Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Volkan Demirel, Hatayspor'dan Ayrıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 221014" data-attributes="member: 84"><p>Orijinal dizilişte üçlü savunmanın sağındaki Burak Yılmaz bek de oynayabiliyor. Sol kanat bek gözüken Ghoulam'da direkt bek adam zaten o yüzden dörtlü savunmaya rahat kayabiliyor adamlar bek var adamlarda hala yokmuş gibi konuşuyorsun. Attığın dizilişi anlatıyorum 3 yemişsin zaten diyorsun kafan mı güzel oğlum senin? Fener o dönem çoğu takıma erkenden golleri buluyordu zaten bunu Hatay özeline ortada bir eyyam varmış gibi de yorman komik bayağı.</p><p></p><p>Ben takımın şampiyon olacağını düşünüyordum evet de düşündüğüm her şey olsa burada sana 1 gündür Volkan'ın senin geseni içinde bulunduğu durumdan dolayı düşünemeyeceğini kafana vura vura anlatmaya çalışmak yerine başka yerlerde olurdum diye düşünüyorum. Düz dalga geçen var bir de tamamen saçma sapan yorum atan adam var. Buradaki sen dışında tüm gsliler ilki sen ikincisisin. Bir de laf anlayıp susmayı bilmek yerine mevzuyu olabildiğince ana konudan uzağa çekip çekiştiriyorsun. Neden seni çekmek istemediğimin sebebi de bu.</p><p></p><p>Tamam canısı git içerideki Antep maçında takımı kontra yaparken topu saçma sapan yerlere atan Draguş'a bak o zaman sabaha kadar isim sayarım böyle bu iş sadece Fener özelinde değil. Bülent Uygun'da sizden puan alınca düne kadar fener eyyamcısıydı şimdi 5-4-1 oynatan guardiola olmuş vay ya. Şikeci falan diyordunuz hani adama. Tüm yorumlarımda olduğu gibi yineleyeyim kafana sokacağım diye düşünüyorum elbet sorun kimin kime nasıl oynadığı değil sorun senin Volkan'ın sadece saha içi mevzulardan dolayı gönderildiğini özellikle gsye kastığı için kondisyonunun bittiğini ciddi ciddi düşünmen. Ben sana bunun kötü niyet olduğunu söylüyorum. Deprem sonrası talan olmuş şehrin takımına maaş ödenmeyince normal olarak oyuncu performansının düşmesini söylüyorum ona da magazin diyorsun gerçi seni iyi niyetli birine de çeviremem ben. Neyse alıntıla bakalım anlat yine Sofascore diziliş ve ratinglerini bekliyorum yine cevap vereceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 221014, member: 84"] Orijinal dizilişte üçlü savunmanın sağındaki Burak Yılmaz bek de oynayabiliyor. Sol kanat bek gözüken Ghoulam'da direkt bek adam zaten o yüzden dörtlü savunmaya rahat kayabiliyor adamlar bek var adamlarda hala yokmuş gibi konuşuyorsun. Attığın dizilişi anlatıyorum 3 yemişsin zaten diyorsun kafan mı güzel oğlum senin? Fener o dönem çoğu takıma erkenden golleri buluyordu zaten bunu Hatay özeline ortada bir eyyam varmış gibi de yorman komik bayağı. Ben takımın şampiyon olacağını düşünüyordum evet de düşündüğüm her şey olsa burada sana 1 gündür Volkan'ın senin geseni içinde bulunduğu durumdan dolayı düşünemeyeceğini kafana vura vura anlatmaya çalışmak yerine başka yerlerde olurdum diye düşünüyorum. Düz dalga geçen var bir de tamamen saçma sapan yorum atan adam var. Buradaki sen dışında tüm gsliler ilki sen ikincisisin. Bir de laf anlayıp susmayı bilmek yerine mevzuyu olabildiğince ana konudan uzağa çekip çekiştiriyorsun. Neden seni çekmek istemediğimin sebebi de bu. Tamam canısı git içerideki Antep maçında takımı kontra yaparken topu saçma sapan yerlere atan Draguş'a bak o zaman sabaha kadar isim sayarım böyle bu iş sadece Fener özelinde değil. Bülent Uygun'da sizden puan alınca düne kadar fener eyyamcısıydı şimdi 5-4-1 oynatan guardiola olmuş vay ya. Şikeci falan diyordunuz hani adama. Tüm yorumlarımda olduğu gibi yineleyeyim kafana sokacağım diye düşünüyorum elbet sorun kimin kime nasıl oynadığı değil sorun senin Volkan'ın sadece saha içi mevzulardan dolayı gönderildiğini özellikle gsye kastığı için kondisyonunun bittiğini ciddi ciddi düşünmen. Ben sana bunun kötü niyet olduğunu söylüyorum. Deprem sonrası talan olmuş şehrin takımına maaş ödenmeyince normal olarak oyuncu performansının düşmesini söylüyorum ona da magazin diyorsun gerçi seni iyi niyetli birine de çeviremem ben. Neyse alıntıla bakalım anlat yine Sofascore diziliş ve ratinglerini bekliyorum yine cevap vereceğim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Volkan Demirel, Hatayspor'dan Ayrıldı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol