir dayanağa sahip ve bu yorumu yapabiliyor. Ben senin maçını izlemiyorum kim nasıl top oynamış görmedim o yüzden de sana kalsa Goretzka - Kimmich gibi takılmışlar sahada yersen tabi xd.
Bak sana 5. söyleyişim yine söylüyorum kulüp o durumdayken herhangi bir insan evladı ben şu geseye puan kaybettireyim de gerisi umrumda değil demez. Kaldı ki dese bile bir şey diyemezsin çünkü taraftarın adamın suratına ayı ayı diye tezahürat atıyor facia zamanında yaptığı onca yaptığı fedakarlığa rağmen.
Madem saha içine de bu kadar meraklısın onu da anlatalım. Kağıt üzerinde 3-4-2-1 gözüken dizilişte bir kenarda Ghoulam diğerinde Rivas var. Ghoulam bek orjinli adam önünde de Fernandes var o da kanat orjinli. Bu demek oluyor ki savunmada Ghoulam geriye yapışıyor. Diğer tarafta da Rivas kanat bek gibi gözüküyor o da kanat orjinli önünde de Dele-Bashiru var o da merkeze kayınca otomatik Rivas standart bir kanat gibi olup arkasındaki Burak Yılmaz bek konumuna geçiyor. O dizilişin ofansta dediğin gibi gözükürken savunmada 4-5-1 gibi. Tabi erken gol gelince planlar bozuluyor. Az ezbere bakmayıp adamların standart mevkilerine baksan beynin onları konumlandıracak kadar çalışır herhalde. Bir de laf atmak için Jesus falan türetmişsin benden onu savunmamı falan bekliyorsun herhalde. Hastalık bu futbol kasa öğretici anlattım anla artık lütfen şu futbolu.
Bu mesajda ikinci ve son kez söylüyorum. Volkan Demirel yıkık bir şehrin futbol takımına yapılabilecek tüm fedakarlıkları yapıp elinden geldiğince ayakta tutmuş bir adam. Takımdaki futbolcuları da kendi bizzat izleyerek almış, maaşlarının da ödenmesi için kendi parasından kısmış biri. Sen bu adama çıkıp geseye bilendi futbolcuları yordu o yüzden gönderildi falan dersen adama salak muamelesi yaparlar kusura bakma matmazel. Şu her konuda yaptığın saçma sapan akp fb, yok fenerlilere futbol anlatamıyorum at gözlüğü takıyorlar muhabbetini millet Twitter’da bet viraliyle yapıp ev araba diziyor sen de burada sürekli ChatGPT gibi aynı sözleri sıralayıp kendini main character sanıyorsun. Diğer tarafta bu muhabbeti yapıp banlanırsın ben burada seninle sadece dalga geçerim. Bir de ciddiye almıyormuş beni bak sen paşama ya xd.
Bek orijini, kanat orijini var diye oyun kurulsa GS bekler patladığı için maçlara Abdülkerim solda Davinson sağda Nelsson ortada başlardı Boey'i sattıktan sonra ama o işler öyle olmuyor. Bu oyuncuların bu noktalarda tecrübesi olması bu geçişleri layıkıyla yerine getirecekleri anlamına gelmez. KOCA SEZONDA Hatayspor'un 3-4-2-1 ile sahaya çıktığı TEK maç o canım benim. Hatayspor kalan maçların TAMAMINI 4-1-4-1 ve klasik 4-2-3-1 oynamış. Yeni taktik denemek abimin karşısına 200 milyonluk kadroyu alırken geldi herhalde. O maçta puanını verdikten sonrada bir daha asla aynı taktiği kullanmayıp klasik 4-1-4-1 ve 4-2-3-1 devam ediyor kral.
Her konuda en saçma yorumu yapan adamın kafasını sezon başından beri uçan kaçan Fener muhabbetleriyle ütüleyip bahar ayı gelince yine eline alıcan bak yapma etme fena dalgaya alıcaz seni cevabını alıp harbiden de eline alıncada yediği makaraya ters yapan adamdan cesur laflar buradan. Çok kafa ütülüyorsun diye engeli çak bari buradanda lol.
Diğer forumda Kadıköy serisi kırıldığında permalanmıştım lol. Sonra bir arkadaş genel af çıktığında benden habersiz butonlayıp benim banı açtırmış. Üstelik benim o forumda da Fenerlilerle kavgalarım adminler dahil epey hararetliydi. En son baş edemeyince spor bölümünden banlamışlardı forumdan değil. Kadıköy serisinin kırılması üzerine sağlam dalga geçince dayanamadılar tabii lol.
Son olarak burada Samsun maçı için o kadar futbolun ayrıntısınada girmeye gerek yok. Emre Kılınç'ın neredeyse 0'dan vurduğu topu içine almayı beceren kalecin varsa "Yav bunların aklıyla beyni çelişiyor" diye çıkıp ağlayamazsın. Öte yandan Muslera'nın sadece o maçtan benim hatırladığım direkt golü önleyen çok net iki kurtarışı var. Olay bundan ibaret. Ex-GSli oyuncular konusunada kapatmadan değinirsek, Taylan denen arkadaş en azından rotasyonda kullanılacak kadar iyi bir ortasaha olsa takımdan gönderilmez Berkan yerine oynatılırdı. Benim her maç katıksız sövdüğüm kazma Berkan'ı kesemeyip takımdan yollanan adamlardan nasıl bir beklenti içinde insanlar onada hayret etmemek elde değil lol.