SADFLKASFDLKŞSAFD Bu çocuk harbi kopanzy ya. Şansını aşırı zorluyorsun. Biraderli hitapları sevmediğim için attığım kısa bir mesajımı, sanırım 5. kez kullandın. Kendini aşırı rezil ediyorsun. Samimi değilsiniz. İşiniz gücünüz manipülasyon ve çarpıtma. Sizden ala şeytan yok. Değil Volkan, senin camiandaki tüm adamları toplasan Şenol Güneş'in adamlığının zekatı etmez. Kimsiniz ulan insanlığımızı sorguluyorsunuz? Depremde benim neler yaptığımı nereden bileceksin? En büyük şeytanlık, hocanın puan açıklamasını alıp depremzedeleri kullanarak bunu Şenol hocanın ölülere saygı duymadığına yoğurmaktır. Bedava puanları indirirken sorun yok ama. Sizden ala şeytan mı var ulan? Miden kaldırmaz tabii. Benim de karşımda stadsız bir takım olsa kafama vura vura vura şampiyon olsa benim de midem kaldırmaz. Derdiniz kuyruk acısı başka bir şey değil! Hala mevzu insanların canı diyor ya. Ulan adamı terörist ilan etmekten vazgeçin artık. Kapatmıyorum birader. Siz ettikçe kapatmıyorum ne yapacaksın? Şimdi eminim yine o mesajı söylemeyi düşünüyorsundur. Kapasiten ona yetiyor. Bana attığın her böyle saçma mesajın karşılığını misliyle alacaksın. Boşuna kendini yırtma. Haksızsın, kötü niyetlisin, kuyruk acın var.